Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy korkarım ben böyle şeylerden.Sen dua etmeye devam et.Birde korku filmi gibi şeylerden uzak dur bence

Hatice'cim afiyet olsun gayet güzel yalnız pirzola en yağlı etmiş ..
.
Öyle olduğunu duymuştum Hilalcim de ızgaraydı ve yağ kısımlarını yemiyorum atıyorum,öyle olunca sıkıntı yapmadım.Ama yinede bundan sonra biraz daha dikkat ederim.

Geçmiş olsun canım.Önemli olan sağlık ileride beraber gidersiniz.Bu arada sporunu gördüm.Bizim şimdi arkadaşlarımız gelecek spor biraz geç vakte kaldı ama bir kısmını Jillian hariç yaptım.Gece yaptıklarımı bildiririm.

İnşallah çok güzel haberler alırsınız canım.Hadi hayırlısı bakalım.

aynen öyle olacak hilalcim 2 senenin sonunda yeniden bir arada olacağız inş.

olmaz mı canım geldiğinde nasıl seviniyor,sürekli benim babam gelecek diyor,giderken ağlıyor baba işe gitme diye
Kıyamam canım.Sen yine sabrediyorsun da çocuk için gerçekten çok zor.İnşallah tainle beraber daha çok birarada olursunuz.Fıstıkta babasına kavuşmuş olur. Asker eşi olmak çok zor gerçekten.Allah sabır ve kolaylık versin.Evle çocukla ilgili her sorumluluk anneye düşüyor.

Afiyet olsun yanlışının farkındasın sanırım.Yarın telafi edersin.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü

akşam
1 tabak çorba
2 parça tavuk yağsız tavada
salata

aradada meyveli yoğurt yicezz

Gizem'cim menülerimizi akşamları toplu şekilde yazıyoruz. Yorumlaması daha kolay oluyor.

Diğer öğünlerin biraz problemli olsada akşamın çok güzel olmuş. Afiyet olsun. Bide biz akşam en geç saat 18:00 de yemeği kesiyoruz canım. Çok işe yarıyor. Ara için söyledim.

iyi aksamlar kizlar ,bugünkü menüm

sabah
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
ajvar sosu( sarimsagi cok koymusum sabah sabah kötü oldu )

biraz beyaz peynir
4 zeytin
salatalik

ara
cilek,cape bektasi üzümü

ögle
peynirli pirasa
yogurt
2 dilim protein ekmegi

ara
1elma

aksam
bir tabak bulgur pilavi
yogurt
2 salatalik

2 litre su
bir kupa yesil cay

30 dk jillian

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Şnitzel + salata + Yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kaseden birazcık fazla sütlü nesfit

2 litre su + 1 fincan yeşilçay

Spor : 45 dk açık havada bisiklet ve çeşitli hareketler

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menülerin. Biz ara yapmadığımız için senin aralar biraz çok göründü bana. Bide bulgur pilavını akşam yemezsen bende daha iyi olur. O tür yemekleri genelde ben öğle yemeklerinde yiyorum. Akşamları daha hafif oluyor.

menüleriniz güzel olmus bebekler benimde menüm

sabah
1 diklim kepek ekmegi
1 yumurta
peynir
zeytin

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık badem

akşam
1 kase ayranaşı çorbası
soslu davuk
yogurt

spor: 1 saat

kızlar yarın börülce yemegi yapmak istiyorum amma daha önce hiç yiyern var mı ben ünide yedim güzeldi tadı amma hiç yapamdım fasulye gibiymiş sanırım yapılışı agır birşey değildir herhalde bir gece önceden suda bekleticekmişim falan tam olarak bilen var mı yapılışını yaww internette herkes degisik birşey anlatmış :26::26:

canim ben yaptim ,normaldi tadi ayni taze fasulye gibi pisiriliyo ama ben suda filan bekletmedim ama sanirim sen kuru börülceden bahsediyosun onunla ilgili bir bilgim yok

evet canim aslinda bende ara yapmak istemiyorum ama migdem kazinmaya baslayinca yapiyorumki yemege saldirmayayim diye,bulgurada gelince haklisn aksam olmasa daha iyi ama baska yemek yoktu :)

Afiyet olsun turticim çok güzel bir menü olmuş.

