Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yapicam zaman tarif isterim senden
Masallah alistin artik sen ev hanimligina pratik oluyodur zorlanmassin cok

Peki canim bu yulaf protein grubuna mi giriyor, atakta sirf protein almak gerekiyormus ya..

Bende önceden evde boyuyordum. Saçım hem uzun, hem gür. 2 tüp yetiyordu. Kolestonda kullandım, palettede hemde kızıl boyuyordum ve güzel oluyordu. Şuan uygun bir kuaför buldum 30 liraya boyatıyorum. Daha ucuza geliyor bana.

16/04 msj sayim sonuclari

Mumu85 -30
eski_bir_masal - 57
uzayim -26
Mutedeyyin -39
Elmali turta -1
semiha -7
tadLi -40
file76 - 5
ladyline -19
ucukmavi-27

Eline sağlık canım.

bence cok olmamıs iyi olmus

benim hdef kilom 58 ammaa benimde 60 idi en basta sonradan cektim geriye

benimde menüm

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir

ara
1 sütlü nescafe
3 tane hurma

akşam
sarımsaklı yogurtlu haslanmıs brokoli ve karnıbahar
1 dilim kepek ekmegi

1,2 saat sonrada 1 nescafe içicem

spor da: 40 dk yürüyüş

Peki canim bu yulaf protein grubuna mi giriyor, atakta sirf protein almak gerekiyormus ya..

Gönül'cüm kolay oluyor hem mutfak benim için tam bir terapi ..

Yulafın karbonhidrat değeri çok az ama az da olsa karbonhidrat olduğundan sınırlı zaten ..

Afiyet olsun turtam .

bence cok olmamıs iyi olmus

benim hdef kilom 58 ammaa benimde 60 idi en basta sonradan cektim geriye

Şişşttt bahane bulma canım. Ben şuan senden öndeyim Ben tickera bakarım

Afiyet olsun canım.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

Öğlen

5-6 parça kuşbaşı tavuk şiş
Azıcık kabak yemeği
3-4 yemek kaşığı cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Birazcık beyaz leblebi
2 tane kuru incir
1 tane kuru kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

(Son üç gündür akşam eve geldiğimde kendimi çok aç hissettiğim için öğlen ile akşam arasına ara öğün ekleyeceğim bir süre. Bugün gayet iyiydim.)

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

Afiyet olsun Ebru'cum acıkınca ekle tabiki yoksa daha çok saldırılıyor ben de acıkınca 3 öğün yapıyorum.

Afiyet olsun Ebru'cum acıkınca ekle tabiki yoksa daha çok saldırılıyor ben de acıkınca 3 öğün yapıyorum.

Aynen o nedenle ekledim canım. Dün özellikle çok ama çok aç hissettim kendimi. Bugün daha iyi oldum ama bu kezde kendnimi çok yemiş gibi suçlu hissediyorum. Kötü bir psikoloji.

Aynen o nedenle ekledim canım. Dün özellikle çok ama çok aç hissettim kendimi. Bugün daha iyi oldum ama bu kezde kendnimi çok yemiş gibi suçlu hissediyorum. Kötü bir psikoloji.

Yok yok suçlu hissetme eski zamanları düşünsene ..
Benim de yeşil çayım bitti poşet aldım şimdilik sen poşet kullanıyorsun değil mi etkisini görüyor musun ?

Bu arada doğadanın elma kromlu form çayı çıkmış ondan da aldım da fazla içmem ondan.

kesim burda 7.5 bazı yerde 5 lira... kestireyim kuaförde ama istedigim gibi kesmiyorlar ya

boyayı ben evde yapsam hangi marka önerirsin gönül? saçlarım belimdne 1 karıs yukarıda.2 tüp yetermi?

2 kutu yetmişti bana Melek saçlarım uzun ama çok gür değil daha doğrusu çok ince.
Kolestonun naturellerinden kullanmıştım ben ..
ay gaza geldim yapayım bende

yulaf degil,yulaf kepeği gönülcüm.. oda günde 2 kasık atakta 1.5
30 liraya bulsam hergün boyatırım ebru
benimde babam kuafördü saçların 70 lira tutacak kadar uzunsa zaten en az 2 kutu boya gerekiyor canım birde gürse 3 kutu anca

cok gür degil ama incede degil :44:
2 tüp alıcam inş.

Evet canım ben poşet kullanıyorum ve memnunum. Şimdiye kadar hep poşet içtim. Bende form çayı aldım ama kullanmıyorum. Arada bir aklıma gelirse çay niyetine bir tane içiyorum.

Eki Görüntüle 392826

Kızlar şu saç rengi çok hoş.. bal köpüğü yazıyor nette.. (çok anlamam sac renklerinden )

ama sacımda su an kızıl var, evde bu rengi tutturamam ki? :44:
bird eben beyaz tenliyim, yakışırmı bana?

kızlar merhaba bugün kü menüm

sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası

Fazlası iyi değil zaten form çayların Ebru'cum ama çok güzel duruyordu kutusu

Bende bir fincan yeşilçay yapayım kendime. Ohh mis gibi içeyim.

Aşağıda kankimi gördüm. Hoşgeldin canım benim. Özledim seni göremiyorum uzun zamandır.

Beyaz tene yakışmasına yakışır bal köpüğü ama kızılın üstüne bu renk tutmaz daha turuncumsu bir renk çıkar ortaya heralde ..

Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…