Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neden kimse yokkkkk uleeeeeeeeeeeeeeeen ben de kaçıyorum o zaman spora çok sıkıldım görüşürük bebekler

Evet yaaaa uğramamış bugün kimse. Bomboş kalmış topiğimiz. Ben iş yerinde okudum biraz ama yazamadım. İşlerim vardı dışarda birazda erken çıktım işten.

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da allah bereket versin

Maşallah diyelim aman nazar değmesin o zaman.

Tam merak etme düşer bir süre sonra diyecektim. Aşağıdaki mesajda yazmışsın zaten ateşi düştü diye. İnşallah iyileşir biran önce canım. Tekrardan geçmiş olsun.

Kızım uyudu sonunda, yourt için de sütümü kaynattım, şimdi spor zamanııııı....
Sonra görüşürüz, kimse yok zaten sanırsam

Ohhh hadi bakalım erisin yağlar. Bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyoruz unutma Eda'cım (İsmini karıştırmadım dimi )

Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırım Hergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi

Aman kız sus öyle deme ne atması felan. Senin bünye böyle kaldırıyor demek ki . Zaten senin kilo verecek yerinde kalmamış ama sen hala ısrar ediyosun.

Aman kız sus öyle deme ne atması felan. Senin bünye böyle kaldırıyor demek ki . Zaten senin kilo verecek yerinde kalmamış ama sen hala ısrar ediyosun.
Yok canım ya.Acaba vücudum kas mı yaptı:44:Kilo vermezesem(inşallah vermişimdir 1 haftadır morelim bozuk) kas eritmek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım

ayyy kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan yaaaa
ıce teanın etkisi fazlamıdır sizce

Gönül'cüm geçmiş olsun umarım geçer bir an önce ağrısı ..

gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet

akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero

ara
dukan dondurma

Maşallah pek güzel Ayşe ..

Hayırlısıyla geçse şu hafta inşallah kutlama olur Ayşe'cim ..

kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara da allah bereket versin

Reyhan abla maşallah çok güzel verdin utanalım azıcık biz de ..

Geçmiş olsun Mumu'cum inşallah toparlar bir an önce ..

Topigimiz bombos kalmis ayyy :26:

Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..

Cidden neden böyle bu sıralarda takım

Ördek ve annesi gibi
Çok tatlısın Eda'cım ..

Teşekkürler Hilal'cim simidin kalan yarısınıda bugün yedim

Kaçar mı benden diyorsun yani

Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırım Hergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi

Öyle düşünme Hatice'cim ama olursa bütün haftalık menünü toparlayıp burada incelemeye açacağım niye olabilir diye ..

Yok canım ya.Acaba vücudum kas mı yaptı:44:Kilo vermezesem(inşallah vermişimdir 1 haftadır morelim bozuk) kas eritmek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım

Canım benim ne aks eritmesi yapma etme.
O kasları eritmen demek biraz diyetini bozduğunda hemen kilo alman demek olacak.
Hem diyelim ki şimdiki kilona çıktın kilo alıp ama kas eritip yerine yağ aldın ne olacak yaklaşık 5 katı büyüklüğünde duracak o aldığın kilo ..
Sakın ama sakın öyle bir şey yapma.
Mutlaka vardır daha vücudunda eriteceğin yaş miktarı azaldığından zorluyor tabi ..
Yağ kas oranını ölçtürsen ya sen bir ..

Hem de çook.
Şeker oranı çok fazla ..

Olurmu öyle şey canım. Millet kas yapmaya uğraşır bizimkisi eritmeye uğraşacak. Bu hafta yine kilo veremezsen bence sen bir hafta sporu bırak hiç spor yapma. Bakalım o zaman ne olacak.

Hiç bir fikrim yok ama sonuçta hazır bir içecek. Bi şekilde kalorisi vardır.

