Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada kızlar dukanın kitabını okuyorum bir bilgi aktarayım burada.
Ben şu suyun yemek sırasında içilip içilmemesiyle ilgili net bir bilgi bulamamıştım.
Dukan da diyor ki yemek sırasında su için, hem günün diğer saatlerinde su içmeye devam etmenizi sağlar hem mide de su yer kaplayacağından daha çabuk doymayı sağlar hem besinlerin kana daha geç karışmasını sağlar hem de kabızlığı önler ..
Ayy ne çok hem dedim yazdıkça aklıma geldi ..

yok canım sanmıyorum ama bugun listeyi aldım okuldan öğlen ne yiyeceğimi kararlaştırıcam hatta yarın 3 günlük menü yapmayı düşünüyorum burayada yazarım değerlendiririz birlikte...

yok canım sanmıyorum ama bugun listeyi aldım okuldan öğlen ne yiyeceğimi kararlaştırıcam hatta yarın 3 günlük menü yapmayı düşünüyorum burayada yazarım değerlendiririz birlikte...

Tamam Gizem'cim bak havalar ısınmışken zayıflamak daha kolay oluyor bu fırsatı değerlendirmeni tavsiye ederim ..

bu arada dünkü sporum
1.5 mil leslie
15 bisiklet gibi ayak çevirme
10*2 ayak kaldır indir
5 ayakları kaldır tut
5 tanede mekik çekebildim

Evet bu durum insanın kafasına takılıyor.Kimisi de yemek yerken su içmeyin, mide elastik bir yapıda olduğu için büyüyor diyor.Çabuk doymayı sağladığı içinse mantıklı:44:.

bu arada dünkü sporum
1.5 mil leslie
15 bisiklet gibi ayak çevirme
10*2 ayak kaldır indir
5 ayakları kaldır tut
5 tanede mekik çekebildim
Güzel olmuş zamanla sayıları arttırırsın.

Çok farklı yorumlar var ama sürekli içilecekse hayat boyu bana mantıklı geldi HAtice, ben zaten suyu çok arıyordum ama içmiyordum yemekte.

Çok farklı yorumlar var ama sürekli içilecekse hayat boyu bana mantıklı geldi HAtice, ben zaten suyu çok arıyordum ama içmiyordum yemekte.
O da mantıklı Hilalcim.Zaten yemek yerken ihtiyaç duyuyorsan içmelisin.Kola,meyve suyu vb içileceğine en yararlısı su içmek olsa gerek.

ayyy kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan yaaaa
ıce teanın etkisi fazlamıdır sizce

yaaaaa üfff desene bugun şeker fazla aldık ...
1 bardak arada içtim
yarım bardak da vişne suyu içtim
amaan ya

canım onlar çok şekerli içecekler lightları bile öyle çok tatlı istiyorsa canın taze sıkılmış meyve sularından iç hani büfelerde falan ol daha iyi olur yani

O da mantıklı Hilalcim.Zaten yemek yerken ihtiyaç duyuyorsan içmelisin.Kola,meyve suyu vb içileceğine en yararlısı su içmek olsa gerek.

Kitapta light içecekler içmenin de iyi olduğundan bahsetmiş ben koladan falan tedirgin olmuyor değildim artık daha rahat içeceğim ..
Önümüzdeki hafta 5 gün atakla başlayacağım zaten ..

benimde menüm

sabah
2 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
yumurta

öğlen
sütlü nescafe
badem fındık
kayısı

akşam
börülce yemegi
kepekli pirinçten yapılmış 3 kaşık pilav (o kadar da güzel değildi tadı yaa kepekli pirinçmi olurmuş)

spor: 1 saat

Afiyet olsun turtam kepekli pirinç nasıl bir şey esmer pirinç gibi mi ?

Topigimiz bombos kalmis ayyy :26:

Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..
tesekür ederim canim
valla canim ben saatimde yaptim yapmadim ,yapamssam bir daha cok zor geliyor bana hele aksam üstü imkansiz benim icin :)
ay canim nerde ya 2 oglan cocugu hergün evde 3.dünya savasi yasiyoruz suanda bile birbirlerini yemekle mesguller :) büyügü nerdeyse 6 ufaklikda 3 yasini 2 ay geciyo
tesekür ederim canim,düstü düsmesinede 2 farkli ilac verdim anca düstü ins cikmaz bidaha,atesi cikiyo yatiyo ates düsüyo kalkip kosturmaya basliyo,su cocuklarin enerjisi azcikda bende olsa ne olur sanki :)
ins canim..
canim gercekten cok kafa karistirici,kan gurubuna göre beslenmede tam tersini söylüyor,suyu yemekle birlikte icmeyin hatta yemekten yalnis hatirlamiyosam 2 saat sonra icin diyor,nedenini unuttum simdi ama oda bayagi acikliyordu hatirladigi kadariyla,suyu ye4mege baslamadan icince ne yiyecegimizi gördügümz zaman beyin migdeye sinyal veriyomus bunlari bunlari yiycem diye o sirada su ictikmi beyin onu su olarak algilamiyomus falan filandi iste :) bende cok su icerdim yemekle onu okuduktan sonra dikkat ediyorum ama öyle yemekten sonra 2 saat filan bekleyemem susuyorum ne yapayim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…