benn onu unutamam bambaşka bişi oo :asigim:
hepiniz çok seviyorum kızlar ya iyiki konuşmaya başlamışız birbirimizle yoksa
farkında olmicaktım hiçbirinizin dağılıp gitcekdikk :1hug: hepinizi çok seviyorumm bambaşkasınız gerçekten Şeniz
fındıklarım ben çıkıyom öpüyom sizleri kız nereus neden msn girmiyon artık unutma akşam dikkattt yarın görüşmek üzereeeee byyyyyyyyyyyy
emirel ciğim sınavım bu cumartesi nereus cuma akşamı dua et bolca bak senin duanla kazanacam
ayrıca patboriciğim çok güzel bir teşhiste bulunmuş
bu arada şişgocuğum istanbula geldiğimde tabi allah kısmet ederse seninlede tanışmak isterim
görüşürüz canım iyi aksamlarkızlar bende çıkıyorumm iyi akşamlar hepinizi tek tek öptüümmmm
bu gün ne yedim
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara yokkk
öğle 1 orta boy balık salata 2 dilim k ekmek
ara sanırım şimdi 2 tane incir yiyeeğim
akşam da bildiğiniz gibi ya salata ya da yoğurt yerim..başka bişi yoookk
daha anak yarım lt su içtim..en azından 1,5 olsa bariimmm
akşam sadee yoğurt ve salata yerim demiştim ama olmadı
yoğurt salata ve birazık çorba içtim
evet şekercim bende yaptım ama ne yapmak vurmayıp öldürdüm vallahi evet telefi için kolları sıvadım bileee hedefim 58 di olmadı sağlık olsunn bu hafta aldığımı verebilsem kafi benim içinnn çok yoğunsun sanırım kolay gelsin fıstığımm görüşmek üzereee evet çok kalabalıklaştık daha eğlenceli olmaya başladı katılım çok oluncaaaa.s
2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KİLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
arkidaşım canım çok sıkıldı benimmm
durmak yok yola devamm ben burda hep çocuklu bayanlarla rejim yapıyorum ay birden çok ağırıma gitti yaa senağlama senağlama
ve hepsi benle aynı kilodaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
ay hepimiz yaşıtız bu çok iyi. ben misafirim ama bir igünbelki benid e gruba dahil ederler
merhaba bugün ben kahvaltıta 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim arada 5-6 çilek öğle 6kaşık sebze yoğurt yedim
kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee
ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
benn onu unutamam bambaşka bişi oo :asigim:
hepiniz çok seviyorum kızlar ya iyiki konuşmaya başlamışız birbirimizle yoksa
farkında olmicaktım hiçbirinizin dağılıp gitcekdikk :1hug: hepinizi çok seviyorumm bambaşkasınız gerçekten Şeniz
bu gün ne yedim
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara yokkk
öğle 1 orta boy balık salata 2 dilim k ekmek
ara sanırım şimdi 2 tane incir yiyeeğim
akşam da bildiğiniz gibi ya salata ya da yoğurt yerim..başka bişi yoookk
daha anak yarım lt su içtim..en azından 1,5 olsa bariimmm
selam kızlar nasılsınız bakalım saabahtan çok yorucu bir gündü çok yoruldumm bu sabah yürüyüşü de arttırdım 1 buçuk saat yürüyordum hep. şimdi 2 saat yürüdümmm :)
akşam sadee yoğurt ve salata yerim demiştim ama olmadı
yoğurt salata ve birazık çorba içtim
bayanlar sabah güzel bir kahvaltı öğlen kepekli tost akşam salata ve kepekli ekmek yedim...
ben her sabah tuvaletten sonra yani aç karnına tartılırım giyinmeden ama evde misafir olunca yapamadım bugün.artık tuvalette gizli gizli tartılırım yarın kesin kilomu söylerim.herkese kolay gelsin........
aman aman canım benim ya.Allah bağışlasın.ah ne tatlıdır şimdi o.2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
hah tam isabetli olmuş yemek yemeği ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi. alkisalkisalkissaolasın canım ya dediğini yapacağım eşim erken geliyor saat 6 gibiakşam yemekte oluyoruz..inşallah bundan sonra da dikkat edeceğim.haydi hayırlısı bakalım...ayrıca baya moral verdin saoalsınkaydirigubbakcemile5
teeeeeeeeeeeebbbbbbbbrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkklllllllllllllllleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KıLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
kız niye bozuyorsun moralini ben öleyim o zaman en vasat durumda olan benim.boy 1,56 kilo 57 napam ben şimdi. :roflol:moralimi bozdun kız acıııı senağlama
ben kesinlikle bırakmicamm ericem işte haziranın sonunda 60 hedefliyorumm yazdım buraya
eğer olmazsa rezil edin beni emii
bak şimdi,bugün moral bozma günü anlaşıldı ama kendi morallerini.yapmayın hayatım ya.azmedersen başarırsın hayatım.sıkma canını. kaydirigubbakcemile5ne yazıkki boyum 1.65 değil şeker 1.58( ve kocam 1.80 ve 80 kilo ben yanında nasıl duruyorum tahmin et.of benim moralim bozuldu bak şimdi
aman sakın aç kalma.yemeğini ye sekın aksatma her saat ye ama az ye hayatım bol sebcze meyve aç bırakma kendini aman diyim. yasakkelimebirde ben emzirdiğim için aç kalırsam elim ayağım kesiliyor yaa
ben genelde kayısı yiyorum oda yetmezse biraz nesfit yiyorum oda çok fayda ediyor.diyetteyken canınız tatlı bir şeyler çekince neler yiyiyorsunuz bayanlar. merak ettim
yine güzel beslenmişsin hayatım.hadi bakalım sen buişi başercen herhalde. alkisalkisalkismerhaba bugün ben kahvaltıta 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim arada 5-6 çilek öğle 6kaşık sebze yoğurt yedim
hayatım olur mu öyle şey hiç unuturmuyuz sizleri.hadi biranönce ver sınavı gel canım benim,dualarımız seninle. öptüm.ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
hayatım her cevap yazmak istediğin yazının altında MQ var ona tıkla.en son yazıda hem MQ hemde alıntı yapa basarsan konu cevaplama paneli gelir karşına vede cevap yazmak istediğin yazılar.her yazının başında [QUOTE ile başlar yine aynı yazıyla biter. bittiği kısma sen devam edecen.acibiber ben alıntı yapamıyomm kutucuk işaretlen miyo
bayanlar sabah güzel bir kahvaltı öğlen kepekli tost akşam salata ve kepekli ekmek yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?