günaydınnnn ben geldimmmm
günaydınnn fıstıklarr.. kahvaltımı yaptım, size selam verip çııktıktan sonrada haftalık genel temizliğimi yapıp dışarı çıkacam. şöle ankamall de kızılayda gezerim biraz.bulursam güzel bişeler alırım daha sonrada koşu bandımın teknik srvisine giderim bir an önce halletmem lazım yürüyüşün yerini hiç bişey tutmuyor bende diğer sporlardan sıkılıyorum saate bakıp duruyorum yarım saat doldu mu dolacak mı?
sonunda kına geldi gitti ... sıra düğünde
ayaklarım şişmiş yaaaa çok oynadım fıtttırı fıttırı
Ya şu koşu bandı gözümde büyüyordu napcaz diye aradım voıt servisini gitmeme gerek kalmadı çarşamba gelip tamir edecekler.iyi ki bilindik marka almışım. çarşambaya kadar evde yine sporumu yaparım aerobik yada sitenin içinde yürürüm ama sitedede komşularpencereden izlerken yürümek pek hoşuma gitmiyor.
Ben bu durumla ilgili püsküütle konusmutstum önceden. Oda aban bazı istisnalarda 13 olabilecegini söyledi.Çünkü izine giden arakadslarımız geliyor ve 13. kişi olarak ekleniyor falan demişti. Geçici olarak izine ayırmak dogrumu bilmiyorum ama bence düzenli paylasım yapmayanları gözden gecirmelisin.
günaydın 13. takımmm
yediklerimi yazayım dedim ama farkettim ki kahvaltı bile etmemişim daha
kendi kendime konuşuyorum sanırım
hilalll nerddesinnn:84:
Hmm güzel bir durum bu sal Melekcim.
Ben de mesaj attım Püsküüte ama bakalım çok sık girmiyor sanırım artık.
Bir de o kadar çok izine ayrılıp dönen oluyor ki, kişi sayısında çok problemler oluyor.
Paylaşımı mı baz alalım kilo verişi mi acaba ?
ferdici kilo verişi de baza alabileceğimizi söylemiş ve motive gibi bir katkısı da olabilir.
Herkes bir şeyler söylerse iyi olur bu konuda.
Bir de sürekli net 12 kişi olmasındansa her hafta bildirimi yapanlar arasından mı ilk 12 olmalı acaba ?
Günaydın Gözdecim ..
Yazacakken mi farkettin bunu
Olsun kendi kendine konuşmak da beyin sporu kalori yakarsın dersem heralde artık bakırköylük olurum.
kafayı kalori yakmakla bozmuşuz biz ya
valla yazarken farkettim
nasılsın hilalcim
İyiyim Gözdecim ama uyuyamıyorum, ne olacak bakalım benim bu halim ..
Sen nasılsın ?
Nasıl alıştın mı derslere ?
Kızlar herkesten bir cevap bekliyorum.
Kilo bazında en çok kilo veren ya da en az alan ilk 12 kişi mi olsun listemizde yoksa en çok paylaşım yapan 12 kişi mi ?
ben de iyiyim canım dersler bu pazartesi başlıyor henüz başlamadı ben erken geldim
hmmm, şimdi en çok paylaşım yapan 12 kişiyi seçersek bu 12 kişi kilo veremiyor olabilir takım yine 8. 9. olabilir
öte yandan en çok kilo veren 12 kişiyi seçersek bunlar da hiç paylaşım yapmıyor olabilir ve takımın ruhu kalmaz.
böyle düşünürsek bence takım ruhu en önemlisi o yüzden paylaşım yapan 12 kişi daha mantıklı bence, ki takım ruhumuz olduktan sonra bu motivasyonla kilo verme yüzdemiz artar.
Ama zaten en çok paylaşımı seçmesek de 5 mesaj kuralımız var.
5 mesaj kuralına uyup en çok kilo veren 12yi seçsek nasıl olur ?
ama o kuralla herkes 5 mesaj yazıp çıksa ne olur? ortada ne bir sohbet ne motive edici sözler kalır herkes 5 mesajını yazıp çıkar. ben herşeyi böyle zıt düşünürüm bir şeye karar verirken diğeri bana daha mantıklı geldi canım
Benim için ikisi de uygundur.
O zaman herkes bir şeyler söylesin ki herkesin fikrini almış olalım.
Lİste yapılırken kimse aklından ama diğer türlü olsaydı diye geçirsin istemiyorum Gözdecim.
Püsküüte de mesaj attım bakalım o ne diyecek.
ne öğrendim be, hemen sizinle de paylaşayım.
Benim için vücuttaki ödem çok önemli değildi açıkçası.
Nasıl olsa gider diye düşünüyordum.
Oysa durum nasılmış biliyor musunuz ?
Bu ödemler yağ dokusunun içine girip yağ dokusunu kalınlaştırabiliyormuş, tabi sonrasında ödem atmak yerine yağ yakmak için uğraşmamız gerekiyor.
O yüzden ödemlere dikkat ..
Fazla tuz tüketmeyin, çok fazla ödem yapıyor vücutta.
Onun yerine baharat tercih edebilirsiniz.
Artık yemeklerde hiç ama hiç tuz kullanmıyorum ve baharatlar saolsun eksikliğini hissettirmiyor.
öğle yemeğimide yedim. Neydi derseniz dukan beğendi yedim.
Patlıcanı közledim. Ezdim sarımsak ekledim
üstüne kuşbaşı et bol baharatlı. Süper oldu.tuz yerine bol baharat açığı kapatıyor cidden.
Karnımda acayip bi sancı var ateş basıyo üff ergenler gibi her ay bu acıyı çekmekten nefret ediyorum..evlenince geçer diyenlere basıyom küfürü.
habersiz bende aynı konuya paralel aynı şeyleri söylemişim.. Kalp kalbe olayı.ya sanırım dışarı çıkamıcam karnımın sancısından. Ağrı kescide içmek istemiyorum oda dengeyi bozuyor annem havluyu ısıtıp sarardı etkisi psikolojikte olsa onu yapıcim sanırım.anneeemmm özledim senin nazlamanı nazlayanım da yok şimdi yanımda.ülen evlenmeyin yaaa
Bencede paylaşım esas olmalı yani ben bu durumu en iyi bilenlerdenim geçen hafta içim çok rahat diyetime uymama rağmen gerçekten 1 günde su topladım aşırı.kabızlığı olan olur,evde olmaz diyete uyamayan olur sırf 1 hafta veremedi diye izne ayrılırsa yazık olur ayrılacak kişiye. Kim olursa olsun. Ama mazeretsiz hafta boyunca paylaşımı en az olan zaten takımını hayatının önemli biyerinde görmeyen arada bir uğrayandır. Mazeretsiz tabi. Bence takıma sahiplenme önemli kiloadan çok er geç verilir zaten kilo destekleşirsek inşallah.ama bence gerek kalmayacak 13 kişi de olabilir diycek püskküüt çünkü daha önce 14. Takım kaptanı sormuştu sanırım.
ayy çenem düştü yine
Gülçin şimdi sen aklıma getirdin, ee ben de regl olacağım onun şişkinliği de vardır şimdi ben de değil mi ?
Yani daha az çıkmam gerekiyordu normalde tartı da.
Mutlu oldum.
dukan beğendi
Bir karatay beğendimiz bilem yok
çok güzel olmuş ve zaten sen yemekleri çook güzel anlatıyorsun
Benim de olmam gerekli bir kaç güne kadar, biberiye deniyorum bakalım ağrısı olmayacakmış, eğer sonuç olumlu olursa tavsiye edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?