Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım o zaman AYşe gelsin bir soralım eğer bol paylaşım yapan azimli bir arkadaşsa alalım ne dersin?

ben şahsen cok tanımıyorum, bi kaç kez özelden msjlastık. ayşe daha iyi bilir. o gelince sorarız
ama almasak daha iyi gibi sanki :44: eski üyeler dönerse iş sıkıntı olabilir

ben şahsen cok tanımıyorum, bi kaç kez özelden msjlastık. ayşe daha iyi bilir. o gelince sorarız
ama almasak daha iyi gibi sanki :44: eski üyeler dönerse iş sıkıntı olabilir

Bir kere olmuştu öyle bir durum hatırlarsan son anda bir şey olmuştu da düzelmişti ama kötü bir durumdu.

kızlar takımın düzenini siz daha iyi bilirsiniz.zaten bir o o kaldı oda diğer takımlarda yer bulursa kendine takım kapanır artık.

benimnde basıma gelmişti,sıkısıklık oluyor sonra...
boşver kalsın

Tamam Melek'cim ..

kızlar takımın düzenini siz daha iyi bilirsiniz.zaten bir o o kaldı oda diğer takımlarda yer bulursa kendine takım kapanır artık.

Ayşe'cim sorun olursa dedik izinden dönen olursa falan ama diğer takımlara bir baksın konuşsun eğer hiç bir takımdan ses çıkmazsa bize gelir yine.

Tamam Melek'cim ..

Ayşe'cim sorun olursa dedik izinden dönen olursa falan ama diğer takımlara bir baksın konuşsun eğer hiç bir takımdan ses çıkmazsa bize gelir yine.

hiçbi takımdan ses cıkmazsa buraya gelir.yer olursa ileri dogru alırız belki

Son düzenleme:

saolun kızlar evet ben de bu kadarını beklemiyordum ama iyi oldu bu

Kızlar dün kuru fasülye yapmıstım...
Bugün öğlen yerim diyorudm ama içimden bi ses " yemee, sebze ye , protein ye" diyo

Bilinç altım eşimle olan diyeti algıladı sanırım

Turtiiiiiiiiiiiiiii maşallah canım çok güzel gitmiş. Duraklama yapan arkadaşlara örnek olur. Melek haftaya senden de bir sürü gidecek inşallah.

Ay canım benim yaaaa bildirim yapmana çok sevindim. Bu herkese örnek olsun bence. Gidip komşudan yazman bile süper. Bu arada tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Umarım biran önce bilgisayarın düzelir.

Teşekkürler Hilal'cim. Yine duraklama olmadı bu hafta. Ama sen az vermişsin. İnşallah haftaya daha iyi gider. Bu arada son iki hafta kırdık aramızdaki benzerliği. İşteyim hala zor yazdım. Takipteyim yine

Bu arada Tuhafkız için bişeyler söylemek istiyorum. Aynı gruptan 3 kişinin aynı anda gelmesi bence sakıncalı. Zaten çok düzenli bir grup olsa durum bu halde olmazdı. Biraz sertmi oldu bilmiyorum ama iki kişi yeterli bence.

inş. canım ...

durumları bilmiyoruz. ayşenin tartıstıgı üye,son nokta olmuş kaptanlıgı bırakmak için...
yinede yeni gelen üyelerin uyum saglayıp saglayamayacagını bilemeyiz...

Kızlar dün kuru fasülye yapmıstım...
Bugün öğlen yerim diyorudm ama içimden bi ses " yemee, sebze ye , protein ye" diyo

Bilinç altım eşimle olan diyeti algıladı sanırım

GÜzel algılamış güzel Melek ..
Ben de 3-4 gün saf protein yapmayı düşünüyorum.

Niye böyle oldum anlamadım EBru'cum ama kaçamağım falan vardı çok anormal gelmedi ..

Haklısın Ebru'cum
Bayılıyorum ya hep beraber bir şeylere karar vermeye ..

Bende sana bayılıyorum kaptaniçem

inş. canım ...

durumları bilmiyoruz. ayşenin tartıstıgı üye,son nokta olmuş kaptanlıgı bırakmak için...

Bizim gruptada sorun çıksın istemediğim için böyle düşündüm. Düzenimiz bozulsun istemem.

inş. canım ...

Tabi ki bir yorum yapamayız ama şu konuda haklı Ebru Melek'cim .
Ayşe problem yaşamış çıkmış ama takıma baktım ne tepki veren ne kaptanlık yaparım diyen var.
Kız kaptanlığı bırakıyorum diyor ona bile yorum yapan bir kaç kişi.
Hani benimseme durumu yok.

selam kızlar
merak ettim listeye bir bakayım dedim
maşallahınız var yine
tebrik ediyorum hepinizi...
ben hiç tartılmadım ayrıldığımdan beri
ama aldığımıda zannetmiyorum

bu arada yarın sınavım var
dualarınızı eksik etmeyin
sizleri seviyorum...

aaaa kilo alanları gözden kaçırmışım
Melekcim seninki çok değil ama
Gönülü ilk defa böyle gördüm ve şaşırdım...
kaçamağı bol olan bir hafta geçirdi anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…