evet canım boyuna göre 52 olmak iyi benimde boyummm 1.62 öle selvi gibi boyum yok açıkcası benimde 64 falan olmam gerek ama zamanım azalıyo git gide temmuza 2 ay kaldı ve iki ayda 6 kilo çok zor vermem
nereus işe yarıyomu bende denemek istiyorum ama bi türlü yapamadımmm -tatlicadiarzu-
evet canım boyuna göre 52 olmak iyi benimde boyummm 1.62 öle selvi gibi boyum yok açıkcası benimde 54 falan olmam gerek ama zamanım azalıyo git gide temmuza 2 ay kaldı ve iki ayda 6 kilo çok zor vermem
-
Slm arkadaslar .. keyifler nasil ? Bende iyi sayilir
Bugun yediklerimi paylasaym
sabah _ 1 dilim kepek ekmek , peynir , 3 zeytin ( 250 kal.)
Oglen _ Tost ve ayran ( 350 kal.)
Aksam _??
Arkadaslar tavsiyeleriniz uzere ara ogun yemiye calisacam .. birazdan meyve fln yerim herhalde artik :)
Bugun 45 dkk yurudum .. aksamada spora gidecem insallah..
güzel işte ne olsun yuvarlanıyozz yerimseniben
ne güzel beslenmiş canım yaa kaydirigubbakcemile5
canım temmuza kadr inşallah verebilirm ama işi sıkı tutmak lazımmmBende temmuzun basina kadar vermeyi hedefledim ..
Temmuza kadar daha cok var :) 6 kilo verebilirisn bence ...
Yani ben 10 kilo vermenin hayallerini kuruyodumnapicazz simdi :1rolleyes:
nan şişgo senmi veremicen temmuza kadarr
verirsin kız ayrıca çok zayıf olursun öyledee abartma bacımm
canım temmuza kadr inşallah verebilirm ama işi sıkı tutmak lazımmm
bebişimmm çokmu zayıf olursun diyonn bi 55 görim nasipse ona göre tamam yada devam kararı vereceğimmm ayrıca temmuza kafar ben 55 olursam hanfendi siz de 58 olursunuz bu gidişle hiç te fena değil zaten fıstık gibisin o zaman çifte kavrulmuş olursunnnn:1hug:
nereus akşama sadece salata yemeği planlıyorum eğer olurya allah korusun kaçamak falan yaparsam yarın ki cezam senden gelsin ne layık görürsenn o durr
Daim olsun canm
sagol:1hug: .. baslangic iyide sonuda gelir ins.
ay canım bende cumaya düz 64 olmazsam sende beni yol emi :roflol:
ben eminim sen asla başka bişey yemiceksinn
akıllı gızsın seennn Şeniz
tamam bak çok fena yolarımmmm haaa ona göreeee 64 olcannn hadi bakalımmm enazından 3 gün dikkat edelim be şeker şöle bi 600-700 grm gitsinnnkaydirigubbakcemile2
tamam bende akşam sadece ya yoğurt yada meyva yerim 1 tane
fazla yemişsem döv beniii -tatlicadiarzu-
tamam bence yoğurt yee meyve açıktırabilir seni artık hep ensendeyim seinn ve melisinnn
ben de eve gidip şöle bi güzel salata yapcam kendimeee onu yerimmmm bide belki sonra bi soda içerimmmmm okadar bu günlük menüüü:sm_cool:
tamma yoğurt yiyorumm istediğim kadar olabilirmi :roflol: :roflol:
tabiki olur sınır yok 2-3 kilo ile doyarmısın şayet doymaz isen bide güzel bi tokat yersinn benden o seni doyurururrrr:mymeka:
tamam 2 kilo yoğurt yiceem :CüvCüv:
işine geliyoyaaa hemen dinlersin lafımı bir kase yiycen sadece okadar bebişşş malümmm önceki lüplettiklerimize sayalım bacım hem bak yaz geliyo taile gitcezzz öle göbişlerle bikini bööööööööööö hiç hoş olmayı< şöle incecik olarak salınalımmm havuz başındaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?