- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Canım o zaman AYşe gelsin bir soralım eğer bol paylaşım yapan azimli bir arkadaşsa alalım ne dersin?
ben şahsen cok tanımıyorum, bi kaç kez özelden msjlastık. ayşe daha iyi bilir. o gelince sorarız
ama almasak daha iyi gibi sanki :44: eski üyeler dönerse iş sıkıntı olabilir
Bir kere olmuştu öyle bir durum hatırlarsan son anda bir şey olmuştu da düzelmişti ama kötü bir durumdu.
benimnde basıma gelmişti,sıkısıklık oluyor sonra...
boşver kalsın
kızlar takımın düzenini siz daha iyi bilirsiniz.zaten bir o o kaldı oda diğer takımlarda yer bulursa kendine takım kapanır artık.
Tamam Melek'cim ..
Ayşe'cim sorun olursa dedik izinden dönen olursa falan ama diğer takımlara bir baksın konuşsun eğer hiç bir takımdan ses çıkmazsa bize gelir yine.
öyleymiş.. diyet psikolojisi olmayackmış
oo çok güzelmiş turtam ya...
geçmiş olsun
bugün yapmayayım. ya peki kemer taksam sorun olurmu sence? :44:
kimmiş o ya, banada söyleyin...
evet kesin et yemek için yaptı bencede
o 65.4 cıktı.
1200-1300 arası gidecek. ya sabah kahvaltı yapmadı,rejimdeyim yeter bu kadar dedi kalktı
ya tuhaf kızda vardı o takımdan,paylasım alanına yazmış, yer varsa cagırayımmı onuda?
Tebrik ederim Cerenn ..
Çok çirkin bir olay canım ya ..
Bir de kendini kendini haklı gösterme çabasına üzüldüm.
Tanımasam da hoşuma giden bir kişilikTİ.
Canım kaç kişiler, yeni üye davet edip birinin kaptan olma şartını koysanız ?
Melek'cim yeni başlaması ve erkeklerin kas kütlesinin daha fazla olması nedeniyle muhtemelen senden fazla verecektir ama bence senin için çok iyi olacak evde beraber yaptığın birisi çok etkilidir.
Yalnız bence eşin et yemek için yaptı
Turtam kırdın şeytanın bacağını tebrik ederim ..
Tebrik ederim Elif'cim çok güzel.
Kaç gündür merak ettik seni de.
Ne zaman olacak bilgisatarın ne zaman dönersin _?
saolun kızlar evet ben de bu kadarını beklemiyordum ama iyi oldu bu
günaydııııııııııııııııın canlarııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayy anca uyandım
geçen haftaki kilom : 67.8
ve bu hafta kiiiiiiiiiiii kiloooom
Eki Görüntüle 384250
:82::82:
gidip kahvaltı yapim ben sonra gelirim görüşürük bebeklerr
hayırlı cumalar bilgisayarım arızalı bir kaç gündür o yüzden giremiyorum şuanda komşudan yazıyorum.eşimde hasta 2 gündür yatakta.kızla r kilomu bildirimi
bu hfta 81.500
tekrar gelip yazarım sonra görüşürüz
Tebrik ederim Ebru'cum harikasın
Canım benim ya yüzdesiniz de hesaplamış
Diğer takımlarda kaptanın bir işi olsa bir sürü problem oluyor bizim takımımızda herkes biliyor sanırım.
Ben olmasam hiç zorluk olmaz ne güzel ..
Tam kızmalıksın kız ..
Tebrik ederim Hatice demiştim ama dimi sana ..
Melek kızların da dediği gibi spordandır muhtemelen bugün yapma yarın bir tartıl bakalım ..
Maşallah ne güzel korudun Derya'cım hadi artık 57leri görelim.
Tebrik ederim Betül'cüm ..
Ayşe'cim tabi ki gelebilir, birebir tanımasam da aşinalığım var.
Yalnız kuralları biliyorsun ona da aktaralım.
Kuralları birebir uyguluyoruz paylaşım problemi olur mu ?
Canım benim sıkma canını, görüyorsun işte öyle bir yerde bile haksızlıklar oluyor hayatta hep bu böyle demek ki.
Senin yaptığın yanlış bir şey yok, biliyorum.
O yüzden için rahat olsun .
Turtiiiiiiiiiiiiiii maşallah canım çok güzel gitmiş. Duraklama yapan arkadaşlara örnek olur. Melek haftaya senden de bir sürü gidecek inşallah.
Teşekkürler Hilal'cim. Yine duraklama olmadı bu hafta. Ama sen az vermişsin. İnşallah haftaya daha iyi gider. Bu arada son iki hafta kırdık aramızdaki benzerliği. İşteyim hala zor yazdım. Takipteyim yine
Bu arada Tuhafkız için bişeyler söylemek istiyorum. Aynı gruptan 3 kişinin aynı anda gelmesi bence sakıncalı. Zaten çok düzenli bir grup olsa durum bu halde olmazdı. Biraz sertmi oldu bilmiyorum ama iki kişi yeterli bence.
Kızlar dün kuru fasülye yapmıstım...
Bugün öğlen yerim diyorudm ama içimden bi ses " yemee, sebze ye , protein ye" diyo
Bilinç altım eşimle olan diyeti algıladı sanırım
Teşekkürler Hilal'cim. Yine duraklama olmadı bu hafta. Ama sen az vermişsin. İnşallah haftaya daha iyi gider. Bu arada son iki hafta kırdık aramızdaki benzerliği. İşteyim hala zor yazdım. Takipteyim yine
Bu arada Tuhafkız için bişeyler söylemek istiyorum. Aynı gruptan 3 kişinin aynı anda gelmesi bence sakıncalı. Zaten çok düzenli bir grup olsa durum bu halde olmazdı. Biraz sertmi oldu bilmiyorum ama iki kişi yeterli bence.
GÜzel algılamış güzel Melek ..
Ben de 3-4 gün saf protein yapmayı düşünüyorum.
Niye böyle oldum anlamadım EBru'cum ama kaçamağım falan vardı çok anormal gelmedi ..
Haklısın Ebru'cum
Bayılıyorum ya hep beraber bir şeylere karar vermeye ..
inş. canım ...
durumları bilmiyoruz. ayşenin tartıstıgı üye,son nokta olmuş kaptanlıgı bırakmak için...
yinede yeni gelen üyelerin uyum saglayıp saglayamayacagını bilemeyiz...
Bende sana bayılıyorum kaptaniçem
inş. canım ...
durumları bilmiyoruz. ayşenin tartıstıgı üye,son nokta olmuş kaptanlıgı bırakmak için...
yinede yeni gelen üyelerin uyum saglayıp saglayamayacagını bilemeyiz...
Çok çabuk şımardığımı biliyorsun dimiii
*** 13. Takım 251. Etap ***
dombili07 ( 78.8 / 78.7 / 0.1 / 0.13 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Elmaliturta: ( 67.8 / 66.4 / 1.4 / 2.06 %)
Eski_bir_masal : ( 58.9 / 58.8 / 0.1 / 0.17 %)
File76 ( 82.7 / 81.5 / 1.2 / 1.45 % )
LaydLiNe: ( 72.7 / 71.8 / 0.9 / 1.24% )
Mutedeyyin: ( 68 / 68.1 / -0.1 / -0.15 % )
TadLi : ( 57.7 / 58.6 / -0.9 / -1.56 %)
UZAYIM ( 68.1 / 67.6 / 0.5 / 0.73 % )
13. Takım Ortalaması : 0.67 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?