Canım geçmiş olsun.ikkat et kendine.Canım benim keşke biz yani Fenerbahçe şampiyon olsaydı da sende bağırmak zorunda kalmayıp hasta olmasaydın.Sırf seni düşündüğümden bunları söylüyorumBuna çok sevindim Hilal'cim o zaman bence evlenmeniz için önünüzde hiç bir engel olmayacak. Yani ailen okul konusunu gündeme getiremeyecek.
Çok teşekkürler canım yaaaa. Boğazım ağrımaya başladı, bütün vücudum kırılıyor. Umarım kriptik tonsillit olmam çünki yatak döşek yatırıyor. Bide ürezine regl oldum. Şuan bile çok kötüyüm ama dayanmaya çalışıyorum.
Başla başla.Sende gir aramıza.Bazı günler yapmasakta genele yapmaya çalışıyoruz.Bir ben varim galiba spor yapmayan
Bravo size
Ben de mekiklerimi cekeyim bir baslangic olsun:))
O nasıl sözler öyle.Senin gibi gencecik bir kıza yakışmıyor.Yapacağın şuandan itibaren karar vermek ve başlamak. Bizim yaptıklarımızı takip edebilirsin.Gruba şuan için başka yeni üye alınacak mı bilmem ama misafir olarak gelebilirsin.Yediklerini yorumlarız ona göre düzenlersin.Spor yapmaya çalışırsın.Birde genç oluğun için vücudun hızlı çalışıyorur kısa bir sürede verebilirsin.Yeter ki iste tamam mı?merhaba burdan sesimi nereye duyurabilirim ya kaçınız benim derdime kulak verir hiç bi fikrim yok ama son çare buraya geldim inanın burda nasıl bi sistem uyguluyorsnuz haberim yok ama yardıma muhtaç haldeyim 15 yaşında 105 kg agırlıgında gençliğimi yaşayamamış ve vucudu çatlaklarla dolmuş bi kızım aynalara bakamıyorum arkadaşlarım bile sayılı çünkü kimse obez bi arkadaş istemiyor ailem sürekli beni eleştriyor alay ediyor henüz benden hoşlanan 1 kişi bile olmadı herkes yüzümün beren saat gibi olduğunu söylüyo ama fayda etmiyo hormonlarıma da baktırdım sorun yok tek sorun bende artık dayanamıyorum ve nerdeyse intiharın eşiğine geldim yeniden diyıete başladım ama yalnız olmuyo lütfen bana yardım edin
merhaba burdan sesimi nereye duyurabilirim ya kaçınız benim derdime kulak verir hiç bi fikrim yok ama son çare buraya geldim inanın burda nasıl bi sistem uyguluyorsnuz haberim yok ama yardıma muhtaç haldeyim 15 yaşında 105 kg agırlıgında gençliğimi yaşayamamış ve vucudu çatlaklarla dolmuş bi kızım aynalara bakamıyorum arkadaşlarım bile sayılı çünkü kimse obez bi arkadaş istemiyor ailem sürekli beni eleştriyor alay ediyor henüz benden hoşlanan 1 kişi bile olmadı herkes yüzümün beren saat gibi olduğunu söylüyo ama fayda etmiyo hormonlarıma da baktırdım sorun yok tek sorun bende artık dayanamıyorum ve nerdeyse intiharın eşiğine geldim yeniden diyıete başladım ama yalnız olmuyo lütfen bana yardım edin
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.Canlarım benim artık dinlenmem lazım. Menümüde yazıp öyle çıkayım. İlerleyen saatlerde nasıl olurum bilmiyorum ama gelemeyebilirim.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk buget
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1,5 litre su
Annen nasıl karşıladı Hilal'cim?
Hilal'cim benim mesaj sayım 17 canım not alabilir misin?
öncelikle tekrar hb. başlangıç kilom kk ya girmeden 103 tü takıma girdiğimde 97.400 dü şu an 96 hedefim 75 ok
gurbet_dmr hoşgeldin cnm aynı zamanda geçmiş olsun...
hilalcim annen ne diyor peki annen onaylıyorsa babanı ikna eder inş.
Teşekkürler Nermin'cim. Sanada geçmiş olsun. Aynen benimkide hem sinüzit, hem regl oldum. Çok kötü sancım var ve hala çalışıyorum. Seni ben davet ettim ama daha tanışma fırsatımız olmadı. Ben hemen kendimi tanıdayım. İsmim Ebru. Konya'da yaşıyorum. Evliyim ve bir tane kızım var.
Çok güzel Hilal.İnşallah bölümünde vardır.Okulu donduracak olmana üzülüyordum.İnşallah okulda hallolursa ailen içine daha iyi olur.
