kızlar merhaba,
şişgocum sende mi yaptın, ben de yaptım valla. Patboriden azarı işittik, telafi yoluna gidelim.
cicikızsinem tebrikler.
nereus jojel süpersiniz.
adcım 2 hafta takıldın bu hafta atak beklitoruz senden az kaldı hedefine hadi koş koş.
karamanlım alınma şekercim lütfennnn.a.s.
patborim sevgiler,
okudum ama mqlayamadım vaktim sınırlı,
yazanlartdan unuttum mu kimseyi bilmiyorum akşama telafi ederim.
öpüyorum.
çok kalabalıklaştık gerçekten güzel oldu ama yazan kişiler kontenjanımızdan fazla cumaya değerlendirme yaparız.
Acıbibercim kontenjan üstündeyiz ama möisafir olarak yaz sen de.
kızlar merhaba,
şişgocum sende mi yaptın, ben de yaptım valla. Patboriden azarı işittik, telafi yoluna gidelim.
cicikızsinem tebrikler.
nereus jojel süpersiniz.
adcım 2 hafta takıldın bu hafta atak beklitoruz senden az kaldı hedefine hadi koş koş.
karamanlım alınma şekercim lütfennnn.a.s.
patborim sevgiler,
okudum ama mqlayamadım vaktim sınırlı,
yazanlartdan unuttum mu kimseyi bilmiyorum akşama telafi ederim.
öpüyorum.
çok kalabalıklaştık gerçekten güzel oldu ama yazan kişiler kontenjanımızdan fazla cumaya değerlendirme yaparız.
Acıbibercim kontenjan üstündeyiz ama möisafir olarak yaz sen de.
yok canım kaçırmamışsın sende akşam benim gibi hafif atlatmayı düşün :mymeka:ben bugün hava çok bo<zuk ist. Ona rağmen kendime kızıgnlığm geçmediği için yürüyeceğimmm1 saat
bende sabahlein 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir ve 5 zeytin yedim..arada süt içtim. öğlen 4 kaşık sebze yemeği veee 1 kase yoğurt..bebeğim küçük olduğu için spor yapamıyorum ama ev temizliğine vereyim kendimi bari hareket harekettir dimi ama
çok güzel beslenmişsin,bravo valla azar azar iyi gitmişsin yani.ettirir hayatım ettirir.hiç yoktan iyidir.
inşallah canım ya 19 mayısa kadar 1.5 kilo versem aslında çok iyi olacak. memlekete gideceğim başlıyacak millet ay doğumda kilo almışsın göbeğin çıkmış.ay sinir oluyorum, sinir olmak yerine kilo vermem lazım şu boğazımı tutmam lazım yawwwww.
saolasın canım ya dediğini yapacağım eşim erken geliyor saat 6 gibiakşam yemekte oluyoruz..inşallah bundan sonra da dikkat edeceğim.haydi hayırlısı bakalım...ayrıca baya moral verdin saoalsınkaydirigubbakcemile5verirsin hayatım o zaman değil 1,5 kilo istersen 5 kilo verirsin sadece akşam az ye 7 den sonra meyve ve sıvı ile beslen olur aslında,ama işte tutabilse insan kendini gerisi gelecekde malesef olmuyor.aslında önce şu iradeyi terbiye etmek lazım ama nasıl.sıkma canını hayatım. :1hug:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KİLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KİLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
moralimi bozdun kız acıııı senağlama
ben kesinlikle bırakmicamm ericem işte haziranın sonunda 60 hedefliyorumm yazdım buraya
eğer olmazsa rezil edin beni emii
çok teşekkür ederimmm canım arkadasım sevindirik oldum
annem lahmacun cantıkk almışşş sütlaç almışş çerez almış kolaa rus salatalarıı teyzemlerle yııyoo diğer oda da bi tanecik bile tatmadım hıhhh tatmıcam da zayıflıcam bennn nede olsa onları zayıfladıktan sonra da yerim tatlarını biliyorum sonuçta daha önce yediğim şeylerr :))))))
durmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?