çok sevindim yedikleri mi de yazdım
3 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee
ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
kardeş dedik bağrımıza bastık bi öğretmiyo ablasına çık çık
pardon şeker senin ümleni yanlış anlamışımm.. a.s.patboricim ben kaçamak yapmadımki dikkat ediyorum ama yinede böyle yaptımda hatırlamıyormuyum yoksa kafamçokkarıştı
su içmediğim için heralde
öğlen yediğimi yazayım
yarım tavuk döner ve salata yedim akşam bişey yemicem kızlar sözz hihoyyyt
işte bu yaa..inanmak başarmanın yarısıdır..birbirimizi destekleyelim şekerlertamam söz hafta içi 0 kaçamak sabah kepekli sandiviç
öğlen bir kase yoğurt sadece bu hafta çok dikkat etcem hergün yürüyüş yapacağım istelikkk
anım daha anak 4 .aydan sonra ödemlerin gider..bol bol su iç bol bol emzir..emzirdikçe sütünle birlikte yağlar da giderr2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
annem lahmacun cantıkk almışşş sütlaç almışş çerez almış kolaa rus salatalarıı teyzemlerle yııyoo diğer oda da bi tanecik bile tatmadım hıhhh tatmıcam da zayıflıcam bennn nede olsa onları zayıfladıktan sonra da yerim tatlarını biliyorum sonuçta daha önce yediğim şeylerr :))))))
durmak yokk
anım elbette gider..ben temmuza kadar 10 kilo vermeyi hedefliyorum..kaldı ki sen 5 kilo vereeksin...hem de çok rahat kilo veriyorsunkızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee
ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
pardon şeker senin ümleni yanlış anlamışımm.. a.s.
işte bu yaa..inanmak başarmanın yarısıdır..birbirimizi destekleyelim şekerler
anım daha anak 4 .aydan sonra ödemlerin gider..bol bol su iç bol bol emzir..emzirdikçe sütünle birlikte yağlar da giderr
oohhhh..biz hanımlar yemeyi ne çok seviyoruzzz..annene kız bizim yerimize..sen diyettesin oneler yapıyor
anım elbette gider..ben temmuza kadar 10 kilo vermeyi hedefliyorum..kaldı ki sen 5 kilo vereeksin...hem de çok rahat kilo veriyorsun
aman da aman şekerim..unutulur musun sen..aslında bu sitem kime ben biliyom..baş harfi nereus kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?