Günaydın kızlar nasılsınız ?
Ben çok üşüyorum ofis buz gibiiii
Tek başımayım bugün öğlene kadar filan sanırım...
İnş.kimse olmazda iş güç filan konuşuruz rahat rahat ya...
Valla aynen dedim keşke kabanı mı giyseydim kot ceketle çıktım üşüdüm burnum donduuu...evet kızımı bıraktım geldım okula kulaklarım dondu...dedım atkı bere takılır artık sabahları:)
Günaydınz kızlar
Nasılsınız?
İşlerimi bitirdim geldim nihayet.
Dün sabah tost yemiştim
Öğlen çorba ve tavuk dönerin tavukları
Akşamda ıspanak ve salata
ütü yaptım ondan spor yapamadım
ütü nedense çok yoruyor beni oysa önceden ne kadar keyifli yapardım
Siz neler yaptınız hemen bir geçmişi okuyayım geliyorum
Ay akşamdan beri o yediğim ekmeği ben vicdan yüküyle erittim sanırım
Yok canım ya benim artık başka bir yeri bekleyecek durumum kalmadı,
Beni aylardır satınalma dan muhasebeye geçirdik diye eşşek gibi çalıştırdılar hoş bir tabir değil ama öleyim yani,
Şimdide ben birini alın diyorum satınalmaya filan da ben bakıyorum ya hala,
Muhasebeye alacaklarmış ben eskisi gibi devam edecekmişim,
Ben de herkesin ortasında benim yerime de arayın birini o zaman dedim,
Bugün patronlarımızın toplantısı vardı sonuç ne olacak bakalım...
Ayyy evet iğrenç olmuşş ya yanlarda da hadisenin bacakları ve poposu sabah sabah
hılal ya dun klımacılar bı geldı sabahın korunde aksama dogru gıttıler mecbur gecıştırdım dun..:)
bugun orucum kızlar..ben ramazanda çok guzel kılo verdıydım..zaten 23 gun de borcum var yavas yavas onlarıda tutarım hem hem de kılo duzenımı kurarım dıye dusunuorum.zaten sahurada kalkmıorum su an tartıldım 65.3 kıloyum.bakalım cumaya kdr kılo verebılcemmı?
su 60 ı bı gorebılsem ne ıyı olurdu
Hayırlısı olur inşallah Sinemcim ya.
Ya birini alırlar ya sen bırakırsın.
Resti de çekmişiz pehh ..
Düşersin düşersin.
Öyle bir düşülüyormuş ki.
Ben de nasıl düşeceğim diye düşünüyordum.
Cumadan beri de tartılmıyordum biz bu tartı ile arkadaş olmaya karar verdik artık.
Ayy çok sinirlerim bozuk işyerine de içindekilere de ayrılsam hiç üzülmem bahane arıyorum şu anda,
Valla ben de acaba 6'lı rakam görcem mi diye düşünüyorumm...
MESAJ SAYIM TARİHLERİ
10 - 11 Ekim : ferdici_
12 - 13 Ekim : Balkaymak
14 - 15 Ekim : Elisya
17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _
Sen nasılsın canım,Oluyor Sinemcim valla ya.
Bir dönem çok takılıyor ve Sinir bozuyor ama sonra düzeliyor demek ki.
Ayy ben de aynısını düşünüyorum,günaydın canlarıımmmmm nasılsınız bakayımmm dün akşam giremedim hastayım diye pc başında oturmank istemedim gittim biraz tarih çalıştımmm test çözdüm hepsi yanlışşş neye çalıştıysam çalışmadığım yerlerden çözdüm hepsi doğru ay hiçmi çalışmasam neee
tarihle matten anlamıyorum yaaa offff offfff dershaneyemi gitsem ki bende yada son aylarda hızlandırılmış kurs oluyo onlara mı gitsemm....dersten sonra 15 dk koşu bandında yürüdüm fazla terlemim diye yani vücut hareketsiz kalmasın regl olabilirk amma velakin azda olsa spor iyidirrr dedim yaptım sonra 6-7 kavrulmuş fındıkkk 1 fincan kahve içtim akşam yemeği yokkkk
ayyy bak hele şu kızaaaa hatırlatıp duruyooo sayamadım diye zati stres olicimmm bacımmbide hatırlatıyonnn
şaka cnm akşam sayıcam
sabah 2 yumurta 1 kkdan az fazla beyaz peynir 1 domatess kahvaltım bu kadarr kızlar azmı çok mu??
