Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mutemmm harikasın yine. kız bu lapa regl döneminde ödema tıyomuş. ben merak ediyorum ama dukanımı da bozmak istemiyomm.

Allahım yardım etsin sana.. zor bir durum.. benim eşimde gitmedi askere daha... ama giderse ne yapacagımı düşünmek bile istemiyorum

Cidden çok zor ..
Ayrı olmak bir yana özlem var ..
Her olayda bir şey olur mu korkusu ..
Zor cidden zor ..
Bize de dua eder misinizz?

Evet biliyorum.Oruçluyuz ya markette gördüm aldım ama toplasan bir yaprak lahana tursusu yememişimdir. Bakma turşu dediğime 2 küçücük parçaydı :))

Sürekli yenmediği sürece arada problem olacağını düşünmüyorum zaten de hatırlatma yapayım dedim ..

tabiki dua ederiz, dualar müşterektir.Müminin mümine yaptıgı dua kabul olur.

Tursu hatırlatman içinde sagol canım

mutemmm harikasın yine. kız bu lapa regl döneminde ödema tıyomuş. ben merak ediyorum ama dukanımı da bozmak istemiyomm.

sagol canım evet ödem atıyor.Nevim verdi zaten bunu yap ödem atarsın diye... ama cok iyi olmadı bugünüm.. ramazandan sonra devam ederim inş.

Nasıl yapılıyor ki bu lapa diyeti??

slm kızlar
ya harbı yedıklerımızın kalorılerını karsısına yazarsak ne kdr yedıgımızı daha ıyı anlarız..

ıftarım:

salata
közlenmıs patlıcan yogurtlu sarmısaklı(baya)
yasulye kavurması bı porsıyon
6 bardak su
1 bardak ayran

ara 1 seftali

slm kızlar
ya harbı yedıklerımızın kalorılerını karsısına yazarsak ne kdr yedıgımızı daha ıyı anlarız..

ıftarım:

salata
közlenmıs patlıcan yogurtlu sarmısaklı(baya)
yasulye kavurması bı porsıyon
6 bardak su
1 bardak ayran

ara 1 seftali

Amin Gözdecimm ..
Bir an önce geçsin şu zamanlar artıkk ..

ben yakında bu zamanların geçeceğine biteceğine inanıyorum. inanmak istiyorum.bu panik son zamanlardaki bu kudurmalarının sebebi de artık güçlerinin tükenmesi.hani bir canlıyı keserken ölürken sanki kurtulacak gibi çırpınır ya kanarken yarası hala.öle işte.hatta ben bizimkilerin iranla görüşüp irana bunu yaptırtacağını düşünüyorum. çünkü iran durup dururken bombaladı kampları. yani onlara bi zararı yokken kandili bombaladı. ondan bi süre öncede başbakanla görüşmüştü. bence ülkemiz karışmasın diye bu apo itinden dolayı biz yaparsak şehirdeki köpekelr kudurur demiş olabilir.bence durup dururken iranın harekete geçmesi çok manidar. inşallah dua edelim de biran önce bitsinn. Hilalciklerde rahat rahat uyusun..dua edecem canımm

hoşgeldin balımm... nasılsın?

kız sen nerelerdesin.. bi varsın bi yoksun hoşgeldin

ahahah sorma masal nöbette ben nöbet arkadaşıyım bu arada ellerine sağlık

valla aklım burada.Annem interneti kapattırdı ben girmeyeyim diye ama naptım ettim açtırdım ya napayım dayanamadım sizin muhabettiniz gibisi yok valla

Ben bir ara yazıyordum tek tek kalorilerini zamanla her şeyin kalorisini öğreniyorsun güzel oluyor o açıdan ama şimdi kaloriye takılmak yerine protein mi karbonhidrat mı içinde neler var onlara daha çok dikkat ediyorum.

O kadar güzel moral oldu ki anlatamam ..
Umarım haklı çıkarsın umarım ..
Aslında bizim askerimizin bunu bitirmeye gücü var ama üstten emir gelmeden yapamıyolar ki ..
Bitsin artık şu illet de gerçekten rahat uyuyabilelim.
Sürekli telefon uyurken bile yanımda rüyamda olaylar olup duruyor saate hiç bakmadan arıyorum bir şey mi oldu diye ..

selam kızlar.. iftar menüm
1 kase ezogelin çorbası
4 yk salata
biraz önce de biraz üzüm yedim....

off kızlar ben öyle bi salaklık yaptım ki, şu an çook kötüyüm güzelim fındık kabuğu saçlarımı koyu kumrala boyadım, siyah gibi oldu.. çok çirkin oldum yaa

Yeni gelenler olmuş ben tanışmadım kimseylen.
Merahaba ben takımın kaçağı.Deli manyak birşeyim.Gidip gidip geliyorum ama asla kopamıyorum takımdan
Adım dila 14 yaşındayım.
KK yı çok seviyorum
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum

Dur bakalım elisyacım ya biraz zaman geçsin akar falan daha doğal bir renk olur belki ..
Koyu tonlarda oluyor bu ..

Nasıl yapılıyor ki bu lapa diyeti??

1 çay bardagı pirinçe 3 çaybardaı su ekliyorsun . o kısık ateste yavas yavas pişiyor, hiç kaşık vurmuyorsun. Pişmesine yakın, azıcık tuz karabiber baharat atabilirisn. sahur ve iftarda yiyorsun. 2 gün uygulanıyor
kalori saymak cok motive ediyor gercekten.. en azından ne kadar yedigini biliyor insan...

Yanında her hangi bir şey yemek serbest mi?

Dur bakalım elisyacım ya biraz zaman geçsin akar falan daha doğal bir renk olur belki ..
Koyu tonlarda oluyor bu ..

sitede beyaz katı sabunla akıtabileceğimiz yazıyor onu denicem yarın.. niye böyle durup durup manyakça şeyler yapıyorum bilmiyorum ki, herkes çok beğeniyodu eski halini... saçımı başımı yolasım vaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…