kızzzzzzzlarrr bugun beninkinin dogum gunuuuuuuuuplatonik asansör askımbenim offf moralmen cok cökük durumdayım sizrrr birazdan anlaticigiiiiiiiimmmmm
ben gece dışarı çıksam anında beni bulur ve kıyamet kopabilir ...
bu sağlığı için denemiyorum
boşanma tutumuda şöyle ertesi gün 3,5 vaziyette nereye fln fln beni bırakıyormusun çantamı almalar kıyafetlerimi yerine koymalar ...
hem evdekinden olmuyayım diyor hemde vazgeçmiyor
selam ben geldim çok canım sıkkın
ahhh ahhh aşk resadüfleri sever filmindeki gibiiii biri iniyooo biri biniyooohe canım sen zayıfsınnn hakketten bakkk
hahaha ben vermeyi geçtimm kilo sabit kalmıyooo habire ibre yukarıyı gösteriyooo
günaydınnnn inşşş cnm 20,kilolarıda görürürz sendee
herkese günaydın hayırlı cumalarrr canlarım
masallllll bu hafta kilom 64 çıktıçıldırcam yaaa şu 60lardann kurtulamicam mı ben geçen hafta 61,5 tum bi haftada 2,5 kilo alınır mı yaaaaaa özellikleeee yapsammm yiyim kilo alam desem insan almazzzz masalll beni izinli yaz yawrum bu hafta en iyisiii offfffffff kafamı nirelereee vuram hangi köprüden atam kendimiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar günaydın hepinize.. dün gece evime gelebildim kaç gündür kayınvalidemde kalıyordum oğlum biraz rahatsızlandığı için eve geldim bahanede oldu biraz dinlenmiş olurum.. çok yoruldum çok.. ben diyim 5 kg vermişimdir bu haftatartıldım sabah uyanınca
kilom 83.2 ne kaaaa mutluyum size anlatamammmmmmm
1.6 kg vermişim :))))
hilalcim dönüş yaptım gündüz çok katılamasam bile mutlaka akşamları sizinle olurum.. umarım bi sorun olmaz.. çok öpüyorum hepinizi.. kahvaltı yapıp odamı toplayıp dönerim yine
Boşanma konusunu çok fazla ağzına alma ama Gizemcim, belli bir süre sonra ciddiye almamaya başlayabilir. Bu daha kötü olur.
Hem seviyor hem rahatından vazgeçemiyor desene.
Bir de kızarak değil de hissettiklerini paylaşarak denesen nasıl olur ki ?
kızzzzzzzlarrr bugun beninkinin dogum gunuuuuuuuuplatonik asansör askımbenim offf moralmen cok cökük durumdayım sizrrr birazdan anlaticigiiiiiiiimmmmm
yok canım anlamıyor her şekilde denedim takmadım onu elimden geldiğince gece 4 lerde geldi paşam takmayınca ..
kağıda yazdım hissettiklerimi bağırdım küstüm konuşmadım
en fazla 1 hafta düzeldi arkamı döndüğümde gene aynısı ne yapıcam ben hilal ya
varsa yoksa abisi ben birşey diyeyim derki yorgunum yarın gideriz ederiz ama arkadaşları veya abisi arasın o yorgun adam gidiyor dinç adam geliyor ya anlamıyorum dediğin gibi ilgi istiyorum
kuzu bende sporumu yaptım yaparkene sen aklıma geldin. bu hafta 1.5 kilo vermişsin maşallah ne yaptığını sırrını soracaktım ama madem canın sıkkın onu sonra anlatırsın. canım ben senin mücadeleni hatırlıyorum abisine yakın olmanız maalesef eşinide kötü etkiliyor. zaten yakında taşınacaksınız tüm dış etkenlerden uzaklaşacaksınız. bu kadar sık olmaz. bide geçen bir programda diyordu eşleriniz ilgilenmiyorsa umursamadığınızı onsuzda hayatınızı devam ettirebileceğinizi gösterin diyordu.,mesela yemeğe beklemeyin siz yiyin onsuz. geç gelirse tek yesin. yada ne bileyim film izledim çok güzeldi vs yada kurslar gitmek gibi şeyler erkekte merak uyandırır diyor.hani nolduda dırdır etmez oldu ne olduda benim üstüme düşmez oldu diye düşünmeye başlar diyordu. bide gizemcim ben senin dostunum canım lafı eveleyip gevelemiycem düşündüğümü aynen söyleycem. facede gördüm evlilik fotolarını ne kadar hoş ne kadar güzelmişsin. kilo akşamda dedim yaşlı gösteriyor hepimizi. 