Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de neler yedim yazmadım,
sabah: fixmenüm
ara: 1 kivi
öğlen: ıspanak yemeği
ara: mısır patlaklı diyet bişey 2 adet
akşam: mercimek çorba (1 kase), mantarlı hindi sote, salata

günaydın arkadaşlar kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek peynir 3 tane zeytin yedim,kahvaltıdan sonra 1 saat tempolu yürüyüş yaptım... öğle yemeğinden sonra 300 tane ip atlayacağım... bugün tam anlamıyla kararlıyım sadece 2 ay kendime dur diye bilirsem yaza 8 kilo daha az merhaba diyebilirim..

Son düzenleme:
Selam güzel kardeşlerim .Size teşekkür etmeye geldim geçen hafta gelip gidip bize destek oldunuz yanımızda oldunuz çok teşekkürler.

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum 5. takım ve 13. takım bu yarıştaki en güzel kardeşler:))

ayy veyla resmine baktıkça başım dolanıyorr -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Şeniz Şeniz
tebrik ederiikk aileceekkk a.s. a.s.
evet çok yardımcı oldumm bir daha anarşik yazı yazmicamm gaza geliyonuuzz :roflol: :roflol:

Şeniz Şeniz
tebrik ederiikk aileceekkk a.s. a.s.
evet çok yardımcı oldumm bir daha anarşik yazı yazmicamm gaza geliyonuuzz :roflol: :roflol:

evet evet gel sen yaz anarşik yazılar sonra pastalar getir gerçekten işe yarıyor.Acayip gaz yapıyor bizee (karınımza değil haa,beynimize):roflol:

günaydın kızlar bu ara çok sık giremeyecem ama ara ara uğrarrım sınva 13 gün kaldı biraz daha hızlandım isterseniz beni izne ayırabilirsiniz mayısın ilk haftasına kadar çok yoğun olacam çok sık giremeyecem kararınızı bildirirseniz melisciğim sevinirim en azından önümüzdeki hafta kesin olmayacam bu hAFTAda girebilirim belki ama 2 hafta olmayacam buralarda

merhaba kizlar ben geldigim zaman kimsecikler olmuyor ya neyse ben bugün sabah tartiya ciktigimda gözlerime inanamadim kilo vermisim 77.5 kiloyum ama bu hafta cok calistim onun icin fazla giremedim buraya ama bu hafta daha fazla girmeye calisirim meliscim yeni kurali okudum ama biliyorsun benim kendi isim oldugu icin calisma saatlerim bellei degil onun icin bazen 2-3 gün girmedigim olabiliyor bu kilo veren ve veremeyen bütün arkadaslari tebrik ederim

canım rica ederiz her zaman, kardeşler ne gün için, sizin sevinciniz başarınız bizim de sevincimiz :1hug:

canım nasıl rahat edersen, izinli olayım diyorsan izinli ol, yokolmiyim bu 2 hafta diyetime dikkat ederim ama giremem diyorsan sadece cumaları gir kilonu bildir, karar senin şekercim. Sen sınavını hallet yeter.

canım ne güzel dikkat ediyorsun ya verirsin tabi, kortizon kilo aldıracak diye birşey yok şişirir sadece ama sen yediklerine dikkat edersen tuz mesela o da olmaz. Harika bir haber verdiğin. Şekercim sen zaten izinlisin, bu kural senin için değil sen kafana göre takıl, iznin bittiğinde uyarsın canım.
Kendine dikkat et, ne zaman bitiyor ilacın?

Veyla aramıza hoşgeldin canım. Öncelikle kendini bize kısaca tanıtırsan daha iyi kaynaşırız.
Bu hafta kurallar gereği deneme haftan, paylaşımına göre takıma asil üye olarak alınacaksın.
En önemli kuralımız hergün paylaşımda bulunman, üst üste 2 gün mazeretsiz paylaşımda bulunmayan diskalifiye ediliyor. Buna motivasyonumuzun düşmemesi için mecburuz.
Diğer kuralları da bulayın yollayacağım sana.

canım gözüne de iltifat etmiştim çok güzelmiş rengi
yoo 1.70 bayaa uzun TR ortalamasına göre.
canım teşekkürler..kendimde tek beğendiğim yerim gözlerimdir zatiiii

canım teşekkürler..zai burada hepimiz çok samimiyiz..sanki karşı komşusu gibiyiz kaydirigubbakcemile3

brose cim artık daha çok katılım bkliyoruz..melisin uyarısı vardı..2 gün sebepsiz gelmeyentakımdan çıkarılacak.

bu arada menün gayet güzel.doddurmayı saymazsak tabüüüüü...daha havalar ısınmadan başlamışsın..ben kendimi yaza saklıyorum....kaydirigubbakcemile3

ben salata yedim az önce sadece hemde
ara içinde elmam var suyumuda içiyorumm bugünlük bişi kaçırmadımm :roflol:

iyiim ablacım sen nasılsınn ben kilo vermedim çünkü regl olmuşum
hızlı geliyorum ama inşallah düşmem :roflol:
kilo vermenee sevindim yavaş yavaş gitcekk üzülme canım

canim ilacin ne zaman bitecegi belli degil 6. ayda tekrar randevum var tekrar testler yapilacak o zaman belli olacak yani o zamana kadar kullanacagim insallah bu sekil vermeye devam ederim

inşallah canım. İlçlarının işe yaraycağından eminim bu sefer.

yok hayatım her yerin güzel, gözlerin ayrı güzel hihoyyyt
ben karşı komşumla hiç samimi değilim, sizler işteki oda arkadaşım gibisiniz, hatta bazen onla paylaşmadığım şeyleri bile paylaşıuyorum sizinle
doğru söylüyorsun kurallar sıkı artıkkötükedihüso

ben salata yedim az önce sadece hemde
ara içinde elmam var suyumuda içiyorumm bugünlük bişi kaçırmadımm :roflol:

afferim sana :1hug:a.s.

hayatın beni kullanmasına izin veriyorum,çünkü istemediğim şeyleri yaşıyorum.bu durumdan memnun olanlar var tabi.onlar egolarının şişkinliğiyle,yüzlerindeki pişkin gülümseme ile hayatlarına devam edebiliyorlar.bense,yaşadıklarımın verdiği acı biber tadındaki hüzün ile bir kenarda yavru kedi gibi pısmış, tüylerimi havaya dikip,dişlerimi göstererek ''ben güçlüyüm,mücadele ederim'' havalarında ağladığımı gizlemeye çalışıyorum.bir insanın yaşamı nasıl başlarsa öyle bitermiş,bu sözün gerçekliliğini kendi örneğimde daha iyi gördüm.hayatım nasıl başladıysa öyle devam ediyor,sanırım öylede bitecek.
hazımsızlık,bir insanın hayatındaki en sinir bozucu huy olsa gerek.geniş bir insan olabilseydim keşke.(ebat olarak değil zaten öyleyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…