Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu hafta kendimi kampa koycam resmen durmak yok hatamı telefi etmeliyim biran önce çünkü git gide zamanım daralıyorrrr elimi çabuk tutmalıyımmm

ah canım yaa ne güzel kilo vermiştinnn..keşke biraz sabredebilsekk..benim en çok korktuğum şey bu..ideal kiloma ulaşsam dahi kendimi tutamayıp geri alırım diye korkuyorum..ya ömrümüz diyletlemi gçeek...
ama melis,dosba ve nereus da hafta sonu kaçamak yapmış..hepiniz cezalısınız..hafta içi 0 kaçamak ...görürsem yakarım çıranızı haaaaaaaa :mymeka:
cumaya kadar bekliceemmm inşallah gider almayayımda aynı kalayım bari :Saruboceq:

canım umaya kadar dikkat etmelisin.almazsın merak etme hhatta verirsin...yeter ki dikkat edelim
kızlar 1 kilo vermişim

cicikız süpersin yaww..ne çabuk verdin..gerçi yeni başlayınca insan çok hızlı kilo veriyor..sonra yavaşlıyor.inşallah hep böle devam edersin....

tamam söz hafta içi 0 kaçamak sabah kepekli sandiviç
öğlen bir kase yoğurt sadece bu hafta çok dikkat etcem hergün yürüyüş yapacağım istelikkk

patboricim ben kaçamak yapmadımki dikkat ediyorum ama yinede böyle yaptımda hatırlamıyormuyum yoksa kafamçokkarıştı
su içmediğim için heralde
öğlen yediğimi yazayım
yarım tavuk döner ve salata yedim akşam bişey yemicem kızlar sözz hihoyyyt

kız nekadar sürede 1 kilo verdin maşallahh
tebrikler a.s.

kız oje ne yedin söle çabuk

şişgocum maşallah kız nasıl dayancan 1 kase yoğurtla akşama kadar fisfisfis

şekerim ne yapayım mecburum haftasonu yeidklerime sayca mve direneceğim birazdan bir elma yiycem aakşamıda ççok çok hafif atlatcam artık bu hafta hep böleee-tatlicadiarzu-

şekerim ne yapayım mecburum haftasonu yeidklerime sayca mve direneceğim birazdan bir elma yiycem aakşamıda ççok çok hafif atlatcam artık bu hafta hep böleee-tatlicadiarzu-

ozaman bende sana uycam yarın yoğurt salata yicemm bananee delikafadulden

nereuss kız ne yediğimi yazdım ben hıhh sbahleyin yazdım hemde ayrıca bugün tam 2 saat parkta yürüdüm

sisgo kızz çok kısa sürede vermişin kiloları neler yaptın bahsedermisin aacabaa

sisgo kızz çok kısa sürede vermişin kiloları neler yaptın bahsedermisin aacabaa

canım ben sabahları klasik kahvaltı 2 etimek +peynir+yeşil çay
ara meyve muhakkak
öğlen sebze yemeği genelde yada ne varsa menüde azcık
ara yine meyve yada kahve
akşa myine çok az hafif şeyler
genelde böle yedim ekstradan elme sikesi içiyom sabah ve akşam
5 1 yerde çayı içiyom
sabahları kuru kaysı yada bir incir (kabızlık sorunum var)
akşamları 100 mekik ve zayyıflama kemeri ile 20 dk genelde böle fiks aynı şeyler yaptım
ben diyetim boyunca iki kez (abartılı olarak) kaçamak yaptım bu beni geriye götürdü şayet onları yapmasaydım şimdi ya hedefledğim kilodaydım yada ona çok çok az kalmıştı şuanda 5 kilo varsa hedefime bu tamammen benim acizliğimm canım yoksa ben ah çok dikkat ediyom ama veremiyom diyenlerden değilim dikakt edince bayağı gidiyo kilom geçen hafta çok dikkat ettim 1,6 verdimmm aama ne yaptım veriğimi 2 günde hopppppppp geri aldımmmm şimdi bu kez kararlıyım emeklerimi öle kolayca heba etmeyeceğimmmm çok dikkatli ve kararlı olcammm bu arada spor olarak 2 gün yüyüyom ve genelde 1 saat yürüyüş yapmaya gayret ediyommm ve 3 litre su tabikiii işte hepsi buuu ama bu gün çok üzgünüm ya nasıl mahvettim onca verdiğim güzelim kiloyu yaa halen aklıma geldikçe deliriyommmmmklava:

canım benim alınma sakın tabiki herkes seni özledi.biliyoruz ki sende bizi özlüyorsun.duygularımız aynı hayatım.evet yeni arkadaşlar geldi valla ben şimdi gurupta kim var kim yok karıştırdım.bazen yazan kişiyi aynı guruptamıyız diye karıştırıyorum.inşallah daha çok motive oluruz.

