Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlaar
Bugun kahvalti yerine kendime milkshakee yaptim
İlk defa denedim miss oldu miss:))
Ben bir bardk ictim kalani asagi kuzenlere indircem sonra gelirim yine
Grsrzz
GÜNAYDIN..AKILLANMADINMI SEN DAHA sabah sabah içtiği şeye bak..
selammm kızlarrr hepiniziii çokkk özledimmm nasılsınızzz neler yapıyorsunuz?

bende bi değişiklik yok hala yoğun bi şekilde devam ediyorumm temmuza kadar da böyle devam edicekk sanırım
semine nerelerdesin kız..taze gelin..
şimdilik pozitifim,inşallah hep böyle gider.
gicer senin elinde ana odaklan ve canın sıkılırsa kafanı dağıtmaya çalış ..nasıl dersen dua namaz ve neşeli müzik gibi...
günaydın kızlar,gece yatınca güzel şeyler düşünüp yattım sanırım ondan huzurla uyandım ben artık kendime çok güveniyorum.ben istersem her şeyi başarırım(ALLAHINDA YARDIMIYLA)
inşallah başarırsın..
bende aynı çıktım bu iyiye işaret öyle olduğu hafta güzel kilo veriyorum..
geçmiş olsun..

evet canım gelin eski arkedeşler:13:..kuzuların fotolarını paylaşın merak ettim..

DDerya mezun oldigunda da koruma doneminde de bol bol gir anlat ama bize neler yapiyorsun ideal bir koruma nasil olurmus gorelim..

Koruma dönemi çok daha zor geliyor dimi Betül, hele bize

Ohh afiyet olsun, hangi aletleri sipariş ettin Medinecim ?
Bir de yazdın mı ben mi görmedim kaç kilosun şimdi ?

Sen de gün sonunda o günkü mesaj sayını mesajları o gün sayan arkadaşa at olur mu ?
Listeye girdiğin zaman için görelim paylaşımlarını ..

Hilal yorumlar icin sagol biz de sana yorum yapalim sen yorumsuz kalma:))

Hilal, duraklama doneminden sonra harika bir hiza girdin kacamaklarin da vucudunu fena sasirtti ve super bir sonuc aldin, bu hafta da senden boyle guzel bir sonuc bekliyoruz..

Seni taklit ettim, nasil, benzemis mi cumleler
Sen olsan snin durumunda olan birine boyle yazardin sanirim

canım canım hoşbuldukkk ,seni gördügüme çok sevindim ,rümoşta iyi teyzesi enescikte iyi ,bende iyi olmaya çalışıyorum ,hep birlikte verelim sen kaç kilosun bakim bıraktığımda 66 filandın sanırım

maşallah kızlar ne güzel vermişsiniz bende en kısa zamanda bu listede yer almak istiyorum inşallah.

Yine alışverişe gittim. Nolucak bu halim bilmem
Millet deli gibi kıyafet alır, bende yiyecek alıyorum habire

kıyafet baktım dün internetten japon style çok güzel trençkotlar vardı ve ben malesef alamıyorumda ölçülerime göre xxl beden var ve ben hayatta giymedim bu bedeni avm bile gitmek istemiyorum

adım medine canım . hoşbulduk

yok yok merak etme kaçmam ben cuma günü tartıılıcam listeye dahil değilim bende ölçtüm kendimi ve hüsranlardayım :18: GÖGÜS:99 BEL:94 KALÇA :107

Memnun oldum canım. Bu arada oldukça iddialı gördüm seni. Hadi bakalım Melek'mi sen mi

Benim rakibemde Elif. Ama bu yarış işi iyi oluyor daha çok gaza geliyor insan.

Şu mevsim geçiş dönemlerinde ne çok hastalık oluyor ya ..

Ayy ne güzel ben zaten kızıl tonlarını çok seviyorum sana da çok yaklaşıyor.

Paylaşım konusunda ben ayrı olarak kendimi kötü hissediyorum Ebru.
Buradaki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum ve uyarılarımı yapmak zorunda hissediyorum ama inan uyarı yaparken bile kötü hissediyorum.
Ve haftaya aynı şekilde olursa izinli yazmak zorunda kalacaklarım olacak ve bu durum beni çok geriyor.

Cidden ya hatırladım ben de 75 demiştin dimi .
Ne desek olmuş aman ağzımızdan yanlış bir şey çıkmasın

eklerim canım ama burdan değil burdan silemiyoruz ,ama faceden ekleyebilirim arkadaş olarak ordan resimlerini koyarım kuzularımın görürsünüz

yok bırakmam..burdaki kuralları ihlal etmemek adına mezun olacağım..diğer işim başladı ve artık çok yoğunum...hedefe ulaşacağım inşallah..
bu arada benim eşimde çok inceldin diyor..geçen evde taytla geziyorum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum mecburen diyor evde çocuklar ortam müsait değil kahkayla güldüm varya delü ya..:60.

düğün tarihi 7 temmuz
heheee buralardayım canım işlerim yoğun ya bide muhasebe kursuna gidince evdede net olmayınca giremez oldum nete
ama bi sıkıntı yok iyiyim çok şükürrr sen nasılsınnn

Yine alışverişe gittim. Nolucak bu halim bilmem
Millet deli gibi kıyafet alır, bende yiyecek alıyorum habire

al bendende okadarrrr aldığım şeylerde
süt yoğurt balık yumurta tavıkkk

adım medine canım . hoşbulduk

yok yok merak etme kaçmam ben cuma günü tartıılıcam listeye dahil değilim bende ölçtüm kendimi ve hüsranlardayım :18: GÖGÜS:99 BEL:94 KALÇA :107

ölçülerde asagı yukarı aynı..
bende melek memnun oldum...

