Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Orda barda çalışan bir kadın var adı Tülay. Esas oğlanın ablasının kocasının metresi. Onun saçları kızıl

Bende yeşil çay içiyorum. Bitsin daha öğle yemeği yemedim. Yemek yedikten sonra kızıda alıp çıkacağım. Hem biraz alışveriş yaparız, hemde kızımı kütüphaneye götüreceğim. Ben hala kayıp sembolü okuyorum, bide geçen gün kütüphaneden bir kitap aldım "Bir adam girdi şehre koşarak" isimli bir kitap. Rastgele aldım bakalım umarım iyidir.

Son düzenleme:

Hmm şu sürekli sabah spora çıkıyorum diye gidip yanına gittiği kadın mı

Ne güzel ya, resmen kitapların arasında kendimi kaybediyorum, Sevdiceğim gelince ilk gittiğimiz yerlerden oluyor girince de 1-2 saat kalıyoruz mutlaka bayılıyorum ya en keyif aldığım yerlerden birisi .

Oku da beğenirsen bana da söyle olur mu tavsiye üstüne okuduğum kitapları çok seviyorum genelde.

Tanrı bize iki tane yuvarlak organ verdi. Biri düşünmek diğeri oturmak için.
Başarı hangisini kullandığınıza bağlı ..

Çok beğendim ..

Tam üstüne bastın canım o kadın. Aslında o kadar kötü değil ama neden kızıl saçlı yapmışlar anlamadım.

Benimde hayatta en çok sevdiğim yerlerden biridir kütüphane. Aynen bende girince çıkamam kitapların arasından. Bu yüzden de kızımıda sık sık götürmeye çalışıyorum oda seviyor. İnşallah oda büyüyünce çok kitap okuyan bir birey olur.

Sana girişini yazayım kitabın. İlginç bir kitap.

ilksöz

Yakama yapışan cümleleri yazdım. Bir cümle insanın yakasına yapışır mı demeyin, yapışır.

Gördüklerimi, hatırladıklarımı, saydıklarımı, unuttuğumu sandıklarımı, gözlerimi kapatır kapatmaz zihnime üşüşenleri yazdım.

Aklıma ilk geldikleri halleriyle yazdım cümleleri.

Bir küçük gazete haberini, bir film sahnesini, yolda gördüğüm insanları yazdım

Çoktan kabuk bağladığını düşündüğüm yaralarım vardı. Yanılmışım. Yazmaya başlayınca onlar da bir bir sızlamaya ve bazen de kanamaya başladı.

En çok tekrarladıklarım, en çok ihtiyaç duyduklarımdır.
Bundan öte bir amacım yok.

Gerçekten çok güzel bir giriş olmuş, alacağım kitaplar arasına kaydediyorum bunu da hemen teşekkür ederim

Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz akşama.

demam ama hep uygulamda..

yazık ya adama

semine ama gına geliyor yumurtadan tavuktan
dukandan sonra o kadar tiksindim ki.. dolapta bi sürü tavuk var ama yiyen yok yani
ilk fırsatta ciğere bakmadı..tadına baktı..az daha incelecekmişim..ulen müti..hep senden oluyo bu yazılar normalde bile asla konuşmam nette neler yazıyom...:18:göğüs hepsi mevcut ama yenmiyor dondurucuda beklyor...
hakkatten bizdede öyle tavık
ne yaptın düğünde yakın ..hadi sıva kolları sen hemen bebekte yaparsın verebildiğin kadar vermeye çalış kız ..
ev işi boşveeeeeeeeeerrr.kuzun daha iyi sen saçını boyattın gez ana kız gezin havada çok güzel..
okadar mı çıktı ses .:44:
iyiyim canım..hayrlı osun düğün tarihin belli olmuş..
medine hadi bakalım emziriyorsan çok çabuk gider..
iyi oluyor ne güldüm varya..
markete tok gidin gözünüz dönmez..

