Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu gün ne yedim
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara yokkk
öğle 1 orta boy balık salata 2 dilim k ekmek
ara sanırım şimdi 2 tane incir yiyeeğim
akşam da bildiğiniz gibi ya salata ya da yoğurt yerim..başka bişi yoookk
daha anak yarım lt su içtim..en azından 1,5 olsa bariimmm

senağlama senağlama
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz

aa ben az önce yeşil elme yediimm eve gidincede yoğurt yicem deligi koşcam 2 saatt hihoyyyt

fındıklarım ben çıkıyom öpüyom sizleri kız nereus neden msn girmiyon artık unutma akşam dikkattt yarın görüşmek üzereeeee byyyyyyyyyyyy

emirel ciğim sınavım bu cumartesi nereus cuma akşamı dua et bolca bak senin duanla kazanacam
ayrıca patboriciğim çok güzel bir teşhiste bulunmuş
bu arada şişgocuğum istanbula geldiğimde tabi allah kısmet ederse seninlede tanışmak isterim

fındıklarım ben çıkıyom öpüyom sizleri kız nereus neden msn girmiyon artık unutma akşam dikkattt yarın görüşmek üzereeeee byyyyyyyyyyyy

canım görüşürüzz
canım kaç gündür yoğundum burda yoğun olduğumda yazamıyorum ama
orda meşgule alınca olmuyor açmayayım diyorum bende işler durulsunn hep açık olur bıkarsın benden kaydirigubbakcemile3
yok canım kaçırmicammm çok moralim bozuldu bugün tutcam kendimi

cuma günleri tartya kalkdığımda dua ettiğim gibi duua eetcem sana ablacım merak etmee inşallah kazanacaksınnn :Saruboceq:
ama ben yazıyorum hep arada kaynayor ben seni çok seveyom hiç unutma bunu hepinizi çok seveyomm
:asigim:

selam kızlar nasılsınız bakalım saabahtan çok yorucu bir gündü çok yoruldumm bu sabah yürüyüşü de arttırdım 1 buçuk saat yürüyordum hep. şimdi 2 saat yürüdümmm :)

kahvaltı da 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir portakal suuy içtim :9

ara

1 elma

öğlee

1 haşlanmış yumurta 1 çavdar ekmeği

ara

3-4 yeşil erik

aksam

et haşlama yoğurt salata

ara

3-4 erik

akşam sadee yoğurt ve salata yerim demiştim ama olmadı
yoğurt salata ve birazık çorba içtim

bayanlar sabah güzel bir kahvaltı öğlen kepekli tost akşam salata ve kepekli ekmek yedim...

merhaba arkadaşlar çok önce yazmıştm maloum kayınbabam burada yarın kısmetse yolcu malesef sekteye uğradı diyetim ama yarın akşam gidiyor dolayısıyla çarşambadan itibaren tam gaz yarıştayım.
yaklaşık 1 hafta önce spor salonuna başladım genelde her öğleden sonra 1,5 saat fitness yapıyorum onun dışında yaptığım bir spor yok.1,65 boyundayım kilom 76. anladığım kadarıyla su çok önemli ve sevmesem de içmeliyim.inanın biri getirmese günde 2 bardak su ancak içiyorum.ama yöntemimi buldum.2 tane 1,5 lt lik pet şişeyi tezgahın üzerine koydum.gidip gelip içiyorum.hem içtiğim suyu biliyorum bir de miktar azaldıkça içme isteği geliyor.
sabah 5,30 da kalkıyorum ballı sirkeli su içiyorum.bir de spor hocamın tavsiye ettiği ama etkisini tam olarak göremedim birgıda takviyesi alıyorum 2 tablet.zamanla gösterirmiş göreceğiz.

normalde sabah 8,30 da 1 simit 1 üçgen peynir yiyorum.12,30 da dersten çıkınca kursum olduğu için yağsız kaşarlı tost yiyorum.akşamsa salata yiyorum.tabi bu menü 5 gün önceye kadar böyleydi.sabah ve öğlen aynı ama akşam biraz kaçırıyorum.

