Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi yapmışsın aman boşver toplanır temizlenir yine Ebru ..
Saçlarınla bir salın, bakalım nasıl olmuşş .

Aman 55i görmüşüm nasıl korurum ki.
Ben aslında 52 falan olsam da alma payı mı bıraksam

Aaa hamur yiyor bir de anlatıyor tabi kaptan benim gibi olunca hepimiz böyle olduk dimi

inanamıyorum yaaa ciddisin sen ,ne zaman oldu nişan filan o zamanlar yoktu demi maşallah çok sevindim sende artık karışıcaksın evliler kervanına ohh oh ,ver bakalım sen bu kilocukları temmuza ne kaldı ,

afiyet olsun

Mümkünse beni dee
Bugün daha iyiydim ama dolaba sığmayınca deli oluyorum bir de çikolata da alıveriyorum üst dolaba saklıyorum şimdi onları

çikolata almaaaa

cik tabi ya korkma ew isi kacmaz gunun tadini cikar kizinla birlikte
minik kusuna da gecmis olsn kiyamam

bi ara bende niyetlenmistim kosu bandina 500 euro ciwariydi benimki bugun yarin derken iyice unutturdu bakiyomda
bu arada hosgeldin ben Gonul..

haklisin hilalko pazartesi sali dan sonra toparladim demi
dikkate aliyorum uyarini tabiiki buralardan ayri dusmek hic iyi gelmiyor bana

bu arada ozlem_19 tekrar donucek mi sonucu nne oldu iki haftasi doldu sanirim demi ?

aslinda hic yemicektm de o kadar boregin arasinda patateslisinden, ispanakli, peynirlisine kadar
hadi bitanecik yiyim nefsim korelsin dedim

cok oburum ben ya :26:

afiyet olsun

çikolata almaaaa

Alacağım kadar aldım 2 ay almasam olur diye düşünüyorum arada yiyorum zaten telafi edecek şekilde ..
Bir de hep küçük çikolata almaya çalıştım.

haklisin hilalko pazartesi sali dan sonra toparladim demi
dikkate aliyorum uyarini tabiiki buralardan ayri dusmek hic iyi gelmiyor bana

bu arada ozlem_19 tekrar donucek mi sonucu nne oldu iki haftasi doldu sanirim demi ?

Teşekkür ederim Gönül'cüm dikkate aldığın için

Özlem 2 hafta sonra dönerim dedi aslında onu da bekledim 2 haftalıktı izni diye tekrar listeyi düzenlemek için.
Önümüzdeki hafta da bekleriz ondan sonraki hafta da paylaşımları iyi olursa inşallah Turta, File ve ayyıldızı listeye almayı düşünüyorum.

Aaakedeşler ben cıkayım, bulasıkları yıkayıp, yemek yapıcam.
sonra oglanı yatırıcam filan filan

görüşürüz tekrar...

üff daha yemek yapmadım

kalkayım da yapayım bari..
Kolay gelsin, ben de şimdi yiyorum bir daha yer miyim bilmiyorum.
Bezelye duruyordu ne zamandır dolapta gi yüksek diye yemiyordum dedim yiyyeyim de bitsin artıkk ..

Ebruu çook beğendim ya çok güzel olmuşşş .
Ne olur bir an önce iyice zayıfla, şu saç rengiyle incecik bir vücut ne kadar harika olacak ..

Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor

bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewam opuldunuz

Aaakedeşler ben cıkayım, bulasıkları yıkayıp, yemek yapıcam.
sonra oglanı yatırıcam filan filan

görüşürüz tekrar...

Görüşürüz kızlarr ..

Ben de yemeğimi yiyorum sonra biraz kitap okurum midem rahatlar arkasından pilatesss ..
Selülitsavara başlayayım diyorum bakalım ..
Bu arada bugün sevdiceğim geldiğinde beraber aldığımız çok dar olan pantalona baktım normal oldu ..

Kİzlar ben cikiyorum
Anneannemle yorganciya gidecejmisiz

Çok teşekkürler Hilal'cim. Sevindim beğenmene. Bende bayılıyorum bu renge. İnşallah biran önce zayıflarım

Gule gule kullan saclar gur olunca daha bi guzel gorunuyor

bu arada kalkiyim islere kaldgi yerden dewam opuldunuz

Teşekkürler Gönül'cüm.

Kİzlar ben cikiyorum
Anneannemle yorganciya gidecejmisiz

Görüşürüz Betüll ..

Çok teşekkürler Hilal'cim. Sevindim beğenmene. Bende bayılıyorum bu renge. İnşallah biran önce zayıflarım

Teşekkürler Gönül'cüm.

Çok güzel bir renk gerçekten, taşımak cesaret işi çok dikkat çekiyor ama görünce çok beğeniyorumm ..

Görüşürüz Betüll ..

Çok güzel bir renk gerçekten, taşımak cesaret işi çok dikkat çekiyor ama görünce çok beğeniyorumm ..

Evet canım gerçekten çok dikkat çekiyor ve birçok kişi senin gibi düşünüyor ama bana normal geliyor. Sanırım ben çok alıştığım için öyle geliyor. Yaklaşık 10 yıldır saçlarım kızıl. Ama genelde evde kendim boyuyordum. Adana'da kuaföre boyatıyordum ama bu kadar kırmızı olmuyordu. Son iki defadır böyle boyatıyorum çok hoşuma gitti. Hastanede görmen lazım yaşlı teyzeler bile soruyor saçın güzel olmuş hangi renk diye

Cidden çok güzel çünkü, benim de bir ara kızıldı ama koyu bir kızıldı onu da çok beğeniyordum aslında ama sevdiceğim beğenmiyor
Hiç değiştirme bence diğer resimlerdekinden çok daha kırmızı çok daha güzel olmuş.

Çok şanslıyım ben yaaaa eşimde bayılıyor kızıla Allahtan o seviyor yoksa zor olurdu bana Özellikle o istiyor kızıl boyat diye

Ama Yalan dünya dizisinden sonra tuhaf olmaya başladım kızıl konusunda

Belki sevdiceğim kıskançlıktan da yapıyor olabilir aslında, dikkat çekiyor diye

Aaa ben izlemiyorum ne var ki kızılla ilgili ?

Bu arada şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır diye bir kitap okuyorum çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…