afiyet olsun kıymalı yumurta iyi olmuşş tok tutar biraz susatır ama oda iyii bol su içmiş olursun
sende diyet yaptığını söyleme özlemcim sadece hafif şeylerden ye diyettemisin derlerse yok midemi bozmuşum fazla şey yiyince dokunuyo vs. de geçiştir diyette olduğunu öğrenince insanlar hemen yorum yapmaya başlıyoo bende sinirleniyorum dediğimi yap benceoaman kimse bişi dieyemezz
tşk ederim canım hayırlısı inşallah
tüyolara gelince evet kuyumculuk sektöründe çalışıyorum cnm kuyumcu emlak inşaat hertürlü iş var hepsini bi arada yapıyorum3.5 yıldırrr yaşlandım burda amaa
geçenlerde atasaya girdim bileklik sordum anam bana bi fiyat söylediiii oooooooooooooşok oldum bizim 700e satıcağımızı adam 885 dedi anladımki sadece markadan dolayı bilmeyen insanlarımızı kandırıyolarr çok sinir oldum yaaa
cumhuriyettede yine işçilik var canım en iyisi külçe altın5 i biryerde mi diyorlar ne ondan işte
Yatırım için en iyisi cumhuriyet felan o zaman ??
öyle yapıyım cnm en mantıklısı hiç çekemicem yoksa o muhabbetleri...hele bide ortamda yiyip yiyip kilo almayanlardan olursa çok fena oluyor... hemen diyor ben hayatımda hiç rejim yapmadım diye.... sorduk sanki... pöhhh... biz yapıyoz işte napalım....
balkaymak özlemmm:)))
ders çalışma nasıl gidiyo bu arada canım?
efferim sana... ben tam kurutuyorum yinede ağrıyolar çok nanemollayım yaaa.... bide hastalandım karnımda kötü....erkek olasım var...
Günaydın...
Tamam sorun değil o zaman :)
günaydın ortim..
afiyet olsun..
geçmiş olsun.. bende kabızım ya
ayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz
paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn
ve sabah kahvaltısında 1dilim ekmek yumurta birazda peynir yedim ve öğlen yemeği daha yemedimmmmşimdi gidip bi yayla çorbası ve shinitzel yiyeyim
ya karbonhidrattan nasıl uzak durcam kızlar bi fikri olan varmı??? yedikçe yiyesim geliyo çünküü tarçın vs. fayda etmiyo
Kizlar merhaba
Oglen eve geldim aksam toplanti vs var okulda geri gidicem
Yediklerimi yazayim
Sabah
1 muz
Oglen
Kiymali yumurta -ilk defa kendim yaptim miktari ayarlayamayip biraz fazla yapmisim amaa hepsini yediim-
Okulda hediyelesme olacak orda da bir seyler yiycez kek tarzi degil de salata kisir tarzi seyler az miktarda yemeye dikkat edicem
kızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...
offf sütlü çikolata
canım çok istiyo
sanada geçmiş olsun canım
afiyet olsun aralıkGünaydın kızlar
Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah
NEsfit ve süt (Çok sıkıldım kahvaltı olayından değişiklik olsun diye nesfit aldım)
Öğle
Az çorba-Yoğurt-Bezelye-Az Pilav (Pilavı çok uzun zamandır yemediğim için canım çekti öğle yemeğinde olduğu içinde azcık yedim)
Akşam 16:30
Sandviç
Ortim şöyle bakınca gene çok karbo hiç pro yok bu aralar
geçmiş olsun turta dikkat etgünaydın kızlarrr çok feci bir şekilde başım ağrıyor ya neden olabilüüüüüü
nedenini biliyomuşsun şu soğuklarda dikkat et turta
ayyyy dogru ya bak şimdi sen söleyince aklıma geldi dün üşendim ben sacımı tam kurutmadan yatttttımm zaten havada soguk
evet üşütüyoruz ondan olabilüür balum gaymagum
aynen herdert kadına yaefferim sana... ben tam kurutuyorum yinede ağrıyolar çok nanemollayım yaaa.... bide hastalandım karnımda kötü....erkek olasım var...
misafir vardı giremedim pasta börek çörek yaptımniye kimse yok???
aynen yani süper olmuş özlem
ortim bilgi kaynagı kesin mi kız nerden aldın haberi güveneyimmi sana altın mı alsak dolar çok çıktıayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz
paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn
afiyet olsun ortim bende aynı karboyo yedikçer yiyesim geliyo Allahtan akşam takılmıyomve sabah kahvaltısında 1dilim ekmek yumurta birazda peynir yedim ve öğlen yemeği daha yemedimmmmşimdi gidip bi yayla çorbası ve shinitzel yiyeyim
ya karbonhidrattan nasıl uzak durcam kızlar bi fikri olan varmı??? yedikçe yiyesim geliyo çünküü tarçın vs. fayda etmiyo
afiyet olsunbetülKizlar merhaba
Oglen eve geldim aksam toplanti vs var okulda geri gidicem
Yediklerimi yazayim
Sabah
1 muz
Oglen
Kiymali yumurta -ilk defa kendim yaptim miktari ayarlayamayip biraz fazla yapmisim amaa hepsini yediim-
Okulda hediyelesme olacak orda da bir seyler yiycez kek tarzi degil de salata kisir tarzi seyler az miktarda yemeye dikkat edicem
bende sinir olurum hele bide bişey yesen herkesin gözü üstünde oluyokızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...
