ülen gece olmuş 2 bunlar daha diyo kimse yok. yahu erkekn yatsanıza siz erken yatınca kilolarda güzel gidiyor hem. gece kuşları siziii. herneyse günaydın hekeşee. güzel pazarlar. eşim uyanmadı da internetten tarfif bakmaya geldim yolluk bişeler hazırlıyciimm.
ülen gece olmuş 2 bunlar daha diyo kimse yok. yahu erkekn yatsanıza siz erken yatınca kilolarda güzel gidiyor hem. gece kuşları siziii. herneyse günaydın hekeşee. güzel pazarlar. eşim uyanmadı da internetten tarfif bakmaya geldim yolluk bişeler hazırlıyciimm.
günaydınnnnnn canlarım iyi pazarlarrrrrr
pazarları kımse olmuo burda:)
masal karatayda çiğköfte bulgur vs serbest mi.sınırsızlık olayı varmı.karatayın kitabınmı çok merak ediyorum yaa bayramdan sonra bende başlıycam sanırım sağlıklı beslenmeye.
spor hocama sordum bu olayı sporu bıraktıktan sonra kilo alınıyor hep ben bırakırsam ne olcak vs diye dedi ki kilo alınmaması için düzenli şekilde en az 2 - 3 yıl spor yapmak lazımmış ondan sonra bıraksan da vücut kendini koruyormuş ama en az 2,5 3 yıl düzenli spor yapmak lazım dedi. işimiz zor anlıcanız anacumbenim 3 ayım gitti kaldı 30 ay 30 ay daha spor yapayım sonra bıraksam da bişi olmuyor ahahahahahha
slm kızlar ben geldim...
nasıl yorgunum yalnız nasıl...
bu arada foruma pek kimse uğramamış fazla bişiy kaçırmamışım...
Hoşgeldin Özlem.
Nasıldı Çanakkale.
Evet iyice boşaltı takım.
Ben bu gece mesaj sayım sırasını ekleyeyim tekrar.
Boş bırakmayalım değil mi ?
güzeldi cnm aslında çanakkalenin içine gitmedik assos tarafına gittik... ben şehitlikleri gezmek istiyordum ama gruba uyulduğu için kısmet olmadı... inş daha sonra orayada gideriz... bencede grup çok boş kalmış...
bu arada birazkaçtı otelde... bi detoks yapsam diyorum ama geçen ayran detoksunu görmüştüm yarın bi bakıcam...
Asos tarafını merak ediyorum ben çok güzel diyorlardı Özlemcim.
Olsun tatilde olur biraz, ayran detoksuna baktım ben hoş duruyordu.
Yapılabilir ama ağır gelirse yemeklere saldırma sonra.
selam kızlar nasılsınız çok yorgunum erkenden yatıcammmm yarın düzgünce diyeteee başlıyorum hattaaaa isveç diyetineeeeee bi haftadır yediklerimmm beni 13 gün idare eder sanrımmben yatar canlarım öpüyorum hepiniziiii
yarın öğlen hastaneye gitcem sabah giremezsem 11 gibi çıkarım işyerindennn akşama kadar girmiyebilirimmmmm görüşürüzzzz canlarrr.....
güzel canım ordanda cundaya gittik orayı daha da çok beğendim...
detoksa bakmadım daha sabah inceliycem çok ağırsa başka bişiy denerim... yemeklere doydum 2 gün hiçbişiy yiyesim yok...
tmm canım aklımdaaaa :)))Benim şeytanlarda ortada bilgin olsun seminecimm
Yeme yeme artık yemek yok fazladan kimseyeee
kızlar günaydın sonunda geldim hatta her saat beraberiz desemde olur ..
çoook anlatacaklarm var ..
1- sınavlarım iyi geçti 90 - 85 aldım ..
2- ayağımla olan sorunları biliyorsunuz .. ihmalliğin sonucu sanırım benimkisi ..
ayağımın üstüne basamıyorum .. mafetti beniii ...
şişiiik mooor .. ve üstüne basamıyorum ..
c.tesi acile gittim filmlerde bişi yokk acil bişi yapamıyor .. beni o ayakla o ağrıyla eve gönderdiler .. pazar o ayakla sınava gittim ve daha kötüsü ayağım 2 katı şişti üstüne bastığım için .. bugun gidicem doktora 9 da randevum var ...
sağlık kadar önemli bişi yokmuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?