twister özellikle de simit dedigimiz çıkıntılar içüün çok yararlı düzenli yaparsan işe yarar
iyi geceler sanadaa
Benim de simitler ve alt tarafin gitmesine cok ihtiyacim var
İp atlayip twister hareketi yapayim ben de
Aleti yok ama kendi kendime de yapsam is gorur sanirim
Günaydın canlarım. Sabah sabah kötü enerji yaymak istemem ama kriptik tonsillit diye bir hastalığa kapılmışım. Allah'tan akşam farkettim ve antibiyotiğe başladım. Şuan biraz daha iyiyim ama resmen kırılıyorum.
Hilal'cim son 3 aydır benim regl tarihlerim karıştı. Geçen ay 10 gün öne attı. Bu ay 6 gün. Normalde sirkülasyon 26 gündü. Sanırım hem iklim şartları hem de bu diyet olayı birazcık karışmasına sebep oldu. Bakalım bu ay seninkisi nasıl olacak?
14 Mayıs mesaj sayıları
UZAYIM : 16
Eski_bir_masal : 15
LaydLiNe : 12
Elmaliturta : 11
Betuld : 9
Gurbet_dmr : 7
angelic2 : 0
Chika : 0
TadLi : 0
UcukMavi : 0
Niyal : 0
Arkadaşlar dün Hilal'inde söylediği gibi bu hafta paylaşımlarımız çok düştü. Lütfen biraz daha dikkat edelim. Ayrıca mesaj sayılarınızı zamanında bildirmenizde önemli çünki sonradan tek tek yazmak zor oluyor. Yeni gelen arkadaşlarımız Nermin ve Nihal sanırım mesaj olayını daha tam kavrayamadılar. Nermin'cim mesaj sayını özel mesajdan gönderirsen daha iyi olur. Bu defa ben topikte yazdığın için ekledim listeye. (Belki mesaj hakkın dolmadığı için öyle yaptın bilmiyorum, ama eğer öyleyse bunu belirt canım.)
Ayy geçmiş olsun Ebru'cumm ..
Nasıl bir hastalıkmış o öyle.
Benimde 1 hafta falan vardı ama ilacı bırakıp erkene almaya çalışıyorum şimdi bu tanışma olayları sırasında bir de regl gerginliği olmasın diye.
Eline sağlık canım ..
Teşekkürler Hilal'cim. Bademciklerim iltihaplanmış ama bütün vücudu etkiliyor. Çok kötü bir hastalık allah kimseye yaşatmasın. Son bir yıl içinde 3 defa oldu. Bunda tedbirimi erken aldım boğazımda ağrı ve yanmayı hissettiğim anda antibiyotik alınca şuan normalden daha iyiyim. Daha önceki seferde anlamamıştım böyle olacağını ve 3 gün yataktan çıkamadım. Ateş oluyor, eklem yerlerin çok ağrıyor ve bütün vücudun dökülüyor. İnşallah bu kez daha rahat atlatacağım.
Hilal'cim paylaşım topiğine kardeş takım uygulaması ile ilgili yorumumu yaptım ama belki sende bişeyler eklemek istersin.
Bende seninle aynı düşüncedeyim canım. Diğer kardeş takımı biliyorsun. Demek istediğimi anlarsın umarım. Bencede 5. takım yeter bize
Seviyorum seni Ebru'm yine aynı şeyi düşünüyoruz
Ayni mesaji gondermisim...
Ebru anladim da bir tek alt tarafi hareket ettirip ust tarafi sabit tutmayi canlandiramadim
Zor geldi:)) ama ayaga kalkip deneyince anladim:))
Daire seklinde dedigin bir saga bir sola seklinde di mi?
BU HAFTAKİ MESAJ SAYIMLARI
04/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 13.
Tadli : 6
Uzayim : 16
betüld: 3
Ladyline: 26
elmalıturta :13
Eski bir masal: 48
Chika: 0
angelic2 : 0
05/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
UcukMavi : 17
Tadli : 4
Uzayim : 26
Ladyline: 20
angelic2 :3
betüld: 6
elmalıturta : 0
Eski bir masal: 0
Chika: 0
7 mayıs 2012 mesaj sayıları
UcukMavi :4
Tadli :6
Uzayim:9
Ladyline:13
Eski bir masal :23
Chika:13
elmalıturta:8
Angelic2:6
betüld:6
8 mayıs 2012 mesaj sayıları
Tadli :6
Uzayim:9
Ladyline:9
Eski bir masal :20
Chika:2
elmalıturta:13
Angelic2:5
betüld: 0
uçukmavi: 13
09/05/2012
eski bir masal: 35
LadyLiNe: 19
chika: 4
elmaliturta: 17
UZAYIM: 18
betuld: 9
angelic2: 2
Tadli: 6
UcukMavi: 0
10/05/2012
Tadli: 9
UZAYIM: 20
angelic2: 9
elmaliturta: 14
LadyLiNe: 21
eski bir masal: 35
chika: 4
betuld: 0
Uçukmavi: 0
Eda'cım farkındaysan 6 günün 5'inde mesaj sayın çok düşük.
Lütfen bu hafta dikkat et olur mu yoksa cuma günü izinli yazmak zorunda kalacağım.
Reyhan abla'cım senin de biraz daha dikkat etmeni rica ediyorum.
Kimseyi izinli göstermek istemiyorum ama kuralları bir yerde uygulamamaya başlarsam bir daha uygulanmıyor.
Gönül'cüm bu hafta dişinde o kadar problem olmasına rağmen buraya zaman ayırdığın için teşekkür ederim.
