Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum:

Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca

Aksam:
1 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca (arasna bir dilim sucuk ve ince kasar)

Su: 3 lt
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa

Cok sukur disim gunden gune iyilesiyor kendimi daha iyi hissediyorum birazdan biseyler icmeye cikicaz
biraz acilmis olurum ..

Dun ve evvelsi gunun msj sayilari paylasildi mi kizlar goremedim de kacirmis olabilirim ..

Gecmise cok bakamadim ins aksam rahatca girerim, opuldunuz

Tamam o zaman hiç problem yok kaptanlık konusunda Hatice'cim Ebru ve Sen sırayla çok da iyi oldu ..

Hatice'cim kıbrısa giderse sevdiceğim telefonla bile rahat konuşamayacağız bizim 1.5-2 yıl ayrı kalmamız mümkün değil.
Haklısın kpss için belki iyi bir fırsat ama o kadar zamanı göze alamıyoruz.

İnşallah bakalım yoluna girer her şey Ebru'cum ..
Yok yok bitireceğim Ebru'cum geçiş yaparsam burslu geçiş olmaz diye tahmin ediyorum ama araştıracağız bakalım daha pek bir bilgimiz yok konuda ama en kötü şekilde oradayken sınava girer ertesi sene kaldığım yerden devam ederim.

Bilgisayarı neden yasakladı Melek'cim.
O kadar severken aynı evin içinde gerginlik gerçekten çok zor inşallah bu gerginlikleri atlatırsınız da rahatlarsınzı ..

Menum:

Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca

Aksam:
1 kase tavuk corbasi

Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa

Afiyet olsun Gönül'cüm ..

Menünden belli rahatlamaya başladığın Gönül'cüm ..

Mesajları eklemedi daha Eda bir an önce ekler umarım mesajlar konusunda yapılacak yorumlar var gibi hissediyorum çünkü.

Menum:

Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca

Aksam:
1 kase tavuk corbasi

Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
Afiyet olsun Gönül.

Hayırlısı o zaman Hilal.Ailelerle bir konuşun bakalım.İnşallah herşey güzelce çözülür sevdiceğine kavuşursun.Kıbrısta güzel balayı olur.Hadi bakalım.Evli kafilesine seni de ekleyelim

Biz de bunlardan yaptik
Sonra cocuklarla anneleri hakkinda anket yaptik
Cok eglenceliydi cok degisik cevaplar cikti
Sonra onlari pvc kaplattik, kalici olsun diye
Kagitlardan yapma bir buket cicek ve annler gunu kartini da ekleyip hepsini hediye paketi yaptik
Bir de video cekmistik o da cok duygulu oldu

Bugunku mEnum

Sabah
Ceyrek gozleme
1 dilim kek. (bunlari okulda yedim evden aceleyle yemeden cikinca bunlardan baska secenegim yoktu)

Ara
1 elma

Aksam
İzgara kofte
Ayran

slm 13. takım sakinleri

ben geldim; bi bakıyım kim ne yapmış meraklardayım ya.cuma yarışmasında bu hafta başarılı olamamışsın ama olsun önümüzdeki hafta daha iyi bi sonuç çıkması sizin elinizde hiç üzülmeyin.Yaz diye diye yazıda getirdik artık inş. istediğimiz kıyafetlere sığar oluruz :)
bana gelirsek, diyet bi iyi bi kötü gidiyor. Sporsa eh işte bi hafta asılsam bi hafta asıyorum ...bi barışamadım sporla :)ama onsuz olmuyormuş. sporu bırakınca anladım kilo almasam da genişlediğimin farkındayım bu aralar yine spor modumdayım ...
kiloma gelince çok şukur ince kıyafetlerle 62,9 da olsa gördümm bu aralar bi mutluyum ki sormayın gerci 2 ay önce başladı görenler ya tanımaz yada doğumdan öncekinden de zayıfsın demeye valla elimizde zayıflamak canım bişeyler isteyince hemen elim salataya oh gençleşiyorum kilo veriyorum diyorum artık öyle ... en yakın zamanda inş. 59,9 demek ve mezun olmak istiyorum inş. bu ay çıkmadan onuda becerebilirim ...oglum kuzey böyle kuduruk olmaya devam ederse daha da - rakamlar görcem gibi velet bi yaramaz ömrümü tüketiyo ya yinede çok sevimli yavrucum .. anasına aldırdıgı kiloları verdirme çabasında
ay amma anlattım ne dolmuşum ya neyse kıslarrr zaman ayırıp okudunuz için teşekkür ederim .. hayatınızda hep güzel gelişmeler olsun. MUTe canım durumuna çok üzüldüm inş. barışır ve eskisinden daha sıkı bağlarla bağlanırsınız,bu günler mazi olur sabırla bekle demekten başka bişey gelmez...
hepinizi öptüm 13, takıma başarılar DİLERİM
ALLAH(cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

canım ya bi bakım kim ne yapıyo dedim ki senin bu durumunu gördüm çok üzüldüm eşler arasında olur böyle şeyler ... bende bi ara eşimle öyle olmuştum allaha şükür 1 ay sonra gecti unuttuk gitti şimdi iyiyim sizde öyle olacaksınız zamana bırak ve yaklaşmaya bak.sogukluk ayrılık getirir uzaklaşma eşinden aşkta gurur ve karşılık olmaz

inş. en yakın zamanda güzel yazılarını okurum kendine iyi bak

canım ya nasılsın diyet nasıl gidiyor, dukan yapıyosun he kilonu anlayamadım inş. herşey yolundadır

canım tebrikler kilo vermiş zayıfımda yazmışsın ... süper çok sevindim inş. en yakın zamanda hedefine ulaşır

canım ya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.. kilo vermen durakladı galiba sana yaklaştım haberin olsunnn

