Kızlar bende kendimi tanıtayım biraz sizlere adım melis 19 yaşındayım istanbulda yasşıyorum bekarım öğrenciyim üniversite 2. sınıftayım psikolojı okuyorum aşk hayatım durgun.Kimse yok :))
Ailem, arkadaşlarım ve kadınlar kulübüyle çok mutluyum.
memnun oldum melisKızlar bende kendimi tanıtayım biraz sizlere adım melis 19 yaşındayım istanbulda yasşıyorum bekarım öğrenciyim üniversite 2. sınıftayım psikolojı okuyorum aşk hayatım durgun.Kimse yok :))
hayırdır gönül neyin varBugun iyi hissetmiyorm ben kendimi ya ufff
Cnm hicbisey yapmak istemiyor cnm ck skkin
dikkat et özlem peki deneme sınavımıydı okul öncesi eğitim için miydi girmemişsin ya problem olmaz inşallahGünaydın kızlar
sınava giremedim eşim evde.... benimde başım davul gibi acayip... bi kendime gelemdim yine grip mi olcam ne:18:
kızlar tekrar günaydın uyku düzenim mahvoldu ya akşam ayrıca 4 mil leslie yaptım 50 dak
oğlanı 23 de yatırdım 00.30dan sonra mızlanmaya basladı kalktık 2.30 da geri yattı 3.00de uyudu
6.30 da eşime kalktım 8.00 de geri yattım 10.10 da kalktım deliricem napıyım ya bu arada spor 330 dak oldu sabah kilom hala 56.5
daha bugün bişey yapmadım kızım okula baslıyo bu dönem öğlenci 13 de gidip 17 de çıkıcak bende havalar iyi oldugunda 16 da evden çıkıp 1 saat dışarda yürüyüm diyorum bakalım
Kızlar bende kendimi tanıtayım biraz sizlere adım melis 19 yaşındayım istanbulda yasşıyorum bekarım öğrenciyim üniversite 2. sınıftayım psikolojı okuyorum aşk hayatım durgun.Kimse yok :))
Günaydın kızlar
sınava giremedim eşim evde.... benimde başım davul gibi acayip... bi kendime gelemdim yine grip mi olcam ne:18:
ne çok yeni üyemiz olmuş... tkip edemedim valla... hepsi hoşgelmiş
Bugun iyi hissetmiyorm ben kendimi ya ufff
Cnm hicbisey yapmak istemiyor cnm ck skkin
kızlar kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kjahve içiyorum günde 2 fincanı geçirmemeye çalışıyorum bide diş fırçalıyorum o anlık işe yarıyo
buzdolabının üstüne şunları yazıp astım
-dur biraz düşün canın ne istiyorsa tadını zaten biliyosun
-hani ayın 22 sine 53 kilo olucaktın?
-kahve iç dişini fırçala
-balkona çık temiz havayı doya doya içine çek
-temizlik yap çocuklarla oyna müzik dinle dahada olmadı yat uyu
-ne yaparsan yap yemeğe saldırma kaçamak yapma
-üstüme olmayan 1 pantolon ve 1" eteğide kardolaba astım bakınca iştahım kaçsın diye
ne çok yeni üyemiz olmuş... tkip edemedim valla... hepsi hoşgelmiş
Selam kızlar..
Nasılsınız?
Sabahtan beri ev işi, öldüm geberdim ya...
Niyetliyim bugün...
Kendime ayrı, evdekilere yarı yemek yaptım.
Şimdi oğlanı uyuttum, bende yatıcam azcık.
Yatmadan bakayım dedim ama kimsecikler yok
İyiyim iyiyim pek sportifim.
Kalktım dışarı çıktım bir kaç bir şey hallettim.
Geldim pilates yaptım etrafı topladım yemek yedim şimdi 1 saat bekliyorum bir spor daha yapacağımm.
İyi uykularr ..
Ay maşaallah.. benim hiç spor yapasım yok
Yapmadıkça yapılmıyor Melek yapınca da bırakasın gelmiyor hele pilatesi artık spor olarak görmüyorum resmen dinlenip rahatlıyorum bir bakıyorum 1 saat geçmiş ..
YAPMADIM YAPMIYCAM HİLAL
Cidden uyku bölününce çok kötü oluyor gülçin kilonun da onunla alakası olabilir.
Kızın da okula başlayınca daha rahat olur.
Ben de hilal 21 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum :)
Aman dikkat et Özlem kendine sen de hasta olma ..
Maşallah pek aktifiz son zamanlarda .
Hayırdır gÖNÜL NEYİN VAR Kİ ?
Yapma yapma sonra pişman oluyoruz gülçin ..
iyidir senin durumla aynı bolca ev işi ayrıca bugün maya günüymüş sacıma ve yüzüme maya sürdüm 10 -dak sonra yıkıycam 1 saattir çok kötü kokuyorumSelam kızlar..
Nasılsınız?
Sabahtan beri ev işi, öldüm geberdim ya...
Niyetliyim bugün...
Kendime ayrı, evdekilere yarı yemek yaptım.
Şimdi oğlanı uyuttum, bende yatıcam azcık.
Yatmadan bakayım dedim ama kimsecikler yok
masallah hilal ben daha yapamadım
İyiyim iyiyim pek sportifim.
Kalktım dışarı çıktım bir kaç bir şey hallettim.
Geldim pilates yaptım etrafı topladım yemek yedim şimdi 1 saat bekliyorum bir spor daha yapacağımm.
İyi uykularr ..
aynen bende çok seviyorum rahatlıyo bana 1 saat çok yarım saat dinlenmeden yapıyorum
Yapmadıkça yapılmıyor Melek yapınca da bırakasın gelmiyor hele pilatesi artık spor olarak görmüyorum resmen dinlenip rahatlıyorum bir bakıyorum 1 saat geçmiş ..
Ya nasıl yapıyorsun platesi..
Ben sinir oluyorum ya
aynen bende çok seviyorum rahatlıyo bana 1 saat çok yarım saat dinlenmeden yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?