günaydın canlarıımmmmm nasılsınız bakayımmm dün akşam giremedim hastayım diye pc başında oturmank istemedim gittim biraz tarih çalıştımmm test çözdüm hepsi yanlışşş neye çalıştıysam çalışmadığım yerlerden çözdüm hepsi doğru ay hiçmi çalışmasam neee
tarihle matten anlamıyorum yaaa offff offfff dershaneyemi gitsem ki bende yada son aylarda hızlandırılmış kurs oluyo onlara mı gitsemm....dersten sonra 15 dk koşu bandında yürüdüm fazla terlemim diye yani vücut hareketsiz kalmasın regl olabilirk amma velakin azda olsa spor iyidirrr dedim yaptım sonra 6-7 kavrulmuş fındıkkk 1 fincan kahve içtim akşam yemeği yokkkk
ayyy bak hele şu kızaaaa hatırlatıp duruyooo sayamadım diye zati stres olicimmm bacımmbide hatırlatıyonnn
şaka cnm akşam sayıcam
sabah 2 yumurta 1 kkdan az fazla beyaz peynir 1 domatess kahvaltım bu kadarr kızlar azmı çok mu??
Dünle ilgili 2 şey anlatayım.
Gece saat 00.00' ı geçmiş.
Oda arkadaşım 1 tabak sarma koymuş bana uzatıyor
Nasıl bir hale girdim size anlatamam ama yemedimm.
Diğeri de; Bir süredir kamerada görüşmüyorduk.
15-20 gün olmuş olabilir.
Çünkü orada görünce daha çok özledim diye başlıyoruz ve mutlaka bir ağlama sahnemiz oluyor.
Neyse dün.
Sen ne kadar çook kilo vermişsin öyle, çabuk yemek yemeye başlıyorsun dedi.
Hayırlısı olur inşallah Sinemcim ya.
Ya birini alırlar ya sen bırakırsın.
Resti de çekmişiz pehh ..
Düşersin düşersin.
Öyle bir düşülüyormuş ki.
Ben de nasıl düşeceğim diye düşünüyordum.
Cumadan beri de tartılmıyordum biz bu tartı ile arkadaş olmaya karar verdik artık.
Sen nasılsın canım,
Derslerin başladı mı ?
Ayy ben de aynısını düşünüyorum,
Mali müşavirlik sınavı için kursa yazılsam mı diye çalışıyorum da yani işten güçten kendi çalışmamla olcak gibi gelmiyor pek bana da...
Yoo bence iyi olmuş canım karatay kahvaltısı gibi olmuş
Başladı canım da bana tam başlamadı
İmza falan idare ediyorum genelde.
ooooooooooo59.5ları gormussun kutlarım vallaaaa helal sana:))
sakın kanmaa vermeye devam evlenıldıgınde kılo alınıo zatı
ınsallah ne dıyım..su an ıtıbarı ıle karnım zıl calmıs bulunmakta:)daha aksam kacta okunuo onu bıle bılmıorum:)) bı bakayım
Ya ben yurdu çok severdim hiç okula gidesim gelmezdi bir cins benim derdim kızlara,
sen benden cins çıktın, gitsene kız okula dinlemeden nasıl vercen o dersleri
Yok yok kanmak yok kesinlikle.
Neler yedin ?
Yediklerinle alakalı olabilir.
Hallederim bir şekilde bakalım
Hiç gidesim yok hiçç ..
Ama giderim yine arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?