Bende de vardı kabızlık sorunu allaha şükür çözdüm reyhan abla. Çok ta basit bir yöntemle. Her sabah kalkıyorum hiç ihtiyacım yokken tuvalete gidip yapana kadar oturuyorum. Ve nihayet çözüldü. Dene bence bu yöntemi.
eheheh gülüm yarım saat oturuyoum sabah wc de..buz kesiyo..ama ıı ııhh..
form çaylardan içince de bir karın ağrısı bir mide bulantısı oluyo.bi de aniden okulda ,çarşıda falan yakalıyo yüzüm kireç gibi oluyo ağrıdan..
Canlarım ben çıkıyorum. Biraz kitap okuyup yatacağım. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman.
Umarım yarın hepimiz çok çok kilo veriririz.
Süpersin reyhan abla tebrik ederim seni .
HİLALCİİM saol bunlar senin sayende oluyo inan bana.sen dukan yapmasaydın,senle karşılaşmasaydım,büsürü soru sormasaydım sana,sen cevap ve cesaret vermeseydin ..olmayacaktı..daha olmadı evet ama olacak..
İyi yapmışsın canım afiyet olsun
Bende bir jillian nın sporunu yapıp geleyim
Bence güzel fikir. Başlayalım hemen
Afiyet olsun Gönül'cüm çok güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım.
Bende yeşil çay yapayım kendime.
inşallah canım görüşürüz.iyi geceler.Canlarım ben çıkıyorum. Biraz kitap okuyup yatacağım. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman.
Umarım yarın hepimiz çok çok kilo veriririz.
İyi geceler Hilalcim.Kızlar ben şimdilik kaçayım yarın görüşürüzz
Vazgeçtim turtam ya bugün yapmayacağım.yap yap kolay gelsin
Teşekkürler canım.30 days bitsin belki bende yaparım.kızlar bir haftadır bu egzersizi sabah aksam yapıyrum bacaklarım daha sıkı olmaya basladı seklide daha iyi sankim. baslarda cok zorlandım ama simdi daha kılay yapabiliyorum. daha önce de vermiştim bu videoyu sanırsam bacak sorunu olanlar kesinlikle yapsınlar bence gene vereyim linki ben cünkü cok ise yaradı bende daha birinci haftadan.
8 Minute Legs - YouTube
canim bende artik psikoloji diye bisey kalmadi zaten orasi kesinde burda türk psikolog bulamiyorumki ,almana hem almancam yetmez hem kültür farki bi getirisi olmaz,bi dönem psikiyatrise gittim ilac aldim 6 ay suan biraktim ilaci daha iyiyim yada öyle oldugumu saniyorumbence hiç normal yeme düzenine geri dönme canım bu zaten en az 1 kilo alman demek. ayrıca kendini durduramama sorunuda bence tamamen duygusal açlıktan yada benzeri şeylerden kaynaklanıyor o yüzden diyetisyene değil psikologa gitmek daha mantıklı zaten diyetisyenler öyle durumlarda piskolojik destek alın diyorlar bende kaç sene önce gitmiştim öyle demişti bırakmıstım diyetisyeni ben zaten ne yiyip yemicegimi biliyorum sonucta.
menün güzel olmuş cnmm afiyet olsun
canim burasi süper bi takim,sizinle hic bi ilgisi yok ama sizi böyle gördükce kendimden utaniyorum orasida ayri tabi..
Gozden cikarabilsem hemen gonderirim ebru'cum
Afiyet olsun Ayse cim ..
Afiyet olsun ebru cum ..
aa izne gitmene ne kalmis mumu cum, sen dikkat et toparlanmaya calis birde diyetisyene gidene kadar sakin normal besleneyim falan deme
bildiklerini uygulayamiyorsan motivasyonun eksiktir onuda burada bizimle edinmeye calis canim hem burda oldugun sure icinde
buranin etkisi nasildi faydasini goremedin mi ?
Afiyet olsun turtam ..
zerolari nerdeyse hergun iciyosun yanlis hatirlamiyorsam dunde vardi menunde bence dikkat artirma haftada bir falan ic cok zorlaniyosan ..
Yeterince yemişsin bence Betül ..
