Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar fotolara bakıyodum..birkaç kilo bile ne kadar farklı görün istedim

birisi 84 kiloluk fotoğrafım..orada çok salaşım ama hiç foto çektirmezdim kilodan..eşim gizli çekmiş..
diğeri 79 kiloluk halim...
ve en güzeli 76 kiloluk halim...saçlarımı da boyattım..yakışmış haa..şimdi 73.8 kiloyum ..70 olunca bir resim daha eklerim

Eklentiler

• $S5002180.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $CIMG0342.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $CIMG0896 (Large).webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 33

ay sen ne şekersin öleeee ayrıca hiç de öle 75 flaan durmuyom bayağı 60 lık çıtırsınn yahuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:

biz döndük hava çok güzel yaz gelmiş buralara. 2 saate yakın gezmişiz. Bana da yürüyüş oldu.

patboricim ne tatlısın hiç de kilolu durmuyırsun. Bi de gözlerin çok güzel

ay sen ne şekersin öleeee ayrıca hiç de öle 75 flaan durmuyom bayağı 60 lık çıtırsınn yahuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:
ay ciddi misin kız sennn..sevindirik oldumm..amaa yok yaa kilo vermeliyim çoookkkkk

biz döndük hava çok güzel yaz gelmiş buralara. 2 saate yakın gezmişiz. Bana da yürüyüş oldu.

patboricim ne tatlısın hiç de kilolu durmuyırsun. Bi de gözlerin çok güzel

ohhh ohhh gezin bakalımm..bizim buralar bir yağmur bi yagmur.kafamızı pencereden çıkaramıyoruz...

canım çok tatlısın maşallah saçlarının rengi çok tatlııı ilk resimdemi 76 kilosun
canım saçlarımın boyalı olduğu resimde 76 kiloyumm...

boyun uzun o zaman. Valla ben birşey anlamadım nereus ve senden, nasıl zayıf duruyorsunuz 80 kilo insan böyle mi görünür ???

evet canım 2 takım bildirmemiş henüz ama onlara da baktım iş yok.

boyun uzun o zaman. Valla ben birşey anlamadım nereus ve senden, nasıl zayıf duruyorsunuz 80 kilo insan böyle mi görünür ???

evet canım 2 takım bildirmemiş henüz ama onlara da baktım iş yok.

sözlerini iltifat kabul ediyorum canım
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
boyum da çok değil aslında: 1.70

kızlar ben sizleri çok merak ediyorum valla bana şişman değilsin diyorsunuz yaa
hepinizi görmeliyim mutlakaa
sizin kilolardada hiç bişey yok çünkü

2 boşluğumuz var 2 paylaşımcı üye alabilsek bizim motivasyonumuzu da arttırır.
meliscim şöyle canlı kıpır kpır birazda kilolu bayanlar olsa iyi olurdu hem hızlı kilo verirler hemde katılımları bol olurdu. :CüvCüv: :jeyyar: kaydirigubbakcemile5
varya bir insanın resminden bile elektrik almak mümkünmüş.canııııım çok tatlısın,aman dur nazar değmesin.

onada şükür. :dance:

bu arada kızlar saat 6 gibi evden çıktım 7 de döndüm.belime poşet sardım.aslında çok terledim ama akşam üzeri baya serin oldu birazda üşüdüm yarın akşam daha sıkı giyineceğim.bu arada ben poşeti atletimin üstüne sardım doğrumu yaprım ne dersiniz.gerçi eşimde çok kızdı ama atlet üstüne bağlayınca pek ses çıkarmadı.şimdi yatasıya kadar bol su içmek hedefim.tekrar uğramaya çalışrım.öptüm. a.s.

löliz hoşgeldin hayatım nasılsın,nasıl gidiyor.yazamadım uzun süredir.ama meraktayım herşey yolundamı, baban şimdi nasıl daha da iyi olmuştur inşallah.oğluşun nasıl.ya iyi olun yeter ki canım benim.özletme kendini.

merhabalar ..

oncelikle kilo veren arkadaslar tebrik ederim .. digerleride insallah haftaya sonucta takilmalar cok rastlaniyo cok dikkat etsek bile .. moreller bozulmasin.

ben bugun yediklerimi paylasiym :
- sabah : 2 dlm kepekli ekmek .. peynirli .. sut
- oglen : balik 1 dilim ekmek
- dondurma ( en buyuk zaafim)
- aksam : 4 kasik makarna salata ve yogurt

Her sabah ac karnina limon suyu veya bi portakal yemekde cok faydali oluyormus. Ben yarin basliycam insallah. Ne gibi bi etki yaptigini bildiririm.

sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…