bugün tam tahıllı ekmek aldım.sabah simit yerine evde yağsız tost olarak yapayım ve okula götüreyim diyorum.2 tane yapacağım biri sabah diğeri öğlen için.ara öğünler içinse 2 elma alacağım saat 10 da ve 2 de yerim sanırım.bazen tatlı krizim tutuyor.2 tanede kuru kayısı alacağım.sonuç olarak şöyle bir liste yaptım kendime günlük uygulayayım diye:

kalkınca 1 bardak ballı sirkeli su
sabah(8,30) : 1 tane yağsız tost(beyaz peynirli,tam tahıllı buğday ekmeği ile yapılmış)
ara (10,00) : 1 elma
11,30 : 2 kayısı
öğle : 1 tane yağsız tost(beyaz peynirli,tam tahıllı buğday ekmeği ile yapılmış)
ara(14,00) : 1 elma
akşam: salata,yoğurt,1 bardak sirkeli ballı su

1,5 saat fitness(aletli jimnastik ama mekik,minderde çalışma da var)
3 lt su

uygularsam iyi sonuçlar alacğıma eminim.ama diyet psikolojisi işte.dikkat edeceğim deyince deli gibi acıkıyorum doymak bilmiyorum.inşallah çabuk düzene girerim.

ben her sabah tuvaletten sonra yani aç karnına tartılırım giyinmeden ama evde misafir olunca yapamadım bugün.artık tuvalette gizli gizli tartılırım yarın kesin kilomu söylerim.

herkese kolay gelsin........

ben de ben de. Canım evet biliyorsun benim pazartesileri çok yoğun oluyor. Bence de çok güzel oldu kalabalıklık, yazmak hepimizi motive ediyor, bir kısmı listeye girebilecek ama önemli olan listeye girmek değil motive olup kilo vermek değil mi kızlar. Haftaya 58 olursun canım ne yapalım.

2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim

canım çok çok normal hiç kafana takma, ben 9 ayda toplamda 17 kilo verdim tüm aldığımı verdim yani. Yavaş yavaş gidiyor. İnsanları hiç kafana takma. Bana doğum ne zaman diye bile soruyorlardı.
Sen eğer bebeğini emzirmek istiyorsan akşam 7'den sonra yememe hikayesini yapma, sütün azalır az az sık sık yemen lazım, bol su iç 3 lt. Tek şunu yap 6 aya kadar kilo verirsin sadece hamurişi aburcubur yeme, sebze ağırlıklı beslen, kaliteli karbonhidrat tüket (esmer makarna vs.) Tecrübe konuşuyor. Ben 4 aylıkkken kızım 7den sonra birşey yemeyip karbonhidrat tüketmedim, kızım o ay sadece 200 gr aldı, sütümün kalitesi düştü. Sonra toparladım, sen aynı hataya düşme sakın canım. Acele etme. 6 aydan sonra sıkarsın.
Canın tatlı isteyince de akşam 4den erken olmak üzere bir sütlü tatlı yiyebilirsin. Ama bartma yani haftada 1-2.

süpersin şekercim.

gülüm sen çok güzel bir kızsın hiç de kilonu göstermiyorsun, gençlik tazeliğin yeter canım.

ay hepimiz yaşıtız bu çok iyi. ben misafirim ama bir igünbelki benid e gruba dahil ederler

o da olur canım. Önemli olan motive olmak buraya yazmak.

merhaba bugün ben kahvaltıta 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim arada 5-6 çilek öğle 6kaşık sebze yoğurt yedim

çok güzel gitmişsin.

kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee

gider canım, sen çok azimlisin.

ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum

ne unutulması canım, o da nerden çıktı, gençler hareket getirdiler, nerde hareket orda bereket :)

ben de ben dea.s.:1hug:Şeniz

iç suyunu canım sakın ihmal etme.

selam kızlar nasılsınız bakalım saabahtan çok yorucu bir gündü çok yoruldumm bu sabah yürüyüşü de arttırdım 1 buçuk saat yürüyordum hep. şimdi 2 saat yürüdümmm :)

süper şekercim

akşam sadee yoğurt ve salata yerim demiştim ama olmadı
yoğurt salata ve birazık çorba içtim

olsun canım yine çok iyi.

bayanlar sabah güzel bir kahvaltı öğlen kepekli tost akşam salata ve kepekli ekmek yedim...

senin de çok iyi, herkes güzel beslenmiş.

ben her sabah tuvaletten sonra yani aç karnına tartılırım giyinmeden ama evde misafir olunca yapamadım bugün.artık tuvalette gizli gizli tartılırım yarın kesin kilomu söylerim.herkese kolay gelsin........

wispercim diyetteyim deme moralin bozulmasın, hiçbirimiz diyet yapmıyoruz, çünkü diyet uzun süre yapılmaz bizimkisi sağlıklı beslenme.
Yarın bekliyouz kesin kilonu merakla a.s.

