turti kız seni yakındna tanımak isterdim. çok renkli bi kişiliğin var. atlas jet olayın okulda aklıma geldi geçen gülümsedim şöyle bi. asansör aşkın da bana komşumuzun oğluna olan ilgimi hatırlattı. onla karşılaşayım asansörde diye anahtarı kapının arkasında unutmuştum heee heee annemden azar işittiydim bissürü:88:.
Ben de bugün turtayı düşündüm.
Ders kaydı için hocanın numarasına ulaşamadım, vermiyordu.
xxx hoca gönderdi sizden almamı söyledi dedim kaptım.
Turtacım çok saol.
Turtadan çok ders alacağız çook.
aha lan gizem çıkmış insna bi gidiyom iyi geceler der bacım ya. ayy bu deli bizi dinledi de hemen alemlere mi aktı yaa dum tıs dum tıs..kop kop kop..kocasının inadına gidermiş sabah 5 lere kadar abooo nettik masal yahuu. yok ya yapmaz öyle de turtinin annesi gibi bi taktik bulsa fena olmaz. şaka bi yana zor bi durum. elin oğlu giriyor hayatımıza telimizle duvağımızla alıyor. üzmeyeceğine söz veriyor ailemize. ama gün geliyor sözler unutuluyor. yaa üzülme üz bacım ya yeter bu kadınların çektiği. şu topikleri okuyorum bir derdim var köşesinde hep erkekler aynı hep kadınları üzüyorlar ya üff.
ayy sizi de yoldan cikarrtttımm iyimiiii ama malesef atlas jet olayım o kadar renklli bitmedi yaa ben boyle sacma ciddiyetsiz bir kurum görmedim simdi anlaticigim sizeeee
Ayy
Valla korkulur bu kadınlardan, şeytana pabucunu ters bindiririz.
ayy ben hepinizii tanımak istiyorummistanbulda olanlarla kaynasabilirikkkk isteyen olursa ben yakında asansörde yatıp kalkmaya baslıcam zaten yada su lüks restorantlarda olur ya asansörlerde adam otelelrde falan onların görevini üstleneyim diyorum kaca cıkıyosun derim o der 5 ben direk catı katına atarım benimkini nassıı ama
bu arada teaserını gördüm çok hoşuma gitti sabırsızlıkla şu umutsuz ev kadınlarının başlamasını bekliyorum. desprerate housewife ın bize uyarlanmış versiyonu sanırım. ben onu alt yazılı izlerdim cnbc-e de.kadın erkek ilişkilerini ele alan şeyleri seviyorum ya. bide 1 kadın 1 erkek vardı türkmaxta ama biz digitürkü attık çöpe artık. devamlı donup duruyordu tek özlediğim kanal türkmax.
ayy sizi de yoldan cikarrtttımm iyimiiii ama malesef atlas jet olayım o kadar renklli bitmedi yaa ben boyle sacma ciddiyetsiz bir kurum görmedim simdi anlaticigim sizeeee
turtide böyle önce bi reklam yapıyo sonra anlatıyoo.
yazları istanbuldayım kı ben 15 tatildede orda olurum büyük ihtimal. oalbilüü organizasyon yaparık inşallah o zmana kadar.ee planın var mı tanışmaya yönelik. nasıl bişey yapabilirsin ya düşünelim bakalım nasıl adım atmalı..
turtide böyle önce bi reklam yapıyo sonra anlatıyoo.
Valla yahu, heyecanla bekliyorum ne olmuş diye. :26:
ben yatıyom kızlar.görüşürüz yarın.
