ferdici eğer hormonların yavaş çalışıyorsa çook ağır kilo verirsin hatta o kadar çabana rağmen alırsında ... bende ilk çıktığında 3 aydamı ne 10 kiloya yakın aldım ...
belirtileri arasında saç dökülmesi adet düzensizlikleri ya çok gelme ya az gelme
ve en büyükkk belirtisi vucudda sıcaklık dengesizlikleri kışın bile balkona atletle çıkıyordum ... tişörtle işe gidiyor çoğu şeyde atlet giymiyordum içime
saol cnm...
aklında şüphe kalmasın yaptır testlerini ama kötü çıkarsada benim gibi kendini üzme boşuboşuna üzülmüşüm o kadar... her 10 kişiden 1inde olan bişey... ve tedavisi çok basit...
ay bende demir eksikliği anemiside var yok yok bende...
kızlar doğalgazcıları önümüzdeki haftaya aktardık... yalnız ben bu arada çok kötü bişiy yaptım... kendimi kaybettim dolapta bayramdan kalma berbat bayat hiç tadı olmayan tatlıları yedim... keşke atsaydım çok pişmanım... kaç tane yediğimi bile bilmiyorum o derece kendimi kaybetmşim...
Aferin ye Özlem ye böyle ..
Moral bozukluğunda asıl önemli olan kendini tutmak.
Kendini dışarı at biraz yürü.
Duşa gir.
Ama o dolaptan uzak dur
O kadar zaman dikkat et tam topladım de sonra yaptığın her şey boşa gitsin hem de tadı bile olmayan bir şey için
evet bencede... yalnız bi sorunum var... yürüyemeiyorum....gerçekten çok pişmanım yaaa nasıl telafi olur şimdi buuu...
Yaa çok yoğunum tam açıp okuorum geçmişi cevap yazcam ya biri geliyo yada iş çıkıyo üfff
Kardeşim kitabımı almış
Ağrın var yürüyemiyorsun telafi olmayacak onun yerine gelecek göbeğine basenlerine yapışacak.
Sonra o çok güzel elbisen de dar gelecek.
Eşinin doğum gününde giyemeyeceksin.
Sonra tekrar zayıflayayım diyeceksin 5 gün harika gidecek sonraki 1 günde başa dön.
Bence artık cidden bundan vazgeçmelisin çünkü alıp verirken bütün vücudun çatlayak.
Kendini seviyorsan, kendin için yapma bunu.
Yedin o kadar baklavayı eline ne geçti vicdan azabı ve kilodan başka.
Sen o tatlıların sayısını hatırlamıyorsan hiç yoktan 10 tane vardır değil mi?
Bu demek en azından sana fazladan gelen 2000 kalori ..
Kaç saat spor yapsan erir biliyorsun değil mi ?
10 tane yoktu cnm... 5-6-7 gibi...
1000-1500 kalori almışsın Özlemcim az mı ?
Bir de kaloriyi nasıl aldığın çok önemli.
Şeker+ karbonhidrat.
Ne olacak yağ olarak depolanacak.
Sıkma canını artık olan oldu ama bu kaçamaklarına dur demek zorundasın.
Başka türlü olmaz biliyorsun.
At ya bırak at, ben de hiç sevmem bir şeylerin ziyan olmasını.
Çok dikkat ederim ama eğer sana zararı olacaksa bırak ziyan olsun.
akşamada karatay yapçam diye eşime balık al gelirken dedim salatyla yerim diye... napıyım artık cumaya kadar telafi edicem... ah ne zaman uslancam ben şu yemek konusunda ya.... çok kızıyorum kendime...
Kız bence de kız kendine ..
bu sefer ben de çok kızdım farkettiysen.
Bir alıp bir vererek vücudunu da metabolizmanı da hoş olmayan hallere sokacaksın.
Ciddiyim vazgeç bu kaçamak olayından.
Özlem bak ben de normalde sıkıntı anında ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Ve son zamanlarda çok da rahat olduğumu söyleyemem.
Ama o yediklerimin beni en fazla 10 dakika rahatlattığını farkettim.
Sonrası daha çok can sıkıntısı.
Ne kadar sıkılsam da bir şeylere dokunmuyorum.
Bunu bilinç altına yerleştirmelisin.
çok haklısın cnm... çok kızdığını da farkettim...:18: beni düşündüğün için kızıyosun tabiki... ama olan oldu cezalarada razıyım... :78: 3 gün spor hariç....
Özlemcim tabiki seni düşündüğüm için kızıyorum.
Daha kaç yaşındasın tatlım.
Vücudunun deforme olmasını ister misin hiç ..
Spor yapma şansın yok şu an o yüzden yemeklerini kısıtlamaya gitme.
Çünkü az yersen ani patlamalar yaşayacaksın ve bir anda önüne geleni yiyebilecek durumda olacaksın.
Bu bir kaç gün meyveden uzak dur protein ağırlıklı beslen sonrasında sporuna ağırlık ver ki hem bunları yak hem de o kadar spor yaptım boşuna kilo almayayım diye düşün.
Sonrası için söylüyorum tae bo'yu araştırabilirsin.
Saatte 600-800 kalori arasında harcatan bir spor.
1 saatlik video halinde de internetten indirilebiliyor.
hiç duymamıştım cnm araştırıyım bi...alternatifler iyi oluyor... aynı anda avatar değiştirmişiz...çok seviyorum şu hareketli avatrları kulitta nın sayfasında gezip duruyorum çok şirin şeyler var... o tartıdaki sen değilsin deme...
Ben de aynı sporlardan sıkılıyorum.
Link vermen mümkün mü Özlemcim merak ettim ..
Hiç görmedim de
Yok yok ben değilim o ..
Teşekkür ederimmm ..
Gezineyim biraz buradaa ..
Ben de avatar arıyordum değiştirmek için ben de bakıyım kulitaya
Kesin yanlış yazdım ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?