Heyecan dorukta yani.Hadi söylesinde bize de söyle.Merak ettim valla.Bana ne oluyorsa
bugünkü menümü yazayım henüz akşam yemeği yemedim ama birazdan yiyeceğimide eklerim.
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği,yumurta,peynir,papatya çayı
öğlen:yarım pide (malesef misafirlikteydim yemek zorunda kaldım)
ara : 1 bardak yeşil çay
akşam: 1 tabak yağsız taze fasulye 1 kase yoğurt
ara:yeşil çay ,şekersiz çay
aktivite: 20 dakika bisiklet
15 dakika kalça,göbek,bacak hareketleri
mesaj sayım bununla beraber 7 oldu sanırım.
bugün benden bu kadar tekrar giremeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
Kızlar hiçbiriniz yoksunuz KÜSTÜM BEN SİZEBU YÜZDEN SPOR YAPMAYA GİDİYORUM
Buna çok sevindim Hilal'cim o zaman bence evlenmeniz için önünüzde hiç bir engel olmayacak. Yani ailen okul konusunu gündeme getiremeyecek.
merhaba burdan sesimi nereye duyurabilirim ya kaçınız benim derdime kulak verir hiç bi fikrim yok ama son çare buraya geldim inanın burda nasıl bi sistem uyguluyorsnuz haberim yok ama yardıma muhtaç haldeyim 15 yaşında 105 kg agırlıgında gençliğimi yaşayamamış ve vucudu çatlaklarla dolmuş bi kızım aynalara bakamıyorum arkadaşlarım bile sayılı çünkü kimse obez bi arkadaş istemiyor ailem sürekli beni eleştriyor alay ediyor henüz benden hoşlanan 1 kişi bile olmadı herkes yüzümün beren saat gibi olduğunu söylüyo ama fayda etmiyo hormonlarıma da baktırdım sorun yok tek sorun bende artık dayanamıyorum ve nerdeyse intiharın eşiğine geldim yeniden diyıete başladım ama yalnız olmuyo lütfen bana yardım edin
Canlarım benim artık dinlenmem lazım. Menümüde yazıp öyle çıkayım. İlerleyen saatlerde nasıl olurum bilmiyorum ama gelemeyebilirim.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk buget
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1,5 litre su
Millet nerdesiniz yahu :44:
hello bebekler gecmise baktım amma alıntı yapılacak pek bişide olmamış
ebrum geçmiş olsunn dinlen biraz regl agrında vardır simdi
hilalim üni olayına sevindim ya bak yavas yavas yoluna girecek demek ki herşey
ben de yarın doktora gidicem onun stresi varsu ben olayım aradan cıksada rahatlasam diyorum
buarada ucukmavi mesaj atmıs 11 ve 12 sindeki mesaj sayısı 13 müş not alır mısın hilalim
Sen de atlatırsın inşallah güzelce yarını turtam.
Aldım turtam ..
İnşallah yarın hallolur artık.hello bebekler gecmise baktım amma alıntı yapılacak pek bişide olmamış
ebrum geçmiş olsunn dinlen biraz regl agrında vardır simdi
hilalim üni olayına sevindim ya bak yavas yavas yoluna girecek demek ki herşey
ben de yarın doktora gidicem onun stresi varsu ben olayım aradan cıksada rahatlasam diyorum
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Biraz kavrulmuş biber
Yeşil çay
ÖĞLEN
2 haşlanmış yumurta
ARA
1 avuç leblebi,üzüm
AKŞAM
1 tabak yeşil mercimek yemeği
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]45dk
[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hilalcim bak küstümde neler yaptım gördün mü
Sen hep küs bize şekerim yeterki spor yap ..
Telefonla konuşmaktan ölebilirim bugünlerde
Canım sütlü kahveyi kesince atıştırmalık üzüm yedim.Sıkıntı olmaz dedim ama bu hafta yemeyeyim haklısın.
Canım üzüm falan yeme bence bu hafta o tarz şeylerin kilo aldırabileceğini konuşmuştuk biliyorsun onun harici gayet güzel ..
Canım 52 çok az değil mi.Gelinlik giyeceksin tamam ama sen böylede gayet iyisin.Zaten telaşlada vereceksin.Dikkat et çokta zayıf olma.Kızlar bu arada 2 haftada 55' inmeyi planlıyorum sonra 1 hafta izinde koruyup 2-3 haftada da 52-53 olmak istiyorum ..
Zero dışında gayet güzel.Sporda binli sayılarda.Yaptın mı tam yapıyorsun.Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peynir
Akşam :
- Az tavuk
- 2 minik domates
- 1 bardak zero
Sıvı :
- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
- 2 litre su
Spor :
- 1000 tane bacak hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?