Her şey tam olamadı gitti sinir oldum
Bence mezureye igtiyacın yok eşin yeterince ölçüyor

Ben de çok seviyorum ya ama dolap çok doldu mini boy sinir oluyorum sığmıyor.
tıka basa doldurmuyorum ben. bittikçe gidip alıyorum.tekrar tekrar alısveriş güzel oluyo

aynen eşim sagolsun
ben cok spor yapamıyorum ya, sen yap belki bende gaza gelirim

vericez inş. vericez..

Eksik kalmayayım değil mi betül'cüm, teşekkür ederimm ..
Aynen öyle yazardım
Yorumlar çok resmi oluyor dimiii ...

Aaa bak ben dün kırdığım potu anlatayım.
Gece saat 12 - 1.0 falan ..
Oda arkadaşım ayakta ben oturuyorum konuşuyoruz..
Bizim yan odadaki kızın da erkek arkadaşı geliyor sık sık ve çocuğa çok sinir oluyorum bağırıyor falan kıza ..
Neyse
O sırada bir ses geldim o çocuk homurdanıyor diye düşündüm.
Sinir de oldum.
Arkadaşa anırma sesini duydun mu dedim ..
Ve cevap geldii ..
O ses benim midemden geldi diyee
Nasıl utandım anlatamam sonra bastık kahkahayı ..

Kızlar bugün benim asıl niyetim temizlik yapmaktı. Ev leş gibi. Ama kuaförden sonra saçlarım o kadar güzel oldu ki kıyamıyorum şimdi toplayıp temizlik yapmaya. Bu nedenle evi olduğu gibi bırakıp kızımıda alıp gezmeye çıkıyorum. Hem yavrumda açılmış olur biraz. Yeni düştü ateşi. Öğle yemeğimi yedikten sonra çıkıyorum sanırım akşama ancak gelirim. Çok kaynatmayın sonra okuması zor oluyor. Hatta durun gitmeden bir fotoğraf ekleyeyim. Yeni saçlarımı görün.

Memnun oldum canım. Bu arada oldukça iddialı gördüm seni. Hadi bakalım Melek'mi sen mi

Benim rakibemde Elif. Ama bu yarış işi iyi oluyor daha çok gaza geliyor insan.
evet canım o kadar hırslıyım ki anlatamam ,eşimi ikna etsem bir koşu bandı almak istiyorum ama sanırım bu ay olmaz sonraki ay için uğraşayım biraz ,melekte gaza gelmiş olur ne güzel birlikte zayıflarız rakibemle

61lere kadar düşmüştüm ammaaaaaa sonra nolduysa 68leri yine gördümm temmuzdada düğünüm var bakalımmm oy oyyyyyyşimdi tartılmadım bilmiyorummm 67-66 falandırrr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum şimdi biraz vereyim tartıya öyle çıkcamm

yazık ya adama
düğün tarihi 7 temmuz

al bendende okadarrrr aldığım şeylerde
süt yoğurt balık yumurta tavıkkk

arkadasımda 7 temmuda evlenecek inş.
bende 27 - 28 temuzda evlenmiştim

semine ama gına geliyor yumurtadan tavuktan
dukandan sonra o kadar tiksindim ki.. dolapta bi sürü tavuk var ama yiyen yok yani

Deryacim bazi sabahlar muz ve sutle kahvalti yapiyordum zaten bence cok farkli degil
Bilmem ki:26:
1/3 bardk sut
yarim muz azicik da bal yemis oldum ..

Hilalcim evet ya koruma donemi cok zor geliyor
Dun arkadasim da dedi, ben 2-3 kg veriyorum ama sonra hemen geri aliyorum
E dedim koruma donemi denen bir sey var

bende memnun oldum canım ,

İnşallah en kısa zamanda sen de olursun canım.
Hangi şehirdeydin sen ?

Ayy yazık yahu adama
Valla ben de çok güldüm ..

Zayıflama olayına iyice karar verdiğimi anladı sevdiceğim tamam dedi ver hatta kalk hadi pilates yap falan dedi dün, ben de spor yapacağım seneye de ihmal etmek yok dedi .. Tamam dedim

düğün tarihi 7 temmuz

Aaa azıcık kalmış Seminecim ..

Benim gözüm dönüyor ya markete girince

nee 68 mi
ohh ne güzel.. bende coyatıcam bi ara...

beni okudunmu bilmiyorum ama 3 ayım var ve 55 yada 57 olmam lazım.
para gelicek peree pereee

medine, beraber gaza gelip zayıflayalım kız.. etraftaki herkesi çatalatalım

bu arada yasın kaçtı

vee biraz ara werdim yoruldum ya
kendime bi tanecik hamur actim uzerine kawrulmus ispanaklari dizdim biraz peynir dizdim o sekilde acik olarak pisirdim
we dinlenirken bir bardak cayla afiyetle yedim nede guzel anlatiom demi afedersiniz kizlar cani ceken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…