selammm kızlarrrrr
mutluyum,heyecanlıyım, karışığım
hava kapalı ama umrumda değil
NE güzel Ayşe'cim maşallah böyle ol hep işte ..
Günaydın EbruGünaydın 13. takımın çıtır hatunları
Mutlu, kalorisiz ve bol hareketli bir hafta sonu diliyorum hepimize
Günaydın Gönül.Gunaydin 13. takim mudavimleri ..
Sabah cok mutlu uyandim gunes oyle guzel parildiyor ki
İyi eğlenceler canım.Tadını çıkar.Gunaydiin
İstanbulda hava bir garip gunesli degil kapali da degil
Dedigim gibi bir acayip:))
Ben de simdi yoldayim
Adalara gidicez bugun:))
Bu arada Ebru dedigin gibi tartildim bu sabah tekrar 62.3 ciktim:))
Dun gece beni ne sisirmis oyle bilmiyorum:))
Evlilik durumları böyle canım.Ne kadar planlama yapsanda herşey bir anda oluyor.Aileler karar verince kısa bir sürede bir bakmışsın nişanda olmuş,düğünde.Güzel,yorucu,heyecan dolu günler seni bekliyor.
Ayy Hatice ayy nasıl ikna edeceğiz bakalım.
Onun ailesi de okul bitsin diyordu konuştu dün gelince tanışalım 2-3 ay sonra da düğün yapalım diyorlar ama bizim hesabımızda düğün yoktu düğünsüz olmaz diyorlar bu durumda eylül gibi olsun diyorlar düğün 1 ay falan ayrı kalmamız gerekiyor ee ben aileyi nasıl ikna edeceğim bakalım halamlarla konuştum onlar konuşacak.
Hiç hazır değildik bu duruma ..
Günaydın Ayşeselammm kızlarrrrr
mutluyum,heyecanlıyım, karışığım
hava kapalı ama umrumda değil
Ayy Hatice ayy nasıl ikna edeceğiz bakalım.
Onun ailesi de okul bitsin diyordu konuştu dün gelince tanışalım 2-3 ay sonra da düğün yapalım diyorlar ama bizim hesabımızda düğün yoktu düğünsüz olmaz diyorlar bu durumda eylül gibi olsun diyorlar düğün 1 ay falan ayrı kalmamız gerekiyor ee ben aileyi nasıl ikna edeceğim bakalım halamlarla konuştum onlar konuşacak.
Hiç hazır değildik bu duruma ..
hilalcim inş. ikna olur senin ailende. biliyormusun bak şu açıdan o kadar iyi olacak ki.bak zaman kısıtlı ama inan çok güzel düğün yaparsınız çünkü eşya almayacaksınız sadece düğün masrafınız olacak şuan sevdiğinin birikmişi yoksa bile kredi çeker ve kıbrısta çok rahat ödersiniz ve + çok rahat para biriktirisiniz Tr ye gelince de eşyalarınızı peşin alırsınız hiç eşya borcu,yok düğün borcu ödemek zorunda sıkışmak zorunda kalmazsınız.bizim ilk görev yerimizdi eşya almadık,düğünün kredisini ödedik dönünce peşin aldık hepsini hiç sıkıntı çekmeden.önce üzülmüştüm kıbrıs çıktığı için ama bizim için o kadar iyi oldu ki. senin okulun bitmiş olacak değil mi cnm
Günaydın Ebru
Günaydın Gönül.
İyi eğlenceler canım.Tadını çıkar.
Evlilik durumları böyle canım.Ne kadar planlama yapsanda herşey bir anda oluyor.Aileler karar verince kısa bir sürede bir bakmışsın nişanda olmuş,düğünde.Güzel,yorucu,heyecan dolu günler seni bekliyor.Herşey çok güzel olacak inşallah
Günaydın Ayşe
HERKESE SEVGİ DOLU GÜNAYDIN VE TÜNAYDINLAR
herkese merhabaaaa epeydir takip edemiyorum nasılsınız?
Canım okudum.Kardeş takımla ilgilenmek gerekiyor sanırım ama açıkçası pek olmuyor.Sizin Hilal ile ilgilendiğinizi biliyorum ama açıkçası ben hiç girmedim bile.Hep beraber anlaşarak kardeş takım ile ilgilenme konusunda neler yapabileceğimizi konuşabiliriz.En azınan 13. takım olarak üstümüze ne düşüyorsa yapabiliriz.Hoşgeldin canım.
Bugün burası çok boş kaldı yaaaaa.
Bikaç kişiden başka kimse uğramamış.
Kızlar paylaşım alanını takip ediyormusunuz bilmiyorum ama şuan takımlarla ilgili bazı sorunlar var ve bütün yarışmacıları ilgilendiren şeyler paylaşılıyor topikte. Ara ara takip edin lütfen.
İyiyiz Aslı. sen nasılsın?herkese merhabaaaa epeydir takip edemiyorum nasılsınız?
