Eylül 1 de iş başı o yüzden kesin buradayım.
Canım kahve ile kuru kayısıyı genelde çok tüketiyorum sebebide ikisini beraber tüketince direk tuvalete çıkabiliyorum diğer türlü biraz sıkıntılı. Ama bu hafta tüketmeyip bir deneyeyim ve özellikle akşamları saf protein yapayım.
Gelelim sana sevdiceğin 2 yıl kalacakmış,zaten planınız 1-2yıla evlenmekti.Evlilik drumunu siz ve aileniz bilir ona birşey diyemem ama bence asla okulu dondurma.Sebebine gelince öncelikle az bir zamanın kalmış.Uzatırsan 1.5 yıl demiştin sanırım.Araya vakit sokmanı istemem Ve özellikle şu var.Fen bilgisi öğretmenliğini okuyorsun ve bu yıl 4+4 sisteminin gelmesiyle branş öğretmenliğine olan ihtiyaç önümüze ki 2-3 yıl boyunca çok olacak.Çalışmayı düşünüyorsan en yakın sürede okulu bitirip atanman daha mantıklı.Tabii sevdiceğinle bir süre ayrı kalmak zor ama milli eğitim sistemini biliyorsun bir iki atamada çok kadro alarak açığı kapatıyorlar.Sonradan atanacaklara problem oluyor.Arkadaşım 5 yıl sonra fen b. öğretmeni olarak atandı.Kararını iyi değerlendir.
Olmayacak diye bişey yok zaten Hilal'cim. Bu sene okulu bitti say. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Bence herşey çok güzel gelişecek. İçime öyle doğuyor. Hadi bakalım hayırlısı
Ama okulunu mutlaka bitir tatlım sakın yarıda bırakma. Ayrıca Kıbrısta devlet üniversitesi yok mu? Yada senin bölüm orda var mı?
Biz Doğu Akdeniz Üniversitesine gitmiştik. Özeldi sanırım. Yakın doğuyu biliyorum oda özeldi. Yada burslu geçiş felan yapabilsen bölüm olsada. Ne güzel olur senin için.
Hatice,Ebru ve Hilal.
sağolun kızlar.eşimle oturup konuşmadım rahatça.çünkü çok gergin,çekiniyorum açıkçası.ama hep alttan aldım.o gulen yüzünü özledim.şu an telden girdiğim için detaylı anlatamıyorum.bilgisayarada girmemi o yasakladı.ne zaman dönerim bilmiyorum.1 haftadır birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz.ama çok üzülüyorum.bugün onu çok sevdiğimi anlatan bir mesaj attım.konuşuyor ama eskisi gibi değil.birde borcumuz için kredi çektik.2 sene ödeyeceğiz.onun gerginliği de var üstünde.ama ben hep onun yanındayım zaten.bunu anlatamıyorum
Menum:
Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca
Aksam:
1 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca (arasna bir dilim sucuk ve ince kasar)
Su: 3 lt
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
Cok sukur disim gunden gune iyilesiyor kendimi daha iyi hissediyorum birazdan biseyler icmeye cikicaz
biraz acilmis olurum ..
Dun ve evvelsi gunun msj sayilari paylasildi mi kizlar goremedim de kacirmis olabilirim ..
Gecmise cok bakamadim ins aksam rahatca girerim, opuldunuz
Afiyet olsun Gönül.Menum:
Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca
Aksam:
1 kase tavuk corbasi
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
Hayırlısı o zaman Hilal.Ailelerle bir konuşun bakalım.İnşallah herşey güzelce çözülür sevdiceğine kavuşursun.Kıbrısta güzel balayı olur.Hadi bakalım.Evli kafilesine seni de ekleyelim
Tamam o zaman hiç problem yok kaptanlık konusunda Hatice'cim Ebru ve Sen sırayla çok da iyi oldu ..
Hatice'cim kıbrısa giderse sevdiceğim telefonla bile rahat konuşamayacağız bizim 1.5-2 yıl ayrı kalmamız mümkün değil.
Haklısın kpss için belki iyi bir fırsat ama o kadar zamanı göze alamıyoruz..
Yapıp yiyememekte zor oluyor dimi canım. O yüzden bekarlar bu konuda çok rahat. Gerçi ben bekarken 50 kiloydumHiç kilo problemim olmamıştı. Evlilik ve çocuk işi değiştiriyor ama olsun dünyanın en güzel varlıkları onlar. Bugün öyle bir duygulandım ki Hatice'cim kızım okulda anneler günüyle ilgili hediyeler hazırlamış. Okula almaya gittiğimde koşarak geldi yanıma koşarkende bağırıyor annecim anneler günün kutlu olsun diye. Sarıldık öpüştük hediyesini verdi. Eve geldik bir hediye daha çıkardı. Beyaz A4 kağdına parmak boyasıyla elini boyamış ve el izini çıkartmış. Onun üstünde ise şunlar yazıyor ;
Canım anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda, sehpada her gün temizlemekten bıktığın kirli parmak izlerim. Şimdi altı yaşındayım, gün geçtikçe büyüyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor, onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin minik ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun....
