İnşallah bakalım Ebru'cum cidden çok yedim ama cumaya kadar menülerim olmasın cumadan itibaren tam gaz göreceksiniz inşallah ..
Bana da öyle geliyor aslında Hatice ..
Gözyaşlarıma sayalım yediklerimi ..
Gizem'cim meyve suları olmamış.
Yağlar için deniliyor ki ; vücudumuzdan atmak istediğimiz yağlarken sizce başka canlıların yağlarını vücudumuza alarak bunu gerçekleştirebilir miyiz ?
Okulunuzda mutfak var evden bir şeyler götürsen rica etsen ızgarada yapmazlar mı senin için ?
Ya da yiyebileceğin başka şeyler düşünsek ?
Yumurta yiyebilirsin hem tok tutar.
2 yumurtayı haşla eğer lor peynir varsa ezip bol lor peynirle karıştır o yoksa beyaz peynirin miktarını daha az tutarak hazırla yanına da büyük bir bardak ayran ..
Afiyet olsun Hatice'cim gayet iyi gidiyorsun ..
yok canım sanmıyorum ama bugun listeyi aldım okuldan öğlen ne yiyeceğimi kararlaştırıcam hatta yarın 3 günlük menü yapmayı düşünüyorum burayada yazarım değerlendiririz birlikte...
bu arada dünkü sporum
1.5 mil leslie
15 bisiklet gibi ayak çevirme
10*2 ayak kaldır indir
5 ayakları kaldır tut
5 tanede mekik çekebildim
Evet bu durum insanın kafasına takılıyor.Kimisi de yemek yerken su içmeyin, mide elastik bir yapıda olduğu için büyüyor diyor.Çabuk doymayı sağladığı içinse mantıklı:44:.Bu arada kızlar dukanın kitabını okuyorum bir bilgi aktarayım burada.
Ben şu suyun yemek sırasında içilip içilmemesiyle ilgili net bir bilgi bulamamıştım.
Dukan da diyor ki yemek sırasında su için, hem günün diğer saatlerinde su içmeye devam etmenizi sağlar hem mide de su yer kaplayacağından daha çabuk doymayı sağlar hem besinlerin kana daha geç karışmasını sağlar hem de kabızlığı önler ..
Ayy ne çok hem dedim yazdıkça aklıma geldi ..
Güzel olmuş zamanla sayıları arttırırsın.bu arada dünkü sporum
1.5 mil leslie
15 bisiklet gibi ayak çevirme
10*2 ayak kaldır indir
5 ayakları kaldır tut
5 tanede mekik çekebildim
Evet bu durum insanın kafasına takılıyor.Kimisi de yemek yerken su içmeyin, mide elastik bir yapıda olduğu için büyüyor diyor.Çabuk doymayı sağladığı içinse mantıklı:44:.
Güzel olmuş zamanla sayıları arttırırsın.
O da mantıklı Hilalcim.Zaten yemek yerken ihtiyaç duyuyorsan içmelisin.Kola,meyve suyu vb içileceğine en yararlısı su içmek olsa gerek.
Çok farklı yorumlar var ama sürekli içilecekse hayat boyu bana mantıklı geldi HAtice, ben zaten suyu çok arıyordum ama içmiyordum yemekte.
ayyy kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan yaaaa
ıce teanın etkisi fazlamıdır sizce
yaaaaa üfff desene bugun şeker fazla aldık ...
1 bardak arada içtim
yarım bardak da vişne suyu içtim
amaan ya
O da mantıklı Hilalcim.Zaten yemek yerken ihtiyaç duyuyorsan içmelisin.Kola,meyve suyu vb içileceğine en yararlısı su içmek olsa gerek.
canım onlar çok şekerli içecekler lightları bile öyle çok tatlı istiyorsa canın taze sıkılmış meyve sularından iç hani büfelerde falan ol daha iyi olur yani
Hilalcim niye böyle yapıyorsun yaaaa
Kitapta light içecekler içmenin de iyi olduğundan bahsetmiş ben koladan falan tedirgin olmuyor değildim artık daha rahat içeceğim ..
Önümüzdeki hafta 5 gün atakla başlayacağım zaten ..
Turtam onlar da çok şekerli onlar da iyi değil diyette ..
benimde menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
yumurta
öğlen
sütlü nescafe
badem fındık
kayısı
akşam
börülce yemegi
kepekli pirinçten yapılmış 3 kaşık pilav (o kadar da güzel değildi tadı yaa kepekli pirinçmi olurmuş)
spor: 1 saat
Benüm MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt
tesekür ederim canimTopigimiz bombos kalmis ayyy :26:
Mumu cum oglun nasil ins daha iyidir, gecmis olsun canim ..
valla canim ben saatimde yaptim yapmadim ,yapamssam bir daha cok zor geliyor bana hele aksam üstü imkansiz benim icin :)Çok geçmiş olsun Gönül.Demekki ilk baştan beri dişteki sinirleri tam olarak temizlememişler.Ben aynı dişe 3 kez dolgu yaptırıp sinirlerini temizletmiştim.Çok kötü ağrıdan yanağımı ısırıyordum yara olmuştu.İltihap insin iyice sinirleri temizlesinler de ben yine söylüyorum kaplama yaptırmanı öneririm.
