Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buket bu arada buraya her gün yazdığımız mesajların sayısını o gün mesaj listesi yapacak arkadaşa ( bu sırayla oluyor ) atıyoruz ..
Bugünkü mesajlar ysfmir'e atılıyor ..
00.00'dan 00.00'a kadar sayıyoruz mesajlarımızı ..

Hilal ben pizzanin soguk halini daha cok sewerim dogru ifade edememisim anla iste

hani bakmıyordun oraya sen..
bide bitti diyo

evet nişanlamıssın sen hemen cocukları

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim

valla ya önemli olan vermek degilmiş kiloyu korumakmış şimdi anladımmm offf

Ozlemo korkunun ecele faydasi yok bacim, naptin kilo aldin mi yoksa

Son düzenleme:
Buket bu arada buraya her gün yazdığımız mesajların sayısını o gün mesaj listesi yapacak arkadaşa ( bu sırayla oluyor ) atıyoruz ..
Bugünkü mesajlar ysfmir'e atılıyor ..
00.00'dan 00.00'a kadar sayıyoruz mesajlarımızı ..

merabalar arkadaşlaar ben de aranıza katıldım bugün ve çok mutluyum:)

Hoş geldin canım. Ben Ebru

slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız bekimmmm
beni arkadaşlar gelmiş onlarda hoş gelmişler

Hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Bu arada sen gittin gideli kimse kaçamak yapmıyor

Şey o zaman ben az daha bekleyeyim

Hilal ben pizzanin soguk halini daha cok sewerim dogru ifade edememisim anla iste

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim

Tamam o zaman göndereyim ben hemen sanaa ..
21 yaşındayım canım ama yine de büyümüşüm dimi

Kilo almamışsındır umarım. Almadan dön biranönce. Yoksa şeytanları gösteririz sana

Nasıl tutamıyorum yaaaa ağlarım bak. Seni benim tutmam lazım. Ama allahtan yarın cuma

Ne zamandır şeytan göstermiyorduk kimseye dimi gösteririrz tabi

Yarın cuma ama haftaya cumaya kadar ne yap ne et tut beni olur mu ?
Fotoğrafını çıkarıp odama mı assam ki

[Bende sağlıkçıyım Buket. Bende Konya'da bir hastanede çalışıyorum. Ama aşağıda dersane demişsin. Onu anlamadım. Ne dersanesi?[/B][/I][/COLOR]

TUS dershanesine gidiyorum..memnun oldum bu arada:) siz de mi hekimsiniz?

Seni bir hafta nasıl tutarım bilemiyorum ki. Yarın eğer 1 kilo verirsek Hilal cumartesi istediğin herhangi bişeyi yiyebilirsin. Miktarını yarın ayarlarız olurmu. Ama 1 kg şartı var. Eğer veremezsen haftaya kaçamak yok. Anlaştık mı?

Ok canım Daha çok işin var yani. İnşallah ilk girişinde kazanırsın.

Ben Sağlık teknikeriyim canım. (Tıbbi sekreter) Doktor değilim yani.

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum

slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız bekimmmm
beni arkadaşlar gelmiş onlarda hoş gelmişler

hoşgeldin yvrmmmm

valla inerdi hilalim sonrada başlardık yurdun etrafında koşturmaya yarın cumaaaa diye

en azından meslegin hareketli verirsin kısa sürede kanımca yaşında genç çünkü

Son düzenleme:

1 kg veremezsem hiç mi kaçamak yook ? :26:
Tamam anlaştık ama sadece pudingten 1 tane yerim olur mu küçücük kaplara yaptım ..

maaşallah maşallah benim nazarım değmez zaten:)
iyi iyi muhabbet lazım severim ben,yoksa çekilmez:)
yalnız ben daha bu sitenin düzenini çözemedim bikaç gün saçmalayabilirim kusura bakmayın artık:)

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum

Gönül'cüm zaten çok düşündüm o konuda, biz bu sene evlilik düşünüyorduk ama çok ciddi sorumluluk. Aslında sorumluluktan çok ailesiyle de konuşmam falan gerektiğinden dolayı çekindim.
O yüzden 2 sene beklemeye karar verdik bu da Ankara'ya çıkarsa tayini çok rahat olacak ..

Ama cidden haklı yahu özlemin kaçamakları düşününce ..

valla inerdi hilalim sonrada başlardık yurdun etrafında koşturmaya yarın cumaaaa diye

Nedense hiç zorlanmadım hayal etmekte yalnız burada 7-8 köpek bir arada gezer her yerden çıkabilirler.
Bir de onlar çıkarsa yarın eksi 3-5 kg çıkardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…