Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında sıfır beden

Bu aralar bir hayli kilo alan ve tartılarak bunu doğrulayan annem olaya noktayı koyuyor: "Bir buçuk kilo yemek yedim, onu çıkar, bir buçuk kilo kıyafetlerimi çıkar, yarım kilo ayakkabılarımı çıkar, 8 bardak su içmiştim..." Gerisini gülmekten dinleyemedim...

annenin bilimsel yaklaşımı süper bayıldım :) tartılırken hesabımızı ona göremi yapsak acaba hehe:)

süpermişş yaaaa bende o hesaba göre 60 kilo flnım:))))))))))))

annenin bilimsel yaklaşımı süper bayıldım :) tartılırken hesabımızı ona göremi yapsak acaba hehe:)

Yapabiliriz bence

süpermişş yaaaa bende o hesaba göre 60 kilo flnım:))))))))))))

Ben de 40'a falan inerim heralde

arkadaşlar kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

BU açıklamaya göre yapabilirisn ..

Yapamazsan bilgilerini verirsen yaparım ben.

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak süt

Ara :

- Sade türk kahvesi

Ara :

- Tadına bakmak için parmak ucu kadar dukan ekmek

Akşam :

- Dukan mantımsı bir şey

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
- Maden suyu içmedim ama içeceğim.

Spor :

- Leslie ile 2 mil
- 600 bacak hareketi ( 1000'e tamamlayacağım )

merhaba kızlar dünden beri bağlatım yok yeni yaptılar inş. yine gitmez kafayı yedim dünden beri

Herkese selam.İnternetimiz yeni geldi.Bir geçmişe göz atayım.Bakalım neler kaynatmışsınız cadı kazanında

mrb 13. takım bir zamanlar bende buradaydım uzun süredir siteye uğramadım eskilerden hilal kalmış sanırım nasılsın cnm msj attım ama doluymuş msj hakkın gitmedi sanırım bol bol kilo vermeniz dileğinizle aslında benim de vermem gerek ama (

Hoşgeldin canım nasılsın bir ben kaldım demirbaş olarak ama son zamanlarım artık.
Senin ne durumda kilolar ?

Kızın nasıl iyi mi ?

- hatice ne kadar cok spor yapmissin oyle.. Masallah
Teşekkürler canım.Yapınca tam yapıyorum.Yapmayınca da hiç.Arasını bulmak lazım
Afiyet olsun Nihal.(isim yanlış değildir umarım).Bu arada profil resmin nasıl birşey ben çözemedim.Kan gibi görünüyorda bana nedense.

Afiyet olsun gayet güzel.Isırıkta neymiş ben görmedim

Benim de simitler ve alt tarafin gitmesine cok ihtiyacim var
İp atlayip twister hareketi yapayim ben de
Aleti yok ama kendi kendime de yapsam is gorur sanirim
Canım Ebru yapılacak hareketlere örnekler vermiş.Hepside yararlı.Bende benzer hareketleri yaptım.Belim 1 ayda 5 cm kadar inceldi.Ancak sonra durdu.Şuan nedenini çözmeye çalışıyorum.:44:

Çok çok geçmiş olsun Ebru.Dikkat et kendine.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben her gördüğüm kişiye söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Sebebi o mu bilmem ama antibiyotik her zaman mide koruyucu ile içilmeli.Mide koruyucu içilmediği takdirde mide kanamasına kadar varan durumlar ortaya çıkıyormuş.Pek çok doktor mide koruyucu yazmıyor.Ben bu yüzden çok rahatsızlandım.Sebep bu olmasa da herkesin aklında olsun.

Dunki menumu bildireyim bu arada..

Kahwalti:
Sahanda pastirmali yumurta
1 bardak sut

Aksam:
1 parca tavuk gogsu

Sivi 3 lt su
1 kupa yesil cay
Afiyet olsun canım.

iyiyim cnm kız döneminde 65 kadar cıktım evde şimdi 60 kiloyum dıkan yapıyordum hasta oldum biraz mide problemi yaşadım başlıyacağım tekar 59 kadar inmiştim ( kızım iyi büyüyor 3 yaşına gircek işte büyüdü face aldıysan grşlim sen neler yapıyosun zayıflamışsın cnm maşşalah neler yaptın zayıflamak için :))

Bacaklarımı hissetmiyorum kızlar.
Bugün kendimi hissederken baktım iç bacaklarımda fazlalık var.
Aklıma geldi sonra normal spor yaparken çalışmazmış iç bacaklar ondan en zor sıkılaşan bölümmüş.
Bununla ilgili de bir egzersiz var.
Otururken bacaklarımızın arasına küçük bir topu alıp sıkıp bırakıyoruz.
Bacak hareketlerime bunu da ilave ediyorum.

Yok canım kullanmıyorum hale face

Neler yaptım neler yaptım son olarak dukan yapıyorum onun haricinde her şeyi yaptım verdim sonra birden kaçamak hooop aldım derken yerimde saydım ama dukan yaradı bana da ..

Maşallah kocaman olmuş kızın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…