Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maaşallah maşallah benim nazarım değmez zaten:)
iyi iyi muhabbet lazım severim ben,yoksa çekilmez:)
yalnız ben daha bu sitenin düzenini çözemedim bikaç gün saçmalayabilirim kusura bakmayın artık:)

Çözersin çözersin merak etme ..
Bir şey takılırsa aklına sor gitsin bize ..

Buyumussun tabi ki, hemde en guzel cagindasin
Ama ewlilik yapacak kadar buyumedin daha :1

Bu arada EBRU nun ozleme sen gittin gideli kacamak yapan olmadi yorumuna cok guldum

Özlem görmedi sanırım onu, ooo hem yiyor hem zayıflıyor yaaaa takılayım azcık dedim

1 kg veremezsem hiç mi kaçamak yook ? :26:
Tamam anlaştık ama sadece pudingten 1 tane yerim olur mu küçücük kaplara yaptım ..

Tamam o zaman yarın sadece 1 kase puding. Ama onun haricinde 1kg veremezsen başka en ufak kaçamak yok + spor var. Uyar mı?

Hilal 22 yasindaydi demi :44:
Cocuk sayilmaz artik ben onun yasindayken nisanliligi da sayarsam 4 senelik ewliymisim
lafın gelişi cocuk dedim conem..
yoksa eşşek kadarlar yani

ayy ben köpekleri severi hilalim genelde onlar beni görücne kaçar üstlerine dogru koşan 70 kiloluk bir hatun görünce tırsıyolar tabi

ayy nihayet
maşallahınız var oku oku hızınıza yetişemedim
güya bir ceee deyip çıkacaktım
muhabbetlere bayıldım

özlem gelmiş hoşgelmiş
nasılsın özlem durumlar nasıl?

yeni bir arkadaşımız katılmış
buketçik hoşgeldin
ben semiha...
pkunduğu gibi yazılır
yazıldığım gibi okunurum

ayy ben köpekleri severi hilalim genelde onlar beni görücne kaçar üstlerine dogru koşan 70 kiloluk bir hatun görünce tırsıyolar tabi

Turti öldürcen bigün sen beni gülmekten, sen nasıl bişeysin yaaaaa

Hoş geldin ortim. Sende de espri bol biraz ciddi yapıyosun ama demek yazıldığı gibi okunuyosun

evet zor günler bekliyr beni:) teşekkür ederim:)

Kesinlikle cok buyuk sorumluluk Hilal cim hem maddi hemde manewi yonden ...
Ben ne olursa olsun kucuk yasta yapilan ewlilikleri onaylamiyorum aksi halde cok yipratici oluyor,
en mantiklisi bayanin we erkegin okuyup ekonomik ozgurlugunu eline alip olgun yasta yapilan ewlilikler ..

Allah im tum birbirini sewen gonulleri tamamina erdirsin icinde sewdiceginle seni de

Turti öldürcen bigün sen beni gülmekten, sen nasıl bişeysin yaaaaa

gıymet bilen ellerde altın gibi işlenirimm ebruucumcum (ay inş. ismini yanlış hatırlamıyorumdur ) ama gıymetimi bilen yok

o benim için geçerli dğeil tabi sana semiha kim onamı atcaz mesajları diye sormuştum hatırlarsan

aynen öyle olmuştu...

sarayıda üstüne yapak mı ?

olur valla
senide sehzademle evlendiririm. nede olsa zengin koca istiyordun sen
sen para kazanmaya iyi alıştın bu sıralar
aferin iyi gidiyorsun...
sagol
maddi sorumluluk,kesinlikle...
evlenince alırız dedik ama sadece yazları alıyoruz maddi destegi
meraba semiha memnun oldum doğru okudum inş:)

sen herkese merhaba dedin, bana demedin ya..
beni begenmedin mi yoksa buket

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…