bende bendeofff sütlü çikolata
canım çok istiyo
hmm allah kolaylık versin canım olsun bugünlük böyle olsun nolcakkiii yarın telafii edersin ben güveniyorum sanacanım sabahtan beri elimde bi vatandaşlık bi matemetik döndürüp duruyorum... güya bugün 2 ünite vattan bitircektim 100 tanete mat çözcektim sonrada 2 ünitede ölçme den bitircektim... hedef koymuştum ama yarısı bile gerçekleşmedi şuan... yavaş gidiyo... yada sıkılıp bırakveriyorum...
altını dicegine, altın alcak paranız varmı desen kız
eğer bi başlarsan devamı gelir, o yüzden hiç başlam..
daha cok protein ye, tok tutuyor zaten..
afiyet olsun,cok kacırma salataları kısırları
ay sorma ya.. sinir oluyorum öyle tiplere...
valla ben artık diyetteyim demiyorum kimseye
sakın yeme...
git sütü kaynat içinede bol kakao..ohh mis..
ay sagol ya
yok kızzz biz hanımlar köşeye bucağa saklıyoz ya azbuçukda olsa olan partaları ondan şey ettim diii
ilerde zengin olursammmm bende uygulicam bu dediklerimiiiiiii şimdilik grmla yetiniyorum sizde yapın bi bakmışınız paralarr altınlarrrbirikim iyidirrrrr
ewt ya sinir oluyorum o tiplereöyle yapıyım cnm en mantıklısı hiç çekemicem yoksa o muhabbetleri...hele bide ortamda yiyip yiyip kilo almayanlardan olursa çok fena oluyor... hemen diyor ben hayatımda hiç rejim yapmadım diye.... sorduk sanki... pöhhh... biz yapıyoz işte napalım....
bilgiler için saol ortimafiyet olsun kıymalı yumurta iyi olmuşş tok tutar biraz susatır ama oda iyii bol su içmiş olursun
sende diyet yaptığını söyleme özlemcim sadece hafif şeylerden ye diyettemisin derlerse yok midemi bozmuşum fazla şey yiyince dokunuyo vs. de geçiştir diyette olduğunu öğrenince insanlar hemen yorum yapmaya başlıyoo bende sinirleniyorum dediğimi yap benceoaman kimse bişi dieyemezz
tşk ederim canım hayırlısı inşallah
tüyolara gelince evet kuyumculuk sektöründe çalışıyorum cnm kuyumcu emlak inşaat hertürlü iş var hepsini bi arada yapıyorum3.5 yıldırrr yaşlandım burda amaa
geçenlerde atasaya girdim bileklik sordum anam bana bi fiyat söylediiii oooooooooooooşok oldum bizim 700e satıcağımızı adam 885 dedi anladımki sadece markadan dolayı bilmeyen insanlarımızı kandırıyolarr çok sinir oldum yaaa
kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin inşallahcanım sabahtan beri elimde bi vatandaşlık bi matemetik döndürüp duruyorum... güya bugün 2 ünite vattan bitircektim 100 tanete mat çözcektim sonrada 2 ünitede ölçme den bitircektim... hedef koymuştum ama yarısı bile gerçekleşmedi şuan... yavaş gidiyo... yada sıkılıp bırakveriyorum...
afiyet olsun melekEşimin izin günü oldugunda pek giremedim bugün ya
Kendime dukan hamburger ekmeği yaptım,ondan hamburger yapıcam şimdi... Yicem hemen
Eşimede kuru fasülye,pilav
bay bay ortiçıktım ben canlarrrr öptüm hepiniziiiiiii
çok zor melek ev kurmak eksik hiç bitmiyoKız biz biraz müsrifiz
Daha düğün borclarını ödüyoruz
afiyet olsun melek
çok zor melek ev kurmak eksik hiç bitmiyo
menüm misafir vardı bira<z yedim ama normal yedim yani kaçırmadım
sabah yoğunluktan 1 bardak süt
öğlen fasulye kavurması kurutulmuş olandan
2 küçük poça
akşamda 1 bardak ayran
bu kadar spor bolca ev temizledim koşturdum
ewt ya sinir oluyorum o tiplere
bilgiler için saol ortim
kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin inşallah
afiyet olsun melek
bay bay orti
çok zor melek ev kurmak eksik hiç bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?