2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
aman aman canım benim ya.Allah bağışlasın.ah ne tatlıdır şimdi o.
valla hayatım ne kadar erken başlarsan rejime o kadar iyi.ben geç başladım hala uğraşıyorum keşke bende erken başlasaydım diyorum belkide şimdiye vermiştim kiloları.göbeğin içinde hergün temizlik yaparken biraz olsun terliyorsan hemen mekik çek yada sabah uynanır uyanmaz.vücut daha sıcak oluyor ya o bakımdan.

hah tam isabetli olmuş yemek yemeği ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi. alkisalkisalkis
teeeeeeeeeeeebbbbbbbbrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkklllllllllllllllleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.
moralimi bozdun kız acıııı senağlama
ben kesinlikle bırakmicamm ericem işte haziranın sonunda 60 hedefliyorumm yazdım buraya
eğer olmazsa rezil edin beni emii
kız niye bozuyorsun moralini ben öleyim o zaman en vasat durumda olan benim.boy 1,56 kilo 57 napam ben şimdi. :roflol:

ne yazıkki boyum 1.65 değil şeker 1.58( ve kocam 1.80 ve 80 kilo ben yanında nasıl duruyorum tahmin et.of benim moralim bozuldu bak şimdi
bak şimdi,bugün moral bozma günü anlaşıldı ama kendi morallerini.yapmayın hayatım ya.azmedersen başarırsın hayatım.sıkma canını. kaydirigubbakcemile5

birde ben emzirdiğim için aç kalırsam elim ayağım kesiliyor yaa
aman sakın aç kalma.yemeğini ye sekın aksatma her saat ye ama az ye hayatım bol sebcze meyve aç bırakma kendini aman diyim. yasakkelime

diyetteyken canınız tatlı bir şeyler çekince neler yiyiyorsunuz bayanlar. merak ettim
ben genelde kayısı yiyorum oda yetmezse biraz nesfit yiyorum oda çok fayda ediyor.

merhaba bugün ben kahvaltıta 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim arada 5-6 çilek öğle 6kaşık sebze yoğurt yedim
yine güzel beslenmişsin hayatım.hadi bakalım sen buişi başercen herhalde. alkisalkisalkis
bu arada sizi abla kardeşler sizi.hanginiz abla bakem. :uhm:
ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
hayatım olur mu öyle şey hiç unuturmuyuz sizleri.hadi biranönce ver sınavı gel canım benim,dualarımız seninle. öptüm.

acibiber ben alıntı yapamıyomm kutucuk işaretlen miyo
hayatım her cevap yazmak istediğin yazının altında MQ var ona tıkla.en son yazıda hem MQ hemde alıntı yapa basarsan konu cevaplama paneli gelir karşına vede cevap yazmak istediğin yazılar.her yazının başında [QUOTE ile başlar yine aynı yazıyla biter. bittiği kısma sen devam edecen.

valla sabah kahvaltısını bende çok seviyorum yerini hiç birşey tutmuyor. yerimseniben

iyiyim melisim sen nasılsın.acıbiber ve nereus da gelmiş nasılsınız kızlar.

evet meliscim haklısın ben zaten sıkı diyet yapamıyorum çok çabuk acıkıyorum benim için önemli olan abur cuburdan uzak kalmak. ben gurbette tek başımayım skıldıkça yiyiyorum. onu engellemek. söylediklerin çok moral oldu bana tavsiyelerini dinleyeceğim.ablamda bu grupta sizleri takip etmek hoşuma gitti.yani uzun müddet beni aranızda göreceksiniz

acıbiber korse giyiyormusun ben 20 günden sonra korse giydim şimdi hiç göbeğim yok, 2 aydan sonra da spora başladım. O kadar inceldim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…