Yeni gelenler olmuş ben tanışmadım kimseylen.
Merahaba ben takımın kaçağı.Deli manyak birşeyim.Gidip gidip geliyorum ama asla kopamıyorum takımdan
Adım dila 14 yaşındayım.
KK yı çok seviyorum
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
sitede beyaz katı sabunla akıtabileceğimiz yazıyor onu denicem yarın.. niye böyle durup durup manyakça şeyler yapıyorum bilmiyorum ki, herkes çok beğeniyodu eski halini... saçımı başımı yolasım vaarrr
canlarrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm ben geldimm ya iki gündür ne zaman gircek olsam bakım var bakım var bu ne yaaaaaa
kimse benimlen tanışmayacakmı
ayy kızlar ya bu hafta yemekleri vs biraz fazla kaçırdım az öncede püskevit yedim kendimi çok suçlu hissediyorum spor salonuna yaazıldım bir an önce toparlanmam lazımmkızın bana birazcuk bu cuma kilom ne çıkcak bilmeorum inş. kilo almamışımdır :18::18::18::18::18::18::18:
ayy kızlar ya bu hafta yemekleri vs biraz fazla kaçırdım az öncede püskevit yedim kendimi çok suçlu hissediyorum spor salonuna yaazıldım bir an önce toparlanmam lazımmkızın bana birazcuk bu cuma kilom ne çıkcak bilmeorum inş. kilo almamışımdır :18::18::18::18::18::18::18:
kız sen ne kadar küçüksün.. kilo sorunun mu var ne işin var burda
kzıacaksın belki ama daha ergenlik cagındasın. diyet falan deilde yediklerine dikka etsen yeter :))
adımda melek,22 yasındayım memnun oldum dilacım..
kız sen ne kadar küçüksün.. kilo sorunun mu var ne işin var burda
kzıacaksın belki ama daha ergenlik cagındasın. diyet falan deilde yediklerine dikka etsen yeter :))
adımda melek,22 yasındayım memnun oldum dilacım..
hoşbuldukAslında ne kadar erken yıkasan o kadar iyi üşenmezsen şimdi yıkasana ..
Hoşgeldinn ..
Hoşgeldin tekrar.
Aynı zamanlarda takımdaydık sanırım bir ara uzun sürmemiş gibi geliyor.
Ben kızardım ama kız deyince de kızılmıyor ki
kimse benimlen tanışmayacakmı
sen de yeni gelenlerdensin sanırım hoş geldinnnnnnnnnnnn cnmm
est. neden kızayım D: :) sağlık sorununa yol açınca kilocuklarım diyetisyene başvurdum.Sağlıklı şekilde kilo vermeye çalışıyorum bende
bende memnun oldumm
Merhaba arkadasım,takımda yeniyim ben adım Melek..
Şu püskevit olayına değinicembizdede dolu, negrolar, ikramlar, çiziler, kekler.... ama yememek için kendimle savasıyorum resmen. kalori sayıyorum ben.bakıyorum kalorisini vazgeciyorum hemen. tabi bazı zamanlar yenildigim oluyor
selam ben de sen yokken geldim 2 ay olacak sanırım ya da oldu bilesen artık hep buralarda mısın yoksa öylesine uğradın mı? gerçi ne şekilde olursa olsun hoşgeldin
ya sorma 3 4 aydır hiç yemedim bu hafta böyle oldu neyse olsun bakalım yarından sonra toparlanıcamm inş.
:) oo olmuşmu o akdar yav.
Aslında benim ruhum burda hep
Bayadır gidip-geliyorum.Annem interneti yasaklamaya çalışıyor ama yinede buradayım.
Teşekkürler canım hoşbulduk:94:
püskevit nasıl bir şeydi ya.. sanki çok güzel bi şeydi.. ben unuttum da offf
hedefin çok iyiymiş ama, neti unut ders çalış annen haklıayrıca sen zayıflarsın ya, daha boyun da uzar bence diyet yapmana gerek bile yok. bu dediklerimi de yanlış anlama sakın, hep gell forum şenlendi zaten bugün çok da güzel oldu
saol cnm inş iyi olcak..Hayırlı Olsun Özlemcim ..
Hadi iyi çalışmalar sana ..
Ne yapıyor Dosba Neyneysecim haberin var mı hiç?
Neredeymiş ki o ne çayıymış demek ki hepimiz böyleyiz.
Abartmışım sanırım yediklerimi yazmayı ..
İran sınırında yüksekova van arası bir yerde de Neyneysecim saçmalama diye kendimi teselli ediyorum şuan ..
Bugün ilçeye inmişti giderken aracın frenleri bozulmuş ucuz atlatmışsınız demişler gidince araç kontrol edilirken ..
Şİmdi de normalde 1.5 saatlik yalı 3.5 saat önce çıktılar telefon da çekmiyor aklımda neler kuruyorum sorma ..
Umarım bir şey yoktur yolda mola vermişlerdir ..
çok sevindim cnm bundan sonrada kötü şeyler düşünme artık inş sağ salim gelcek...An itibarı ile erkek arkadaşımdan haber alıp derip bir ohh çekmiş bulunmaktayım ..
Arada bütün hatlar gidiyor yine öyle olmuş.
Yolda da önlem amaçlı telefonların çekmemesi için bir araç vardı adını yine unuttum o açılmış bir saldırı olacak olursa sinyal bulunamasın diye ..
O da aramaya çalışıp duruyormuş direk merak ettin diye çok merak ettim iyiyim dedi ..
Bugün kızacak gibi olmuştum ona içimden belli etmemiştim şimdi diyorum kızmayacağım bir daha yeterki iyi olsun
Allahım çok şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?