Kuru börülce yemedim hiç daha doğrusu kayınvalidem haşlayıp tarhana çorbasının içine atıyor öyle yemiştim. Eğer kuruysa barbunya gibi pişir. Bence lezzetli olur. Tazesinin hem yemeği hem salatası çok güzel olur. Kayınvalidem sık sık yapar. Canım çekti şimdi

evet canim aslinda bende ara yapmak istemiyorum ama migdem kazinmaya baslayinca yapiyorumki yemege saldirmayayim diye,bulgurada gelince haklisn aksam olmasa daha iyi ama baska yemek yoktu :)

O zaman sorun yok canım sakın kendini aç bırakma. Çünki aç kalınca daha kötü şeyler oluyor. Afiyet olsun

evet canim,tesekür ederim

Afiyet olsun turticim çok güzel bir menü olmuş.

Kuru börülce yemedim hiç daha doğrusu kayınvalidem haşlayıp tarhana çorbasının içine atıyor öyle yemiştim. Eğer kuruysa barbunya gibi pişir. Bence lezzetli olur. Tazesinin hem yemeği hem salatası çok güzel olur. Kayınvalidem sık sık yapar. Canım çekti şimdi

O zaman sorun yok canım sakın kendini aç bırakma. Çünki aç kalınca daha kötü şeyler oluyor. Afiyet olsun

canim ben yaptim ,normaldi tadi ayni taze fasulye gibi pisiriliyo ama ben suda filan bekletmedim ama sanirim sen kuru börülceden bahsediyosun onunla ilgili bir bilgim yok

senin dedigin deniz börülcesi oluyor herhalde canımm oda cok güzel oluyormuş ya

hmm anladım tskrlerr cnm kokusu falan cok güzel ya suya koydumda yemegide güzel olucak herhalde

kızlar msj sayısı toplama sıram mı geldi benim?
ayy ne güldüm kendime.dün akşam edaydı sanırım mesaj sayısını yazmış özelden bana.yazıp dicektim 'ablacım yanlış yollamışsın' neyse sonra derim dedim.şimdide bi girdim büsürü böle mesaj dolu kutum..siz aranızda ne zaman anlaştınız yaa

Maşallah Hatice'cim çok güzel menülerin ..

akşam
1 tabak çorba
2 parça tavuk yağsız tavada
salata

aradada meyveli yoğurt yicezz

Çok arayı yapmasan daha iyi olacaktır Gizem'cim ..

bende ilkbahari cok severim ama buranin 19 derecesi öyle senin dedigin gibi degil hava kapali buhranli :) ama sicak ne kadar bunaltsada yazdanda vazgecemem

Doğum günün yazın mı ?
Ben insanların sevdiği mevsimlerin doğum tarihleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum ..

Ebru'nun da dediği gibi araların bakınca çok geliyor ama aralar bence de kişiden kişiye değişiyor eğer ara yapmayıp yemeğe saldırılacaksa evet yapılmalı.
Bir de akşam bulgur tarzında yemekler olduğu zamanlar için evde nesfit ya da tavuk gibi hazır şeyler bulundursan iyi olur ..

Afiyet olsun Ebru'cum simitin yarısını da birisine vermişsin galiba iyi olmuş ..

Turtam çok güzel gidiyorsun harikasın ..

Reyhan abla cuma günü listeyi paylaşmıştım ama görmedin sanırım ..

7 -8 Mayıs : angelic2
9 - 10 Mayıs : chika
11 - 12 Mayıs : elmaliturta
14 - 15 Mayıs : Laydline
16 - 17 Mayıs : Mumu85
18 - 19 Mayıs : Tadli
21 - 22 Mayıs : UcukMavi
23 - 24 Mayıs : Uzayım

Çok çabuk üşüyen bir insanım ama yine de kışı çok seviyorum yazın sıcağına hiç gelemiyorum 19-20 ne güzel ne çok soğuk ne de sıcak ..

ne burcusun sen yahu..terazi misin yoksa..ayy bahar geldiğinden beri tıpatıp aynı cümleleri kurup duruyorum bende hilalcim..hep böyle olsa ne güzel ohh mis

kaçırmışım canım..saol şimdi gördüm

saol Hilalim bari tartıda da sonucu güzel olsa ben hep bu kilolarda takılıyorum biliyorsun ondan hiç kaçamak falan yapmak istemiyorum şöyle 63'e falan düşene kadar :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…