- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
kızlar 1 kilo vermişim
bu hafta kendimi kampa koycam resmen durmak yok hatamı telefi etmeliyim biran önce çünkü git gide zamanım daralıyorrrr elimi çabuk tutmalıyımmm
cumaya kadar bekliceemmm inşallah gider almayayımda aynı kalayım bari :Saruboceq:
kızlar 1 kilo vermişim
kızlar 1 kilo vermişim
kız nekadar sürede 1 kilo verdin maşallahh
tebrikler a.s.
kız oje ne yedin söle çabuk
şişgocum maşallah kız nasıl dayancan 1 kase yoğurtla akşama kadar fisfisfis
şekerim ne yapayım mecburum haftasonu yeidklerime sayca mve direneceğim birazdan bir elma yiycem aakşamıda ççok çok hafif atlatcam artık bu hafta hep böleee-tatlicadiarzu-
ozaman bende sana uycam yarın yoğurt salata yicemm bananee delikafadulden
sisgo kızz çok kısa sürede vermişin kiloları neler yaptın bahsedermisin aacabaa
canım benim alınma sakın tabiki herkes seni özledi.biliyoruz ki sende bizi özlüyorsun.duygularımız aynı hayatım.evet yeni arkadaşlar geldi valla ben şimdi gurupta kim var kim yok karıştırdım.bazen yazan kişiyi aynı guruptamıyız diye karıştırıyorum.inşallah daha çok motive oluruz.hepinize iyigecelker kizlar yeni gelen arakdaslar hepiniz hosgeldiniz ad cim tesekkur ederim beni unutmadigin icin nasilsin iyimisin bu saatte kimsecikler yok ama sabah gelince okursunuz meliscim birazcik kirilmistim ama gecti valla adcimden basaka ismimi anan olmamis zeten (bende cok mu alingan oldum ne ) yeni arkadaslar da gelmis insallah iyi kilo verirler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin yarin girebilirsem ancak aksam girerim aksam 1 saat sporum var saat 10 gibi gelecem
bak şunun yaptığına oldumu hiç şişgocum.sen o kadar kiloyu ver.sonra birsürü kaçamak yap. :çok üzgünüm:kızlar günaydınlar benim moralim çok bozuk kendime kızıyorum sabahtan beri durmadann haftasonu rezalet geçti benim için hem cumartesi hem pazar yedikçe yedim biliyorum bugün yarın tartıda göreceğim ve üzüleceğimm am artık yapacak bişey yok sanırım çok kasıyorum diyet diyet diye sonrada saldırıyorum herşeye gözüm kararıyo geçen aylardada bikez öl olmuştum herşeye saldırmış sonra pişman olmuştum yine aynısı oldu çok çok pişmanım c.tesi börekler mi çikolatalrmı dondurmalarmı dersiniz tabi benim gibi bir pis boğaz yetmedi pazar günü çiğ köfte+tavuk+leblebi+pilav ayyyyyyyy daha sayamayacağım bir sürü şey kendimi kaybetmiş gibiydimm düşündükçe acıyorum kendime resmen ne kadar iradesiz bi insanmışım çok kızgınım kendime çok kızlarr bu hafta geçen haftaki kilomu korumaya çalışcağım anlayacağınız oda başarabilirsemm umarım olur yani yine 58 ler hayal olarak kalacak benim gibi iradesiz biri içinnn
kızlar 1 kilo vermişim
yasakkelime
ben kararlıyım fıstığım bu hafta çok dikkatli olcamm bolca su içelimmm ve olabildiğince az yiyelim bir ahfta sıkalım dişimizi ölmeyiz ya açlıktannn demiii-tatlicadiarzu-
tamam şekeeerr hihoyyyt
ben öğlen kaçırmamışım demii yani çok fazlaa sırnaşık şey
tebrik ederim seni süpersinnnndelikafadulden delikafadulden
kız nekadar sürede 1 kilo verdin maşallahh
tebrikler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?