Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün çok güzel olmuş. afiyet olsun. sporda çok güzel. Ben de gidip biraz yürüyeyim.

Ben MASUMUM HAKİM bey. Pişmanım.Lütfen affedin. Ben yaptım siz yapmayın. AFFEDİN BU ACİZ KULUNUZU

en azından pişmanım diyorum.
Betül gelmeyince yerini doldurayım dedim

evet ya betül haber merkezinde bende grafikde calısayım bomba bir gazete cıkartırız ortaya ay yok al hilalim sen beni listeye belki adamlar 1 hafta sonra döner belki 2 belki de hiç dönmez yani onu beklemeyelim bence :26:

Tamam turtam sorayım dedim sadece ..

bu arada menüme nazar boncuklu dediniz ama ben ne yaptım. balıktan sonra canım tatlı istedi.7 gibi 5 tane kayısı yedim.
yediğin kaysı olsun canım zararı yok, bak millet mantıları,çiğköfteleri götürüyor hiç bizi düşünen yok Allahtan erkek çocuğu degiliz................
fiyatı uygunmuş senin sonuça göre bakarız.
Yeni resmimi cok begendim
güzelmiş..
sen yapmazsın kaçamak,görüşürüz

Afiyet olsun Ebru'cum
27 MART MESAJ SAYIMI

eski_bir_masal : 43

LAydLiNe : 20

Mutedeyyin : 2

dombili07 : 13

semiha : 2

file76 : 16

elmaliturta :

UZAYIM : 9

yesilkubbe : 7

tadli : 7

Ellerine sağlık.
Menün çok güzel Melek. Sporlar da öyle. Maşallah.
Yeni resmimi cok begendim
Güzelmiş...
Afiyet olsun Turtam.

Yok canım o kadar öncesini de mi biliyorsun sennn

yok artık onlarıdamı biliyorsun
evet ya, biliyor harbiden
Biliyorum, ben sizi uzuuuuuuuuuuuun zamandır takip ediyorum.
Bugünkü menümü yazayım ..

Sabah:

- 2 yumurta
- 1 parça peynir

Akşam :

- Balık

Sıvı :

- Bol su
- Bitki çayı

Protein günü yaptım.
Dünkü mantının telafisi için bu kadar az yedin sanırım.
Menün pek bir güzelmiş Ceren'cim.

Ne kadar güzel olmuş. Oohhhhhhhh sefan olsun.

menüm
şekersiz kahve
1dilim çavdar ekmeyine sirülmüş krem peynir
1 küçük domates
öğlen
1 kase mercimek çorbası
ara elma
akşam
bolyeşillikli salata
1dilim çavdar ekmek
su 2.5
spor.45 dk koşu bandı

Son düzenleme:
Hoşbuldum Elif'cim...

Maşallah Eliiiifff çok güzel bir menü olmuş. Süpersin...

Kızlar tam bir aydır haftanın 3-4 günü hızlı temboda yürüyorum ayrıca eksiksiz hergün mekik,twester,bel hareketi yapıyorum. vücudum iyi gözüküyor tamam ama kilo kaybı yok.yazılanlara göre de vücut kas yapıyor. 1kg kas nasıl oluyorsa 4 kg ma denk geliyormuş. vücudu çok zorlayınca yağ yakmak yerine kilo alıyormuş. BEN BİR HAFTA SADECE YEDİKLERİME DİKKAT EDEYİM,SPORU TAMAMEN BIRAKAYIM DİYORUM. NE DERDİNİZ??

Hatice'cim bence Yine yürümeye devam et ama hızını biraz daha düşürebilirsin.Ne kadar hızda yürüyorsun bilmiyorum ama. Kardiyo tarzı egzersizler kas yapmaz zaten.

Hatice'cim bence Yine yürümeye devam et ama hızını biraz daha düşürebilirsin.Ne kadar hızda yürüyorsun bilmiyorum ama. Kardiyo tarzı egzersizler kas yapmaz zaten.

koşu bandında 6-7 kademeler arası yürüyorum.zaten bir tık arttırsam yürüyemem koşmam lazım :) .ya ne bileyim şu kilo verememe durumu rahatsız edior. bakalım cuma ne olacak ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…