ben geldim bitti ütüler birazdanda yatıcam malum yarın okyul var
ayyy pek bi mutlu oldum yorumarınıza yaw.....saolun öz güvenim geldi.... bugün baya bi yıkılmıştı çünkü... anlatıyım hemen... dersanede 2 kızla takılıyoruz tenefüslerde... çıkışta eşim gelcekti almaya... gelmiş uzaktan izlemiş bizi.... kızların boyu benden kısa baya... ben 170 sem onların biri 160 biri 155 gibi bişiy...bide zayıflar haliyle küçük gösteriyolar... halbuki biri benden büyk bile... neyse sonra eşimi gördüm yanına gittim.... çok komik gözüküyodun kızların ablası gibi bide bişiyler anlatıyon gülmekten yanına gelemedim dedi... acil kendi boyumda kilomda hatta daha şişman arkadaş bulmam gerrek....Kızzzz balkaymakkkFıstık gibi hatunsun bie 5 kilo bile versen yeter göze batan bir kilon yok çünkü...
anladım canım zamana bırak bazı şeyleri dee ya düşündükçe bazen insan içinden çıkamıyor. ayy inş.. iniyodur gerçi bugun yedim biraz ama sporumuda yaptım :82:
kasımın 6sımıııııııııı ayyyyyyyyyyyyyy zaman ne aka çabuk geciyorrrrr yaa kasımın dokuzuda benim dogum günüm yaslanıyorum uleen ama mübarek bir kızım bakın ne kaa mobarek gunde dogum gunum var hakkaten benim dogum gunlerim hep ya akdir gecesine yada bayrama seyrana denk geliyor son 3 senedir
saol canımm ayy inş. inş.. işi öğrenir kavrar zorluk vs cekmem de asansörle tırmanırım o katları
evet yaa bende camım açık yatıyorum kapatınca fenalık basıyor içimee gece yagmurla uyandım ama yagmurun sesiiiiii vs cok gozeelll
kızlar iyi geceler ben yatıyorumm
yarın akşam görüşmek üzere
iyi bende dukana adapte olmaya calısıyorum
Umarım çok çok mutlu olursun burada.
Her şey istediğin gibi olur.
Aaaa sevindimmm iş bulmuşsun tatlım hayırlısı olsun...
ayyy pek bi mutlu oldum yorumarınıza yaw.....saolun öz güvenim geldi.... bugün baya bi yıkılmıştı çünkü... anlatıyım hemen... dersanede 2 kızla takılıyoruz tenefüslerde... çıkışta eşim gelcekti almaya... gelmiş uzaktan izlemiş bizi.... kızların boyu benden kısa baya... ben 170 sem onların biri 160 biri 155 gibi bişiy...bide zayıflar haliyle küçük gösteriyolar... halbuki biri benden büyk bile... neyse sonra eşimi gördüm yanına gittim.... çok komik gözüküyodun kızların ablası gibi bide bişiyler anlatıyon gülmekten yanına gelemedim dedi... acil kendi boyumda kilomda hatta daha şişman arkadaş bulmam gerrek....
bende bayılırım yağmur sesine.... hani bastırır ya bide iyice.... toprak kokusu...ama dışarda olmucan....
kızlar iyi geceler ben yatıyorumm
yarın akşam görüşmek üzere
bir ben bakamadım su dukana meraklarım catlamakta bakicigi bu aksam uzun uzun da su odamı nasıl dagıtmıssam bir türlü toparlayamıyorum
saol canım iyi dileklerin için umarın dediğin gibi olur kafam cok karısık icim cok sıkılıyor ne olacak bilmiyorumm :18::18::18::18::18: bu durumdayım aynen ama herseyde bir hayır vardır diyorum birde su asansör askima kavusamadım kavusamıcam galibahayatımda biri yok bosluktayım biri olsun istiyorum ondan buna tktım kafayı sanırsam hersey karman corman icim nasıl sıkılıoooorr anlatamam patlıcak böle resmen icim
saol cnmmm
dışarda olursan da sevgilinle bölee cardak gibim bir yerin altındaaaaa battaniyeye sarılcan oturucanayyyyyy hep hayalde kalıyor zatüü benimm ormantikk fantezilerim
1.gün lapaya harfiyen uydum yoğurt sıfırçok kolay kız, hazır pastabandan yaptım
hayırlısı olsun senin için canımcım
nasıl verdin kız? ne yaptın bakalım anlat...
lapadan sonraki kilon bu degil mi?
yarın kaç çıkıcan bakalım?
Günaydın Gizemcim.
Geçmiş olsun da sen de nazar mı ne vardır yahu ..
İyi pazarlar bacım.
Ohh ohh ohh ne güzel bir keyiftir değil mi bu sözleri duymak.
İnceciğim tabi hgıh yapsaydın.
1.6 kg çok güzel.
Hiç almayanlar da var bir dene bakalım seminecim daha dikkat etmeyi ne olacak.