ayyyy kızlar süslendim püslendim gittim mulakata neyse simdi orda kızlarla konusurken herkesin sınav sonucu var elinde ben 50 sorudan 32 dogru yapmisim % 60 e falan denk geliyormus ama herkesin sonucu istisnasız %40 bu da 20 dogru falan demek bu rakamın üzerine cikan cok nadir ki zaten sınav gercekten cok zordu mesela ikinci dünya savasında amerikan ve ingiliz hava ucaklarının aralarında yaptıgı savasını vermis adam yok neymis boslukları dolduraymısız turkceye cevireymisiz sanki toefl yapıyorlar sorsanız kac tane yurt dısı ucusu var diye 0 :)) belki 3 4 ayda bir yurtdısı yatı var
neyse gitdim kabin amirlerinin basındaki, kadınla bir kaptan pilot giriyor mulakata adam aldı kagıdımeline iyi puan almıssın cok sükür dedi öyle sohbet ettik ingilizce bir paragraf okuttu bana hic zorlanmadım okudum ucaga hosgeldiniz cart curt diyodu... neyse sonunda bana ne dedi sasarsınız önce dediki bana boyun kilon ingilizcen bizim aradıgımız kriterde ama neymis benim kariyerim varmıs calısıyomusum ondan önceligi issiz annesine babasına bakmakla yükümlü vb kisilere vereceklermisyuh dedigim andı yani sanki bana anamı babamı is hayatımımı sordun ben zaten cok memnun olsam isimden oraya gelmem artıı mulakata giren kimseye de annen baban varmı bakmak zorundamısın diye sormuyorlar sanki is ve isci bulma kurumu o zaman dicektim hayrına iki tane sokaktan ac getiriyimde is verin neyse dedim sus funda )) bisi demedim siz kendi acinizdan haklısınız bende kendi acımdan dedim sonra bana demez mi birde ingilizcesi iyi olan arkadaslara oncelik verecegiz mulakayın en basında bana sukur biri yuksek puan almıs diyordu sonradan dedigi lafa bak bana dedi seni daha sonraki eğitim grupları icin degerlendirmeye alıcaz ok dedim ben hiic itifimi bozmadım guldum tesekkur ettim cıktımm ama böle sacma seyde duymadım ömrümdee yaaaa anneme anlattım oda dedi tepkini ölcmüslerdir bu gruba almasalarda bir sonraki grup icin düsünebilirler bekle biraz dedi ama ben cıktımo rdan sinirden resmen aglıcaktım yaaaaa
moralim bozuldu o kadar istedim 16 17 kilo verdim sırf bu is icin simdi kalk sen calısıyosun diye ise almasınlar. ne salak bir kurum zaten aldıkları kızların ehpsi de esmer malum tipliiiii karakterdeki kızlarr baska birsey arıyorlar demek ki bu is icinn aldıkları kızların ingilizcenin asından haberleri ile yok sansıma edimm dedigim andı kızlar yaniiiiiii ilk defa isyan ettim yani,i yeter dedim o kadar ugras cabala olmasın gene bu salak isyerine mahkum kal ayy benim hayatımda iyiye giden bisey olmayacak mı yaaaaaaa bir sevgilim bile yokk asansörde bir askım vardı oda kimbilir kimle gezip tozuyo simdiiiiiiiii bende oturayım popomun üstünee
şu eltin biraz baskın olsa da herifini öyle göndermeseydi.. ya işte kılıbık derler seninkide gitmese mahalle baskısı olayı.
gizemcimm rabbim sabır versin sana. ama bu konuda tecrübeli insnalardan fikir al. annene anlat. onlar daha iyi bilir..bide bir insan kaç şansı hakeder bende bilemiyorum. böyle değilde veliliğimizin ilk ayında bizimde bi sorunumuz oldu biiiiirrr dedim şans verdim ve gerçekten o huyunu değiştirdi ve bidaha da yapmadı. eğer yapacak ols aben kendime güvenimi kaybederdim. daha sonra o olay üzerine konuştuğumuzda ya ben nasıl öyle davrandım nasıl dedim sana bunu.şimdi olsa yapmam dedi. o dönem üzerimizde yoğun bi stres ve kem göz vardı gerçekten kara bulutlar vardı. bol bol oku,dua et. ve stres kaynağı varsa üzerinde onu at eşinin bi stresi var mı? borç vs. eğer o stres kalktıktan sonra da böyle devam ederse ondan kaynaklanmıyordur. kız ben önceden hiç inanmazdım ama öyle şeyler duydum ki bu sene büyü, nazar herşeye inanıyorum ya.sen bol bol dua et.
aha lan gizem çıkmış insna bi gidiyom iyi geceler der bacım ya. ayy bu deli bizi dinledi de hemen alemlere mi aktı yaa dum tıs dum tıs..kop kop kop..kocasının inadına gidermiş sabah 5 lere kadar abooo nettik masal yahuu. yok ya yapmaz öyle de turtinin annesi gibi bi taktik bulsa fena olmaz. şaka bi yana zor bi durum. elin oğlu giriyor hayatımıza telimizle duvağımızla alıyor. üzmeyeceğine söz veriyor ailemize. ama gün geliyor sözler unutuluyor. yaa üzülme üz bacım ya yeter bu kadınların çektiği. şu topikleri okuyorum bir derdim var köşesinde hep erkekler aynı hep kadınları üzüyorlar ya üff.