Kaçar mı benden diyorsun yani

Kaçamadı Hilal'cim

Kurtuluş yok benden. Normalde eve getiriyordum kızım yiyordu. Çok seviyor simidi. Dün unutmuşum getirmeyi. Boşa gitmesin diye yedim bende

yaaaaa üfff desene bugun şeker fazla aldık ...
1 bardak arada içtim
yarım bardak da vişne suyu içtim
amaan ya

Yağ kas oranını ölçtürmeyi bende düşünüyorum Hilalcim.Gelecek pazartesi lazer rendevum var orda ölçtüreceğim inşallah. Bakalım ne neymiş :44:

1 bardak arada içtim
amaan ya

Olan olmuş artık. Düşünme şimdi sen bunları. Bidahaki sefere dikkat edersin sorun olmaz o zaman.

Bugün elektrikler hiç yoktu burada bir ara geldi tam açtım yazmaya başlayacağım pat gitti yine.
Ne derse gidiyorum bu hafta ne spor yapıyorum ne diyet cuma ne olacak cidden merak ediyorum ..

Bugün elektrikler hiç yoktu burada bir ara geldi tam açtım yazmaya başlayacağım pat gitti yine.
Ne derse gidiyorum bu hafta ne spor yapıyorum ne diyet cuma ne olacak cidden merak ediyorum ..

İnşallah + çıkmazsın Hilal'cim. Ben senin menüleri hiç göremez oldum.

Son düzenleme:
bugunki menümmm

sabah 2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
2 kk peynir
çay

ara
1 vişne suyu
2 eti form bisküvi

öğle (bu işte çok kötü yaaa en iyisinimi seçtim bilemedim ....makarna vardı dedim makarna yemiyeyim hem o çoook çabuk açıktırıyor beni )
yarım kase yoğurt
2 kaşık kızartma yağlarını süzdürdüm aldım
1 dilim ekmek

ara 1 galeta 1 ıce tea

Kaçamadı Hilal'cim

Kurtuluş yok benden. Normalde eve getiriyordum kızım yiyordu. Çok seviyor simidi. Dün unutmuşum getirmeyi. Boşa gitmesin diye yedim bende

Dimi çöpe gideceğine midene gitsin

1 bardak arada içtim
amaan ya

Meyve suyunun da ice teanin de şeker oranı çok fazla Gizem'cim ikisi bir ara da daha da bir kötü olmuş.
Onun yerine maden suyunun içine limon sıkıp içmeye alışsan ya ..

Yağ kas oranını ölçtürmeyi bende düşünüyorum Hilalcim.Gelecek pazartesi lazer rendevum var orda ölçtüreceğim inşallah. Bakalım ne neymiş :44:

Hadi bakalım sonuçlara göre daha net bir yorum yaparız canım ..

Akşam yemekte ne var? yorumu tam yapalım

evet iki şekerli meyve suyu fena oldu ya esas akşamı düşünüyorum ben

ne yesem kiii
yumurta yesem olurmu kızlar yapsam ya ne yicem ben siz ne yiceksiniz

Benüm MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt

İnşallah + çıkmazsın Hilal'cim. Ben senin menüleri hiç göremez oldum.

İnşallah bakalım Ebru'cum cidden çok yedim ama cumaya kadar menülerim olmasın cumadan itibaren tam gaz göreceksiniz inşallah ..

Bişey olmaz canım.Yaptığın stres hepsini eritmiştir.

Bana da öyle geliyor aslında Hatice ..
Gözyaşlarıma sayalım yediklerimi ..

Gizem'cim meyve suları olmamış.
Yağlar için deniliyor ki ; vücudumuzdan atmak istediğimiz yağlarken sizce başka canlıların yağlarını vücudumuza alarak bunu gerçekleştirebilir miyiz ?
Okulunuzda mutfak var evden bir şeyler götürsen rica etsen ızgarada yapmazlar mı senin için ?
Ya da yiyebileceğin başka şeyler düşünsek ?

evet iki şekerli meyve suyu fena oldu ya esas akşamı düşünüyorum ben

ne yesem kiii
yumurta yesem olurmu kızlar yapsam ya ne yicem ben siz ne yiceksiniz

Yumurta yiyebilirsin hem tok tutar.
2 yumurtayı haşla eğer lor peynir varsa ezip bol lor peynirle karıştır o yoksa beyaz peynirin miktarını daha az tutarak hazırla yanına da büyük bir bardak ayran ..

Afiyet olsun Hatice'cim gayet iyi gidiyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…