senin imamdamı çaycı
bu imamaların hepsimi caycı olur ya
hamarat kadınsın belliKızlar çok teşekkür ederim 42 bedenim ya artık 42 beden diktimmm hi hiiii
yani çok pardon bu ne ya ohhhhhhhhhhhha afedersin bir dünyayı yemediğin kalmış kilo vermeyi düşünüyor musun bu arada betül
ayyyyyyyyyyayyyyyyyyyyyyayyyyyyyyyyyy
hiç olmadı bu menü elif
yok hilal kızımda pek çekemedi ama bu kadar birazdan sileceğim resimler
..........................................................................
menü
sabah
1 bardak tarçınlı su
kahvaltı
aynı
öğle
tavuk salata
ayran
kaçamak 3 mini peynirli poğaça..
ara
elma
greyfurt suyu
az peynir..
akşam
yoğurt çorbası 1 kepçe kadar..
4 cin b,ber..
su 3 litre
spor
15 dk zumba
leslie 1 mill..
gecen cuma ölçülerimi almıştım ama unuttum
Menümü yazayım
sabah:
yoğurt elma ekmek
Ogle
tavuklu salata
aksam
zeytinyağlı kereniz
etli bamya
Su çok yok ama yatana kadar 3 olur
kızlar birseyler yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki canım sadece çıtır çıtır taze beyaz ekmek istiyo durdurun beni
ne yapsam ya gidip kahve yapıyım belki geçer isteğim ama mutfağa gitmeye bile korkuyorum
sen yemezsin yakızlar birseyler yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki canım sadece çıtır çıtır taze beyaz ekmek istiyo durdurun beni
ne yapsam ya gidip kahve yapıyım belki geçer isteğim ama mutfağa gitmeye bile korkuyorum
bu ilk ve son söz kızlarBetül'e diyorsun tatlım da senin menünün onunkinden kalır yanı yok, hem kola hem 3 ü bir arada hem topkek hem un kurabiyesi ilk ve son olsun lütfen.
Betül'cüm sana alıntı yapmadım ama az kalsın gel benide ye diyecektimİnşallah bu hafta + çıkmazsın. Biran önce telafi et bence.
menü
sabah
1 bardak tarçınlı su
kahvaltı
aynı
öğle
tavuk salata
ayran
ara
elma
greyfurt suyu
az peynir..
akşam
4 cin b,ber..
su 3 litre
spor
15 dk zumba
leslie 1 mill..
sen yemezsin yakızlar birseyler yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki canım sadece çıtır çıtır taze beyaz ekmek istiyo durdurun beni
bu ilk ve son söz kızlarBetül'e diyorsun tatlım da senin menünün onunkinden kalır yanı yok, hem kola hem 3 ü bir arada hem topkek hem un kurabiyesi ilk ve son olsun lütfen.
Betül'cüm sana alıntı yapmadım ama az kalsın gel benide ye diyecektimİnşallah bu hafta + çıkmazsın. Biran önce telafi et bence.
menü
sabah
1 bardak tarçınlı su
kahvaltı
aynı
öğle
tavuk salata
ayran
ara
elma
greyfurt suyu
az peynir..
akşam
4 cin b,ber..
su 3 litre
spor
15 dk zumba
leslie 1 mill..
Bir kişilik yeriniz var mı acaba? :/
Kaptanımız şuan burda yok ama canım, yanlış hatırlamıyorsam boş yerimiz yok. İstersen ana menüdeki cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yaz. Bir grup mutlaka çağıracaktır seni.
Menümü yazayım
sabah:
yoğurt elma ekmek
Ogle
tavuklu salata
aksam
zeytinyağlı kereniz
etli bamya
Su çok yok ama yatana kadar 3 olur
merhaba..
ne kadar kaçamklı bir hafta olmuş..
bende itiraf edeyim dün kinderleri okuyunca bende milkinis yedim minik 1 tane..bugünde oğlumu parka götürdüm gelirkende minik 3 adet peynirli poğaçça yedim mini mini ama :18:..
akşam üstü zumba yaptım..leslie 1 mil yaptım oğlumu doyurukende bölgesel popuş hareketleri yaptım ayakta yapılan cinsten ..
menü
sabah
1 bardak tarçınlı su
kahvaltı
aynı
öğle
tavuk salata
ayran
ara
elma
greyfurt suyu
az peynir..
akşam
4 cin b,ber..
su 3 litre
spor
15 dk zumba
leslie 1 mill..
bende cıkıyorum kızlar.
eşim gelevek, dısarı cıkıcaz..
yarın görüşürüz
kızlar birseyler yememek için kendimi o kadar zor tutuyorum ki canım sadece çıtır çıtır taze beyaz ekmek istiyo durdurun beni
Bir kişilik yeriniz var mı acaba? :/
Teşekkür ederiz Gülçinn ..kitaptan alıntı
egzersiz yapmadan kilo verdiğinizde ,hem kas hemde yağ kaybedersiniz;ama egzersiz yapmadan kilo aldığınızda,sadece yağ alırsınız.Yağ ağırlığı kazanmak kas ağırlığı kazanmaktan daha kolaydır ve diyet programlarının başarısız olmasının nedeni de budur;sürekli olarak kilo alıp verdiğimizde ,kilo verdiğimiz her seferinde yağla birlikte kaslarda gittiği için ,bir daha sefere yağ oranımız daha yüksek olur.
