Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızzzzzzzlarrr bugun beninkinin dogum gunuuuuuuuu platonik asansör askımbenim offf moralmen cok cökük durumdayım sizrrr birazdan anlaticigiiiiiiiimmmmm

canım yol yakınken dön erkek milleti şimdi pasta bırakırsın anlar yarın bırakmazsın anlamaz .. her erkekte odunluk vardır elbet ortaya çıkarır bak benimkinee

Boşanma konusunu çok fazla ağzına alma ama Gizemcim, belli bir süre sonra ciddiye almamaya başlayabilir. Bu daha kötü olur.
Hem seviyor hem rahatından vazgeçemiyor desene.
Bir de kızarak değil de hissettiklerini paylaşarak denesen nasıl olur ki ?

selam ben geldim çok canım sıkkın

kuzu bende sporumu yaptım yaparkene sen aklıma geldin. bu hafta 1.5 kilo vermişsin maşallah ne yaptığını sırrını soracaktım ama madem canın sıkkın onu sonra anlatırsın. canım ben senin mücadeleni hatırlıyorum abisine yakın olmanız maalesef eşinide kötü etkiliyor. zaten yakında taşınacaksınız tüm dış etkenlerden uzaklaşacaksınız. bu kadar sık olmaz. bide geçen bir programda diyordu eşleriniz ilgilenmiyorsa umursamadığınızı onsuzda hayatınızı devam ettirebileceğinizi gösterin diyordu.,mesela yemeğe beklemeyin siz yiyin onsuz. geç gelirse tek yesin. yada ne bileyim film izledim çok güzeldi vs yada kurslar gitmek gibi şeyler erkekte merak uyandırır diyor.hani nolduda dırdır etmez oldu ne olduda benim üstüme düşmez oldu diye düşünmeye başlar diyordu. bide gizemcim ben senin dostunum canım lafı eveleyip gevelemiycem düşündüğümü aynen söyleycem. facede gördüm evlilik fotolarını ne kadar hoş ne kadar güzelmişsin. kilo akşamda dedim yaşlı gösteriyor hepimizi. 2-3 ay kampa al kendini fıstık gibi ol eski haline dön.o zmana snei nasıl kıskanacak bakışları değişecek. canım erkekler güzelliğe çok öenem veriyor. bizimki kilo alma deyip duruyor haklılar. kim isterki yanına yakışmayan bir eş. aynen kocam salsa kendini hiç hoşuma gitmez.canım filmlerde olur ya baştan yarat tarzı bişeyler yapsan zayıflayıp giyim tarzınıda saç renginide değiştirsen. içmeye gidiyor diyosun nasıl yerlere gidiyor bilmeycem ama kuzu sen tedbirtini al kocanı yuvana bağlı tut bak oralarda kadınlar ffilan olur gözü dışarı kayar allah korusun. sen elindne geleni yap.sonrada hala da düzelmezse ben elimden geleni yaptım onun hatası dersin. vicdanın rahat eder. sende genç bir bayansın çoluğun çocuğun yok çalışıyosunda neden kıymetini bilmeyen biri için ömür çürütesin. bide bak sen yokken bursadayken nasıl gel dedi aradı,demekki ilgiden değil uzak olduğunda üstüne düşüyor. cool takıl kuzum sen bi süre. dinle kendini ne hissediyorsun olmasa hayatında ne kaybedersin. hayat 1 kere yaşanacak maalesef.

