- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Boğazdansa da yapısal bazı şeyler.
Benim kupkuru bir kalçam olamaaz mesela.
Olmasın da zaten istemem.
Ama o yandaki fazlalıklar bir zahmet gitsinler.
:81::81::81:
Cuma: 76.4
Cmrts: 76.3
Pazar: 76
Pzrts: 75.9
Bugün: 75.4
Nasıl hepsini not almışım dimi
Valla süpersin ne diyim ben çizelgemi bile değiştirmiyorum bırak not almayı
Ya sen spor falan yapamıyorsun degil mi?
Ben bu zumbadan beri,çok iyiyim ya...
Birde iftardan sonra bişi yemiyorum kesinlikle...
Onun etkisi olabilir..
saol cnm benımMaviyesil canım Allah acil şifa versin görmemiştim mesajını
Geçmiş olsun
Allah anneciğne yardım etsin. Sana da sabır versin çok zor bir süreç neler yaşadık neler sabır ve acil şifalar diliyorum
Ama sende aksatma kontollerini kaç yaşındasın annen kaç yaşında ne zaman yakalandı anlataırmısın seni çok yaralamazsa
saol cnm benım
ben 28 yasıdnayım
annem 57
1seene oldu farkedeli.yolda gıderken annem bayılıyor hastanede kanserden suphelenıyorlar.gatada 3ay arastırdılar sonunda buldular.ama beynıne cıgerlerıne,kemıklerıne,her yerıne yayılmıs.annem hıc bısı farketmedım kı dıyor..arada cok az bı memesı agırırmıs o kdr.
ben duzenlı kontrole gıdıyorumiii.doktorum da meme kanserı zaten olanlarıda bılıyor o benı sureklı takıp edıyor cok sukur.herseyın cok bılıncınde.gercı annemde cok bılınclıydı ama ne yazıkkı hastalık bu...ama yapı olarak anneme benzıyorum..sankı bnde bı gun yakalancakmısım gıbı ıcımden hep ole gelıor..
kızlar telefon geldı mmısafırım gleıomus gelırım yıne sız yazın opuorujm
Evet haklısın sen söyleyince düşündüm de annem de hep der sen 50 kilo da olsan kemiklerin erimeyecek 36 beden olamazsın diye,
Çünkü yapım cidden iri, halam babaannem nasıl iri yaaa aynıyım yapı olarak bende,
Benim midem göbeğim filan öyle çok şikayet edilecek durumda değil ama basenlerim var ben de ölçsem aslında ya merak ettim
Cuma 76.4 idim..
Bugün 75.4
Ben ne kadar zayıflarsam zayıflayayım, göbeğim olacak hep
Mağdurum da mağdurum
saol cnm benım
ben 28 yasıdnayım
annem 57
1seene oldu farkedeli.yolda gıderken annem bayılıyor hastanede kanserden suphelenıyorlar.gatada 3ay arastırdılar sonunda buldular.ama beynıne cıgerlerıne,kemıklerıne,her yerıne yayılmıs.annem hıc bısı farketmedım kı dıyor..arada cok az bı memesı agırırmıs o kdr.
ben duzenlı kontrole gıdıyorumiii.doktorum da meme kanserı zaten olanlarıda bılıyor o benı sureklı takıp edıyor cok sukur.herseyın cok bılıncınde.gercı annemde cok bılınclıydı ama ne yazıkkı hastalık bu...ama yapı olarak anneme benzıyorum..sankı bnde bı gun yakalancakmısım gıbı ıcımden hep ole gelıor..
saol cnm benım
ben 28 yasıdnayım
annem 57
günaydın..
diyet moduna girmeye başladım ..haftaya pazartesi başlayacağım..:)))
not almak iyi oluyor motive ediyor insanı..tebrikler güzel kilo vermişsin..Cuma: 76.4
Cmrts: 76.3
Pazar: 76
Pzrts: 75.9
Bugün: 75.4
Nasıl hepsini not almışım dimi
tarih ki,şo ve ölüçü almak insanı 1 ay sonra dönüp baktığında çok motive ediyor..Evet haklısın sen söyleyince düşündüm de annem de hep der sen 50 kilo da olsan kemiklerin erimeyecek 36 beden olamazsın diye,
Çünkü yapım cidden iri, halam babaannem nasıl iri yaaa aynıyım yapı olarak bende,
Benim midem göbeğim filan öyle çok şikayet edilecek durumda değil ama basenlerim var ben de ölçsem aslında ya merak ettim
yanlardaki fazlalıklar için genetik diyorlar geçen çok ünlü estetik cerrah gelmişti doktorumdaydı sanırım öyle bir açıklama yapmıştı..Boğazdansa da yapısal bazı şeyler.