Canım okudum.Kardeş takımla ilgilenmek gerekiyor sanırım ama açıkçası pek olmuyor.Sizin Hilal ile ilgilendiğinizi biliyorum ama açıkçası ben hiç girmedim bile.Hep beraber anlaşarak kardeş takım ile ilgilenme konusuna neler yapabileceğimizi konuşabiliriz.En azınan 13. takım olarak üstümüze ne düşüyorsa yapabiliriz.
Birde ben cuma günleri kilo bilirimi ile liste yapmayı ve yüzde hesaplamayı hemen hemen öğrendim.Ve paylaşım alanına eklemeyi anladım ama hala eksiklikler var.Tam takip edemiyorum açıkçası.Bu yüzden sen ve Hilal yapılması gerekenleri hesaplamalar dahil olmak üzere listelerseniz hepimiz öğreniriz.Hani bir durum olduğunda yapmamız gerekirse ben veya başka arkadaş en azından neler yapmalıyız bunları bilirsek boşluğa düşmeyiz.
İyiyiz Aslı. sen nasılsın?
Güzel hava ve tatil olunca herkes kendini bir yerlere attı sanırım.Bende çıkıp sporumu yapayım.Görüşürüz.
inş. hilalcim heyecanım yeni başladı.inş. hepimiz çok mutly lalım sen nasılsın cnm
bu arada dünkü msj lar kime atlıyordu kafam yerinde değil malum
gönülcüm tebrik ederim canım
Hilal'cim paylaşım topiğinde kardeş takımlarla ilgili bir sorun var. Püsküüt'ün yazdıklarna bi göz at canım istersen.
Günaydın Ebru
Günaydın Gönül.
İyi eğlenceler canım.Tadını çıkar.
Evlilik durumları böyle canım.Ne kadar planlama yapsanda herşey bir anda oluyor.Aileler karar verince kısa bir sürede bir bakmışsın nişanda olmuş,düğünde.Güzel,yorucu,heyecan dolu günler seni bekliyor.Herşey çok güzel olacak inşallah
hilalcim inş. ikna olur senin ailende. biliyormusun bak şu açıdan o kadar iyi olacak ki.bak zaman kısıtlı ama inan çok güzel düğün yaparsınız çünkü eşya almayacaksınız sadece düğün masrafınız olacak şuan sevdiğinin birikmişi yoksa bile kredi çeker ve kıbrısta çok rahat ödersiniz ve + çok rahat para biriktirisiniz Tr ye gelince de eşyalarınızı peşin alırsınız hiç eşya borcu,yok düğün borcu ödemek zorunda sıkışmak zorunda kalmazsınız.bizim ilk görev yerimizdi eşya almadık,düğünün kredisini ödedik dönünce peşin aldık hepsini hiç sıkıntı çekmeden.önce üzülmüştüm kıbrıs çıktığı için ama bizim için o kadar iyi oldu ki. senin okulun bitmiş olacak değil mi cnm
herkese merhabaaaa epeydir takip edemiyorum nasılsınız?
Tatlım zaten bende kendi çabamla öğrendim. Hesaplama yapmak zor bişey değil zaten. Geçen hafta listemizde Reyhan ablayla ilgili bir sorun olmuştu hatırlarsan. O zamanlar kaptan Hilal, yardımcısı Melek'ti. Melek izindeydi. Hilal'de hatırlarsan kötü bişey oldu diye gelmemişti gruba. Paylaşım alanında Püsküüt uyarmış bizim takımı. Bende karar defterini hesaplamaları felan okudum. Hilal'in gelmesi zaman alacak diye elimden geldiğince yaptım. İnşallah böyle bir durum olmaz ilerde ama zaten tek yapılması gereken hesaplamayı yapıp, listeyi paylaşım alanında paylaşmak. Onun haricinde zaten takımın motivasyonunu hepimiz aynı şekilde sağlıyoruz. Zaten ben inşallah uzun bir süre burdayım. Eğer Hilal'in evlilik olayıda olursa o bir süre ayrı kalabilir. Hatta mezun bile olabilir. Anlayacağın elimizden geleni zaten grup olarak yapacağımıza inanıyorum.
İnşallah çok beğenirsin gittiğiniz yeri Ayşe'cim.
Ben nasılım çok telaşlıyım ?
Sevdiceğim konuştu ailesiyle benim ikna etmem gerekli ağustosa kadar düğün işini halletmek için uğraşacağız bakalım..
Bakıyorum Ebru'cum..
Beklediğimizden çok daha ani oldu her şey birden evlilik demek de şok ediyor tabi ..
Ayşe'cim maddi konudan doğuda iyi kötü birikim yaptı zaten ben kıbrısı pahalı bir yer zannediyordum dediğin gibi o da öyle değilmiş kiralar falan nasıl öyle.
