Dene bakalım.Şu aralar dukan krep takılıyorum ekmek yemiyorum.Sıkılınca bende yaparım.Yeni bir tarif deniyorum kızlar dukan ekmeği için 2 kaşıktan 10 tane dukan ekmeği çıktı bakalım nasıl olacak ..
Ben buna bayıldım valla.Ben o zaman çoooooooookkkkkkkkkkkkk zayıfımAslında sıfır beden
Bu aralar bir hayli kilo alan ve tartılarak bunu doğrulayan annem olaya noktayı koyuyor: "Bir buçuk kilo yemek yedim, onu çıkar, bir buçuk kilo kıyafetlerimi çıkar, yarım kilo ayakkabılarımı çıkar, 8 bardak su içmiştim..." Gerisini gülmekten dinleyemedim...
Afiyet olsun canım.Sen bacaklarına fazla yüklendin.Daha az yap canım.Sen de benim gibi yapmadık mı hiç yapmıyoruz başlayınca abartıyoruzMenümü de yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt
Ara :
- Sade türk kahvesi
Ara :
- Tadına bakmak için parmak ucu kadar dukan ekmek
Akşam :
- Dukan mantımsı bir şey
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
- Maden suyu içmedim ama içeceğim.
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 600 bacak hareketi ( 1000'e tamamlayacağım )
Merhaba Ayşe.Nasılsın.Eşyaları toparlamaya başlamışsındır sanırım.merhaba kızlar dünden beri bağlatım yok yeni yaptılar inş. yine gitmez kafayı yedim dünden beri
Kıyamaaaaammm.Okulda internet vardı.Eve geldim yok:44:Oturdum film izledim
Hoşgeldin Haticeee ..
Kendim yazdım kendim okudum
Güzel hareket ama ben o topu nerden bulacağım şimdi.Yarın çocuklar okul bahçesinde oynarken bir topu alıp kaçsam olur mu acabaBacaklarımı hissetmiyorum kızlar.
Bugün kendimi hissederken baktım iç bacaklarımda fazlalık var.
Aklıma geldi sonra normal spor yaparken çalışmazmış iç bacaklar ondan en zor sıkılaşan bölümmüş.
Bununla ilgili de bir egzersiz var.
Otururken bacaklarımızın arasına küçük bir topu alıp sıkıp bırakıyoruz.
Bacak hareketlerime bunu da ilave ediyorum.
Ben buna bayıldım valla.Ben o zaman çoooooooookkkkkkkkkkkkk zayıfım
Afiyet olsun canım.Sen bacaklarına fazla yüklendin.Daha az yap canım.Sen de benim gibi yapmadık mı hiç yapmıyoruz başlayınca abartıyoruz
Güzel hareket ama ben o topu nerden bulacağım şimdi.Yarın çocuklar okul bahçesinde oynarken bir topu alıp kaçsam olur mu acaba
büyüdü cok cadı oldu herşeye cevaplar bende dukandan cok memnun kaldım incelme oldu bende daha cok devam edeceğim ins yaz geldi deniz sezonu acıldıgöbüş gitsin artık 2. olcak hala göbeğim gitmedi tam anlamıyla
Merhaba kizlar
Yoldayim eve donuyorym
Yorgunum yaa
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir,zeytin
Biraz kavrulmuş biber
ARA
Kefir
ÖĞLEN
Yine dukan krep
Domates,salatalık,zeytin
AKŞAM
1 tabak mercimek yemeği
Bir kaç kaşık yoğurt
SPORUMU daha yapmadım.Biraz vakit geçsin yaparım.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir,zeytin
Biraz kavrulmuş biber
ARA
Kefir
ÖĞLEN
Yine dukan krep
Domates,salatalık,zeytin
AKŞAM
1 tabak mercimek yemeği
Bir kaç kaşık yoğurt
mrb 13. takım bir zamanlar bende buradaydım uzun süredir siteye uğramadım eskilerden hilal kalmış sanırım nasılsın cnm msj attım ama doluymuş msj hakkın gitmedi sanırım bol bol kilo vermeniz dileğinizle aslında benim de vermem gerek ama(
Yok canım kullanmıyorum hale face
Neler yaptım neler yaptım son olarak dukan yapıyorum onun haricinde her şeyi yaptım verdim sonra birden kaçamak hooop aldım derken yerimde saydım ama dukan yaradı bana da ..
