Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee

geçmişe bak neyse bir daha yazayım 1dilim kepekli ekmek domates peynir biber 5-6 kaşık sebze yemeği ve yoğurt arada 5-6 çilek

ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum

ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum

ablacım hoşgeldin yazın gerçekten çok anlamlıı galibiyet arzusu giriyor işin içine birazda egolar

pardon şeker senin ümleni yanlış anlamışımm.. a.s.
tamam söz hafta içi 0 kaçamak sabah kepekli sandiviç
öğlen bir kase yoğurt sadece bu hafta çok dikkat etcem hergün yürüyüş yapacağım istelikkk
işte bu yaa..inanmak başarmanın yarısıdır..birbirimizi destekleyelim şekerler

2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
anım daha anak 4 .aydan sonra ödemlerin gider..bol bol su iç bol bol emzir..emzirdikçe sütünle birlikte yağlar da giderr

oohhhh..biz hanımlar yemeyi ne çok seviyoruzzz..annene kız bizim yerimize..sen diyettesin oneler yapıyor

kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee
anım elbette gider..ben temmuza kadar 10 kilo vermeyi hedefliyorum..kaldı ki sen 5 kilo vereeksin...hem de çok rahat kilo veriyorsun

aman da aman şekerim..unutulur musun sen..aslında bu sitem kime ben biliyom..baş harfi nereus kaydirigubbakcemile3

benn onu unutamam bambaşka bişi oo :asigim:
hepiniz çok seviyorum kızlar ya iyiki konuşmaya başlamışız birbirimizle yoksa
farkında olmicaktım hiçbirinizin dağılıp gitcekdikk :1hug: hepinizi çok seviyorumm bambaşkasınız gerçekten Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…