Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin şu dualarına bayılıyorum Gönül'cüm.
Okuyunca 32 diş sırıtıp aminnn diyorum

Görürse bence ne marifetli karım varmış kaç işe birden yetişiyor der öper alnından ..
Ah nerde benimkinde o deger kiymet bilme
Demin diyor ki bole spor yapmaya dewam et Gonul popon falan cok guzellesti diyor hahah
Farketmeyen yok epeydir kayinwalideyi gormezdim esime Gonul guzel kilo wermis demis:120:
Iyi bilirler aslinda beni ewlendigimde wucudum cok guzeldi dal gibiydim o kadar sorun yasattilar ki psikolojim alt ust oldu
kendimi kaybedip o kadar kilo aldim
Ahhh ahhhh ama gorecekler Gonul u:85:

Ebru cum sen dingin bir bayana benziyorsun yazdiklarindan bunu cikardim ben, cocuk ailenin aynasi aileden ne alirsa etrafina onu yansitir

Olsun o da iltifat ediyor baksana ne güzel ..
Kayınvaliden de fark ediyor ama sana değil eşine söylüyor direk az değil cidden
ne zor ya eşinin ailesi yüzünden problemler yaşamak çok üzülüyorum ben .
Ama şimdi bir incel de görsünler seni ..

Gonul benim anne oldugum ev nasil olur o zaman

Yerim ben seni cimcime yaaaaaaaa. Valla Hilal'cim çok tatlısın çok

Afiyet olsun Gönül'cüm. Dere otuda görüyorum menünde. İnşallah iyi gelir hastalığına. Ama fazlada telaşlanma çünkü bu hastalık toplumun büyük bir çoğunluğunda var zaten. Bak 11 kişi içinde 2 kişide var. Yüzdeyi hesapla artık. Allah dermansız dert vermesin.

Kız bi gün sen öldürceksin beni gülmekten. Allah'tan düşmemişsin.

Şimdi yaptım canım aşkımın yemeğini. O gelene kadar pişer zaten. Sizden alışkın olduğum için bu kilo durması olaylarına fazla takmadım. Çünkü her hafta düzenli 1 kg gidiyordu zaten. Eminim haftaya daha güzel sonuç alacağız. Bu arada ikimizden de 300 gitmiş. Biz birbirimize benzemeye başladık galiba

Kızlar ben cıkıyorum.Oğlum uyandı..
görüşürüz

Görüşürüz Melek'cim.

Yaaaa kızlar farkettiniz mi bu hafta etrafımızdakiler hep zayıfladığımızdan bahsetmişler. Banada birkaç tane arkadaşım sordu çok güzel kilo vermişsin nasıl verdin diye. Çok mutlu oldum.

Gönül'cüm insan kendini dışardan görmüyor, kendinin nasıl olduğunu farketmiyor ama genelde çok aşırı bir durum olmadığı sürece sakinimdir. Evde biraz otoriterim. Onunda geçmişten bazı özel sebepleri var ama genelde hep sakinlikten ve uyumdan yanayım.

O senin tatlılığın Ebru'cum ..

Ne dersin haftaya ikimiz de birer kilo verir miyizz ?
Ayy nasıl mutlu olurum.

Ebru hakikaten takimcak inceldik
Bana da okuldaki ogretmenler diyor hep.

Ne guzel iste, inceliyoruuz

O senin tatlılığın Ebru'cum ..

Ne dersin haftaya ikimiz de birer kilo verir miyizz ?
Ayy nasıl mutlu olurum.

Bende az önce düşünüyordum bu hafta mutlaka 1 kg vereceğim diye. Hadi Hilal ikimiz birden verelim 1'er kilo

Ebru hakikaten takimcak inceldik
Bana da okuldaki ogretmenler diyor hep.

Ne guzel iste, inceliyoruuz

Evet canım yaaa biz pek farketmiyoruz galiba ama etraftakiler farkediyor.

Hemencecik menümü yazayım...

Bütün gün uyku

leslie ile 5 mil yürüdüm.
100 adet ip atladım.(dün geldi sayaçlı ipim :))

Akşam eşim çiğbörek istedi ona yaptım ama ben yemedim ama içim gitti.

Kendime pırasa kavurması yaptım tabascolu harika oluyor. Bir koca tabak ondan yedim.

1,5 lt su içtim.

Arkadaş aradı falı gelmiş ille kahveye geleyim dedi birazdan gelecek bir fincanda şekersiz kahve içerim.

Merhaba ben Su hoşgeldin.

Derecemiz bile yok bu hafta Su'cum ..
Ama senin bireysel derecen kesin vardır muhtemelen 1.lik.

Ayy nasıl uyudun saat kaç olmuşş ..

Valla eşim gündüz uyuyor benim dün rüyamda çok kötü gördüm bizimkisi motorcu dahasını anlatmıyım ağlayarak uyanmıştım baktım kuzuş kuzuş yatıyor sarıldım bende uyumuşum.

:26:

Genel paylaşım yeri nerede bu hafta dikkatli yemek istiyorum kilo vermemeye çalışacağım. Sporu bırakmam ama diyete biraz ara vereceğim yani yine dikkatli ama biraz fazla yiyeceğim geçtiğimiz haftaya göre.

Kızlar ben cıkıyorum.Oğlum uyandı..
görüşürüz

Görüşürüz canım.

A ben de ben de
Beni de alin aranizaa:)
Gel Betül'cümm

Bende az önce düşünüyordum bu hafta mutlaka 1 kg vereceğim diye. Hadi Hilal ikimiz birden verelim 1'er kilo

Evet canım yaaa biz pek farketmiyoruz galiba ama etraftakiler farkediyor.

Ebru psikolojik olarak 1 kg verdiğimiz ana odaklanalım olur mu ?
Hiç kuşku duymadan beynimize verelim kontrolü ve 1 kg az çıkalım.
Çok inandım ciddennn ..

Harika gidiyorsun Su
Sporlar mükemmel ..
Geçmişe dönmekle uğraşacağına forumdaki cevaplarınızdan saysan ya :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-454.html
Bak burası, buradan paylaşabilirsin ..

Orada bir hata var sanki ben ne zaman baksam yazdığım mesajların bir coğunu bulamıyorum.

Su hedef kilon kac ki senin

Hilalll o zaman haftaya 61.5 kiloyum beeenn

Su hedef kilon kac ki senin

Hilalll o zaman haftaya 61.5 kiloyum beeenn

Aslında şu an normal kiloma yakınım boyum 1.63 ideal kilom 53 ama ben 48 olmak istiyorum.

Canim orda sadece alintili cevapladigin mesajlar gozukuyo
Hilal senin butun yazdiklarin alintili oldugu icin sen hic fark etmemissindiir

Bende diyorum bir hata var burada :))

iyi aksamlar arkadaslar
keyifler nasil?
misafirlerim simdi gitti
gecmisi okuyup geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…