ask tesadüfleri sever ha olamaz mii nah olabilir diyorum bende

tebrikk ederim cnmmmmmmmmmm

yok canım anlamıyor her şekilde denedim takmadım onu elimden geldiğince gece 4 lerde geldi paşam takmayınca ..
kağıda yazdım hissettiklerimi bağırdım küstüm konuşmadım
en fazla 1 hafta düzeldi arkamı döndüğümde gene aynısı ne yapıcam ben hilal ya
varsa yoksa abisi ben birşey diyeyim derki yorgunum yarın gideriz ederiz ama arkadaşları veya abisi arasın o yorgun adam gidiyor dinç adam geliyor ya anlamıyorum dediğin gibi ilgi istiyorum

kızzzzzzzlarrr bugun beninkinin dogum gunuuuuuuuu platonik asansör askımbenim offf moralmen cok cökük durumdayım sizrrr birazdan anlaticigiiiiiiiimmmmm

turti kız seni yakındna tanımak isterdim. çok renkli bi kişiliğin var. atlas jet olayın okulda aklıma geldi geçen gülümsedim şöyle bi. asansör aşkın da bana komşumuzun oğluna olan ilgimi hatırlattı. onla karşılaşayım asansörde diye anahtarı kapının arkasında unutmuştum heee heee annemden azar işittiydim bissürü:88:.

Sen anlatırken senin kadar kızdım ben de eşine.
Sen evde onu bekle, o arkadaşlarıyla.
Seni sevmediğini kesinlikle düşünmüyorum ama Gülçin çok güzel şeyler demiş.
Çek bakalım ilgini hiç dırdır etme.
En azından 4-5 gibi çıkıyorsan eve 8'e doğru gel.
İnsan kendine haksızlık yapıldığını hissettikçe daha da sinirleniyor ben de hiç dayanamam saklayamam ama bu doğru mu bilmiyorum ki .:26:

canım dediklerin doğru ama zaten soğukluğumuzu biliyordun sen .. onu toparlayamıyoruz
kıskanıyor kıskanmasıda yerinde ... ama ilgisizzz .. kendi halinde bekarmış gibi davranıyor ... kadın konusunada gelince bana bunu yansıtmadan yapıyorsa bravo yaniii anladığım an haydee by yani ... o kesinlikle katlanamayacapım şeydir ..
hem bak artık zayıflyorum geçen yıldan beri 13 kilo verdim ama olmuyor işte .. onun yanında bile bakıyorlar mesela tek başıma dışarı çıkıcağımda çok karışır giyimime fln ama abiden kopamıyor yaaa

Ben de bugün turtayı düşündüm.
Ders kaydı için hocanın numarasına ulaşamadım, vermiyordu.
xxx hoca gönderdi sizden almamı söyledi dedim kaptım.
Turtacım çok saol.

şu eltin biraz baskın olsa da herifini öyle göndermeseydi.. ya işte kılıbık derler seninkide gitmese mahalle baskısı olayı.

Melekcimmm ..
Takımdan ayırır mıyız kuzum hiç seni.
Hani bildirimde bulunmadı değil de izinli yazdım biliyorduk nedenini diye.
izinli de o şekilde yazılıyor diye.
Yoksa nereye ayırıyoruzz ..
[/QUOTE]

Ya oğlumu hastahaneye götürdüm.Saat 9 dan 3 e kadar ordaydım.sonra arkadasıma gittim.giremedim pek fazla.. bildirimde yapamadım.gülçine söyledim oda okulda oldugu için ulaştıramadı...

melek yazdığımı okumadan çıktı, çok huzursuz oldum yanlış anlamamıştır umarım ya..

ayy cok yanlış anladım zatiii

Ayy saol Gülçincim o kadar iyi geldi ki ..
Çok sevindim.
Korktum valla yanlış anlaşılma oldu diye.
Çok saol canımm ..

anlamam merak etme sen bizde bu yollardan geçtik canım
ama yeni kurala göre bildirim yapmayınca KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI diye not düşülüyor.o yüzden ben ayrıldım mı diye sordum du

gülçin harikasın....
ziyaretçiler merak etmeyin ayrılmıyorum,bişi oldugu yok

ahh canım benim...
Allah sana sabır versin,eşine de azıcık empati...
sinir oluyorum böyle adamlara..

