arkidaşım canım çok sıkıldı benimmm
durmak yok yola devamm ben burda hep çocuklu bayanlarla rejim yapıyorum ay birden çok ağırıma gitti yaa senağlama senağlama
ve hepsi benle aynı kilodaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
canım ya bende evlenirken 65 civarındaydım evlendim 6 ay sonra 72 kiloyu gördüm sonra kendime hop dedim ve 60 kiloya düştüm ama sonra hamilelikte aldım..yani hiç bozma moralini..
tebrikler canımmm inşallah hep böle devam ederkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KİLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
kıızz aciibiber sen hamile olmuşsun 68 kilosun ben genç kızım senle aynı kilodayızz senağlama
varmı böyle bişey yaaa
bozma moralini insan morali bozukken daha çok yiyiyor yani benim canım sıkılsın moralim bozulsun kendimi mutfakta buluyorum.şimdi kafama koydum canım atıştırmak isterse buraya yazmaya karar verdim
kutlarım canım yaaaalkisalkisalkis
ne yazıkki boyum 1.65 değil şeker 1.58( ve kocam 1.80 ve 80 kilo ben yanında nasıl duruyorum tahmin et.of benim moralim bozuldu bak şimdi
bence de kızlar birbirimize moral verelim :) şimdiye kadar hep sıkıntıdan yemek yemedik mi zaten ? onun için sıkıntıya düşmeyelim
bende rahat 2,5 -3 litre içiyom bazen 4 lt bile buluyooo evet bencede moralimizi bozmayalımm evet kızlar bu arada hepimizin ideali 55 hemen heme nherkes aynı boyda desenizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?