Ben çıkıyorum artık kızlar görüşürüz akşama.

Görüşürüz Ebru'cum ..

Biraz daha incelince ciğer yüz vermezse görürüm deseydin

Çok ses çıktı ya ama ben belki başka sestir falan dedim, yok benim midemin sesi dedi nasıl utandım sorma ya Derya'cım ..

Aç da değildim ama ne biliyim onu yerim bunu yerim diye bakınıyorum sonra bitsin dolaba sığsın diye resmen takla atıyorum

geçmişş olsun canım

vaaaay hain domdom

alma artık bu sefer iddayı kazanman lazımm

Tanrı bize iki tane yuvarlak organ verdi. Biri düşünmek diğeri oturmak için.
Başarı hangisini kullandığınıza bağlı ..

Çok beğendim ..

iki değil gözler göğüsler onlarda yuvarlak oldukça kısıtlı kullanılmış dikkat çekmek adına..düşünen yuvarlak kafa tasımız değil beynimiz oda yuvarlak değil..
ve insanlar oturarak da düşünüp başarıya gidebilirler değilmi..herkes ayakta çalışmıyor yada ayakta proje üremiyor ...

dedim zaten..
boşver o an öyle oldu geçti gitti..
ve misafirim geliyor bana müsade..

Son düzenleme:
esim dün gece çom geç geldi
kocamla ilgilendim kusura bakmayın giremedim
öğlen mesaiye gitti sonra bende eve daldım çocuklar falan
bugün çok aktif olamazsam kusura bakmayın kızlar

alıntılayamadığım için tek tek yazacağım kusura bakmayın aklıma geldiği kadar
hilal
-yorumlar için tesekkürler canım
-o ses gerçekten arkadaşının midesin den mi gelmiş
-sevdiceğinin seni desteklemeye baslaması sevindirici olmuş

melek
-ne kaar güzel imcelmişsin vav hele de göğüslerin
-eşin mezrodan daha iyi ölçüyo demekki
-kız yakın da marketi de satın alacangeçen de çok almış paran yetmemişti geri yerlerne koyum demiştin kasiyere aklıma düştü alışveriş çılgını bu kız dedim
-işlerin de de kolay gelsin

neyse toptan yazacağım ya zor oluyor
-betül
-afiyet olsun sabahki menün canım
-annannenle bol gezmeler yorgancı da

-derya
-kız dolaşırsan adamın önün de taytla olacağı o sonuçta
-pozitif düşünce ve zihin sporu favorilerim olacak Allahın izniyle

-gönül
-koyun yoğurdunu ben pek sevmem geneli itabariyle çok katı olur fakat feci kokor burnuma yiyemem ben
-ohhhhhh afiyet olsun yaparken bir güzel de yemişsin börekleri göreceğim seni cumaya

-ferdici
-hayırlı olsun semine düğün tarihi de belliymiş

-yeni gelen akadaş ismin medineymiş benimde gülçin memnun oldum
-senin de var galiba 2 çocuk
-doğumdan sonra incelme çok zor oluyo ben kilo versem de incelemiyorum
-benim ufaklık yasına girecek 1 ay sonra insallah srnin ufaklık ne kadarlık oldu

-ebru
-kızına geçmişler olsun canım
-saçların süper kırmızı olmuş bayıldım
-bol bol gezin iyi eğlenceler

aklıma bunlar geldi unuttuklarım varsa affola

kızlar midem birsey almıyo akşama köfte yapacağım yesillikle yesemmi diyorum midem yine bulanacak diye korkuyorum bide ağır olur galiba en iyisi beni rahatlatan yine 1 büyük bardak tarçınlı süt içiyim ben

menümü de yazıyım birdaha giremeye bilirim bugün akşam geç vakitte uğrayabilirim

sabah
1 büyük bardak tarçınlı süt

öğle

brokoli haşlama
yoğut pul biberli

akşam
yine süt içeceğim

sporu yapınca yazarım akşam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…