OZlem merhaba
Canim evet bana yaklasmak degil ayni olmus sayiliriz
Ben izine ciktigim donemde 1-2 kilo aldim gibi simdi daha yeni eski kiloma donuyorum
Senin icin de cok sevindim:)) durmak yok:)

Ne güzel şeyler yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Bizimkinde pet pardak içinde grafon kağıtlarıyla yapılmış bir saksı çiçek vardı, sonra renkli kartonlardan yine sepetin içinde çiçek yapmış (Bide diyoki ufaklık, anne bunları kendi ellerimle yaptım ), o dediğim yazıyı yazmışlar el iziyle birlikte. Birde şiir öğrenmiş, sanırım yaklaşık 10 defa dinledim. Ama böyle şeyyler insanı çok mutlu ediyor.

Bugunku mEnum

Sabah
Ceyrek gozleme
1 dilim kek. (bunlari okulda yedim evden aceleyle yemeden cikinca bunlardan baska secenegim yoktu)

Ara
1 elma

Aksam
İzgara kofte
Ayran

Haklısın canım sabah hiç olmamış. Ama sabah olduğu için çok sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama diğerleri çok iyi olmuş. Afiyet olsun.

Hoşgeldin Özlem'cim. Nerelerdesin özledik seni yaaaaa. Kilo vermene çok sevindim. Bu arada ben toplamda 16 kilo verdim ve çok az kaldı hedefime ulaşmama. Umarım biz mezun olmadan sen mezun olursun. Arada bir uğra, özletme kendini.

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları

Mutlu, kalorisiz ve bol hareketli bir hafta sonu diliyorum hepimize

Hosgeldin ozlem cim, seni gordugume cok sevindim..
Kilo verme durumun cok iyi masallah surda mezun olmana ne kalmis ki simdden tebrik ederim seni ..

Asagi yukari benim verecek 7-8 kilom var canim dukanla devam ediyorum biraz sikilirsam bunu da degisiriz

Diger yandanda bildigin gunluk yasanti iste zaman zaman tatsizliklar oluyor hayatimda ama Allah in izniyle ve sevdiklerimin varligiyla
ustesnden gelmeye calisiyoruz ..

Kuzey i op benim icin, gorusuruz canim

Gunaydin 13. takim mudavimleri ..
Sabah cok mutlu uyandim gunes oyle guzel parildiyor ki

Kizlar dun aksam biseyler icmeye gidicez demistim, gittigimiz yer cok guzeldi ..
Yemekler ve aperatifler icin cok cok guzel alternatifler vardi

Amaaaa beeeen seytana uyup hicbirineee dokunmadimmmm
Sadece cocteyl icmekle yetindim kendimle gurur duyyorum vallahi

heey kizlar hadi uyanin yaa hafta sonunun tadini erkenden cikarmaya bakin topikte kimsecikler yok kndi kendime konusuyor gibi
hissediyorum kendimi bende cikiyim bari dun aksamdan yarim kalan filmim vardi uyuyakalmistim onu izleyim sonrada temizlik vs baslarim artk

Gunaydin 13. takim mudavimleri ..
Sabah cok mutlu uyandim gunes oyle guzel parildiyor ki

Sanada günaydın canım, hoşgeldin

Aferin sana. Bizde seninle gurur duyduk.

Ben geldim ama sen gitmişsin. Kızımla bebarer mis gibi bir kahvaltı yaptık. Bugün Konya'da da hava güneşli. Akşamada şampiyonluk maçımız var. Temizliği bitirip, kendime anneler günü hediyesi almaya gideceğim (Beğendiğim bir çanta vardı ) Tabii eşimle kızım hediyesi ayrı olacak ne alacaklar çokta meraktayım. Arkasından da maç izleyeceğim. Yoğun bir gün olacak.

Gunaydiin
İstanbulda hava bir garip gunesli degil kapali da degil
Dedigim gibi bir acayip:))

Ben de simdi yoldayim
Adalara gidicez bugun:))

Bu arada Ebru dedigin gibi tartildim bu sabah tekrar 62.3 ciktim:))
Dun gece beni ne sisirmis oyle bilmiyorum:))

Ohh ne güzel gez bakalım. İstanbul'un keyfini çıkart. :))

İşte bu nedenle sık tartılmamak lazım. Yoksa tuhaft sonuçlar çıkıyoru. Ne güzel az kalmış o zaman burdan ayrıldığındaki kilona.

Ayy Hatice ayy nasıl ikna edeceğiz bakalım.
Onun ailesi de okul bitsin diyordu konuştu dün gelince tanışalım 2-3 ay sonra da düğün yapalım diyorlar ama bizim hesabımızda düğün yoktu düğünsüz olmaz diyorlar bu durumda eylül gibi olsun diyorlar düğün 1 ay falan ayrı kalmamız gerekiyor ee ben aileyi nasıl ikna edeceğim bakalım halamlarla konuştum onlar konuşacak.
Hiç hazır değildik bu duruma ..

Bugunku mEnum

Sabah
Ceyrek gozleme

Ara
1 elma

Aksam
İzgara kofte
Ayran

Bizimki gözlemeleri götürmüş ama sonrası iyi olmuş Betül'cüm ..

Özlem gelmiş hoşgelmiş maşallah ne güzel vermişsin Özlem'cim ..

Tebrik ederim Gönül'cüm çok iyi yapmışsın ..

Ohh ne güzel orası senin burası benim gez bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…