Hatice,Ebru ve Hilal.
sağolun kızlar.eşimle oturup konuşmadım rahatça.çünkü çok gergin,çekiniyorum açıkçası.ama hep alttan aldım.o gulen yüzünü özledim.şu an telden girdiğim için detaylı anlatamıyorum.bilgisayarada girmemi o yasakladı.ne zaman dönerim bilmiyorum.1 haftadır birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz.ama çok üzülüyorum.bugün onu çok sevdiğimi anlatan bir mesaj attım.konuşuyor ama eskisi gibi değil.birde borcumuz için kredi çektik.2 sene ödeyeceğiz.onun gerginliği de var üstünde.ama ben hep onun yanındayım zaten.bunu anlatamıyorum
Menum:
Kahwalti
2 minik dukan pogaca
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
Oglen:
2 kase tavuk corbasi
1 dukan pogaca
Aksam:
1 kase tavuk corbasi
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
MENÜM
Sabah
4,5 tane köfte (Köfteyi akşam yiyemediğim için sabah yemek zorunda kaldım)
Domates, Salatalık
Öğle
1 porsiyon islim kebabı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuçtan biraz fazla leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
Merhaba kizlar
Biz de bunlardan yaptik
Sonra cocuklarla anneleri hakkinda anket yaptik
Cok eglenceliydi cok degisik cevaplar cikti
Sonra onlari pvc kaplattik, kalici olsun diye
Kagitlardan yapma bir buket cicek ve annler gunu kartini da ekleyip hepsini hediye paketi yaptik
Bir de video cekmistik o da cok duygulu oldu
Bugunku mEnum
Sabah
Ceyrek gozleme
1 dilim kek. (bunlari okulda yedim evden aceleyle yemeden cikinca bunlardan baska secenegim yoktu)
Ara
1 elma
Aksam
İzgara kofte
Ayran
slm 13. takım sakinleri
ben geldim; bi bakıyım kim ne yapmış meraklardayım ya.cuma yarışmasında bu hafta başarılı olamamışsın ama olsun önümüzdeki hafta daha iyi bi sonuç çıkması sizin elinizde hiç üzülmeyin.Yaz diye diye yazıda getirdik artık inş. istediğimiz kıyafetlere sığar oluruz :)
bana gelirsek, diyet bi iyi bi kötü gidiyor. Sporsa eh işte bi hafta asılsam bi hafta asıyorum...bi barışamadım sporla :)ama onsuz olmuyormuş. sporu bırakınca anladım kilo almasam da genişlediğimin farkındayım bu aralar yine spor modumdayım ...
kiloma gelince çok şukur ince kıyafetlerle 62,9 da olsa gördümmbu aralar bi mutluyum ki sormayın gerci 2 ay önce başladı görenler ya tanımaz yada doğumdan öncekinden de zayıfsın demeye valla elimizde zayıflamak canım bişeyler isteyince hemen elim salataya oh gençleşiyorum kilo veriyorum diyorum artık öyle ... en yakın zamanda inş. 59,9 demek ve mezun olmak istiyorum inş. bu ay çıkmadan onuda becerebilirim ...oglum kuzey böyle kuduruk olmaya devam ederse daha da - rakamlar görcem gibi velet bi yaramaz ömrümü tüketiyo ya yinede çok sevimli yavrucum .. anasına aldırdıgı kiloları verdirme çabasında
ay amma anlattım ne dolmuşum ya neyse kıslarrr zaman ayırıp okudunuz için teşekkür ederim .. hayatınızda hep güzel gelişmeler olsun. MUTe canım durumuna çok üzüldüm inş. barışır ve eskisinden daha sıkı bağlarla bağlanırsınız,bu günler mazi olur sabırla bekle demekten başka bişey gelmez...
hepinizi öptüm 13, takıma başarılar DİLERİM
ALLAH(cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
canım ya bi bakım kim ne yapıyo dedim ki senin bu durumunu gördüm çok üzüldüm eşler arasında olur böyle şeyler ... bende bi ara eşimle öyle olmuştum allaha şükür 1 ay sonra gecti unuttuk gitti şimdi iyiyim sizde öyle olacaksınız zamana bırak ve yaklaşmaya bak.sogukluk ayrılık getirir uzaklaşma eşinden aşkta gurur ve karşılık olmaz
inş. en yakın zamanda güzel yazılarını okurum kendine iyi bak
canım ya nasılsın diyet nasıl gidiyor, dukan yapıyosun he kilonu anlayamadım inş. herşey yolundadır
canım tebrikler kilo vermiş zayıfımda yazmışsın ... süper çok sevindim inş. en yakın zamanda hedefine ulaşır
canım ya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.. kilo vermen durakladı galiba sana yaklaştım haberin olsunnn
slm 13. takım sakinleri
ben geldim; bi bakıyım kim ne yapmış meraklardayım ya.cuma yarışmasında bu hafta başarılı olamamışsın ama olsun önümüzdeki hafta daha iyi bi sonuç çıkması sizin elinizde hiç üzülmeyin.Yaz diye diye yazıda getirdik artık inş. istediğimiz kıyafetlere sığar oluruz :)
bana gelirsek, diyet bi iyi bi kötü gidiyor. Sporsa eh işte bi hafta asılsam bi hafta asıyorum...bi barışamadım sporla :)ama onsuz olmuyormuş. sporu bırakınca anladım kilo almasam da genişlediğimin farkındayım bu aralar yine spor modumdayım ...
