reglken yoğurt yenrimii pekii
CADIARZU yenir tasi güzelim bildiğim kadarıyla kötü bir etkisi yok ama sen öle bişey duydun mu?
kızlar fotolara bakıyodum..birkaç kilo bile ne kadar farklı görün istedim
birisi 84 kiloluk fotoğrafım..orada çok salaşım ama hiç foto çektirmezdim kilodan..eşim gizli çekmiş..
diğeri 79 kiloluk halim...
ve en güzeli 76 kiloluk halim...saçlarımı da boyattım..yakışmış haa..şimdi 73.8 kiloyum ..70 olunca bir resim daha eklerim
reglken yoğurt yenrimii pekii
niye yoğurt kesiyomu kesiyosa akaşam hemen yiyim de yüzmeye gidimmm :Saruboceq:
ay ciddi misin kız sennn..sevindirik oldumm..amaa yok yaa kilo vermeliyim çoookkkkkay sen ne şekersin öleeee ayrıca hiç de öle 75 flaan durmuyom bayağı 60 lık çıtırsınn yahuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:
biz döndük hava çok güzel yaz gelmiş buralara. 2 saate yakın gezmişiz. Bana da yürüyüş oldu.
patboricim ne tatlısın hiç de kilolu durmuyırsun. Bi de gözlerin çok güzel
canım saçlarımın boyalı olduğu resimde 76 kiloyumm...canım çok tatlısın maşallah saçlarının rengi çok tatlııı ilk resimdemi 76 kilosun
neeeeeeeeeeee aaaaaa valla iiiiyi ozaman..demek ki diğer takımlar bizden tembel çıkmışlar bu hafta3. olmuşuz gibi duruyor.
boyun uzun o zaman. Valla ben birşey anlamadım nereus ve senden, nasıl zayıf duruyorsunuz 80 kilo insan böyle mi görünür ???
evet canım 2 takım bildirmemiş henüz ama onlara da baktım iş yok.
sözlerini iltifat kabul ediyorum canım
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
boyum da çok değil aslında: 1.70
meliscim şöyle canlı kıpır kpır birazda kilolu bayanlar olsa iyi olurdu hem hızlı kilo verirler hemde katılımları bol olurdu. :CüvCüv: :jeyyar: kaydirigubbakcemile52 boşluğumuz var 2 paylaşımcı üye alabilsek bizim motivasyonumuzu da arttırır.
varya bir insanın resminden bile elektrik almak mümkünmüş.canııııım çok tatlısın,aman dur nazar değmesin.kızlar fotolara bakıyodum..birkaç kilo bile ne kadar farklı görün istedim
birisi 84 kiloluk fotoğrafım..orada çok salaşım ama hiç foto çektirmezdim kilodan..eşim gizli çekmiş..
diğeri 79 kiloluk halim...
ve en güzeli 76 kiloluk halim...saçlarımı da boyattım..yakışmış haa..şimdi 73.8 kiloyum ..70 olunca bir resim daha eklerim
4. olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?