Ben geldimmm
Sabah
Yarım tost
Öğlen
şekersiz kahve
akşam
1 adet ev yapımı ıslak hamburger
Bir, iki gün önce yazdım ama dönen olmadı. :/ Ben de en aktif gördüğüm gruba yazayım dedim. Neyse ozaman biraz daha bekleyeyim. Ama umarım boş yeriniz olur da sizin takıma katılırım. Ne güzel motive oluyorsunuz burada. :)
HATALAR YAPACAKSINIZ
Bakın, ne kadar motivasyonlu olduğunuz, ne kadar istekli olduğunuz,Eva Longoria'nın vucudundan ne kadar ilham aldığınız bizi ilgilendirmiyor.bir gün, hem de yakında bir gün, voleybol topu büyüklüğünde bir kurabiye sizi yenecek ve sizi kandırarak ,size rüşvet vererek, itip kalkarak midenize girecek.Bu sorun değil .DUYDUNUZ MU?Sorun değil. gözlerinizi vucudunuzun veya meraklı parmaklarınızın bir kurabiyeye veya fazladan bir dilim baklavayayenik düştüğü zamanlar olacak. Diyet programlarının yan etkileri olduğu düşüncesini bir kenara atmak zorundasınız;yani,beklenmedik olumsuz sonuçlardan söz ediyoruz.Bunun yerine,beslenme planlarının etkileri olduğunu anlamalısınız;kontrolsüz eylemler ,davranışlar ve duygular,günlük yasamın parçasıdır.Bu etkilerden biri şudur:Arada bir beslenme sigaraları sayılacak şeyleri yiyeceksiniz;bir tane size zarar vermezken ,kötü bir alışkanlık kazanmanıza neden olabilir.Kendinize hata yapma hakkı verecek ve sonra da tekrar doğru yola döneceksiniz.
Ne yazık ki hiç yerimiz yok, cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazabilirsin ama istersen bize misafir olarak da katılabilirsin.
Peki ozaman ben biraz daha bekleyeyim :/ Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Başarılar dilerim herkeseee :)
eklerim birazdan albüme canım burdan yarım saatte silinmezse birdaha silinmiyor da o yüzden hemen sildimAfiyet olsun canım. Diğer kaçamakların yanında seninkisi kaçamakçık kalıyor
Canımcım ölçüler alınınca biryerlere yazılır ki unutulmasın
Bu arada fotolarını bende görmedim. Merak ettim şimdi.
Afiyet olsun canım. Bu arada sen benim menümü görmedin sanırım.
Aman haaa Gülçin'cim . Hemde beyaz ekmek bence dediğin gibi kahve yap sen kendine. Yada tarçınlı süt iç biraz. Belki keser.
yemiycem zaten canımsen yemezsin ya
bu ilk ve son söz kızlar
menün güzel bende yarın yoğurt çorbası yapcam.
çok az yiyorsun suBen geldimmm
Sabah
Yarım tost
Öğlen
şekersiz kahve
akşam
ama benim menüde kaçamaksız"dı ani" bana nazarlık
Sonunda kaçamaksız bir menü ne güzel
Eyvah sen bile kaçamak yaptıysan batmışız bu hafta ..
Canım poğaça istiyor ne olacak Deryaaa :26:
Görüşürüz Melek ..
Aynı durumdayım Gülçinn ..
Ne yazık ki hiç yerimiz yok, cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazabilirsin ama istersen bize misafir olarak da katılabilirsin.
Teşekkür ederiz Gülçinn ..
Afiyet olsun Su'cun ..
tabi hilalim geçici olmasa burda işimiz olmaz dimi
Bu sıralarda takımlar genelde dolu galiba ..
Dimii bizzim kaçamakllarımız da geçiciydiii ..
ama benim menüde kaçamaksız"dı ani" bana nazarlıkhemde günlerdir kaçamak yapmadım
tabi hilalim geçici olmasa burda işimiz olmaz dimi
Ben geldimmm
Sabah
Yarım tost
Öğlen
şekersiz kahve
akşam
Peki ozaman ben biraz daha bekleyeyim :/ Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Başarılar dilerim herkeseee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?