bak şunun yaptığına oldumu hiç şişgocum.sen o kadar kiloyu ver.sonra birsürü kaçamak yap. :çok üzgünüm: klava: neyse olan olmuş artık hayatım sıkma canını,sen bu haftada başarır verirsin kiloları. :teselli: bak yine kızarım yoksaaaaa. öpüyorum kocaman.

kızlar 1 kilo vermişim

bebeğini emzirebilmek kilo vermek konusundada çok güzel etki sağlıyor.melis gibi yediklerinede dikkat edersen kısa sürede eski kilona düşersin.tebrikler.

melis ve melzeyit ist.buluşursanız bol bol resim çektirin.sonra bizede gösterin resimleri güzel olur valla. kaydirigubbakcemile5
bu arada lojel çok isteklisin maşallah bu gidişle kısa sürede mezun ederiz seni burdan.hadi bakem gençler 1.olalım bu hafta yine. sanırım bu hafta ben yine izlicem kilo verenleri ama belli olmaz tabi. kaydirigubbakcemile3

yasakkelime

ben kararlıyım fıstığım bu hafta çok dikkatli olcamm bolca su içelimmm ve olabildiğince az yiyelim bir ahfta sıkalım dişimizi ölmeyiz ya açlıktannn demiii-tatlicadiarzu-

tamam şekeeerr hihoyyyt
ben öğlen kaçırmamışım demii yani çok fazlaa sırnaşık şey

tamam şekeeerr hihoyyyt
ben öğlen kaçırmamışım demii yani çok fazlaa sırnaşık şey

yok canım kaçırmamışsın sende akşam benim gibi hafif atlatmayı düşün :mymeka:ben bugün hava çok bo<zuk ist. ona rağmen kendime kızıgnlığm geçmediği için yürüyeceğimmm1 saat

çok istekliyim evet canım ay verelim de şu yaz a az kaldı vallaaa kızlar kaçamak yapmak yok hee sonra pişman oluonuzzz zayıflıcazz 1. olcazzz haydi kop 2 - 3 - 4

bilgisayar başında da karnınızı içinize çekıp bırakın kızlar karın kaslarınız çalışıooo çok faydasını gördüm bunun

tebrik ederim seni süpersinnnndelikafadulden delikafadulden

cicikız süpersin yaww..ne çabuk verdin..gerçi yeni başlayınca insan çok hızlı kilo veriyor..sonra yavaşlıyor.inşallah hep böle devam edersin....[/QUOTE]

kız nekadar sürede 1 kilo verdin maşallahh
tebrikler a.s.

bebeğini emzirebilmek kilo vermek konusundada çok güzel etki sağlıyor.melis gibi yediklerinede dikkat edersen kısa sürede eski kilona düşersin.tebrikler.

[/QUOTE]

teşekkür ederim kızlar inşallah devamı gelir birde yarın erica form çayına başlıyorum kızlar zayıflamanın yanında başka faydaları da varmış hadi bakalımkaydirigubbakcemile2

birde kızlar bizim burda hafta da 2 gün ücretsiz plates var oraya da gitcem havalar düzelsin birazcık bebeğimi anneme bırakıp gitcem 1 saat

kızlar merhaba,
şişgocum sende mi yaptın, ben de yaptım valla. Patboriden azarı işittik, telafi yoluna gidelim.
cicikızsinem tebrikler.
nereus jojel süpersiniz.
adcım 2 hafta takıldın bu hafta atak beklitoruz senden az kaldı hedefine hadi koş koş.
karamanlım alınma şekercim lütfennnn.a.s.
patborim sevgiler,
okudum ama mqlayamadım vaktim sınırlı,
yazanlartdan unuttum mu kimseyi bilmiyorum akşama telafi ederim.
öpüyorum.
çok kalabalıklaştık gerçekten güzel oldu ama yazan kişiler kontenjanımızdan fazla cumaya değerlendirme yaparız.
Acıbibercim kontenjan üstündeyiz ama möisafir olarak yaz sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…