kiloma gelince çok şukur ince kıyafetlerle 62,9 da olsa gördümmbu aralar bi mutluyum ki sormayın gerci 2 ay önce başladı görenler ya tanımaz yada doğumdan öncekinden de zayıfsın demeye valla elimizde zayıflamak canım bişeyler isteyince hemen elim salataya oh gençleşiyorum kilo veriyorum diyorum artık öyle ... en yakın zamanda inş. 59,9 demek ve mezun olmak istiyorum inş. bu ay çıkmadan onuda becerebilirim ...oglum kuzey böyle kuduruk olmaya devam ederse daha da - rakamlar görcem gibi velet bi yaramaz ömrümü tüketiyo ya yinede çok sevimli yavrucum .. anasına aldırdıgı kiloları verdirme çabasında
ay amma anlattım ne dolmuşum ya neyse kıslarrr zaman ayırıp okudunuz için teşekkür ederim .. hayatınızda hep güzel gelişmeler olsun. MUTe canım durumuna çok üzüldüm inş. barışır ve eskisinden daha sıkı bağlarla bağlanırsınız,bu günler mazi olur sabırla bekle demekten başka bişey gelmez...
canım ya bi bakım kim ne yapıyo dedim ki senin bu durumunu gördüm çok üzüldüm eşler arasında olur böyle şeyler ... bende bi ara eşimle öyle olmuştum allaha şükür 1 ay sonra gecti unuttuk gitti şimdi iyiyim sizde öyle olacaksınız zamana bırak ve yaklaşmaya bak.sogukluk ayrılık getirir uzaklaşma eşinden aşkta gurur ve karşılık olmaz
canım ya nasılsın diyet nasıl gidiyor, dukan yapıyosun he kilonu anlayamadım inş. herşey yolundadır
canım tebrikler kilo vermiş zayıfımda yazmışsın ... süper çok sevindim inş. en yakın zamanda hedefine ulaşır
canım ya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.. kilo vermen durakladı galiba sana yaklaştım haberin olsunnn
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Mutlu, kalorisiz ve bol hareketli bir hafta sonu diliyorum hepimize
Gunaydin 13. takim mudavimleri ..
Sabah cok mutlu uyandim gunes oyle guzel parildiyor ki
Kizlar dun aksam biseyler icmeye gidicez demistim, gittigimiz yer cok guzeldi ..
Yemekler ve aperatifler icin cok cok guzel alternatifler vardi
Amaaaa beeeen seytana uyup hicbirineee dokunmadimmmm
Sadece cocteyl icmekle yetindimkendimle gurur duyyorum vallahi
heey kizlar hadi uyanin yaa hafta sonunun tadini erkenden cikarmaya bakintopikte kimsecikler yok kndi kendime konusuyor gibi
hissediyorum kendimi bende cikiyim bari dun aksamdan yarim kalan filmim vardi uyuyakalmistim onu izleyim sonrada temizlik vs baslarim artk
Gunaydiin
İstanbulda hava bir garip gunesli degil kapali da degil
Dedigim gibi bir acayip:))
Ben de simdi yoldayim
Adalara gidicez bugun:))
Bu arada Ebru dedigin gibi tartildim bu sabah tekrar 62.3 ciktim:))
Dun gece beni ne sisirmis oyle bilmiyorum:))
Afiyet olsun Gönül.
Hayırlısı o zaman Hilal.Ailelerle bir konuşun bakalım.İnşallah herşey güzelce çözülür sevdiceğine kavuşursun.Kıbrısta güzel balayı olur.Hadi bakalım.Evli kafilesine seni de ekleyelim
Bugunku mEnum
Sabah
Ceyrek gozleme
1 dilim kek. (bunlari okulda yedim evden aceleyle yemeden cikinca bunlardan baska secenegim yoktu)
Ara
1 elma
Aksam
İzgara kofte
Ayran
slm 13. takım sakinleri
Kizlar dun aksam biseyler icmeye gidicez demistim, gittigimiz yer cok guzeldi ..
Yemekler ve aperatifler icin cok cok guzel alternatifler vardi
Amaaaa beeeen seytana uyup hicbirineee dokunmadimmmm
Sadece cocteyl icmekle yetindimkendimle gurur duyyorum vallahi
Gunaydiin
İstanbulda hava bir garip gunesli degil kapali da degil
Dedigim gibi bir acayip:))
Ben de simdi yoldayim
Adalara gidicez bugun:))
Bu arada Ebru dedigin gibi tartildim bu sabah tekrar 62.3 ciktim:))
Dun gece beni ne sisirmis oyle bilmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?