Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet şekercim bende yaptım ama ne yapmak vurmayıp öldürdüm vallahi evet telefi için kolları sıvadım bileee hedefim 58 di olmadı sağlık olsunn bu hafta aldığımı verebilsem kafi benim içinnn çok yoğunsun sanırım kolay gelsin fıstığımm görüşmek üzereee evet çok kalabalıklaştık daha eğlenceli olmaya başladı katılım çok oluncaaaa.s

teşekkürler teşekkürler ablamda burada beraber olmamız motive açısından da çok iyi olacakhihoyyyt

bende sabahlein 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir ve 5 zeytin yedim..arada süt içtim. öğlen 4 kaşık sebze yemeği veee 1 kase yoğurt..bebeğim küçük olduğu için spor yapamıyorum ama ev temizliğine vereyim kendimi bari hareket harekettir dimi ama

çok güzel beslenmişsin,bravo valla azar azar iyi gitmişsin yani.ettirir hayatım ettirir.hiç yoktan iyidir.

çok güzel beslenmişsin,bravo valla azar azar iyi gitmişsin yani.ettirir hayatım ettirir.hiç yoktan iyidir.

inşallah canım ya 19 mayısa kadar 1.5 kilo versem aslında çok iyi olacak. memlekete gideceğim başlıyacak millet ay doğumda kilo almışsın göbeğin çıkmış.ay sinir oluyorum, sinir olmak yerine kilo vermem lazım şu boğazımı tutmam lazım yawwwww.

canım bebişin kaç aylık.yenimi doğum yaptın.kızmı erkekmi.ay ne soru sordum.

verirsin hayatım o zaman değil 1,5 kilo istersen 5 kilo verirsin sadece akşam az ye 7 den sonra meyve ve sıvı ile beslen olur aslında,ama işte tutabilse insan kendini gerisi gelecekde malesef olmuyor.aslında önce şu iradeyi terbiye etmek lazım ama nasıl.sıkma canını hayatım. :1hug:

saolasın canım ya dediğini yapacağım eşim erken geliyor saat 6 gibiakşam yemekte oluyoruz..inşallah bundan sonra da dikkat edeceğim.haydi hayırlısı bakalım...ayrıca baya moral verdin saoalsınkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KıLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)

kıızz aciibiber sen hamile olmuşsun 68 kilosun ben genç kızım senle aynı kilodayızz senağlama
varmı böyle bişey yaaa

hadii kıızzz aferim saanaaa tebrik ederimm alkisalkisalkis

moralimi bozdun kız acıııı senağlama
ben kesinlikle bırakmicamm ericem işte haziranın sonunda 60 hedefliyorumm yazdım buraya
eğer olmazsa rezil edin beni emii

annem lahmacun cantıkk almışşş sütlaç almışş çerez almış kolaa rus salatalarıı teyzemlerle yııyoo diğer oda da bi tanecik bile tatmadım hıhhh tatmıcam da zayıflıcam bennn nede olsa onları zayıfladıktan sonra da yerim tatlarını biliyorum sonuçta daha önce yediğim şeylerr :))))))

durmak yokk

moralimi bozdun kız acıııı senağlama
ben kesinlikle bırakmicamm ericem işte haziranın sonunda 60 hedefliyorumm yazdım buraya
eğer olmazsa rezil edin beni emii

canım ya bende evlenirken 65 civarındaydım evlendim 6 ay sonra 72 kiloyu gördüm sonra kendime hop dedim ve 60 kiloya düştüm ama sonra hamilelikte aldım..yani hiç bozma moralini..

çok teşekkür ederimmm canım arkadasım sevindirik oldum

arkidaşım canım çok sıkıldı benimmm
durmak yok yola devamm ben burda hep çocuklu bayanlarla rejim yapıyorum ay birden çok ağırıma gitti yaa senağlama senağlama
ve hepsi benle aynı kilodaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama

yime kız rus salatasına hayır dediinn ve sütlaca aferim sanaa tebrikler tekrardan :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…