ahhh cnm hiç sorma kuyumculara bugün resmi tatillll ama bizimkilerrr açtıııı bende emniyeti aradım kuyumcular açıkmı dedim kapalı dedi bazı açık olan kuyumcular var dedimmmhaberleri yoktur dedilerrr bende açmak yasak değilse bizde açalım o zaman dedim biz onlara uyarı göndericez dediii ekiplerleee bakalım nolcakkkkkk uyarı falan göndercekleriniii sanmıyommmm ama bidahakine emniyet müdürlüğüne mail atcammmm işler takip edilmiyooo diye çeki düzen versinler yaww
ayyy bunu öğrendiğim iyi oldu cnm tşk ederim benimde mcw oranı 65 en yüksek normal olması gerekende 80
hemoglobin 11,7 lerde normal ama mcv ve mch oranlarım düşük her ne haltsa yükselmiyooo bendede talasemi olabülürrrrrr yanümmm offfff offfffffffff bak efkar bastı
bi bahtsızzz bedevide benümmm yawtüm kuyumcular tatilll bi biz açıkkkkk
turtammmmmmmmm bizim emniyetiii sende araaa yawww 2 fırçaa çek ekip yollasınlar kapattırsınlar dükkanıııı
ayy çokmu kötüyüm neee
dedim kız demem miiiiiiiyasak değilse bizde açalım o zaman dedim biz onları uyarcaz dedi tık yok halaaa oyüzden şikayet maili atcam emniyeteeeeeeeee
ya belediyelerde nasıl sözleşmeli girebilirim turtimm bi fikrin varmı ha bu işyerinden kurtulmak istemekteyimmmmmmm
Evet kontroldeyiz bu hafta artıkk.
Yok kaçamak falan.
Bugün de dün gece de canım çok şeyler istedi ama bu hafta kaçamaksız olmalıı..
Bunların hepsini yaptırdığında aklında kalacak hiç bir şey olmaz hoş olur sinemcim.
Yaaa bizim şirketi de şikayet edin eziyet ediliyor insanlara resmen oturuyoruz utanmadan açmışlar bir de izleyemedikleri dizileri izliyorlar madem dizi izleyeceksiniz niye getirdiniz insanları değil mi ama yaaa...
Ferdici sen nerde yaptırdın bu testleri...[/B]
İnşallah canım ya yok kaçamak filan bende en kısa zamanda test yaptırcam ama o zamana kadar saldım çayıra mevlam kayıra demek yok,
Hilalcim Dukan la ilgili yanlışlar var demişsin kopyaladığım yazıdan mı bahsettin canım anlamadım ki
Selam kizlar ben de geldiimm.. Kek yapiyorum su anda ama ben yemicem annemler istediama aslinda bi parca tadina da bakabilirim hani
cnm ben devlet hastanesinde yaptırdım bu testleri hemotoloji bölümü içinn....
Ya ben şimdi hangi hastane de yapılıyor diye bakcam da ne diycem yani ben zayıflayamıyorum nedeni ne acaba test yapar mısınız
Ya da hormon testi mi diycem bilemedim de ondan sordum hayır hepsinin tek tek ismini sorsam beni hayatta dinlemezler ki uyuzlar...
Ferdici cnm sağol,
Hilalcim evde net yok taşınıyoruz haftasonu gelemem haberiniz olsun pazartesi görüşmek üzre by by
hoşgeldinnnn cnm bak bakkk bakmazsan hatrım kalııııııırgönder bana ben bakarımmm
canım sıkkın kızlar ya nerdesiniz iki sohbet edelim
baktim bileehatta bugunku menumu yazayim ben
sabah
peynir domates salatalik (ekmek yok)
ara
1 yesilcay
ogle
1 dilim kek
1 form cayi
ara
1 yesilcay
aksam
4 kanat
spor yapmadim bugun ama salondaki parkeyi zimparaladik annemle, canimiz cikti
Masaall! Sobee!!
Sonunda biri uğradı ya..
ne oldu Gizem hayırdır?
akşam haricini beğenmedim ben.
Sabah çok az olmuş.
Öğle kek yerine daha besleyici olsa iyi olurdu.
Ama akşam güzel.
Eski takımımızı istiyorum ben hiç böyle olur muyduu ?
benden uzun yasayacaksin
haklisin kaptan, kek falan olmadi ama sabah kahvaltida baya doymustum ben aslinda:S
evet eskiden sayfalarca muhabbet edilirdi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?