Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol wlla içimi rahatlattın:)hilal abla annemle konuşmuyorum oyüzden yorum yapmıyo neyse benn çıkıym spor yapim ders çalışym sonra tekrar gelirim:)

Problem mi var canım aranızda aynı evin içinde küs olunca en çok sen etkilenirsin o yüzden kendini düşünüp yapma hiç ..
Kolay gelsin Zeliş'cim ..

Ben sevdiceğime kucağına almazsan eve girmem diyordum bir taraftan da ayy zor işi çocuğun ama benim için katlansın diyordum artık kıbrısı kucağında dolaştırmadan girmeyeyim dimi

sen onun için nelere katlandın dimi sadece kilo içinde değil o kadar sitres ve bekleyiş içinde sana kavuşmanın şerefiyle kıbrısta tur atması lazım:)

Nber kizlar bugun isim gucum coktu gecmise soyle bir gozattim ,,

Ebrucum sende gelinlik giyecekmissin okuyunca neselendim birden ne guzel olur hedefine ulastik sonra gelinlik giyeceksin nede zarif olursun boy pos da var masallah

Nber kizlar bugun isim gucum coktu gecmise soyle bir gozattim ,,

Ebrucum sende gelinlik giyecekmissin okuyunca neselendim birden ne guzel olur hedefine ulastik sonra gelinlik giyeceksin nede zarif olursun boy pos da var masallah

HAdi 13. takım olarak hepimiz çekelim gelinleri
Çıtır gelinler diye de artık magazini hazırlar takımımızın uçankuşları

Menum:

kahwalti:
2 yumurtaya sahanda pastirmali sucuklu peynirli yumurta (biraz karman corman oldu ama acikmayayim diye boyle bisey yapayim dedim )
1 bardak sut

Oglen
Yulafli etli yogurt corbasi
2 dilim peynirli dukan borek

Aksam
3 dilim peynirli dukan borek
1 kase yulafli etli yogurt corbasi

Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan

1 saat yuruyuse niyetleniyorum bakalim..

Sabah 20 dakk kond bisikleti surdum ...

Afiyet olsun canım ama ne kadar yulaf kepeği kullandın sen onun da fazlası iyi değil kilo bile aldırabilir miktara dikkat et.

Acilis senden bereket Allah tan hilalcim birde bakiyormussun ardinsira turtisimi betus u gelin ediyormusuz

Ben Betülden zaten bir anda şok haber diye bekliyorum bir anda gelişecek bir bakmış evleniyor o yüzden diyorum şimdiden mutlaka zayıfla diye.
Turtam zaten hep bizi şaşırtmaya alışık birden evleniyorum ben diye gelebilir ..

Bu arada bugun yiyecek icecek alisverisine ciktik kizlar, esim diyor ki cikolata ister misin beni gorseniz hayir hayiiiir modundayim cikolatalarin oldugu raflara bakmiyorum
bile sebze meyve reyonunun oralarda dolanirken elime marol almisim artik zayifliycam diye geciriyorum aklimdan

Ve esim aksam icin patates salatasi yanina katmer istedi, patates salatasinada bayilirim ki soyle bol eksili acili tuzu kivaminda ooff offf
amaaaa yemiycem tabisi

Son düzenleme:

Ayy ayy sizin bu eşler tam eziyet yapıyor yahu ..

Afiyet olsun canım ama ne kadar yulaf kepeği kullandın sen onun da fazlası iyi değil kilo bile aldırabilir miktara dikkat et.

Yulaf kepegini fazla kacirmis olabilirim hilalcim, gunde uc ogun antibiyotik aldigim icin
fazla ustunde durmadim yulaf kepegi konusunun midem bos olunca fena carpiyor beni bas agrisi mide bulantisi kusma vs
bakalim antibiyotikler bitene kadar bu sekilde idare edeyim bitmesine bisey kalmadi en fazla iki bilemedin uc gun ..

Tamam Gönül'cüm ben sadece o kadar da masum değil diye uyarmak istedim.

Simdilik cikmam lazim kizlar disarda ufak bir isim var, operim

Acilis senden bereket Allah tan hilalcim birde bakiyormussun ardinsira turtisimi betus u gelin ediyormusuz

ben kesin asansörde kıydırırım nikahı bu arada gecen bana msj yazdı hilalim ben yazmadan havai fişek patlatıyolardı burda havai fişekleri duymuşmuymusum evdemiymişim diye koptum ya muhabbete bak

ben kesin asansörde kıydırırım nikahı bu arada gecen bana msj yazdı hilalim ben yazmadan havai fişek patlatıyolardı burda havai fişekleri duymuşmuymusum evdemiymişim diye koptum ya muhabbete bak

Ahaha bahaneye bakk ..
Bu arada cidden hayal ettim de asansörde nikah pek güzel olur ben de değişik şeyler düşünüyorum nikah için ama şu durumda sokak arasında nikah memurunu durdurup imza bile atabiliriz

bende bugunkü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet

ara
sütlü nescafe
az kuru meyve

öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem

akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek

bende bugunkü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet

ara
sütlü nescafe
az kuru meyve

öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem

akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek

Çok güzel gidiyorsun turtam da senin ekmek miktarın fazla olmazdı ters etkilemez inşallah ..

Ahaha bahaneye bakk ..
Bu arada cidden hayal ettim de asansörde nikah pek güzel olur ben de değişik şeyler düşünüyorum nikah için ama şu durumda sokak arasında nikah memurunu durdurup imza bile atabiliriz

hakkaten biz evlensek acaip matrak şeyler çıkar ortaya çünkü o evlendiginde hani şu internete bir resim düşmüştü ya damat gelinin üstünde saçından çekerek poz verriyor falan öyle bir foto istiyormuş ee ben de asansörde nikah istiyorum sonucu ne olacak cok merak ediyorum yani

evet sizin bencede öyle olacak gibime geliyor ama oda bir degisiklik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…