neden kimse yokkkkk uleeeeeeeeeeeeeeeen ben de kaçıyorum o zaman spora çok sıkıldım görüşürük bebekler
kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara daallah bereket versin
kolay gelsin canim,bende sporumu yaptim dusumu aldim simdi yesil cayimi iciyorum,ufaklik uyudu büyük oglum 40 derece atesle yatiyo ,düsmüyo atesi ama simdi terlemeye basladi sanirim düsmeye basladi ates yarin yine doktora götürücem,antibiyotigede basladik ama niye düsmüyo ates anlamadim.
Kızım uyudu sonunda, yourt için de sütümü kaynattım, şimdi spor zamanııııı....
Sonra görüşürüz, kimse yok zaten sanırsam
Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırımHergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi
Yok canım ya.Acaba vücudum kas mı yaptı:44:Kilo vermezesem(inşallah vermişimdir 1 haftadır morelim bozuk) kas eritmek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağımAman kız sus öyle deme ne atması felan. Senin bünye böyle kaldırıyor demek ki . Zaten senin kilo verecek yerinde kalmamış ama sen hala ısrar ediyosun.
Nasilsiniz kizlar, ben hic iyi degilim discim vardi varolan dolguyu bosalltti icini oydu uyusturup etmeden
canim cok yandi
Olanlari anlattim..
icini bosallttik sonra filmini cekti yogun iltihap varmis, antibiyotik verdi on gun kullan iltihap dagilirsa
yeni dolgu yapicaz dagilmazsa dsini cekicez dei
Allah im bir aydir ne cektim ben bu disten yaaa agri kesicilerle duruyorum nasil is
sorun ne anlayamadim sabhatan beri kivraniyorum
ins duzelir dua edin nolur,
aksama kadar yattim hicbir is yapmadim sudan baska bisey yemedim icmedim ...
3-4 gune agrinin gecmesi lazimmis ins gecer duanizi eksik etmeyin,
iyi geceler dilerim ..
gönülcüm çok geçmiş olsun cnm inş. düzelir
menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
akşam
dukan hamburger
domates
yeşil soğan
zero
ara
dukan dondurma
msj sayım 13 kızlar.yarın eşim evde ben yokum.bu afat tayin haftası çok yoğunum ve karışım valla.cuma günü arkadaşlar gelecek çoğu tayinci kutlama yapacağız inş.artık kutlama mı olur moral düzeltme mi olur kısmet.hayırlısı olsun bakalım
kızlar çok iyi hissdiyorum kendimi yaa.
tam 2 haftam bitti dukanda.ve ben 6.3 kg verdim.bi de kabızlık olmasa daha fazla verirdim ama bu kadara daallah bereket versin
kolay gelsin canim,bende sporumu yaptim dusumu aldim simdi yesil cayimi iciyorum,ufaklik uyudu büyük oglum 40 derece atesle yatiyo ,düsmüyo atesi ama simdi terlemeye basladi sanirim düsmeye basladi ates yarin yine doktora götürücem,antibiyotigede basladik ama niye düsmüyo ates anlamadim.
Topigimiz bombos kalmis ayyy :26:
Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..
Kızım 14 aylık, ve 5 dk yerinde durmuyo, evde sürekli anne ördek ve yavrusu gibi dolaşıyoruz, 2 kardeş olunca daha kolaydır belki.. Ya da seninkiler uslu sanırım bnmki biraz canavar
Inşallah ateşi çıkmaz bi daha kuzunun canım..
Teşekkürler Hilal'cim simidin kalan yarısınıda bugün yedim
Sağol Ebrucum da hergün böyle spor yapsam bende zayıflarım sanırımHergün yapamıyorum veya bir kısmını yapıyorum.Bakalım bu hafta ne olacak.Veremezssem gidip bir yerden atacağım kendimi
Yok canım ya.Acaba vücudum kas mı yaptı:44:Kilo vermezesem(inşallah vermişimdir 1 haftadır morelim bozuk) kas eritmek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım
ayyy kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan yaaaa
ıce teanın etkisi fazlamıdır sizce
Yok canım ya.Acaba vücudum kas mı yaptı:44:Kilo vermezesem(inşallah vermişimdir 1 haftadır morelim bozuk) kas eritmek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım
ayyy kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan yaaaa
ıce teanın etkisi fazlamıdır sizce
Kaçar mı benden diyorsun yani
Canım benim ne aks eritmesi yapma etme.