Yarın almayız Betül artıların hepsi gitsin ondan sonra, bir de haftaya girerim listeye haftaya kadar artılar gider diyorsan bu hafta mesaj sayılarını unutma
kizlar burda hepinizi sahit tutarak bir yemin etmek istiyorum zira baska türlü olmiycak...
birseyi 40 gün yemessen tadini unutr daha istemessin diye duymustum ,bu yüzden 40 gün boyunca her türlü cikolata tali pasta v.s dondurma cips ivir zivir ( kuru yemis haric) yemiyecegime yemin ediyorum..cok SIKISIRSAM kendime tatlandiricili tatli yapabilirim ve du duruma alisana kadar meyveleri biraz kacirabilirim bunu hosgörün ,artik bundan sonra sözüm kendime degil Allaha bi nevi nefis terbiyesi ben nefsimin degil o benim kölem olacak ( SIKIYSA DÖN SÖZÜNDEN :) ) ve ben bu yemini pazar günü sehir disindaki arkadasima gidecek olmama ragmen yapiyorum...
desteklerinizi bekliyorum
bence dukan yap canım..
dukani 3 kere denedim canim olmadi,yumurta kirmizi et seven bir insan degilim zira tavukda öyle aramam cok ,kisacasi denedim olmadi :)
canim bende artik psikoloji diye bisey kalmadi zaten orasi kesinde burda türk psikolog bulamiyorumki ,almana hem almancam yetmez hem kültür farki bi getirisi olmaz,bi dönem psikiyatrise gittim ilac aldim 6 ay suan biraktim ilaci daha iyiyim yada öyle oldugumu saniyorumkac gündür kafamin icnde kendi kendimle konusup duruyorum söylemek isteyipde söyleyemediklerimi söylüyorum ama söyleemk istedigim kisiye söylemedikce bi yarari olmuyo gerci söylesemde ollmuyoya ayni seyleri konusmaktan yoruldum ne istegim ne gücüm var zaten bazen bosveriyorum ozaman hersey iyi ama iste böyle dönem dönem geliyolar bana,birgün bi patlama yasiycam ama bakalim ne zaman..bide söyle birsey var ben kendime dert ettigim seyleri ,kendime dert ettigim icin cok kiziyorum kendime hafife aliyorum niye takiyosun diyorum bide bu sekilde kavga ediyorum kendimle oysa herkes kendi yasadigini bilir,kime sorsan en kötüsünü o yasiyodur ama bunu beynime anlatamiyorum bi türlü he tabi bide aile faktörü var aileden birne anlatsam verecekleri cevabi biliyorum``rahatmi batti`` bu yüzdende bastiriyorum bazi seyleri..bir dokun bin ah isit oldu canim kusura bakma :)
canim burasi süper bi takim,sizinle hic bi ilgisi yok ama sizi böyle gördükce kendimden utaniyorum orasida ayri tabi..
kizlar burda hepinizi sahit tutarak bir yemin etmek istiyorum zira baska türlü olmiycak...
birseyi 40 gün yemessen tadini unutr daha istemessin diye duymustum ,bu yüzden 40 gün boyunca her türlü cikolata tali pasta v.s dondurma cips ivir zivir ( kuru yemis haric) yemiyecegime yemin ediyorum..cok SIKISIRSAM kendime tatlandiricili tatli yapabilirim ve du duruma alisana kadar meyveleri biraz kacirabilirim bunu hosgörün ,artik bundan sonra sözüm kendime degil Allaha bi nevi nefis terbiyesi ben nefsimin degil o benim kölem olacak ( SIKIYSA DÖN SÖZÜNDEN :) ) ve ben bu yemini pazar günü sehir disindaki arkadasima gidecek olmama ragmen yapiyorum...
desteklerinizi bekliyorum
ins canim ,bide ben meyve delisi biri oldugum icin uyamadim dukana ama dsüncen dogru dukan en ufsk bir kacamagi bile affetmiyorki,diyorki sizin bir parca dediginiz sey sismis bir balona igne batirmak gibidirvalla ben de çok kaçamak yapardım diğerlerinde ama bunda bi yudum bile atmıyorum ağzıma sanki zehirlenicem gibi geliyo.benim derdime çare oldu bu diyet..bakalım sende kendini iyi hissedeceğin bi diyet bulursun inş.canım..
sen yurt dışındaydın dimi unutmuşum.. ben de o ilaçların pek etkisi oldugunu düşünmüyorum sadece geçiçi çözümler en iyisi konusmak derdini anlatmak. ailen yada arkadasların anlamasa bile buraya yazabilirsin seni rahatlatacaksa bize anlat burda görüyorsun kilo dışında pek çok sorunumuzu paylaşıyoruz insanı rahatlıyor yani sonucta ne kadar takmiycam desede insan bazı şeyleri çok takıyor. en iyisi kendine kızmaktan vazgecip bişeyleri oluruna bırakmak belki zamanla daha iyi olur cnm..
valla ben 60 gün de yemesem tadını unutmuyorum şahsen ama inş. sende sonuc farklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?