2-3 ay kampa al kendini fıstık gibi ol eski haline dön.o zmana snei nasıl kıskanacak bakışları değişecek. canım erkekler güzelliğe çok öenem veriyor. bizimki kilo alma deyip duruyor haklılar. kim isterki yanına yakışmayan bir eş. aynen kocam salsa kendini hiç hoşuma gitmez.canım filmlerde olur ya baştan yarat tarzı bişeyler yapsan zayıflayıp giyim tarzınıda saç renginide değiştirsen. içmeye gidiyor diyosun nasıl yerlere gidiyor bilmeycem ama kuzu sen tedbirtini al kocanı yuvana bağlı tut bak oralarda kadınlar ffilan olur gözü dışarı kayar allah korusun. sen elindne geleni yap.sonrada hala da düzelmezse ben elimden geleni yaptım onun hatası dersin. vicdanın rahat eder. sende genç bir bayansın çoluğun çocuğun yok çalışıyosunda neden kıymetini bilmeyen biri için ömür çürütesin. bide bak sen yokken bursadayken nasıl gel dedi aradı,demekki ilgiden değil uzak olduğunda üstüne düşüyor. cool takıl kuzum sen bi süre. dinle kendini ne hissediyorsun olmasa hayatında ne kaybedersin. hayat 1 kere yaşanacak maalesef.
turti kız seni yakındna tanımak isterdim. çok renkli bi kişiliğin var. atlas jet olayın okulda aklıma geldi geçen gülümsedim şöyle bi. asansör aşkın da bana komşumuzun oğluna olan ilgimi hatırlattı. onla karşılaşayım asansörde diye anahtarı kapının arkasında unutmuştum heee heee annemden azar işittiydim bissürü:88:.
canım dediklerin doğru ama zaten soğukluğumuzu biliyordun sen .. onu toparlayamıyoruz
kıskanıyor kıskanmasıda yerinde ... ama ilgisizzz .. kendi halinde bekarmış gibi davranıyor ... kadın konusunada gelince bana bunu yansıtmadan yapıyorsa bravo yaniii anladığım an haydee by yani ... o kesinlikle katlanamayacapım şeydir ..
hem bak artık zayıflyorum geçen yıldan beri 13 kilo verdim ama olmuyor işte .. onun yanında bile bakıyorlar mesela tek başıma dışarı çıkıcağımda çok karışır giyimime fln ama abiden kopamıyor yaaa
Ben de bugün turtayı düşündüm.
Ders kaydı için hocanın numarasına ulaşamadım, vermiyordu.
xxx hoca gönderdi sizden almamı söyledi dedim kaptım.
Turtacım çok saol.
gerçekten mi. harikasınız yahuuu.
melek yazdığımı okumadan çıktı, çok huzursuz oldum yanlış anlamamıştır umarım ya..
Ayy saol Gülçincim o kadar iyi geldi ki ..
Çok sevindim.
Korktum valla yanlış anlaşılma oldu diye.
Çok saol canımm ..
hadi iyi geceler ziyaretçiler..ben gidiyom az daha spor yapıp yatıcam. merak etmeyin eski sayfalarda bakıp yorulmayın ben anlatayım size özet geçeyim.mutedeyyin ayrılmadı sadece çocuğu hasta olduğu için bildirim yapamadı ve kaptanda haberi olmadığı için diskalifiye olmasın diye ayrıldı yazmış. o kadar yani.. sonra efenim kaptanımız annesinin evinde izindeydi o geldi. ama biraz kilo alıp geldi ama verir sanırım bu hafta. deryanın ailesinde problemler hastalıklar oldu uzun süre aramızda yoktu nazar değdi kıza sanırım gittiği düğünde çok kilo evrdiği için gelinden çok dikkat çekmesinden sebep ben nazar diye düşünüyorum. kaçamak yapanlar olduğu kaadr spor yapanlarda var normal bi takım işte ya ölee akşamdan beri çok ziyaretçi olunca özet geçeyim dedim yorulmayın diye..öpüldünüz şekerler.spordan yarım saat öncede kahve içince metabolizma hızlanıyomuş içtiydim yarım saat önce kalkimde spor yapayım 20 dk.
