Maşallah hepinizin menüleride çok güzelBende kendi menümü yazayım...
Eki Görüntüle 242564
Bugünkü Menüm:
Sahur:
500 ml. limonlu su
2 kuru kayısı
50 gr. pirinç ile yapılmış lapa
1 çorba kaşıgı yogurt
İftar:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarım yağlı süt ile )
1.5 dilim kepekli ekmek
1 porsiyon menemen ( yumurtasız )
2 bardak ayran
2 çatalcık patlıcan salatası
Turşu
Ara:
300 gr. kavun + 1 armut
1 kupa yeşilçay
Toplam: 918 kalori...
4 lt. su + 20 dk. yürüyüş ( az ama Ramazanda hiç yapılmıyor :26: )
Kitap: Said ALPSOY - Bir insan olarak Hz. Muhammed ( sav )
Aslında ben iki gün pirinç lapası yapacaktım ama sahuda cok yiyemedim ve bugün basım cok agrıdı.Tabi bazı durumlarda agrıya katkıya bulundu.Artık Ramazandan sonra yaparım... Oğlum uyursa,leslie 3 mil yaparım inş.
Allahım yardım etsin sana.. zor bir durum.. benim eşimde gitmedi askere daha... ama giderse ne yapacagımı düşünmek bile istemiyorum
Evet biliyorum.Oruçluyuz ya markette gördüm aldım ama toplasan bir yaprak lahana tursusu yememişimdir.Bakma turşu dediğime 2 küçücük parçaydı :))
çok şükür hilalcim maşallah allah kavuştursun inşallah
Cidden çok zor ..
Ayrı olmak bir yana özlem var ..
Her olayda bir şey olur mu korkusu ..
Zor cidden zor ..
Bize de dua eder misinizz?
Sürekli yenmediği sürece arada problem olacağını düşünmüyorum zaten de hatırlatma yapayım dedim ..
mutemmm harikasın yine. kız bu lapa regl döneminde ödema tıyomuş. ben merak ediyorum ama dukanımı da bozmak istemiyomm.
tabiki dua ederiz, dualar müşterektir.Müminin mümine yaptıgı dua kabul olur.
Tursu hatırlatman içinde sagol canım
sagol canımevet ödem atıyor.Nevim verdi zaten bunu yap ödem atarsın diye... ama cok iyi olmadı bugünüm.. ramazandan sonra devam ederim inş.
Amin Gözdecimm ..
Bir an önce geçsin şu zamanlar artıkk ..
hoşgeldin balımm... nasılsın?
kız sen nerelerdesin.. bi varsın bi yoksunhoşgeldin
ahahah sorma masal nöbette ben nöbet arkadaşıyımbu arada ellerine sağlık
Karışmayacğaım artık diyorum da menülerinize karışmadan da duramıyorum ne yapayımm :26:
Ekmek de problem yok zaten tekrar menünde olması dikkatimi çekti ( bak ne kadar inceliyorum)
Bitter içinde peki öyleyse sustum ..
slm kızlar
ya harbı yedıklerımızın kalorılerını karsısına yazarsak ne kdr yedıgımızı daha ıyı anlarız..
ıftarım:
salata
közlenmıs patlıcan yogurtlu sarmısaklı(baya)
yasulye kavurması bı porsıyon
6 bardak su
1 bardak ayran
ara 1 seftali
ben yakında bu zamanların geçeceğine biteceğine inanıyorum. inanmak istiyorum.bu panik son zamanlardaki bu kudurmalarının sebebi de artık güçlerinin tükenmesi.hani bir canlıyı keserken ölürken sanki kurtulacak gibi çırpınır ya kanarken yarası hala.öle işte.hatta ben bizimkilerin iranla görüşüp irana bunu yaptırtacağını düşünüyorum. çünkü iran durup dururken bombaladı kampları. yani onlara bi zararı yokken kandili bombaladı. ondan bi süre öncede başbakanla görüşmüştü. bence ülkemiz karışmasın diye bu apo itinden dolayı biz yaparsak şehirdeki köpekelr kudurur demiş olabilir.bence durup dururken iranın harekete geçmesi çok manidar. inşallah dua edelim de biran önce bitsinn. Hilalciklerde rahat rahat uyusun..dua edecem canımm
selam kızlar.. iftar menüm
1 kase ezogelin çorbası
4 yk salata
biraz önce de biraz üzüm yedim....
off kızlar ben öyle bi salaklık yaptım ki, şu an çook kötüyümgüzelim fındık kabuğu saçlarımı koyu kumrala boyadım, siyah gibi oldu.. çok çirkin oldum yaa
Nasıl yapılıyor ki bu lapa diyeti??
slm kızlar
ya harbı yedıklerımızın kalorılerını karsısına yazarsak ne kdr yedıgımızı daha ıyı anlarız..
ıftarım:
salata
közlenmıs patlıcan yogurtlu sarmısaklı(baya)
yasulye kavurması bı porsıyon
6 bardak su
1 bardak ayran
ara 1 seftali
1 çay bardagı pirinçe 3 çaybardaı su ekliyorsun . o kısık ateste yavas yavas pişiyor, hiç kaşık vurmuyorsun. Pişmesine yakın, azıcık tuz karabiber baharat atabilirisn. sahur ve iftarda yiyorsun. 2 gün uygulanıyor
kalori saymak cok motive ediyor gercekten.. en azından ne kadar yedigini biliyor insan...
Dur bakalım elisyacım ya biraz zaman geçsin akar falan daha doğal bir renk olur belki ..
Koyu tonlarda oluyor bu ..
Yeni gelenler olmuş ben tanışmadım kimseylen.
Merahaba ben takımın kaçağı.Deli manyak birşeyim.Gidip gidip geliyorum ama asla kopamıyorum takımdan
Adım dila 14 yaşındayım.
KK yı çok seviyorum
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?