Ama düşün mayısın sonunda ancak gelecek izine haziranın 15i gibi ayrılacakmış oradan galiba temmuzun başında da kıbrısta olacakmış ki aileler tanışmıyor bile nasıl bir aceleye getirip yapacağız bilemiyoruz ki.
Yazın düğün yapacak yerler bile doludur ..
Ben okulumu donduracağım canım ..
Hoşgeldin aslıcım ..
Ebru'cum gerçekten üstüne düşünden de fazlasını yaptın şimdiye kadar ama takımın böyle olması asıl güzel olan, birisi yoksa başkası idare edebiliyor ..
Bakalım şu 15 gün içinde daha net olacak durumlar istediğim kiloya da inerim heralde ama bu dönemde fazlasını da vermek istiyorum yazın düğün olacaksa.
Eğer durumlar karışık olursa yoğun olursa mezun olur kaptanlığı da sana devrederim ben müsait oldukça gelirim.
Uff gerginim valla ..
Canım benim gerilme sen. Rahat ol her konuda. Burayı zaten hiç düşünme dediğin gibi takımımızın maşallahı var. Valla daha fazla kilo vermene gerekte yok, bu halinle gelinlik süper olur zaten. İçinemi doğdu ne tam 55 olacaksın düğün olacakSen asıl sigara olayını düşün. Mayısın sonuna gelecek diyosun ne kaldı şurda az kaldı gelmesine.
Bu evlillik düğün meselesinide aklına çok takıp boş yere stres yapma, zaten olacağı olunca çorap söküğü gibi herşey kendiliğinden hallediliyor. Eeee evlilikten bu kadar korkarken, geldi kapıya dayandı dimi
Burası konusunda içim gerçekten çok rahat hiç bir şey sadece benim üstümde değil diğer takımların aksine.
Hatta çoğu zaman ben biraz geç gelsem geldiğimde liste hallediliyor saolsun bütün arkadaşlar duyarlı takımımız konusunda ..
Diğer konuya gelince ağlayacağım gerginlikten aslında hem tatlı bir heyecan hem bir korku telaş ne olacak diye.
Ben sevdiceğime de derdim hep düğünde 55 kg olacağım mutlaka diye.
İyiki kilo vermişim bu kış aman veririm diye bıraksaydım şişko bir gelin olacakmışım
Sigarayı el mecbur bırakacağım 55 olduktan 1 ay sonra diyordum belki daha erken olur ama bakalım sevdiceğim gelince asla içemeyeceğim kesin
Uff cidden çok korkuyordum nasıl oldu bir anda anlayamadım ki ben bundan 4 ay sonra evli mi olacağım şimdi ama hazırlıklar ne olacak offfffff
Ayyyy Hilal yaaaaa okuyunca yazdıklarını bende heyecanlandım. Ne kadar çok etkileniyorum ben senin bu heyecanlarından, üzüntülerinden. Rahat bırak kendini biraz. Şu Derya'nın dediği enerji meselesi bu galiba. Her anınının tadını çıkar. Sonuçta sevdiceğinle birlikte olacaksın, onun yanında. Gerisi hikaye zaten. Emin ol hepsi göz açıp kapayana kadar halledilecek.
Hilal'cim ben çıkıyorum şimdi. Birazdan kardeşimin evine gideceğim, Akşam maç var, maç izlemeye. Maçtan sonra şampiyon olursak eğer eşimin yanına gideceğim. Kutlama yapacağız
Bizim kız evleniyor ha hadi bakalım.Ailenin sevdiceğinden haberi vardır sanırım.Güzelce anlaşılıp düğün yapılır inşallah.O nereliydi? Hatırlayamadım.Neyse Hilalcim düğün telaşı,yorgunluğu derken o kadar hızlı geçiyor ki.Sen her anından zevkini almaya çalış.Belki yorgunluktan,gerginliklerde olacak ama görmezden gel.Gelin olmanın tadını sonuna kadar çıkar.
Burası konusunda içim gerçekten çok rahat hiç bir şey sadece benim üstümde değil diğer takımların aksine.
Hatta çoğu zaman ben biraz geç gelsem geldiğimde liste hallediliyor saolsun bütün arkadaşlar duyarlı takımımız konusunda ..
Diğer konuya gelince ağlayacağım gerginlikten aslında hem tatlı bir heyecan hem bir korku telaş ne olacak diye.
Ben sevdiceğime de derdim hep düğünde 55 kg olacağım mutlaka diye.
İyiki kilo vermişim bu kış aman veririm diye bıraksaydım şişko bir gelin olacakmışım
Sigarayı el mecbur bırakacağım 55 olduktan 1 ay sonra diyordum belki daha erken olur ama bakalım sevdiceğim gelince asla içemeyeceğim kesin
Uff cidden çok korkuyordum nasıl oldu bir anda anlayamadım ki ben bundan 4 ay sonra evli mi olacağım şimdi ama hazırlıklar ne olacak offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?