Ayşe'cim bu hafta tayin stresin vardı ondan bu şekilde olduğunu biliyorum bu hafta düzelecektir.
Canlarım benim artık dinlenmem lazım. Menümüde yazıp öyle çıkayım. İlerleyen saatlerde nasıl olurum bilmiyorum ama gelemeyebilirim.
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk buget
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1,5 litre su
Kızlar bu arada 2 haftada 55' inmeyi planlıyorum sonra 1 hafta izinde koruyup 2-3 haftada da 52-53 olmak istiyorum ..
Ben de menümü yazayım ..
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- Lor peynir
Akşam :
- Az tavuk
- 2 minik domates
- 1 bardak zero
Sıvı :
- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
- 2 litre su
Spor :
- 1000 tane bacak hareketi
ay bugün baya bi canım sıkkın benim kızlar yaa..
100 tl yi okulda düşürmüşüm.hırkamın cebine koymuştum ..
kızımın öğretmeniyle bi konuda bi türlü anlaşamıyoruz ona da çok canım sıkıldı..
oğlum sınava girecek ama aylardır dersaneye uğramıyo kitap kapağı açmıyo.ex eşimle hergün problem yaşıyoruz çocuklarla ilgil..ayy bugün göçtüm hakkaten ben..
menümü yazayım bari
yürüyüş ve parkta hareketler
sabah
dukan krep
peynir
öğle
peynir, yoğurt
akşam
tavuk
yoğurt
dukan ekmek
bi de bu akşam kızımın okuldan kalan tostunun kalanını yedim.neden yedim bilmiyorum ama yedim işte..
Kızlar bende çıkıyorum artık iyice kötüleştim. İlaç içtim az önce. Hepinize iyi geceler öpüyorum kocaman
Unutmayın bugün mesajlar bana atılıyor.
bugun sabah aç karnına 81.5 cıktım cok ama cok sewindim:)) ayrıca günün menusunu hemeeenn veriyorm:
sabah salata + haslanmıs tavuk gösünün ceyregi
öğlen salata + haslanmıs tavuk göğsü:))
aksam sehriye corbasına kalan tavuk gogsunu tiftikleyip yedim:)
ayrıca kayınvalideminnn muhteşemmm kazan kebabınıda yemedım:) 1 bardak normal sekersiz cay + 1 kupa yesil cay 2 lt su:) yatmadan 2 bardak daa su iceris:)) öpüyorum hepiciinizi
Ben sabah yazmistim ne yiyecegimi
Tastamam aynisi olmasa da uydum
Sabah
Menemen
1 dilim peynir
2 dilim karisik tahilli ekmek
Ogle
Biberli naneli yogurt
Aksam
Tavuklu salata
1 isirik pizza( sevgilim karsinda yerken cabim cekti bir kere isirdim)
Bir de turk kahvesi
Günaydın canlarım. Sabah sabah kötü enerji yaymak istemem ama kriptik tonsillit diye bir hastalığa kapılmışım. Allah'tan akşam farkettim ve antibiyotiğe başladım. Şuan biraz daha iyiyim ama resmen kırılıyorum.
Hilal'cim son 3 aydır benim regl tarihlerim karıştı. Geçen ay 10 gün öne attı. Bu ay 6 gün. Normalde sirkülasyon 26 gündü. Sanırım hem iklim şartları hem de bu diyet olayı birazcık karışmasına sebep oldu. Bakalım bu ay seninkisi nasıl olacak?
Ayy ablam benim yaaaaa. Allah yardımcın olsun. Zor durumlar umarım biran önce düzelir herşey. Çocukların dertleriyle uğraşmak zor.
[/COLOR]
Afiyet olsun ablacım harika bir menü olmuş. Tostuda takma kafana arada bir olur.
ayy 100 lirada az para degilmiş ama olacagı varmış demek ki ablacım yaw oglunu işe soksana reyhan abla bir işe girip çalışsın eşşek gibi de üni okumamanın ne demek oldugunu anlar o zaman kaldıki artık üni mezunları bile zor iş buluyor ne güzel bölüm kazanmış hiç bırakılır mı aklı basına gelsin çalışsında
[BParanın kaybolması ayrı dert,çocuklar ayrı dert.Umarım yarın parayı bulan getirir.Oğlunla da inşallah bir yerde karara varırsınız.
Her şey üst üste geldi desene reyhan abla.
Neden öyle yaptığını söylemiyor mu ne yapmayı düşünüyormuş ?
Tost olmasa iyi olurmuş reyhan abla.[/I]
canlar ,güzel kardeşlerim benim..
oğlumun alt üst oluşu bizim bu boşanma konumuzdan etkilenmesinden kaynaklanıyo.1.5 yıl oldu boşanalı.babası evlendi tekrar 1 yıl önce.kaldıramadı ağır geldi.ona da kızamıyorum.o balık burcudur bebekliğinden beri çok hashastır.annelik böyle bişi işte kendini suçluyosun onların yerine de..
parayı da dün son derste farkettim soramadım kimseye.öğrencinin folklor parasıydı veli tam ben çocuklarla okuma bayramı provası yaparken getirdi.o anda cebime koyuverdim.sonrada unuttum dolaştım okulda her yerde.son ders bi aklıma geldi elimi attım cebime..dankkkk..beynim döndü sanki..ödücem bugün yerine..napalım cana gelmesin demekten başka çare yok..
tünaydın hanımlar umarım herkes iyidir.ebru tekrar geçmiş olsun bademcik iltihabı çok kötü oluyor bol bol dinlenmen lazım yoksa uzun sürüyor allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?