Maşallah kocaman olmuş kızın ..
emineeeeeee hoşgeldin canım önceden 13.takımda mıydın sen mezun mu oldun,ayrıldın mı.hilal kıbrısta komşu olursunuz artık emine de magosada
Canım bilgim yok ama sen neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun?Kızlar size bir şey soracağım.
Şimdi ben doğum kontrol hapı ile reglimi öne almak istedim.
Bıraktım heralde 3-4 güne olurum.
Peki ilk gün mü kullanmaya başlayayım yoksa 7 gün ara verip mi ?
Benim de simitler ve alt tarafin gitmesine cok ihtiyacim var
İp atlayip twister hareketi yapayim ben de
Aleti yok ama kendi kendime de yapsam is gorur sanirim
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Peynir,zeytin
Biraz kavrulmuş biber
ARA
Kefir
ÖĞLEN
Yine dukan krep
Domates,salatalık,zeytin
AKŞAM
1 tabak mercimek yemeği
Bir kaç kaşık yoğurt
Canım bilgim yok ama sen neden doğum kontrol hapı kullanıyorsun?
Benim regl dönemlerim çok ağrılı oluyordu o yüzden başlamıştım ama bir iki aya bırakayım diyordum şimdi bırakamam da
evlencek misin? gerçi evet dedin annen biliyor mu muhabbetleri dönüyordu ama? haydi hayırlısı... bence kullanma yav tüylenme sorunun yoksa sadece agrı içinse kullanma bence yanında ertesi gün hapı bulundurursun:)
Benim regl dönemlerim çok ağrılı oluyordu o yüzden başlamıştım ama bir iki aya bırakayım diyordum şimdi bırakamam da
Aa anlatmadım dimi ben burada anlattım mı acaba :26:
Annemle konuştum çok istekli olmasa da tamam dedi babamla konuştu.
Babam pat diye evet demedi ama asla olmaz gibi bir şey söylememesi annemin ikna edeceğine inandırdı beni.
Sadece ağrı için içiyordum tüylenmeye olumlu olumsuz etkisi olmadı ama evlenince ertesi gün hapını nereye kadar kullanacağım ?
unutmadan bugünün listesini de vereyim:
sabah: 1 bardak süt+ elma+ yarım muz
arada 1 kase şehriyeli tavuk corbası (yemin ederim bugun sabah 11 gibi ölüyorum dedim az kalsın telefon acıp king menu alcaktım)
öğlen: 2 kase ş. tavuk corbası + taze fasulye 1 tabak:)
akşam: 1 kase ş.t.corbası + 2 kasık t.fasulye
bugun 2,5 ltsuyu tamamlıcam simdilik 2lt. ayrıca 1 cay bardagı kahve ve sıkı duruunnn 1.5 lt ayran içtim:) tavuk salata diyeti yapıyım dedim ama dün 3 öğün yediğim tavuk ve salatadan bugun bıktım görmek bile istemiyorum ancaaak sabah 80.9u gördüm:)) Allahımmmm cumaya kadar 79u görsem yeter:)) ayrıca tabiki twisterımı yaptım. annem aradı bugun bozmadın dii mi diyetini die:)) garibim yediğim laflardan oda bunalmış:)
aaaa ağrıyı hafiletiyor mu hilalcim.ben yeni evliyken 1 kutu kullandım sadece pek bilgim yok canım.niye bırakamıyorsun başlayınca bitirmek mi gerekiyor hepsini.
baban çok tepki göstermediğine göre ikna olacak gibi hiç konuştun mu babanla telefonda canım
wuuhuuuu:)) yaw o korunsun sen niye ilaç alıyorsun? umarım gercekten mutlu olacağın biridir ve ömür boyu sürer mutlu mesut. hayırlıysa olsun hayrlı değilse yeni daha ii kısmet cıkarsın Allah senin karsına
Ayşe'cim öyle bir etki ediyor ki ben ilk 2 gün yataktan kalkamaz ağlardım resmen dayanamazdım iğne falan olurdum.
Şİmdi olduğumun farkında değilim arada hafif ağrım olursa oluyor o da çoğu zaman yok.
Bırakamama durumunu şurada 2-3 aya kalmadan evlilik olacak inşallah o yüzden bırakmak istemedim bu kadar rahatken.
Ama işte şu öne alma durumu kafama takıldı.
Babamla konuşmadım canım cesaret edemedim bekliyorum şimdi hafta sonuna kadar annem yarım yarım konuşuyor bir anda tüm her şeyi konuşup cevap almaya cesaret edememiş ama en azından direk hayır dememesi de güzel değil mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?