gizemcimm rabbim sabır versin sana. ama bu konuda tecrübeli insnalardan fikir al. annene anlat. onlar daha iyi bilir..bide bir insan kaç şansı hakeder bende bilemiyorum. böyle değilde veliliğimizin ilk ayında bizimde bi sorunumuz oldu biiiiirrr dedim şans verdim ve gerçekten o huyunu değiştirdi ve bidaha da yapmadı. eğer yapacak ols aben kendime güvenimi kaybederdim. daha sonra o olay üzerine konuştuğumuzda ya ben nasıl öyle davrandım nasıl dedim sana bunu.şimdi olsa yapmam dedi. o dönem üzerimizde yoğun bi stres ve kem göz vardı gerçekten kara bulutlar vardı. bol bol oku,dua et. ve stres kaynağı varsa üzerinde onu at eşinin bi stresi var mı? borç vs. eğer o stres kalktıktan sonra da böyle devam ederse ondan kaynaklanmıyordur. kız ben önceden hiç inanmazdım ama öyle şeyler duydum ki bu sene büyü, nazar herşeye inanıyorum ya.sen bol bol dua et.

Melekcimmm ..
Takımdan ayırır mıyız kuzum hiç seni.
Hani bildirimde bulunmadı değil de izinli yazdım biliyorduk nedenini diye.
izinli de o şekilde yazılıyor diye.
Yoksa nereye ayırıyoruzz ..

Ya oğlumu hastahaneye götürdüm.Saat 9 dan 3 e kadar ordaydım.sonra arkadasıma gittim.giremedim pek fazla.. bildirimde yapamadım.gülçine söyledim oda okulda oldugu için ulaştıramadı...

ayy cok yanlış anladım zatiii

anlamam merak etme sen bizde bu yollardan geçtik canım
ama yeni kurala göre bildirim yapmayınca KİLO BİLDİRİMİ YAPMADI diye not düşülüyor.o yüzden ben ayrıldım mı diye sordum du

gülçin harikasın....
ziyaretçiler merak etmeyin ayrılmıyorum,bişi oldugu yok

ahh canım benim...
Allah sana sabır versin,eşine de azıcık empati...
sinir oluyorum böyle adamlara.. [/QUOTE]

Ayy saol kuzum valla kötü oldum yahu, bundan sonra bildirmde bulunmadı yazıyorum herkesee

Geçmişi anca bitirebildim..
Şimdi çıkıyorum, yoksa eşim beni kesecek
Görüşürüz

ayyyyyyyyyyy kıza bak 1 75 boyunda 50 kilo nasıl yaşıyo yaa :&0: bunlar bize tepki olarak dogmus bencee

masallah canım süpersinnnnnn

Eki Görüntüle 266061

ay rabbim şu 7 nin 6 olduğu günleride göstersinn..amiinn.

oda olucak inş. cnmmmmmm bana da imkansız gibi geliyordu ama hiç de öyle değilmiş

bende paylaşam resimmm
özendim şincikkk bakalım fark yok diyen olcak mıı

ayy gerüüzekalııııııı yaaaa incecik olmuss halaaaa kiloluyum deorr sacını basını yolasım geldi simdi eski halin nerde simdiki halin nerde supersin valla canımmm

evet bak size bir olay anlatayım babamda annemle evlendigi ilk senelerde aynen böyleymis geceleri barlarda orda burda gezer tozarmıs sonunda annemin canına tak etmiş aynısını yapmaya baslamıs bara falan gitmemiş ama mesela bir gece bizim ev siteye tasınmadan once tavan arası falan vardı catısı vardı öle bir evdeydik işte bir gece catıya saklanırmıs gecenin bir yarısı eve girermissss ertesi gece baska bir yere saklanır aynı seyi yaparmıs babam baktı hatun elden gidiyorr düzelmeye baslamıss sonra da ben hatırlıyorum cocukken annemden izin almadan hicbir yere gitmezdi oda giderse öglen aksam üzeri giderdi gece cıkmazdı dısarı hep evdeydii

Ayy
Valla korkulur bu kadınlardan, şeytana pabucunu ters bindiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…