sağol wlla içimi rahatlattın:)hilal abla annemle konuşmuyorum oyüzden yorum yapmıyo neyse benn çıkıym spor yapim ders çalışym sonra tekrar gelirim:)
Ben sevdiceğime kucağına almazsan eve girmem diyordum bir taraftan da ayy zor işi çocuğun ama benim için katlansın diyordum artık kıbrısı kucağında dolaştırmadan girmeyeyim dimi
sen onun için nelere katlandın dimi sadece kilo içinde değil o kadar sitres ve bekleyiş içinde sana kavuşmanın şerefiyle kıbrısta tur atması lazım:)
Nber kizlar bugun isim gucum coktu gecmise soyle bir gozattim ,,
Ebrucum sende gelinlik giyecekmissin okuyunca neselendim birden ne guzel olur hedefine ulastik sonra gelinlik giyeceksin nede zarif olursun boy pos da var masallah
Menum:
kahwalti:
2 yumurtaya sahanda pastirmali sucuklu peynirli yumurta (biraz karman corman oldu ama acikmayayim diye boyle bisey yapayim dedim)
1 bardak sut
Oglen
Yulafli etli yogurt corbasi
2 dilim peynirli dukan borek
Aksam
3 dilim peynirli dukan borek
1 kase yulafli etli yogurt corbasi
Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan
1 saat yuruyuse niyetleniyorum bakalim..
Sabah 20 dakk kond bisikleti surdum ...
HAdi 13. takım olarak hepimiz çekelim gelinleri
Çıtır gelinler diye de artık magazini hazırlar takımımızın uçankuşları
Acilis senden bereket Allah tan hilalcim birde bakiyormussun ardinsira turtisimi betus u gelin ediyormusuz
Bu arada bugun yiyecek icecek alisverisine ciktik kizlar, esim diyor ki cikolata ister misin beni gorseniz hayir hayiiiir modundayim cikolatalarin oldugu raflara bakmiyorum
bilesebze meyve reyonunun oralarda dolanirken elime marol almisim artik zayifliycam diye geciriyorum aklimdan
Ve esim aksam icin patates salatasi yanina katmer istedi, patates salatasinada bayilirim ki soyle bol eksili acili tuzu kivaminda ooff offf
amaaaayemiycem tabis
Afiyet olsun canım ama ne kadar yulaf kepeği kullandın sen onun da fazlası iyi değil kilo bile aldırabilir miktara dikkat et.
Yulaf kepegini fazla kacirmis olabilirim hilalcim, gunde uc ogun antibiyotik aldigim icin
fazla ustunde durmadim yulaf kepegi konusunun midem bos olunca fena carpiyor beni bas agrisi mide bulantisi kusma vs
bakalim antibiyotikler bitene kadar bu sekilde idare edeyim bitmesine bisey kalmadi en fazla iki bilemedin uc gun ..
Acilis senden bereket Allah tan hilalcim birde bakiyormussun ardinsira turtisimi betus u gelin ediyormusuz
Ben Betülden zaten bir anda şok haber diye bekliyorum bir anda gelişecek bir bakmış evleniyor o yüzden diyorum şimdiden mutlaka zayıfla diye.
Turtam zaten hep bizi şaşırtmaya alışık birden evleniyorum ben diye gelebilir ..
ben kesin asansörde kıydırırım nikahı bu arada gecen bana msj yazdı hilalim ben yazmadan havai fişek patlatıyolardı burda havai fişekleri duymuşmuymusum evdemiymişim diye koptum ya muhabbete bak
bende bugunkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
ara
sütlü nescafe
az kuru meyve
öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem
akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek
Ahaha bahaneye bakk ..
Bu arada cidden hayal ettim de asansörde nikah pek güzel olur ben de değişik şeyler düşünüyorum nikah için ama şu durumda sokak arasında nikah memurunu durdurup imza bile atabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?