ayyyyyyyyyy kız boyla kilo orantısı halen yokkk verdim okadar kiloyuu amaaa aha da veremiyom kaldım mı öyleeayy gerüüzekalııııııı yaaaa incecik olmuss halaaaa kiloluyum deorr sacını basını yolasım geldi simdieski halin nerde simdiki halin nerde supersin valla canımmm
evet bak size bir olay anlatayım babamda annemle evlendigi ilk senelerde aynen böyleymis geceleri barlarda orda burda gezer tozarmıs sonunda annemin canına tak etmiş aynısını yapmaya baslamıs bara falan gitmemiş ama mesela bir gece bizim ev siteye tasınmadan once tavan arası falan vardı catısı vardı öle bir evdeydik işte bir gece catıya saklanırmıs gecenin bir yarısı eve girermissss ertesi gece baska bir yere saklanır aynı seyi yaparmıs babam baktı hatun elden gidiyorr düzelmeye baslamısssonra da ben hatırlıyorum cocukken annemden izin almadan hicbir yere gitmezdi oda giderse öglen aksam üzeri giderdi gece cıkmazdı dısarı hep evdeydii
gel bacımmmm biz buluşakkk görüşekkk senden öğrencem şeylerrr varrrrayy ben hepinizii tanımak istiyorummistanbulda olanlarla kaynasabilirikkkk isteyen olursa ben yakında asansörde yatıp kalkmaya baslıcam zaten yada su lüks restorantlarda olur ya asansörlerde adam otelelrde falan onların görevini üstleneyim diyorum kaca cıkıyosun derim o der 5 ben direk catı katına atarım benimkini nassıı ama
ayy yarabbim iyi sabretmişsin canım vallla ben olsam lafı yapıştırır bi cevap muhakkak verir sinirimi alır öle çıkardım allahım ya ben bile burda olduğum yerde sinirlendim şuna bak evine bakmakla yükümlülermiş yok işin varmış sanki aileden sorumlu bakanlarr onlara ne senin işin olup olmadığından işinden memnun olsan gidip başvuru yapmazdın zatn ay bozcam ağzımıı şincik hasbinallahhhhhhhhhhhayyyy kızlar süslendim püslendim gittim mulakata neyse simdi orda kızlarla konusurken herkesin sınav sonucu var elinde ben 50 sorudan 32 dogru yapmisim % 60 e falan denk geliyormus ama herkesin sonucu istisnasız %40 bu da 20 dogru falan demek bu rakamın üzerine cikan cok nadir ki zaten sınav gercekten cok zordu mesela ikinci dünya savasında amerikan ve ingiliz hava ucaklarının aralarında yaptıgı savasını vermis adam yok neymis boslukları dolduraymısız turkceye cevireymisiz sanki toefl yapıyorlar sorsanız kac tane yurt dısı ucusu var diye 0 :)) belki 3 4 ayda bir yurtdısı yatı var
neyse gitdim kabin amirlerinin basındaki, kadınla bir kaptan pilot giriyor mulakata adam aldı kagıdımeline iyi puan almıssın cok sükür dedi öyle sohbet ettik ingilizce bir paragraf okuttu bana hic zorlanmadım okudum ucaga hosgeldiniz cart curt diyodu... neyse sonunda bana ne dedi sasarsınız önce dediki bana boyun kilon ingilizcen bizim aradıgımız kriterde ama neymis benim kariyerim varmıs calısıyomusum ondan önceligi issiz annesine babasına bakmakla yükümlü vb kisilere vereceklermisyuh dedigim andı yani sanki bana anamı babamı is hayatımımı sordun ben zaten cok memnun olsam isimden oraya gelmem artıı mulakata giren kimseye de annen baban varmı bakmak zorundamısın diye sormuyorlar sanki is ve isci bulma kurumu o zaman dicektim hayrına iki tane sokaktan ac getiriyimde is verin neyse dedim sus funda )) bisi demedim siz kendi acinizdan haklısınız bende kendi acımdan dedim sonra bana demez mi birde ingilizcesi iyi olan arkadaslara oncelik verecegiz mulakayın en basında bana sukur biri yuksek puan almıs diyordu sonradan dedigi lafa bak bana dedi seni daha sonraki eğitim grupları icin degerlendirmeye alıcaz ok dedim ben hiic itifimi bozmadım guldum tesekkur ettim cıktımm ama böle sacma seyde duymadım ömrümdee yaaaa anneme anlattım oda dedi tepkini ölcmüslerdir bu gruba almasalarda bir sonraki grup icin düsünebilirler bekle biraz dedi ama ben cıktımo rdan sinirden resmen aglıcaktım yaaaaa
