Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm:

Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt

Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero

45 dk. zumba + 100 mekik
2 lt. su + 2 fincan yeşilçay

kızlar merhaba bugün kü menüm

sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin yeşilik
öğlen etli türlü cacık
ikindi yarım kase nesfit çok acıkmışım
akşam 1 kase mercimek çorbası

Öğle yemeğinin adı kağıt kebabıydı. Türlü değil Ama ben diyet aldım yedim. Sizin cacıktanda otlandım

Afiyet olsun canım. Senin menüler harika olmaya başladı. Bakalım cumaya kaç kilo gitmiş olacak.

öğlen etli türlü cacık

Afiyet olsun aslı'cım çok güzel olmuş ..

Bende bir fincan yeşilçay yapayım kendime. Ohh mis gibi içeyim.

Aşağıda kankimi gördüm. Hoşgeldin canım benim. Özledim seni göremiyorum uzun zamandır.

Ben de yapayım bir yeşil çay ..

Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.

Yine aynı şeyi dedik

Menüm:

Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt

Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero

45 dk. zumba + 100 mekik

Afiyet olsun hayırlı olsun atağın ..

Menüm:

Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt

Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero

45 dk. zumba + 100 mekik

Canım yaaa sen atak yapmıyormuydun? Bu zero nerden çıktı? Bu arada dürüm dukan dürümümü? Afiyet olsun canım. Çok soru sordum

Gönül daha iyi bilir ama kızılın üzerine bu olmaz. Yaparsan eğer turuncu olur saçların. Bırak iyice açılsın kızıl. Ondan sonra boya.

Beyaz tene yakışmasına yakışır bal köpüğü ama kızılın üstüne bu renk tutmaz daha turuncumsu bir renk çıkar ortaya heralde ..
ya kızlar öyle asırı kzıl degil ya
ebrunun kadar degiller,turuncu olmaz herhalde.. bayagı aktı boyası...

Afiyet olsun aslı'cım çok güzel olmuş ..

Ben de yapayım bir yeşil çay ..

Yine aynı şeyi dedik

Afiyet olsun hayırlı olsun atağın ..
sagol
Canım yaaa sen atak yapmıyormuydun? Bu zero nerden çıktı? Bu arada dürüm dukan dürümümü? Afiyet olsun canım. Çok soru sordum

evet dukan dürüm canım..
zero izinli dukanda

menüm ataga gayet uygun şekercim

Eline sağlık Gönül'cüm ..

Ne demek efenim gorevimiz

Valla super bir menu onceden kacamaklarin oluyordu yanlis hatirlamiyorsam artik menu isini oturrttun gibi turtacim yaniliyorm uyum

eline saglık cnmm

Irica iderim canim

Afiyet olsun ebru saldirmak yerine ara ogun koymak daha iyi tabiki ..
senin spor isin ne oldu senle ben bi turlu baslayamadik gitti zaten bi ara verdimmi tam ara veriyom ya

Benim yulafim toz seklinde degil yari ogutulmus gibi iri taneli bu uygun mudur ki bilemedim simdi:44:

Bana gel sen istedigin gibi keserim saccagizlarini
Saclarin belinden bir karis yukarda cokta gur degilse 2 tup yeter o zaman, dip boyan cok cikti mi bilmiyorum yapacagin renkte onemli sacin hangi kismindan boyamaya baslayacagina ..
olurda yetmez olursa boyan iyice yedir durulamaya 5 dakka kala BIR avuc suyla elini islat sacina yedirki boyanmayan yerler varsa esitlensin 10 dakika oyle beklet sonra durula ..
Ben musterilerime ve kendime wella kullaniyorum wella koleston kaliciligi ve canliligi cok daha guzel .. tabi loreal de iyi ..

70 lira aslinda boya icin cok degil kuaforun kullandigi markada cok onemli
kaliteli boya fiyata yansir tabi kalitesiz boyada ayni sekilde ..

Evde yapilan uygulamalarda sac yanabiliyor yanlis boya secilebiliyor, kuaforden kuafore degisebilir ama
kuafordeki sonuclar cok daha dogal cunki birkac rengin karisimiyla elde ediliyor cok detayli konular iste ..

Bu sac rengi guzel ama sende kizillik varsa kirmizi yansimalarin olur kizil kapanmaz..
Bu tur renklerde profesyonel sonuc almak icin kuaforu oneririm canim ..

Menüm:

Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt

Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero

45 dk. zumba + 100 mekik

Oh ohh afiyet olsun zerolar durumler daha ne olsun ya

Son düzenleme:

gönül öncelikle sagol bilgiler için..

dip boyama gelince
gecen ramazanda boyattım saclarımı, o yüzden kendi sacım yine bir karıs kadar geldi..
kızıllık falan kalmadı,boya bölümü kahverengi gibi oldu... kendi sacımla cok farketmiyor aradaki renk farkı...
yinede evde deneyeyim mi? deneme dersen kuaför yolu göründü bana

valla dürüm nefisti anlatamam...
yarın bir daha yicem

Gönül'cüm benimkiler bu renk. Kuaför haricinde bu rengi tutturmam imkansız zaten. Ama ben yaklaşık 10-12 yıldır hep kızıl kullanıyorum sanırım bu nedenle evde boyadıklarım bile güzel oluyor.

kızılın stüne bu renk tutmaz canım.önce kızılı açaman lazım.boya konusundan epey tecrübeliyim.1,5 sene içinde her renge boyadım denemediğim pembe ve mavi kaldı benim

öğlen etli türlü cacık
afiyet olsun güzel olmuş canım
Menüm:

