Aslında sıfır beden
Bu aralar bir hayli kilo alan ve tartılarak bunu doğrulayan annem olaya noktayı koyuyor: "Bir buçuk kilo yemek yedim, onu çıkar, bir buçuk kilo kıyafetlerimi çıkar, yarım kilo ayakkabılarımı çıkar, 8 bardak su içmiştim..." Gerisini gülmekten dinleyemedim...
Aslında sıfır beden
Bu aralar bir hayli kilo alan ve tartılarak bunu doğrulayan annem olaya noktayı koyuyor: "Bir buçuk kilo yemek yedim, onu çıkar, bir buçuk kilo kıyafetlerimi çıkar, yarım kilo ayakkabılarımı çıkar, 8 bardak su içmiştim..." Gerisini gülmekten dinleyemedim...
annenin bilimsel yaklaşımı süper bayıldım :) tartılırken hesabımızı ona göremi yapsak acaba hehe:)
süpermişş yaaaa bende o hesaba göre 60 kilo flnım:))))))))))))
arkadaşlar kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
merhaba kızlar dünden beri bağlatım yok yeni yaptılar inş. yine gitmez kafayı yedim dünden beri
Herkese selam.İnternetimiz yeni geldi.Bir geçmişe göz atayım.Bakalım neler kaynatmışsınız cadı kazanında
Çok sinir edici oluyor Ayşe'cim ..
NAsılsın iyi misin ?
Yapabiliriz bence
Ben de 40'a falan inerim heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
BU açıklamaya göre yapabilirisn ..
Yapamazsan bilgilerini verirsen yaparım ben.
netim geldi şuan gayet iyiyim hilalcim dün akşam üstü gitti az önce geldi
mrb 13. takım bir zamanlar bende buradaydım uzun süredir siteye uğramadım eskilerden hilal kalmış sanırım nasılsın cnm msj attım ama doluymuş msj hakkın gitmedi sanırım bol bol kilo vermeniz dileğinizle aslında benim de vermem gerek ama(
Teşekkürler canım.Yapınca tam yapıyorum.Yapmayınca da hiç.Arasını bulmak lazım- hatice ne kadar cok spor yapmissin oyle.. Masallah
Afiyet olsun Nihal.(isim yanlış değildir umarım).Bu arada profil resmin nasıl birşey ben çözemedim.Kan gibi görünüyorda bana nedense.bugun sabah aç karnına 81.5 cıktım cok ama cok sewindim:)) ayrıca günün menusunu hemeeenn veriyorm:
sabah salata + haslanmıs tavuk gösünün ceyregi
öğlen salata + haslanmıs tavuk göğsü:))
aksam sehriye corbasına kalan tavuk gogsunu tiftikleyip yedim:)
ayrıca kayınvalideminnn muhteşemmm kazan kebabınıda yemedım:) 1 bardak normal sekersiz cay + 1 kupa yesil cay 2 lt su:) yatmadan 2 bardak daa su iceris:)) öpüyorum hepiciinizi
Afiyet olsun gayet güzel.Isırıkta neymiş ben görmedimBen sabah yazmistim ne yiyecegimi
Tastamam aynisi olmasa da uydum
Sabah
Menemen
1 dilim peynir
2 dilim karisik tahilli ekmek
Ogle
Biberli naneli yogurt
Aksam
Tavuklu salata
1 isirik pizza( sevgilim karsinda yerken cabim cekti bir kere isirdim)
Bir de turk kahvesi
Canım Ebru yapılacak hareketlere örnekler vermiş.Hepside yararlı.Bende benzer hareketleri yaptım.Belim 1 ayda 5 cm kadar inceldi.Ancak sonra durdu.Şuan nedenini çözmeye çalışıyorum.:44:Benim de simitler ve alt tarafin gitmesine cok ihtiyacim var
İp atlayip twister hareketi yapayim ben de
Aleti yok ama kendi kendime de yapsam is gorur sanirim
Çok çok geçmiş olsun Ebru.Dikkat et kendine.Teşekkürler Hilal'cim. Bademciklerim iltihaplanmış ama bütün vücudu etkiliyor. Çok kötü bir hastalık allah kimseye yaşatmasın. Son bir yıl içinde 3 defa oldu. Bunda tedbirimi erken aldım boğazımda ağrı ve yanmayı hissettiğim anda antibiyotik alınca şuan normalden daha iyiyim. Daha önceki seferde anlamamıştım böyle olacağını ve 3 gün yataktan çıkamadım. Ateş oluyor, eklem yerlerin çok ağrıyor ve bütün vücudun dökülüyor. İnşallah bu kez daha rahat atlatacağım.
Hilal'cim paylaşım topiğine kardeş takım uygulaması ile ilgili yorumumu yaptım ama belki sende bişeyler eklemek istersin.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben her gördüğüm kişiye söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.Sebebi o mu bilmem ama antibiyotik her zaman mide koruyucu ile içilmeli.Mide koruyucu içilmediği takdirde mide kanamasına kadar varan durumlar ortaya çıkıyormuş.Pek çok doktor mide koruyucu yazmıyor.Ben bu yüzden çok rahatsızlandım.Sebep bu olmasa da herkesin aklında olsun.Dun cok fenaydim bende dis iltihapim icin on gun antibiyotk almam gerekti, ogleye dogru temizligi yaptik sonra
ustumde halsizlik hissettim istahim zaten hic yoktu, yarim saat bir yere ugradim ve antibiyotigi aldim
aldiktan bes dakka sonra nasil fenalastim kizlar, sanki nefesim agzimla gogus kafesimde sikisti kaldi,
basimda yogun bir baski ...
Allah im kimseye yasatmasin bu hissi olecek gibi hissettim kendimi
lawobaya kostum hemen afedersin oyle bir kustum ki icim disima ciktiustume bir halsizlik coktu
kendimi zor toparladim eve gelip boyuna dinlendim hicbirsey yapamadim
Anlam veremedim neden boyle birsey oldu
Afiyet olsun canım.Dunki menumu bildireyim bu arada..
Kahwalti:
Sahanda pastirmali yumurta
1 bardak sut
Aksam:
1 parca tavuk gogsu
Sivi 3 lt su
1 kupa yesil cay
iyiyim cnm kız döneminde 65 kadar cıktım evde şimdi 60 kiloyum dıkan yapıyordum hasta oldum biraz mide problemi yaşadım başlıyacağım tekar 59 kadar inmiştim( kızım iyi büyüyor 3 yaşına gircek işte büyüdü face aldıysan grşlim sen neler yapıyosun zayıflamışsın cnm maşşalah neler yaptın zayıflamak için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?