moralim bozuldu o kadar istedim 16 17 kilo verdim sırf bu is icin simdi kalk sen calısıyosun diye ise almasınlar. ne salak bir kurum zaten aldıkları kızların ehpsi de esmer malum tipliiiii karakterdeki kızlarr baska birsey arıyorlar demek ki bu is icinn aldıkları kızların ingilizcenin asından haberleri ile yok sansıma edimm dedigim andı kızlar yaniiiiiii ilk defa isyan ettim yani,i yeter dedim o kadar ugras cabala olmasın gene bu salak isyerine mahkum kal ayy benim hayatımda iyiye giden bisey olmayacak mı yaaaaaaa bir sevgilim bile yokk asansörde bir askım vardı oda kimbilir kimle gezip tozuyo simdiiiiiiiii bende oturayım popomun üstünee
bir yerde oturur bulusurukkkk canım herkes kırmızı karanfil takarr yakasına
ben bahtsiz bedeviyimm ya ne olabilir isim var diye ise alınmadım emini aldıkalrı kızlar da anasına babasına bakıyodur ondan en pahalı makyaj malzemelerini kıyafetleri vs kullanıyorlar uleynnn ne sinri oldum orda o kadar fakirin ne isi var o kılıkta herkes fashion tvden fırlamıs gibiydii.
aynen canım zaten o kocasını evde istemeyenlerdenn ya gülçin ya diyorum acaba abisinlemi konuşsam abi bak durum böyle böyle yoksa olmucak bizim iş desem üfff napsam yaa
borcumuz var ya daha 3 yıılda devam edicek ..
ya dün için kusura bakmayın yarımdı benimki geldi yüzüne bile bakmadım manyak yanlış zillere basmış herkesi uyandırmışş
paşam bide bana bi kızıyor nedense ben ne yaptıysamgece 3e kadar uyuyamadım bana dioki odaya girdim işte ışığı yaktım giysi alıyorum paşaa diyorki kapa lan ışığı yürü dedim sen yürü kes sesini dedim çıktım sonrada
küüçük odada yattım ben sinir kat sayımı arttırmadan düşünmeye çalıştım ne yapsam ne etsem diye :44:
sora saat 1 15de abisi aradı kaynanama verdim teli açtı o ayyy bi müzikler bi müzikleer nerdeyse artıkhiç konuşmadı anladı annesi olduğunu kaynanamda anlayana kadar sabah oldu kim bu diyor diyorum oğlun anlamadı gitti neyse işte sabah oldu alarmı çalıyor bunun kalktım üstümü giyindim dedim gitmiyormusun alarmınımı dinlicez dedim
şöyle kafasını kaldırdı baktı bana gitcez dedi hadi o zaman yürü git dedimsora bu kalktı giyindi etti kapıda beni beklio her sabah öperdim ben onu bakıo bana gelcemmi die bende yatakodaya girdim gitmedim onun yanına çekti gitti
gülçin anneme bunu söylesem beni bi dakka bile tutmaz burda çünkü bi adam 7 sinde neyse 7şindede odur .. adamların huyu ayrı oluyor karakterleri farklı .. konuyu kayınvaldemler biliyor ama onlarda oğullarından korktukları için birşey diyemiyorlar .. anca bana sus kızım ne edicen zamanla düzelir fln fln yani büyük konusu tamamıyla yokk ..
diyorum acaba abisiylemi konuşsam arama onu o arasa bile çağırmamı desem bide ters etki verirmi ?
herkese hayırlı sabahlarr canlarım saat 10 oldu ama ancak vakit buldumm
Valla çok kızıyorum okurken.
Aslında annesinin konuşması lazım bence de, oğlum sen böyle yapıyorsun yazık değil mi bu kız seni bekliyor evde diye.
Abisi anladığım kadarıyla sorumsuz bir insan, onunla konuştuğunda eşinle dalga geçecek olursa, eşin de kanıtlayacağım diye daha da abartabilir mi diyorum ama .:26:
Benimkisi sadece bir düşünce.
Yaptıkların da çok iyi olmuş, bence aynen öyle devam et bakalım bir kaç gün neler olacak.
Günaydın bacımmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?