Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bozma moralini insan morali bozukken daha çok yiyiyor yani benim canım sıkılsın moralim bozulsun kendimi mutfakta buluyorum.şimdi kafama koydum canım atıştırmak isterse buraya yazmaya karar verdim

canım ya bende evlenirken 65 civarındaydım evlendim 6 ay sonra 72 kiloyu gördüm sonra kendime hop dedim ve 60 kiloya düştüm ama sonra hamilelikte aldım..yani hiç bozma moralini..

boyun 1.65 demi canımm olmass ama ben nasıl yemişim yaa :çok üzgünüm: :mymeka:

tebrikler canımmm inşallah hep böle devam eder
kıızz aciibiber sen hamile olmuşsun 68 kilosun ben genç kızım senle aynı kilodayızz senağlama
varmı böyle bişey yaaa

kuzum bozma moralini bende 64 iken hep nasıl gidecek diyodum hatırla 59 görecekmiyim diyodum oluyo yavaş yavaş merkalanma ikimiz bu hafta hep ensemizdeolacaz ve verce<z en az 1 kilo bu hafta hedefff okkk:1hug:

ne yazıkki boyum 1.65 değil şeker 1.58( ve kocam 1.80 ve 80 kilo ben yanında nasıl duruyorum tahmin et.of benim moralim bozuldu bak şimdi

nereus ben napıyım bende sendenimm ben senden daha kötü durumdayım ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sen böyleysen ben napıyım

bence de kızlar birbirimize moral verelim :) şimdiye kadar hep sıkıntıdan yemek yemedik mi zaten ? onun için sıkıntıya düşmeyelim

ne yazıkki boyum 1.65 değil şeker 1.58( ve kocam 1.80 ve 80 kilo ben yanında nasıl duruyorum tahmin et.of benim moralim bozuldu bak şimdi

ya ne fark ederkii bozma moralini
ayy moralinizimi bozuyom yaa keyfiniz yerinize gelsin tekrar tamam
başkak onu konuşalımmm
eşinle nasıl tanıştınn anlat bakeemmm
oje bacımmm avatarındaki renge bayıldım bozma moralini kızz ericek toto bacak göbeekk
geldiği gibi giderler :lepi:

bende rahat 2,5 -3 litre içiyom bazen 4 lt bile buluyooo evet bencede moralimizi bozmayalımm evet kızlar bu arada hepimizin ideali 55 hemen heme nherkes aynı boyda desenizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…