günaydın arkadaşlar..haftaya aranıza dönmek istiyorum..kış girişi en iyi kilo aldığım dönem sizlerin sayesinde kilo almadan hatta vererek bir kış başlangıcı yaparım inşallah..ben eski üye sakaleynmaster ım..yeni adım ysfmir..geri dönmek üzere ayrılmıştım..okullar açılınca başlaycaktım ama hem masa üstü bozudu hemde laptop klavye bozuldu..( laptoptan geçici klavyeyle yazıyorum..yarın eşim halledecek inşalah..neyse uzatmadan bu hafta ara ara katılmaya çalışacağım haftayada dönmek istiyorum..ferdici eski masal maviyeşil baya arkadaşlar devam etmiş ne güzel..hepinizi öpüyorum..
Eki Görüntüle 270527
Arkadaşlar ölçülerimi aldım bugün yine, daha bi sevindirik oldum
1 Ağustos 2011 de:
Kilo: 80 kg
Kalça: 123 cm
Bel: 107 cm
Göğüs: 105 cm
Bacak: 68 cm
Kol: 37 cm
10 Ekim 2011 de:
Kilo: 76 kg
Kalça: 117 cm (giden 6 cm)
Bel: 102 cm (giden 5 cm)
Göğüs: 100 cm (giden 5 cm)
Bacak: 64 cm (giden 4 cm)
Kol: 34.5 cm (giden 3.5 cm)
2 ayda ne güzel kilo vermişim, hemde incelmişim ya
Not alınca, daha bi iyi fark ettim
Bayramda kilo almasaydım iyiydi
Bu bayram daha dikkatli olacagım kesin
Eki Görüntüle 270531
günaydın arkadaşlar..haftaya aranıza dönmek istiyorum..kış girişi en iyi kilo aldığım dönem sizlerin sayesinde kilo almadan hatta vererek bir kış başlangıcı yaparım inşallah..ben eski üye sakaleynmaster ım..yeni adım ysfmir..geri dönmek üzere ayrılmıştım..okullar açılınca başlaycaktım ama hem masa üstü bozudu hemde laptop klavye bozuldu..( laptoptan geçici klavyeyle yazıyorum..yarın eşim halledecek inşalah..neyse uzatmadan bu hafta ara ara katılmaya çalışacağım haftayada dönmek istiyorum..ferdici eski masal maviyeşil baya arkadaşlar devam etmiş ne güzel..hepinizi öpüyorum..
Günaydın kızlarr .
Amanınn ..
Dikkati başka yöne çekecek şeyler giy, tak falan.
kızlar sabah kahvaltım
1 kepekli simit
az sürme tulum peyniri az salça
ve çay...
artık hergün düzeni menülerimi vericem... şu regl geçsin her sabah ta ilk iş nivea bady cd mi yapıcam...
Geçmiş olsun Gizemcim, şu saatlerde gitmişsindir muhtemelen.
Umarım iyi olur bir an önce.
Hoşgeldinn ..
Nasıldı ?
Eline sağlık canım, geldiğin gibi hiç aksatmadan saymışsın.
Teşekkür ederiz.
Hafta sonu kaçırdığımızda pazartesi artıdan başlıyoruz.
Çarşambaya ancak düzerlirse düzeliyor sonra 2 günde ne kadar kilo verirsek gibi oluyor.
Hayırdır ne doktoru ?
süper cnmEki Görüntüle 270527
Arkadaşlar ölçülerimi aldım bugün yine, daha bi sevindirik oldum
1 Ağustos 2011 de:
Kilo: 80 kg
Kalça: 123 cm
Bel: 107 cm
Göğüs: 105 cm
Bacak: 68 cm
Kol: 37 cm
10 Ekim 2011 de:
Kilo: 76 kg
Kalça: 117 cm (giden 6 cm)
Bel: 102 cm (giden 5 cm)
Göğüs: 100 cm (giden 5 cm)
Bacak: 64 cm (giden 4 cm)
Kol: 34.5 cm (giden 3.5 cm)
2 ayda ne güzel kilo vermişim, hemde incelmişim ya
Not alınca, daha bi iyi fark ettim
Bayramda kilo almasaydım iyiydi
Bu bayram daha dikkatli olacagım kesin
Eki Görüntüle 270531
hoşgeldin cnm nasılsınn bakalım bak hilalde 13.kişiyi kabul etti 13. takım 13 kişiiiigünaydın arkadaşlar..haftaya aranıza dönmek istiyorum..kış girişi en iyi kilo aldığım dönem sizlerin sayesinde kilo almadan hatta vererek bir kış başlangıcı yaparım inşallah..ben eski üye sakaleynmaster ım..yeni adım ysfmir..geri dönmek üzere ayrılmıştım..okullar açılınca başlaycaktım ama hem masa üstü bozudu hemde laptop klavye bozuldu..( laptoptan geçici klavyeyle yazıyorum..yarın eşim halledecek inşalah..neyse uzatmadan bu hafta ara ara katılmaya çalışacağım haftayada dönmek istiyorum..ferdici eski masal maviyeşil baya arkadaşlar devam etmiş ne güzel..hepinizi öpüyorum..
kızlar sabah kahvaltım
1 kepekli simit
az sürme tulum peyniri az salça
ve çay...
artık hergün düzeni menülerimi vericem... şu regl geçsin her sabah ta ilk iş nivea bady cd mi yapıcam...
süper cnmböyle devam edersenn iddayı kazanırsın bak
hoşgeldin cnm nasılsınn bakalım bak hilalde 13.kişiyi kabul etti 13. takım 13 kişiiiihadi hayırlısııııı
afiyet olsun şekerrrr
kızlar showda saba tümerde zumba yapıyolar
kızlar showda saba tümerde zumba yapıyolar
Şimdi rüyamdakilere bakıyorum.