Benim kupkuru bir kalçam olamaaz mesela.
Olmasın da zaten istemem.
Ama o yandaki fazlalıklar bir zahmet gitsinler.
zayıf değilde fit ve orantılı bir görüntü idealı değilmi?Ya yanlardan çıkıp duruyor ya trendyola girdim baktım,
Hadiseye giydirmişler bir de stüdyo çekimleri var başka kıza giydirmişler Hadisenin giydiklerine bakıyorum içim gidiyor elbiselere,
Kızın giydikleri nasıl değişik duruyor elbise annesinin de kız giymiş gibi
Öyle bir zayıf olmak da kötü yani ona karar verdim dolgun olmak biraz iyi ya,
günaydın..bende hiç gitmedim..yaş 38 ve iri göğüslüyüm..:18:Bir zahmett
Günaydınnn
Amin canım sağol...
Ya aksatma aman, ben de hiç gitmedim aslında her kadının gitmesi gerekiyormuş ya ,
Ben bi yerde okumuştum büyük göğüsller daha riskli oluyormuş doğru mu acaba
günaydın...Günaydın kızlar:79:
sarmayı geri çevirmişsin bravo..Dünle ilgili 2 şey anlatayım.
Gece saat 00.00' ı geçmiş.
Oda arkadaşım 1 tabak sarma koymuş bana uzatıyor
Nasıl bir hale girdim size anlatamam ama yemedimm.
Diğeri de; Bir süredir kamerada görüşmüyorduk.
15-20 gün olmuş olabilir.
Çünkü orada görünce daha çok özledim diye başlıyoruz ve mutlaka bir ağlama sahnemiz oluyor.
Neyse dün.
Sen ne kadar çook kilo vermişsin öyle, çabuk yemek yemeye başlıyorsun dedi.
Ama bu pazartesi alışkanlıklarından vazgeçelim.
Kadınların vardır ya pazartesi başlayan diyetleri ..
yok yok haftaya aranıza katılacağımya o bakımdan dedim pazartesi diye..yoksa hafiften dikkatetmeye başaldım bile..
not almak iyi oluyor motive ediyor insanı..tebrikler güzel kilo vermişsin..
tarih ki,şo ve ölüçü almak insanı 1 ay sonra dönüp baktığında çok motive ediyor..
yanlardaki fazlalıklar için genetik diyorlar geçen çok ünlü estetik cerrah gelmişti doktorumdaydı sanırım öyle bir açıklama yapmıştı..53:
zayıf değilde fit ve orantılı bir görüntü idealı değilmi?
günaydın..bende hiç gitmedim..yaş 38 ve iri göğüslüyüm..:18:
günaydın...
sarmayı geri çevirmişsin bravo..
hasterin eritti beni deseydin ya..ozamanda üzülürdü ama ..
not almak iyi oluyor motive ediyor insanı..tebrikler güzel kilo vermişsin..
tarih ki,şo ve ölüçü almak insanı 1 ay sonra dönüp baktığında çok motive ediyor..
yanlardaki fazlalıklar için genetik diyorlar geçen çok ünlü estetik cerrah gelmişti doktorumdaydı sanırım öyle bir açıklama yapmıştı..53:
zayıf değilde fit ve orantılı bir görüntü idealı değilmi?
günaydın..bende hiç gitmedim..yaş 38 ve iri göğüslüyüm..:18:
günaydın...
sarmayı geri çevirmişsin bravo..
hasterin eritti beni deseydin ya..ozamanda üzülürdü ama ..
Ayy çok soğuk ya çok üşüyorummmm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?