hiç ankaraya gelmedim ama kardeşimin tayini ankaraya çıktı 4sene kadar orda bende gelirim herhalde inş bakalım belkide görüşürüz
kızlar yazdığınız herşeyi okudum maşallah yani ne çok yazmışsınız hatta ben okurken sayfalar arttı ama şu an hepsine cevap verecek güç bulamadım kendimde.
Aklımda kalanları yazayım.
Adcım benim mesajlarda çok gümbürtüye gidiyor cevap alamadığım çok oluyor insanların vakti olmuyor ya da arada kaynıyor ben takmayıp tekrar tekrar ve tekrar yazıyorum bıktırana kadar :kedi:
acıbibercim dondurma mı haftada bir gün yenecek ve sadece kilo verirsen ödül olarak şutarafagitti
patborim bekliyoruz analizlerimizi heyecanla.
şişgocum kesin şişginliktir kızlar ben galiba ilk reglimi oldum öğlen bir lekelenme oldu ama gerisi yok şimdilik. 10.5 ay + 9 ay= 19.5 ay sonra ben böyle iyiydim.
dosbam doktora git evet ihmal etme, muhtemelen havalardan gecikmiştir.
karamanlım daha iyi olmana sevindim demek ilaçlar yapıyordu baş ağrını.
nereusun, melzeyitim, emirelim, jojelcim, tırtılım, melankolim opuyorumnanaktansizleri de öptüm.
hiç ankaraya gelmedim ama kardeşimin tayini ankaraya çıktı 4sene kadar orda bende gelirim herhalde inş bakalım belkide görüşürüz
dosbam karpuzla geçiştiriyorsun ne güzel.
Ben öğlen tost yedim arada sütlü bir tatlı yedim ama kızımla birlikteklava:
akşam menüde makarna yopurt var ama eşim yok yine nöbetçi annem de yok biliyosunuz babam beni dışarı davet etti muhtemelen balık salata yerim.
ben de hiç listeye uymasaymışım ama az yiyorum farkedeceğine inanıyorum.
kaydirigubbakcemile5canım hoşgeldinnn
uzun zaman sonra adet olmak değişiktir sanırım ... bende yakında senin gibi hissedeceğim.. doktora gitcem canım tırtıldan yeni bi doktor tavsiye aldım ama 1 aydan önce randevu alamıyomuşuz bu nedenle belki hamilelikte devam ederim ona...
ızgara balık... afiyet olsun
aksam menum de
kabak yemeği
yopurt
ara
5 erik
bugüünüde burdak apatıyorum
toplam 3 buçuk litre su oldu
acıbiberin değil dimi, başka kardeşmi[/QUOT
erkek kardeşimin tayini çıktı biz 3 kardeşiz 2kız 1erkek hepimizde ayrı ayrı diyarlarda işte böyle
dosba telefonla ara ve gıt gelmek ıstıyorum ama randevu alamıyorum de gıt dr sana gun soyluyor 2-3 gun içinde donüyor sana
bence gıt akşam 8 den sonra bıle bakıyor
selam kızlar akşam yemeğimde sadece salatalık ve domates vardı bir de oğlumun makarnasından çok az tırtıkladım.daha sonra da 1 saatliğine yürüyüşe çıktım geldim duşumuda aldım ne rahatım anlatamam.oğlum babası ile mahalleyi dolaşıyor.şimdi birde yeşil çay içem keyfim yerine gelsin.hepinizi öptüm yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?