bugünlerde herkeste bir durgunluk, takım nerdesiniz kızlar
Kızlar benimkide istiyor zayıflamayı bence biz onlara başka gruplar açalım rakip olalım
onlar yenerler bizi
seninki resimlerden kilolu durmuyorki
sonuçda pes etmemişsin vermişsin.
Allah seni napmasın
biz bursadayız canım
kolay elsin derya abla
canım benim bu ayın 11 inde tam 1 sene olacak. toplam 17.5 gibi.
ama 5 6 ay rahat diyet yapmadıgımı biliyorum. işte, öyle böyle verdik
hoşgeldin nasılsın.....Selam kızlar ben geldim
sonuçda pes etmemişsin vermişsin.
hoşgeldin nasılsın.....
Hoşbuldum canım ben iyiyim Allah'a şükür. Sende ne var ne yok?
bende degiştirdim ama olmuyor. yeniden yazınca kendin yapacaksın mecburenYazı stilimi ayarladım ama neden olmadı anlamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
Normalde biz hep aynı kilodaydık Melek'cim. Hatta birbirimizin bodylerini ve pantolonlarını giyerdik. Şimdi ben ondan zayıfım oda kendini kilolu hissetmeye başladı. Bizim boylar uzun olunca kilo çok belli olmuyor. Bide artık yaş ilerliyor canım sadece görüntü olarak değil sağlık içinde zayıf olmak gerekli. Bir ara spor yapmıştı bıraktığı için daha çok kilo aldı. Ama sanırım yine başlayacak spora.
Gülçin canım yaaa tickerımı değiştirmek için sık kullanılanlara adresini eklemiştim silinmiş. Tekrardan aynı adresi nasıl bulabilirim.
Ben geldimmmm her yanım ağrıyor kızlarr deli gibi yorgunummm bahçe temizliği yaptım ot yolmaktan canım çıktı sabah 12 de bir başladım 5:30 da eve girdim ve daha kocaman bir bahçe duruyor( geliyorum geçmişi okuyup.
Ben geldimmmm her yanım ağrıyor kızlarr deli gibi yorgunummm bahçe temizliği yaptım ot yolmaktan canım çıktı sabah 12 de bir başladım 5:30 da eve girdim ve daha kocaman bir bahçe duruyor( geliyorum geçmişi okuyup.
bende degiştirdim ama olmuyor. yeniden yazınca kendin yapacaksın mecburen
evlendigimdede ondan 10 kilo fazlaydım hala 10 kilo fazlayım
pardon 5 oldu artık
Weight Loss - Diet Ticker
-MENÜM- yerine
-Bugün içtiklerim diyeyim-
3 lt.su
2 lt. yeşilçay
1 lt. ayran
500 ml. çorba
250 ml. enerji içecegi
200 ml. süt
33 dk. zumba+100 mekik
merhabalr..
bu hafta yine yoğunum o yüzden katılımım düşük olucak kaptişim beni idare et mezuniyete az kaldı seni bu durumdanda kurtarcağım inşallah...
menü
sabah
1 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim uno denge light
2 zeytin
3 parmak peynir..
çay
ara
elma
öğle
bir türk kahvesi
10 badem
akşam
el ayası kadar haşlama et
3 kaşık yoğurt
az salata
3 cin biberi
1 dilim çavdar ekmeği..
su 2.5
spor
sabah zihinden koşu
birazdanda leslie yapıcam ..kısmetse tabi...
Selam kızlar ben geldim
ben etten tiksindem desem :18:
Seni böyle görmek çok hoşuma gitti. Bugün o kadar yoğun olmasına rağmen bende kendimi çok iyi hissettim. Ne zaman enerjim tükenecek olsa kendimi motive ettim ve çok işe yaradı
Maşallah deee nazar değeceksin kendi kendine
Kızlar benimkide istiyor zayıflamayı bence biz onlara başka gruplar açalım rakip olalım
onlar yenerler bizi
seninki resimlerden kilolu durmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?