Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy kızlar ya bu hafta yemekleri vs biraz fazla kaçırdım az öncede püskevit yedim kendimi çok suçlu hissediyorum spor salonuna yaazıldım bir an önce toparlanmam lazımm kızın bana birazcuk bu cuma kilom ne çıkcak bilmeorum inş. kilo almamışımdır :18::18::18::18::18::18::18:

kız sen ne kadar küçüksün.. kilo sorunun mu var ne işin var burda

kzıacaksın belki ama daha ergenlik cagındasın. diyet falan deilde yediklerine dikka etsen yeter :))

adımda melek,22 yasındayım memnun oldum dilacım..

Aslında ne kadar erken yıkasan o kadar iyi üşenmezsen şimdi yıkasana ..

canlarrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm ben geldimm ya iki gündür ne zaman gircek olsam bakım var bakım var bu ne yaaaaaa

Hoşgeldinn ..

kimse benimlen tanışmayacakmı

Hoşgeldin tekrar.
Aynı zamanlarda takımdaydık sanırım bir ara uzun sürmemiş gibi geliyor.

Ben kızardım ama kız deyince de kızılmıyor ki

Merhaba arkadasım,takımda yeniyim ben adım Melek..
Şu püskevit olayına değinicem bizdede dolu, negrolar, ikramlar, çiziler, kekler.... ama yememek için kendimle savasıyorum resmen. kalori sayıyorum ben.bakıyorum kalorisini vazgeciyorum hemen. tabi bazı zamanlar yenildigim oluyor

Merhaba arkadasım,takımda yeniyim ben adım Melek..
Şu püskevit olayına değinicem bizdede dolu, negrolar, ikramlar, çiziler, kekler.... ama yememek için kendimle savasıyorum resmen. kalori sayıyorum ben.bakıyorum kalorisini vazgeciyorum hemen. tabi bazı zamanlar yenildigim oluyor

est. neden kızayım D: :) sağlık sorununa yol açınca kilocuklarım diyetisyene başvurdum.Sağlıklı şekilde kilo vermeye çalışıyorum bende
bende memnun oldumm

ya sorma 3 4 aydır hiç yemedim bu hafta böyle oldu neyse olsun bakalım yarından sonra toparlanıcamm inş.

selam ben de sen yokken geldim 2 ay olacak sanırım ya da oldu bile sen artık hep buralarda mısın yoksa öylesine uğradın mı? gerçi ne şekilde olursa olsun hoşgeldin

:) oo olmuşmu o akdar yav.
Aslında benim ruhum burda hep
Bayadır gidip-geliyorum.Annem interneti yasaklamaya çalışıyor ama yinede buradayım.
Teşekkürler canım hoşbulduk:94:

:) oo olmuşmu o akdar yav.
Aslında benim ruhum burda hep
Bayadır gidip-geliyorum.Annem interneti yasaklamaya çalışıyor ama yinede buradayım.
Teşekkürler canım hoşbulduk:94:

hedefin çok iyiymiş ama, neti unut ders çalış annen haklı ayrıca sen zayıflarsın ya, daha boyun da uzar bence diyet yapmana gerek bile yok. bu dediklerimi de yanlış anlama sakın, hep gell forum şenlendi zaten bugün çok da güzel oldu

zaten cok yavas verıyorum gecen aay aldım bile
okul açılınca bırakıcam zaten yıne mecbur :)

saol cnm inş iyi olcak..
ya çok zor gerçekten inş bi an önce hayırlısıyla biter doğu göreviniz...

çok sevindim cnm bundan sonrada kötü şeyler düşünme artık inş sağ salim gelcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…