Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol canımmm inş.

Yok canım eline ne tutuşturursa tutuştursun.O yoğunlukta yemek yemeyi unutacaksın.Bu kadar dert etme.Sen böyle süpersin zaten.Fazlasına gerek yok.Yoğun günler seni bekliyor iyice halsiz düşme.

Paranın kaybolması ayrı dert,çocuklar ayrı dert.Umarım yarın parayı bulan getirir.Oğlunla da inşallah bir yerde karara varırsınız.

Afiyet olsun.
Afiyet olsun Hatice'cim. Menülerinde kahveyi görmeyince ayrı bir mutlu oluyorum ben. Harikasın. Sporunda öyle
Teşekkürler canım

Son düzenleme:
Kİzlar naber
Sabah ogleb aksam 3 kere ugrayabildum bugun
Hic birinde pek bir hareketlilik yoktu :)

Yorumlara gelelim,

- hilal ben sana bir kere yazmistim di mi radyasyon magduru diye:))
Uzun sure telefonda konustuktan sonra git hemen elini yuzunu kollaruni falan yika su aliyor diyorlar.
Bir de hilal benim bir arkadasim evlebirken cok zauifladi simdi bir suru kilo almis
Aslinda su anki normal kilosu ama o evlenince incecikk olayimm diye abartmisti biraz
O telasi gcince normal kilosuna geri dondu simdi onum gozune kotu geliyor morali bozuk

- hatice ne kadar cok spor yapmissin oyle.. Masallah

-reyhan abla anne olmak cok zor bir sey ya, Allah kolayluk versin

Kızlar bende çıkıyorum artık iyice kötüleştim. İlaç içtim az önce. Hepinize iyi geceler öpüyorum kocaman

Unutmayın bugün mesajlar bana atılıyor.

Kızlar bende çıkıyorum artık iyice kötüleştim. İlaç içtim az önce. Hepinize iyi geceler öpüyorum kocaman

Cik Ebru da dinlen iyice
İyi olursun insallah bir an once
İyi geceler

herkese hosbuldum diyorum:) ne yazıkki haftasonları hariç böyle aksam 7den sonra girebileceğim çünküüü eşimin vınnısı...

bugun sabah aç karnına 81.5 cıktım cok ama cok sewindim:)) ayrıca günün menusunu hemeeenn veriyorm:
sabah salata + haslanmıs tavuk gösünün ceyregi
öğlen salata + haslanmıs tavuk göğsü:))
aksam sehriye corbasına kalan tavuk gogsunu tiftikleyip yedim:)
ayrıca kayınvalideminnn muhteşemmm kazan kebabınıda yemedım:) 1 bardak normal sekersiz cay + 1 kupa yesil cay 2 lt su:) yatmadan 2 bardak daa su iceris:)) öpüyorum hepiciinizi

awww nasıl unuttummm bugun twisterim geldi 20 dk yapmısımdır :) ayrıca yatmadan en az 30-40 defa ip atlıyorum haberiniz olsun:)

Her şey üst üste geldi desene reyhan abla.
Neden öyle yaptığını söylemiyor mu ne yapmayı düşünüyormuş ?

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız bakalım..
hilalcim sen geldin ama birşey demeden gittin bende merak edip peşinden geldim :)

Ece'cim canım sıkıldı yazmıştın bir ara baktığımda ne olduğunu merak etmiştim yazdın mı diye.

Tost olmasa iyi olurmuş reyhan abla.

Hislerin kuvvetli midir Ebru'cum inan öyle olmasını çok istiyorum ..

Tamam tamam kızmayın zayıflamıyorum daha fazla

Tamam turtam izinli yazalım o zaman ..

Yok canım eline ne tutuşturursa tutuştursun.O yoğunlukta yemek yemeyi unutacaksın.Bu kadar dert etme.Sen böyle süpersin zaten.Fazlasına gerek yok.Yoğun günler seni bekliyor iyice halsiz düşme.

Tamam Hatice'cim o zaman abartmaya gerek yok.
Evlenince kilo almaktan korkuyordum sevdiceğimin ilk sözlerinden biri evleneceğim bir örnek eşofman takımı alalım da yürüyüş yaparız düzenli eve de koşu bandı alalım

HeRKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN EMİ

İyi gecelerrr ..

Hatırlıyorum Betül'cüm tamam o zaman yıkayayım konuştuktan sonra da hangi birinde yıkayayım gece bile uyanıp konuşuyoruz bazen
Ben bu hallerde kalayım o zaman evlenince alırım diye tedirgindim ama o tedirginliğim gitti düzenli spor programı yapıyor şimdiden bizimkisi bir de istediğimiz gibi olursa evde denize sıfır olacak sabahın köründe kalkar yüzerim artık.

Dikkat et kendine Ebru'cum ..
Görüşürüz ..
Bu arada biz aynı zamanlarda regl olmuyormuyduk :26:

Afiyet olsun ..

Guzel olmus Nihal afiyet olsun

Ben sabah yazmistim ne yiyecegimi
Tastamam aynisi olmasa da uydum

Sabah
Menemen
1 dilim peynir
2 dilim karisik tahilli ekmek

Ogle
Biberli naneli yogurt

Aksam
Tavuklu salata
1 isirik pizza( sevgilim karsinda yerken cabim cekti bir kere isirdim)

Bir de turk kahvesi

Afiyet olsun Betül bir ısırıktan bir şey olmaz ..

İyi geceler herkesee cikiyorum artik
50 mekkigi mi cekip uyuycam
Yarin gorusuruzzz

saol hilalimmm

ip atlamak cok yararlıymıs özelliklede bacaklar için bende ip atlamak istiyorum amma alt katımdakiler bu sefer bizi kesin mahkemeye verir o zaman

yaw olur mu 65 kiloluk halinle bişicik olmaz.. hem iki ayağını aynı anda kaldırmadan atlarsan ses olmuyor. ayrıca ben bacak değil karın bölgemden şikayetçiyim.. elma şekeri gibim bişiim yani( twister umarım belimi inceltir...

saat 12yi gecti herkeşler yattı sanırım:) neyse zuzular menulere baktım harika :) arada kaçamaklar iştah kabartıcı:) eşim hadeee diyor bu yuzden bende kaççaaarrr. tatli ruyalar :)

twister özellikle de simit dedigimiz çıkıntılar içüün çok yararlı düzenli yaparsan işe yarar

saat 12yi gecti herkeşler yattı sanırım:) neyse zuzular menulere baktım harika :) arada kaçamaklar iştah kabartıcı:) eşim hadeee diyor bu yuzden bende kaççaaarrr. tatli ruyalar :)

iyi geceler sanadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…