Sabah:
1.5 h. yımırta
Biraz peynir
1 bardak y.y süt

Akşam:
Tavuk dürüm
1 kase yogurt
1 bardak zero

45 dk. zumba + 100 mekik

afiyet olsun melekcim.güzel olmuş menün benimde kepeğim gelseydi bugün zorlandım

çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Afyet olsun canım güzel

harika hilalcim

dukan olmamış ama güzel canım

melekcim ben tüm markaları denedim.koleston çok çabuk aktı bende hiç memnun kalmadım.loreal güzel özellikle sıvı olanı.ama ben en çok syoss dan memnun ladım ve paletteden.ikiside kesinlikle akmıyor renk değiştirmiyor.altın karamel rengi harikadır 4-5 ay kullandım.ve diplerle uclar arasında fark olmuyor renkler eşit dağılıyor syoss ve palettede.diğer markalarda dipler fark ediyordu eşit olmuyordu açık renklerde

benim menüm

sabah
peynirli omlet

öğlen
5 köfte 2kaşık yoğurt

akşam
2 köfte 2akaşık yoğurt

ben bugün zorlandım biraz canım meyve fındık,ceviz istedi yokluk çektim baya.kepeğim gelse yapardım bişeyler böyle olmazdı şuan başım feci ağrıyor baya zorladı beni.
yarın eşim evde ama öğlen arkadaşa gideceğim yarın atağım bozulacak.artık perşembeden cumartesiye kadar yapacağım belkide pazar a kadar yaparım.

Şişşttt bahane bulma canım. Ben şuan senden öndeyim Ben tickera bakarım

Afiyet olsun canım.

bu bir savaşşşşşşşşş kızımmmmmm al gardınıı

saçında kızıl varsa eğer canım parana kıyıp bir kuaföre gitmen lazım ki kuaför bile bal köpüğü için tutar garantisi veremez akacağını söleyecektir oda yani

Ne demek efenim gorevimiz

Valla super bir menu onceden kacamaklarin oluyordu yanlis hatirlamiyorsam artik menu isini oturrttun gibi turtacim yaniliyorm uyum

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

evet canum iyice oturdu menülerim birde şu regl dönemim geçsede canım tatlı istemese bu kadar

çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Afyet olsun canım güzel

harika hilalcim

dukan olmamış ama güzel canım

saol cnm ben ünideyken saçlarım sapsarıydı en altında da pembeler vardı

nerdeyse hiçbirşey yememişsin tabi zorlanırsın

nerdeyse hiçbirşey yememişsin tabi zorlanırsın

atakta olunca kepekte olmayınca yiyecek pek secenek kalmıyor

bende 2 sene önce sapsarı yapmıştım saçlarımı ama hiç beğenmedim.beyaz tenliyim,mavi gözlüyüm ama sapsarı saçı yakıştıramadım hiç.çoğu kişi beğendi ama ben 1 ay sonra kumrala boyadım,sonra bob modeli kestirdim ve her rengi denedim saçlarım hem gür hemde sağlıklıdır kaç kere açtım renk değiştirmek için.siyah,kızıl ve tonları,turuncu,karamel,kumral,bakır hepsini boyadım.şuan kahve nerdeyse 3 aa yaklaştı boyamadım benim için uzun süre bu rengi çok sevdim ama eşim gölge attır diyor izne gidince bakalım

pembe ve mavimi

kepeksiz zor oluyor ama zamanla alısıyor insan...
ya dedim ama görmedin sanırım..
kızıl bayagı aktı yani, kzıl dmeye bin sahit lazım.. 1 sene oldu neredeyse

o yüzden riske girip evde boyayacagım
ilk günler bas agrısı,halsizlik normal..bol bol su içmeyi unutma..
su protein kalıntılarını atıyor.. içmezsen zamanla protein zehirlenme yapabilir...

ayy aman ne derdim varmış

1 simitten bişi olmaz kahvaltıda canum akşamı hafif tutarsın evet canının çektiği şeylerden çok kısıcna birden saldırıyorsun o yüzden cok da kısmamak lazım :26::26:

desteginiz icin tesekür ederim kizlar,aslinda SIKILMAK tan ve saldirmaktan ziyade böyle iste bi yere gidince olmuyor,kimisi evden tasiyor ama ben okadar kasamiyorum kendimi,evet yarin kaldigim yerden devam edicem ama karatayla degil yine 3 ögün yiycem ara ögün yapmadan vede aksam en gec 19da bitiricem yeme isini su ceyil cay onlari söylemeye gerek yok zaten ama kendimi diyet psikolojisine sokmuycam herseyden yiycem az az,cünkü böyle diyetleri yapinca yasam boyu sürdürmek gerekiyor ama ben okadar iradeli degilim yani ömür boyunca bir külah dondurmaya bir dilim pastaya hasret yasayamam bana göre degil ,o yüzden diyetimi ne yiyosam onlarla birlikte sürdürmek istiyorum,ne kadar verimli olur bilemiyorum ama zamaninda yapmistim suyumu güzel iciü aksamda 18den sonra yemyince cikolatamida yeyip kilomuda vermistim ama simdi metom ne durumda yine olurmu bilemiyorum,deneyip görücez artik,ama su varki karatay la 1 hafta gecirdim ve gercekten güzel bir nefis terbiyesi oldu ins böyle devam ederim yarin yine eltiyle bulusucam kahvaltiyi disarda yapmam gerekecek..
canim bende poset kulllaniyorum gayette memnunum,suan portakalli ve zencefilli yesil cay iciyorum cok begendim tadini bide doganin ekinezyali cayini cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…