Birisi terlik vermişti.
Sigara içmiştim.
İkisi de evlilik demekmiş.
hadi hayırlısı... bende geçen trafik kazası yaptığımı görmüştüm... yeni bir iş ve yaşam demek çıkmıştı ama.... keşke ...
Sıkma kendini bu kadar hasta olursun valla...
Teşekkür ederim Sinemcim.
Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize.
Ama bu stres sıkıntıdan iyi kilo verecek gibiyim.
ayyy pek bi mutlu oldum yorumarınıza yaw.....saolun öz güvenim geldi.... bugün baya bi yıkılmıştı çünkü... anlatıyım hemen... dersanede 2 kızla takılıyoruz tenefüslerde... çıkışta eşim gelcekti almaya... gelmiş uzaktan izlemiş bizi.... kızların boyu benden kısa baya... ben 170 sem onların biri 160 biri 155 gibi bişiy...bide zayıflar haliyle küçük gösteriyolar... halbuki biri benden büyk bile... neyse sonra eşimi gördüm yanına gittim.... çok komik gözüküyodun kızların ablası gibi bide bişiyler anlatıyon gülmekten yanına gelemedim dedi... acil kendi boyumda kilomda hatta daha şişman arkadaş bulmam gerrek....
bende bayılırım yağmur sesine.... hani bastırır ya bide iyice.... toprak kokusu...ama dışarda olmucan....
Ayy aynısını da bana erkek arkadaşım yaptı dün tabi o kırılacağımı filan düşünemedi de,
Yaştan filan laf açıldı biz onun kız kardeşi ile aynı yaştayız ama o narin ve incecik bir kızı bir lokma yer doyar hep de daha hoppa
Neyse dün yaştan filan laf açıldı siz aynı yaştasınız ama senin herşeyin onun iki katı demesin miiianam ne bozuldum beenn,
Anladı ya ben akıl bakımından filan dedim o çocuk gibi dediyse de hemen arkasından bir tane daha geldi babam tencere kapak buldunuz birbirinizi tombişlermi ne demişşş
Ben bunu da duydum ay çöktüm bildiğinn en acilinden tutmam lazım benim bu boğazımı,
O askere gitmeden gelir yani Ocak gibi filan o zaman versem keşke yaa
Babası bile bana ne demişş nerde gördüyse beni resimden gördü adam hemen tombiş demiş yaa
cnm henüztam gaz olmasada tekrarlarımı yapıyorum mutlaka... amadediğim gibi tam gaz başlıycam en yakın zamanda...
İnşallah Özlemcim inşallah.
Olacak tabiki.
evde çalışıyorsun değil mi ?
kız ben dediydim ya diyetisyeni şişmanlattı diyee....ayy yahşi cazibenin son bölümünü izlemiş miydiniz ?
Dün izledim de, cazibe diyetisyene kilo aldırmayı başarıyor.
Diyetisyen geliyor öğle yemeğiniz biraz maydonoz bir de süpriz iki bıldırcın yumurtası diyor.
Kemalden cevap.
Yazık annesinden ayırmasaydınız bunları ben hepsini yerdim.
Ama bir haftada da 3 kg verdi valla.
Ayy aynısını da bana erkek arkadaşım yaptı dün tabi o kırılacağımı filan düşünemedi de,
Yaştan filan laf açıldı biz onun kız kardeşi ile aynı yaştayız ama o narin ve incecik bir kızı bir lokma yer doyar hep de daha hoppa
Neyse dün yaştan filan laf açıldı siz aynı yaştasınız ama senin herşeyin onun iki katı demesin miiianam ne bozuldum beenn,
Anladı ya ben akıl bakımından filan dedim o çocuk gibi dediyse de hemen arkasından bir tane daha geldi babam tencere kapak buldunuz birbirinizi tombişlermi ne demişşş
Ben bunu da duydum ay çöktüm bildiğinn en acilinden tutmam lazım benim bu boğazımı,
O askere gitmeden gelir yani Ocak gibi filan o zaman versem keşke yaa
Babası bile bana ne demişş nerde gördüyse beni resimden gördü adam hemen tombiş demiş yaa
cnm henüztam gaz olmasada tekrarlarımı yapıyorum mutlaka... amadediğim gibi tam gaz başlıycam en yakın zamanda...
kız ben dediydim ya diyetisyeni şişmanlattı diyee....
sende babasıyla tanışana kadar ver şu kiloları da adam hönk diye kalsın.... ben eşim askere gittiğinde spor salıonuna yazılmıştım ilk bir ayda belim 13 cnm incelmişti... spor hocam inanamamıştı bu kadar olmaz bir ayda acaba yanlışmı ölçtük demişti... eşimde izne gelince ince belli çaybardağı gibi olmuşsun demişti....ama sporu bırakınca hepsi fazlasıyla geri geldi... aslında bu sözleri düşünüp motive olmamız gerekir.. zayıfken neler söyleniyo... şimdi neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?