Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu benim yaptigim lahmacuna benziyor
ne kadar yiyebiliriz acaba bundan:44:

Valla aklıma gelmedi dün ya.. :44:

Bende kabak alıcam, kabagım yok

Olsun yururum iste bu sayede bu gun saymiyorduk dimi biz mesajlari? Bu arada ben kahvaltimi edeyim aciktim saatimde doldu gelirim
yine mutedcigim tarifler icin cok tesekkurler yapacak yemek bulamamak sinir bozucu oluyor bazen tariflerin devamini bekliyoruz takimin becerikli hatunu :)

bu benim yaptigim lahmacuna benziyor
ne kadar yiyebiliriz acaba bundan:44:

canım dukan yapanların günlük 2 y.k kasıgı kepek hakkı var.
Bunda 4 kasık var. cıkan lahmacunları 2 güne bölerek yenilebilir..

rica ederim canım.. aklıma geldikçe eklerim

yaa bu tarifler mukemmelmis
acaba melekcim bunun icinde dereotu tazesogan ve maydnoz koysak mucver gibi de olmaz mi?
yani ben oyle denedim cok guzel oldu icine birazda yulaf kepegi

bende simdi tavuk sis yapiyorum fotografini cekip yollarim tarifiyle cok hafif ve lezzetli bir yemek ouyor :)

Hilal cim yakin olsak yapardim hepinize soooyle guzel kisir keyfi yapardik allaaaahhhh :€) hamarat muti elleri e saglik guzel tarifler tariflerin karnimi aciktirdi o wesileyle ogle yemegimi yemis oldm hehe

tesekkur ederım. kısaca ne oldugunu anlatırmısın bana...:):)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-239.html

evet bir haftada vermisim doktorda sasirdi :) bide kasın artmis spor yaptigin belli dedi

Maşallah elif cidden çok güzel vermişsin yalnız doktorunun gözünden de hiç bir şey kaçmıyor

Ohh ne güzel
Ben çok zorlanıyorum krep de nedense ama çok güzel olde geçen yaptığım gözleme ..

Aaa bu da çok güzel duruyor.
Bir sürü şey var aklımda yapılacak

Saymıyoruz Su'cum bugün ..
Afiyet olsunn ..

bende simdi tavuk sis yapiyorum fotografini cekip yollarim tarifiyle cok hafif ve lezzetli bir yemek ouyor :)

Aaa ona da bakayım tavuğu ne kadar farklı yapabilsek iyidir sıkıyor artık ..

Hilal cim yakin olsak yapardim hepinize soooyle guzel kisir keyfi yapardik allaaaahhhh :€) hamarat muti elleri e saglik guzel tarifler tariflerin karnimi aciktirdi o wesileyle ogle yemegimi yemis oldm hehe

Ayy cidden ne keyifler yapardık da o zaman ya hiç birimiz yemezdik kilo almayalım diye ya da yemişken hep beraber yiyip sonuncu olurduk

yaa bu tarifler mukemmelmis
acaba melekcim bunun icinde dereotu tazesogan ve maydnoz koysak mucver gibi de olmaz mi?
yani ben oyle denedim cok guzel oldu icine birazda yulaf kepegi

olabilir,damak tadınıza baglı. ben dereotunu sevmiyorum, o yüzden kullanmadım ...

Hilal cim yakin olsak yapardim hepinize soooyle guzel kisir keyfi yapardik allaaaahhhh :&#8364 hamarat muti elleri e saglik guzel tarifler tariflerin karnimi aciktirdi o wesileyle ogle yemegimi yemis oldm hehe

kısır mı

Şu martın 8 ini bi atalatayım patlayana kadar yemek yicem valla

Bu arada tarifler çok güzel Melek'cim. Ama burda böyle görünce insanın canı çekiyor

Evett, yıl dönümümüz, beraber olamayacağız ama yine de öyle olsun istemiştim o kadar da uğraştım ama olmadı ..

Çok değil ki zaten Hilal'cim. 60 ın altına zaten çok az bir kilon var. 22 sinde olmadı 27 sinde olur. 1-2 haftayı takma kafaya. Hem senin bi iddian felanda yok kaybedeceğin. Sevdiceğini gördüğün zaman 60 ın altında ol oda olur bence.

Öyle tabi de kendi kendime heveslenmiştim işte Ebru'cum.
Bu sefer cumaya kadar hiç tartılmayacağım bakalım cuma günü ne olacak ..

Sabır Melekcim sabırr ..
Az kaldı ..
Uff ben de 22 şubatta 60ın altında olmak istiyordum

valla bu hafta hiç tartılmıcam istedigim rakamı göremezsem bırakıcam artık...

sen takma kafana, 22 olmazsa ebrunun dediği gibi 27 olur ama olur
Bu arada tarifler çok güzel Melek'cim. Ama burda böyle görünce insanın canı çekiyor

benim bi sucum yok, herkes tarif istedi napim

Ohh 35 dk. zumbamı yaptım, sabahta 10 dk. yapmıştım etti 45 dk. 50 de mekik çetim

Aslında biraz daha yapabilirim ama kızların yasadıgı magduriyete düşmek istemiyorum

Kendime bi dk. ayarladım, işim olursa en az 30, istedigim limit 45 dk. bazı günlerde 1 saat ...

bunların üstüne yada altına cıkmamaya karar verdim

Yeni zumba videoları buldum ne güzelmiş ya
Bi kaç tane daha bulayım bari

Öyle tabi de kendi kendime heveslenmiştim işte Ebru'cum.
Bu sefer cumaya kadar hiç tartılmayacağım bakalım cuma günü ne olacak ..

İnşallah yeneceksin artık vücudunun inadını. Bu hafta inşallah ben senden iyi bir sonuç bekliyorum.

Ben bilmem vallahi karnım tok olduğu halde bile resimleri görünce canım çekti

Bende zumba videoaları var her hareketi tek tek gösteriyor. Varmı onlardan sende?

Hadi bakalım 1 hafta tartılmadan dayanınca ne olacak.
Kaç istiyorsun Melek?

Bir sevemedim gitti şu zumbayı

İnşallah yeneceksin artık vücudunun inadını. Bu hafta inşallah ben senden iyi bir sonuç bekliyorum.

Vücudum da benim gibi pek inatçı Ebru, hadi görelim vücudum mu yoksa ben mi daha inatçıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…