O kasları eritmen demek biraz diyetini bozduğunda hemen kilo alman demek olacak.
Hem diyelim ki şimdiki kilona çıktın kilo alıp ama kas eritip yerine yağ aldın ne olacak yaklaşık 5 katı büyüklüğünde duracak o aldığın kilo ..
Sakın ama sakın öyle bir şey yapma.
Mutlaka vardır daha vücudunda eriteceğin yaş miktarı azaldığından zorluyor tabi ..
Yağ kas oranını ölçtürsen ya sen bir ..
Hem de çook.
Şeker oranı çok fazla ..
Yağ kas oranını ölçtürmeyi bende düşünüyorum Hilalcim.Gelecek pazartesi lazer rendevum var orda ölçtüreceğim inşallah. Bakalım ne neymiş :44:
Canım benim ne aks eritmesi yapma etme.
O kasları eritmen demek biraz diyetini bozduğunda hemen kilo alman demek olacak.
Hem diyelim ki şimdiki kilona çıktın kilo alıp ama kas eritip yerine yağ aldın ne olacak yaklaşık 5 katı büyüklüğünde duracak o aldığın kilo ..
Sakın ama sakın öyle bir şey yapma.
Mutlaka vardır daha vücudunda eriteceğin yaş miktarı azaldığından zorluyor tabi ..
Yağ kas oranını ölçtürsen ya sen bir ..
Hem de çook.
Şeker oranı çok fazla ..
yaaaaa üfff desene bugun şeker fazla aldık ...
1 bardak arada içtim
yarım bardak da vişne suyu içtim
amaan ya
Bugün elektrikler hiç yoktu burada bir ara geldi tam açtım yazmaya başlayacağım pat gitti yine.
Ne derse gidiyorum bu hafta ne spor yapıyorum ne diyet cuma ne olacak cidden merak ediyorum ..
Bişey olmaz canım.Yaptığın stres hepsini eritmiştir.Bugün elektrikler hiç yoktu burada bir ara geldi tam açtım yazmaya başlayacağım pat gitti yine.
Ne derse gidiyorum bu hafta ne spor yapıyorum ne diyet cuma ne olacak cidden merak ediyorum ..
Kaçamadı Hilal'cim
Kurtuluş yok benden. Normalde eve getiriyordum kızım yiyordu. Çok seviyor simidi. Dün unutmuşum getirmeyi. Boşa gitmesin diye yedim bende
yaaaaa üfff desene bugun şeker fazla aldık ...
1 bardak arada içtim
yarım bardak da vişne suyu içtim
amaan ya
Yağ kas oranını ölçtürmeyi bende düşünüyorum Hilalcim.Gelecek pazartesi lazer rendevum var orda ölçtüreceğim inşallah. Bakalım ne neymiş :44:
Akşam yemekte ne var?bugunki menümmm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
2 kk peynir
çay
ara
1 vişne suyu
2 eti form bisküvi
öğle (bu işte çok kötü yaaa en iyisinimi seçtim bilemedim ....makarna vardı dedim makarna yemiyeyim hem o çoook çabuk açıktırıyor beni )
yarım kase yoğurt
2 kaşık kızartma yağlarını süzdürdüm aldım
1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 ıce tea
İnşallah + çıkmazsın Hilal'cim. Ben senin menüleri hiç göremez oldum.
Bişey olmaz canım.Yaptığın stres hepsini eritmiştir.
bugunki menümmm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
2 kk peynir
çay
ara
1 vişne suyu
2 eti form bisküvi
öğle (bu işte çok kötü yaaa en iyisinimi seçtim bilemedim ....makarna vardı dedim makarna yemiyeyim hem o çoook çabuk açıktırıyor beni )
yarım kase yoğurt
2 kaşık kızartma yağlarını süzdürdüm aldım
1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 ıce tea
evet iki şekerli meyve suyu fena oldu ya esas akşamı düşünüyorum ben
ne yesem kiii
yumurta yesem olurmu kızlar yapsam ya ne yicem ben siz ne yiceksiniz
Benüm MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?