Afiyet olsun Ayşe güzel olmuş.
İnşallah taininiz istediğiniz yere çıkarda kutlama olur canım.
Geçmiş olsun canım.Maşallah sporda erkenden yapılmış.Bende birazdan yaparım.
ay canim nerde ya 2 oglan cocugu hergün evde 3.dünya savasi yasiyoruz suanda bile birbirlerini yemekle mesguller :) büyügü nerdeyse 6 ufaklikda 3 yasini 2 ay geciyoKızım 14 aylık, ve 5 dk yerinde durmuyo, evde sürekli anne ördek ve yavrusu gibi dolaşıyoruz, 2 kardeş olunca daha kolaydır belki.. Ya da seninkiler uslu sanırım bnmki biraz canavar
Inşallah ateşi çıkmaz bi daha kuzunun canım..
tesekür ederim canim,düstü düsmesinede 2 farkli ilac verdim anca düstü ins cikmaz bidaha,atesi cikiyo yatiyo ates düsüyo kalkip kosturmaya basliyo,su cocuklarin enerjisi azcikda bende olsa ne olur sanki :)Evet yaaaa uğramamış bugün kimse. Bomboş kalmış topiğimiz. Ben iş yerinde okudum biraz ama yazamadım. İşlerim vardı dışarda birazda erken çıktım işten.
Maşallah diyelim aman nazar değmesin o zaman.
Tam merak etme düşer bir süre sonra diyecektim. Aşağıdaki mesajda yazmışsın zaten ateşi düştü diye. İnşallah iyileşir biran önce canım. Tekrardan geçmiş olsun.
Ohhh hadi bakalım erisin yağlar. Bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyoruz unutma Eda'cım(İsmini karıştırmadım dimi )
ins canim..
Gönül'cüm geçmiş olsun umarım geçer bir an önce ağrısı ..
Maşallah pek güzel Ayşe ..
Hayırlısıyla geçse şu hafta inşallah kutlama olur Ayşe'cim ..
Reyhan abla maşallah çok güzel verdin utanalım azıcık biz de ..
Geçmiş olsun Mumu'cum inşallah toparlar bir an önce ..
Cidden neden böyle bu sıralarda takım
Ördek ve annesi gibi
Çok tatlısın Eda'cım ..
Kaçar mı benden diyorsun yani
Öyle düşünme Hatice'cim ama olursa bütün haftalık menünü toparlayıp burada incelemeye açacağım niye olabilir diye ..
canim gercekten cok kafa karistirici,kan gurubuna göre beslenmede tam tersini söylüyor,suyu yemekle birlikte icmeyin hatta yemekten yalnis hatirlamiyosam 2 saat sonra icin diyor,nedenini unuttum simdi ama oda bayagi acikliyordu hatirladigi kadariyla,suyu ye4mege baslamadan icince ne yiyecegimizi gördügümz zaman beyin migdeye sinyal veriyomus bunlari bunlari yiycem diye o sirada su ictikmi beyin onu su olarak algilamiyomus falan filandi iste :) bende cok su icerdim yemekle onu okuduktan sonra dikkat ediyorum ama öyle yemekten sonra 2 saat filan bekleyemem susuyorum ne yapayim yani :)Bu arada kızlar dukanın kitabını okuyorum bir bilgi aktarayım burada.
Ben şu suyun yemek sırasında içilip içilmemesiyle ilgili net bir bilgi bulamamıştım.
Dukan da diyor ki yemek sırasında su için, hem günün diğer saatlerinde su içmeye devam etmenizi sağlar hem mide de su yer kaplayacağından daha çabuk doymayı sağlar hem besinlerin kana daha geç karışmasını sağlar hem de kabızlığı önler ..
Ayy ne çok hem dedim yazdıkça aklıma geldi ..
hmmmm ne bilim yani meyveyi yiyicene suyunu içebilir tatlı ihtiyacı gider diye düşündümdü
Afiyet olsun turtam kepekli pirinç nasıl bir şey esmer pirinç gibi mi ?
Turtam o bir bardaklar için 3 tane portakal falan kullanılıyor.
Diğer meyveler de ona yakın ..
O da bir günde fazla oluyor.
Bir de lif oranı azalıyor meyveyle bir olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?