Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun.ilaç midene dokunmuş olmalı aç karnına falan içme antibiyotik tehlikeli.allah korusun zehirlenme falan olur dikkat et

kızlar ya benim bir problemim var öğlen akşam arası bende bir halsizlik oluyor başım dönüyor ellerim titriyor tatlı canım istiyor bunu önlemek için ne yapmam lazım.

Sağlık durumları çok farklı Gönül'cüm ..

Ben menülerine baktığımda tam dukan değil gibi gelmişti bana ama dukan mı yapıyorsun?

Reyhan abla'cım duygusal bir çocuk olunca gerçekten çok etkilenmiştir ama hayatını etkileyecek şeyler bunlar da ..

Geçmiş olsun Gönül daha iyi misin ?

Dunki menumu bildireyim bu arada..

Kahwalti:
Sahanda pastirmali yumurta
1 bardak sut

Aksam:
1 parca tavuk gogsu

Sivi 3 lt su
1 kupa yesil cay

Pasırmadan olabilir mi Gönül'cüm ?
Ağır gelmiştir belki sıcakta.

hilalciğim mesaj sayısını yeni üye olduğum için özelden atamıyorum burada yazmak zorundayım idare edeceksin artık o kadar işinin arasında kusura bakma artık.

Tamam Nermin'cim buradan takip ederiz ..

kızlar ya benim bir problemim var öğlen akşam arası bende bir halsizlik oluyor başım dönüyor ellerim titriyor tatlı canım istiyor bunu önlemek için ne yapmam lazım.

Nermin'cim benim oluyor her gün olmasa da başım dönüyorsa maden suyu içiyorum tatlı bir şeyler istiyorsam kahve iyi geliyor.

geçmiş olsun.ilaç midene dokunmuş olmalı aç karnına falan içme antibiyotik tehlikeli.allah korusun zehirlenme falan olur dikkat et

Ben ac karna almistim canim bisey istemedigi icin, cok tesekkur ederim canim bidaha dikkat etmeye calisirim bu konuya ..

4 gundur dukan agirlikli beslenmeye calisiyorum hilal cim gecen hafta sebzede vardi dort gundur sebzeyide cikardim protein aliyorum ..

Pastirmadan olablir mi bilmiyorum pastrma hic sorun yaratmamisti bilemiyorum ki ..

Allah a sukur bugun daha iyiyim canim ..

Anladım Gönül'cüm hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın menülerini incelerken ona dikkat ederim artık ..

kızlar haber veremediğim için özür dilerim bizim leptop bozuldu istanbula tamire yolladık anca geldi Allahdan garantisi vardı
bize tayin çıkmadı çok şükür geçmişe bir bakıyım dedim
ayseye edirne çıkmış bizde edirnedeyiz ama o ilçeyi bilmiyorum
hilalcim çok üzüldüm hayırlısı olsun inan lojmanda 1 tane bitlis tatvan var gerisi hep kıbrıs bu yıl herkes kıbrısa gidiyor demek ki
nasıl yapacaksın şimdi ankara da kalacak mısın?

Bir aksilik oldu zannettik Gülçin ama çok şükür iyiymişsin tayin de iyi olmuş sevindim.
Kıbrısa cidden çok göndermişler bu sene heralde tercih eden pek yoktu.
Yok canım gideceğim ben de.

Gülçin adını görüyorum aşağıda nasılsın iyi misin ?
iyiyim canım sen nasılsın sonunda bilgisayarıma kavuştum ama burda dikkat ederek arada yazarım çünkü pek vaktim olmuyo 1 ay sonra da izne ayrılıyoruz istanbul,fethiye ve memlekete gideceğiz eşim bırakıp dönecek ben ramazanı orda geçireceğim temmuz da anca dönerim

Kiloların ne durumda ?

hayırlısı olsun hilalcim okul işi ne olacak orda imkan var mı?

Var canım inşallah halledersek oraya aldıracağım okulu ..

kızlar oğlum ağlıyo ben çıkıyorum şimdi inşallah yine uğrarım işlerim var bugün uğruyamazsam yarın gelirim öpüyorumherkesi kendinize iyi bakın

tatlı isteğime çözüm buldum galiba diyet bölümünde okudum günlük 1 kase tarçınlı yoğurt hem metobolizmayı hızlandırıyormuş hem kan şekerini dengeliyormuş. denedim biraz önce ve iyi geldi.kahveyle pek aram yok içsem bile yarısını zorla içebiliyorum aslında diyet yapanları çoğu içiyor kahveyi.benim yengem 90 kilodan 60 kiloya inmişti aç karnına kahve içerdi kadın.bağımlısı oldu halada devam ediyor.

Kiloların ne durumda ?

Var canım inşallah halledersek oraya aldıracağım okulu ..
kilom aynı 56-57 arası gidip geliyo eşimle bolca yiyoruz valla iyiki kilo almıyorum artık canım da hiç rejim yapmak kendimi sıkmak istemiyorum hilal belki böyle kalırım versem iyi olur ama hazır hissedince yapacağım artık diyet falan şimdilik böyle iyiyim epey de inceliyorum doğumdan sonra çok fark var toplandım epey 38 beden tam oluyo şimdi moralim de iyi

Yeni bir tarif deniyorum kızlar dukan ekmeği için 2 kaşıktan 10 tane dukan ekmeği çıktı bakalım nasıl olacak ..

TArçın gerçekten çok işe yarıyor deneyebilirsin bence de.

O zaman çok da zorlamana gerek yok Gülçin ..

tarif alabilir miyim

ben de dukan krebine 1 kaşık karbonat atıyorum çok leziz ve kabarık oluyo

Tabiki vereyim.
2 kaşık yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı mısır unu
2 yumurta
1 çay bardağı süt
1 paket kabartma tozu

Muffin kaplarına koydum 10 tane çıktı tadına da ucundan minicik baktım gayet güzel olmuş.
Karbonatı krebe ben de deneyeyim bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…