ben artık ondan soğuyorum sanırım ona karşı düşüncelerim değişiyor .. acı çekmeyeyim istiyorum gitmeyi gidebilmeyi dönüp ona ardımda aramamayı ...
onsuzda şimdiyi hayatı becerebiliceğimi düşünmek istiyorum .. ama ne gitmeye cesaretim var ne kalmaya niyetim ..
benim eşim iyi aslında ama sanırım en başında buna izin vermemem lazımdı .. varsa yoksa abisi ... arkadaşları ... bu saat olmuş paşa hala gelmiyeceğini haber vermiyor ..
dışarısı yüzünden çok kavga ettim artık kavgayada yoruldum .. canımdan bezdim ...
bi haftasonu varmış içiçekmiş ... tamam ona bişi demem tabiki bunlar olabilir ama insan karısınada zaman ayırmazmı ?
eve gelir pcnin başında silahlı bi oyun var onunla oynar .. yüzüme sadece birşey istemek için bakar ..
eşim benden sıkıldımı yoksa böylemi olur evlilik hayatı anlayamıyorum çözemiyorum artık .. ne gidesim var ne kalasım
Melekcimmm ..
Takımdan ayırır mıyız kuzum hiç seni.
Hani bildirimde bulunmadı değil de izinli yazdım biliyorduk nedenini diye.
izinli de o şekilde yazılıyor diye.
Yoksa nereye ayırıyoruzz ..
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/472887-1-etap-kilo-alma-yarismasi.html
Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
Eki Görüntüle 266056
Eki Görüntüle 266057
83.4 kilodaki halim..
Eki Görüntüle 266058
buda bugünki halim.
bende paylaşam resimmm
özendim şincikkk bakalım fark yok diyen olcak mıı
Konumlar çok farklı ama ben de bazen o kadar çok kızıyorum ki erkek arkadaşıma, deli gibi aşık olmama rağmen o an hiç bir şeyi gözüm görmüyor ama sonrasında.
Aslında aşkını alıp götürmüyor ama bastırıyor.
Acaba farklı yöntemler mi denemelisin ?
Sen çıksan gece dışarı ne olur ?
Merak etse seni ama sen umursamaz davransan ?
Hani dışarı çıkman çok büyük bir problem değilse başlı başına bunu yapabilirsin bence.
Geceleri falan da çok yaklaşmasan arkanı dönüp uyusan ama sinirli olduğunu belli etmesen ?
Boşanma konusunu açınca yaklaşımı nasıl sana karşı ?
Geçmişi anca bitirebildim..
Şimdi çıkıyorum, yoksa eşim beni kesecek
Görüşürüz
ayyyyyyyyyyy kıza bak 1 75 boyunda 50 kilonasıl yaşıyo yaa :&0: bunlar bize tepki olarak dogmus bencee
evet bak size bir olay anlatayım babamda annemle evlendigi ilk senelerde aynen böyleymis geceleri barlarda orda burda gezer tozarmıs sonunda annemin canına tak etmiş aynısını yapmaya baslamıs bara falan gitmemiş ama mesela bir gece bizim ev siteye tasınmadan once tavan arası falan vardı catısı vardı öle bir evdeydik işte bir gece catıya saklanırmıs gecenin bir yarısı eve girermissss ertesi gece baska bir yere saklanır aynı seyi yaparmıs babam baktı hatun elden gidiyorr düzelmeye baslamısssonra da ben hatırlıyorum cocukken annemden izin almadan hicbir yere gitmezdi oda giderse öglen aksam üzeri giderdi gece cıkmazdı dısarı hep evdeydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?