Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yazdığınız herşeyi okudum maşallah yani ne çok yazmışsınız hatta ben okurken sayfalar arttı ama şu an hepsine cevap verecek güç bulamadım kendimde.
Aklımda kalanları yazayım.
Adcım benim mesajlarda çok gümbürtüye gidiyor cevap alamadığım çok oluyor insanların vakti olmuyor ya da arada kaynıyor ben takmayıp tekrar tekrar ve tekrar yazıyorum bıktırana kadar :kedi:
acıbibercim dondurma mı haftada bir gün yenecek ve sadece kilo verirsen ödül olarak şutarafagitti
patborim bekliyoruz analizlerimizi heyecanla.
şişgocum kesin şişginliktir kızlar ben galiba ilk reglimi oldum öğlen bir lekelenme oldu ama gerisi yok şimdilik. 10.5 ay + 9 ay= 19.5 ay sonra ben böyle iyiydim.
dosbam doktora git evet ihmal etme, muhtemelen havalardan gecikmiştir.
karamanlım daha iyi olmana sevindim demek ilaçlar yapıyordu baş ağrını.
nereusun, melzeyitim, emirelim, jojelcim, tırtılım, melankolim opuyorumnanaktansizleri de öptüm.

hiç ankaraya gelmedim ama kardeşimin tayini ankaraya çıktı 4sene kadar orda bende gelirim herhalde inş bakalım belkide görüşürüz

dosbam karpuzla geçiştiriyorsun ne güzel.
Ben öğlen tost yedim arada sütlü bir tatlı yedim ama kızımla birlikteklava:
akşam menüde makarna yopurt var ama eşim yok yine nöbetçi annem de yok biliyosunuz babam beni dışarı davet etti muhtemelen balık salata yerim.
ben de hiç listeye uymasaymışım ama az yiyorum farkedeceğine inanıyorum.

canım hoşgeldinnn
uzun zaman sonra adet olmak değişiktir sanırım ... bende yakında senin gibi hissedeceğim.. doktora gitcem canım tırtıldan yeni bi doktor tavsiye aldım ama 1 aydan önce randevu alamıyomuşuz bu nedenle belki hamilelikte devam ederim ona...

hiç ankaraya gelmedim ama kardeşimin tayini ankaraya çıktı 4sene kadar orda bende gelirim herhalde inş bakalım belkide görüşürüz

beklerim canım... 4 sene burdaysa muhakkak karşılaşırız

ızgara balık... afiyet olsun

aksam menum de

kabak yemeği

yopurt

ara

5 erik

bugüünüde burdak apatıyorum

toplam 3 buçuk litre su oldu

kızlar burası da çok fena askılaları giydik bile, evlerde durulmuyor klimayı da henüz açamadım çocuk üşür diye. Gerçi kızım bizden ateşli, biz pike ile yatıyoruz o üstü açık, biz pijama ile o sadece body ile.

kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canım, henüz oldumu algılayamadım.
inşallah en kısa zamnada seni ve tırtılı hamiş görürürz.
Benim doktorum da süperdir ama İstanbul'da

ızgara balık... afiyet olsun

teşekkürler canım.

aksam menum de

kabak yemeği

yopurt

ara

5 erik

bugüünüde burdak apatıyorum

toplam 3 buçuk litre su oldu

iyi canım erken kapatmışsın abartı da yok. Bu hafta iyi gideceğiz sanırım.

kızlar iyi akşamlar yazıp hemen çıkacam 1 kase cacık 6-7 dilim karpuz 2 köfte şimdi dışarı çıkıyorum bu arada 25 dakika yürüyüş 1 saat ev temizliği 1 tane halı silme sporyapmış sayılırmıyım ben spor yaptığıma inanıyorum ama hoşçakalın

kızlar iyi akşamlar ben geldim ama kimseler kalmamış buralarda. bende akşam yeöeğinde 1 kase çorba ve az sebze yemeği yedim. ama sanki hala açım galiba meyvemide yerim ohh bir hoş olur

dosba telefonla ara ve gıt gelmek ıstıyorum ama randevu alamıyorum de gıt dr sana gun soyluyor 2-3 gun içinde donüyor sana
bence gıt akşam 8 den sonra bıle bakıyor

selam kızlar akşam yemeğimde sadece salatalık ve domates vardı bir de oğlumun makarnasından çok az tırtıkladım.daha sonra da 1 saatliğine yürüyüşe çıktım geldim duşumuda aldım ne rahatım anlatamam.oğlum babası ile mahalleyi dolaşıyor.şimdi birde yeşil çay içem keyfim yerine gelsin.hepinizi öptüm yarın görüşürüz.

dosba telefonla ara ve gıt gelmek ıstıyorum ama randevu alamıyorum de gıt dr sana gun soyluyor 2-3 gun içinde donüyor sana
bence gıt akşam 8 den sonra bıle bakıyor

tamam canım bilgilerin için çok saol

çok ii canım...ohh ayaklarını uzat çayını iç haketmişsin

slm kızlar,sabah beri koşturup duruyorum evde,çarşıya gittim eksikler için,sabah kahvaltım klasik kahvaltı,akşamda bugur pilavı ve cacık biraz erken yedim şimdi açlık hissediyorum ama yemiycem tabikide,belki yeşil çay yaparım sıcak bişeler içmiş olurum,daha mutfak dolaplarını silcem:bbo:görüşürz yine kıslar bakarım arada,hepiniz mıncırıldınız,haaa bu arada burda sizlerle olmaktan çok mutlu oluyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…