Umarım her şey yoluna girer.
Bütün gece kabus gördüm berbat başlaıdm resmen güne.
aslında başarılı bi diyet cnm bi ara bende başlamıştım sürdüremedim ramazana giriyoruz diye ama güzel verdiriyoiyi bende dukana adapte olmaya calısıyorum
En başından beri annemle aralarında bir sürü problem oldu.
Anneme hep söyledim ama bütün durumlarda haksız olan annem.
Bugün o teyzem dediğim kişiye de anlattım her şeyi.
Tamamen siz haklısınız diyor.
Erkek arkadaşım her seferinde sustu, arada sen kalma diye.
Aslında bir nedeni olmamasına rağmen neler yapmadılar.
Yani mümkün yok artık o konunun düzelmesinin.
Hatta evdekiler benim aramın düzelmesi de kolay değil.
Daha zaman var, sabaha kadar konuşuyoruz.
O gelene kadar da devam eder bu .
Hayırlısı neyse o olsun bakalım.
bir ben bakamadım su dukana meraklarım catlamakta bakicigi bu aksam uzun uzun da su odamı nasıl dagıtmıssam bir türlü toparlayamıyorum
saol canım iyi dileklerin için umarın dediğin gibi olur kafam cok karısık icim cok sıkılıyor ne olacak bilmiyorumm :18::18::18::18::18: bu durumdayım aynen ama herseyde bir hayır vardır diyorum birde su asansör askima kavusamadım kavusamıcam galibahayatımda biri yok bosluktayım biri olsun istiyorum ondan buna tktım kafayı sanırsam hersey karman corman icim nasıl sıkılıoooorr anlatamam patlıcak böle resmen icim
saol cnmmm
dışarda olursan da sevgilinle bölee cardak gibim bir yerin altındaaaaa battaniyeye sarılcan oturucanayyyyyy hep hayalde kalıyor zatüü benimm ormantikk fantezilerim
veeeeeeee ben geldim evden 11 gibi annemle çıktık onu gidiceği yere bıraktım sonra ben dünkü kalan alışverişime devam ettim bi etek 2 eşarp ve bide şu giyemediğim topuklu ayakkabılardan aldımm evin içinde giyiyorum alışayım diye baya rahat ya ankara havası bile oynadım sonra 9 gibi eve geldikkkk
ayrıca boğazım yanıyo bugün ya hasta olcam sanırım ya faranjit+regl+vücudumda nedenini bilmediğim morluklarr allah sonumu hayr etsinn :26:
1.gün lapaya harfiyen uydum yoğurt sıfır
2. gün sabah lapa öğlen bi domates akşam 7 gibi de hamsi tava dışarda yediğimden en hafifi buyduu ...ama bugünkü yediklerimden sonraaaa alırım sanırım geriii 3 gibi kumpir yedim sonra da tadımlık dondurma bi çay kaşığı kadar suyu çok içtim ama bugün nar ekşili macunum işyerinde kaldığından içemedim midem yine şiş hasbinallahhhhhhhhhh çoooookk su içtim ama bakalım nolcak yarın deilde cuma günü bakim kaç olcam çünkü yarın kilom fazla çıkarsa motivasyonum düşerr
bakalım cnm inş geri almamm
aslında başarılı bi diyet cnm bi ara bende başlamıştım sürdüremedim ramazana giriyoruz diye ama güzel verdiriyo
hakkında hayırlısı canım benim
hayallerimiz gerçek olsun inş en yakın zamanda cnm....
Bak ne güzel yavaş yavaş yoluna giriyor her şey niye sıkıyorsun ki canını.
Hem belki orada birisi çalar gönlünü vazgeçersin asansör aşkından.
Motivasyonu kaybetmek yok.
Tam gaz devam.
Umarım hayırlısı olur canım ya.
kızlar bende yatıyorum iyi geceler herkeslere tatlı rüyalar....:80:
iyi geceler canlar ben gidem dağattığım odamı toplim yoksa anneden fırça yencekk:18:
ay sanırım farenjit oldummmm napcam ya ben off her sene her seneeeee:84::84:
kızlarr kusura bakmayın smileyy vs ekleyemedimm
7 EKİM MESAJ SAYIMI
eski_bir_masal : 74
irras : 38
triptofan : 21
balkaymak : 18
ferdici : 16
muteyyeddin : 12
hulk : 11
mcrgozde : 6
bugungunlerdenaralik : 3
elisya : 1
ay unutmusum sonradan farkettim bende 8 ekimi saydımm
kızlaaara smiley falan ekleyemedim kusura bakmayınnnnnn
8 EKİM MESAJ SAYIMI
eski_bir_masal : 50
muteyyeddin : 34
balkaymak : 17
irras : 12
mcrgozde : 8
hulk : 6
elisya : 6
ferdici : 3
neslivicdan : 1
dövecem seni..
Boşu boşuna benide kendinide yordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?