Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucum doğru söylüyorsun ve çok haklısın ama inan alışverişte çok canım sıkılıyo üzerime gömlek aldım inan l beden küçük oldu xl aldık utandım valla satıcı kızda diyordu siz incesiniz s,m anca olur size diye o bile çok şaşırdı olmuyo işte incelmem şart bu arada sizin yedikleriniz kuş gibi ben de döneceğim o düzene ben sabah akşam çok yiyorum
hilalinde dediği gibi al ver kiloyu kalınlaşıyorum
uyku konusuna gelince sabah 10 da kalktım bende
ama hala uykum var 10 saat falan uyuyorum o da çok zararlı
yatmasam iyi olur işlerimi yapıyım
bugün akşama süt içeceğim öğlen çok kaçırdım hafif olsun
ve sporumuda yapıp kızımı almaya giderim

sen de çok incelmişsin resim varmı profile bir bakıyım

20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Normal
30.0-34.9: Hafif şişman
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez

Bu değerlere bakıp ne dediğimi anlayabilirsin umarım.

Kizlar kend kendime karar aldim hedefime ulasmadan once hicbirsey almicam kendime, vermem gereken asagi yukari 5-7 kilo daha var onuda verince
vucudum daha farkli olacak son aldigim kiyafetler bile cok farkedecek o yuzden boyle bir karar aldim..

10 saaat uyku çok zaten Gülçin'cim

O zaman sen bol bol spor yapacaksın. Yeni fotoğrafım yok canım. Çektirir çektirmez eklerim burayada.

ebrucum doktora bir gittim tabi devlete o zaman beni içeri almadı bile zen zaten zayıfsın niye geldin ihtiyacı olan gelsin dedi. ben de bir daha uğramadım
izine gidince özele gidip bir kemik yapımı falan ölçtürüyüm istiyorum bakalım
yok ya ebru 31 beden kot hakkaten çok dardı

biliyorum canım resim eklerim bakarsın şimdi bile basen yanlar çok kalın benim doğumların da etkisi oluyo

Kizlar kend kendime karar aldim hedefime ulasmadan once hicbirsey almicam kendime, vermem gereken asagi yukari 5-7 kilo daha var onuda verince
vucudum daha farkli olacak son aldigim kiyafetler bile cok farkedecek o yuzden boyle bir karar aldim..

Bence çok mantıklı bir karar. Zaten çok bişey kalmadı Gönül'cüm. Ben Haziran'da hedefime ularışırm diyordum öylede olacak sanırım. Eminim sende en geç 1-1,5 ayda ulaşırsın hedefine. Türkiye'ye gelecek misin?

bu değerlere göre ben normal çıkıyorum zaten dün dukan testini yaptım ideal kilodasınız yazıyo ben de zaten kiloyla ilgili bir problemim yok ebrucum incelmem lazım önceden de kendi vücudumu bildiğim için ben 50 kiloda işte budur diyebiliyorum bu arada 52-53 e bile razıyım artık

çok doğru bir karar vermişsin gönülcüm hedef kilona ulaşınca süper kıyafetler alırsın

O zaman zaten çok bişey yok Gülçin'cim. Biraz sıkarsan dişini sende en geç 1,5 ay içinde ulaşırsın hedefine. Senin sorunun birden şoklayıp sonra bırakman. İstikrarın yok. Bu kez başla ve tam başla. Bırakma hiç. Bak bana. Ben takıma ilk geldiğimde sen bu kilodaydın. Ben 17,5 kilo verdim sen hala aynı kilodasın. Hilal bile mezun olacak bu hafta. Hedefinin altına indi. (Seni biraz gaza getireyim dedim )

haticecim ozel msj olmuyor dunki msj sayim 12 not alir misin canim ..
Not aldım canım

Tickerina göre çok zayıfsın.Nasıl o beden giyiyorsun.Ben kotta 29 giyiyorum.

Canım bu çizelgeye bakarsan pazartesi endokrolojiye gittim doktor hanım senin diyete ihtiyacın yok normalsin dedi yokuşa sürdü bende hamile kalmayı düşünüyorum dedimHamile kalınca çok kilo alırım dedim..Sonunda diyetisyene sevk etti ama daha gidemedim.

Haklısın güzel karar.
Bu arada canım senin tickerenda neden kilon gözükmüyor.Onu kilon şekline ayarlasana,bakınca karıştırıyorum.

Bu ne hilal sasirttin beni verdigin fazla kilo yu almaya calisiosun heralde afiyet olsun ..

O kadar abartmış mıyım ya :26:

Her şeyi öğrenebilirim yeter ki başkaları elleşmesin

Hoşgeldin Gülçin, verdirtme kız eşine kilo senden zayıfım falan derse kötü olur sonra ..
Cidden ama kilona göre çok fazla bedeb, dediğin gibi kemikler iri ama sen bu al verle yaptın kendine en büyük kötülüğü.

Afiyet olsun Hatice'cin, eylemde de enerji harcamışsındır.

Merhaba
Herkes cikmis yine:)
Yoldayim ben de simdi eve donuyorum

Menumu yazayim

Sabah
Kasarli krep
Peynirli omlet
5i bir arada cay

Ogle
200 gr light yogurt

Aksam
Adana -sadce eti-
2 tane de tavuk kanadi
Zero

Çok güzel gidiyorsun Betül'cüm ..

Gayet güzel olmuş afyet olsun Reyhan abla.

İnşalalh güzel sonuçlar alınır Hatice'cim ..

gönaydııın dün sizi özledim yaw msjda yazamadım kızdınzmı bana

yok yok kızmassınız kıyamazsınız bana en küçügunz benim nede olsa

Hıhhh kızdım işte en küçükmüşşşş ..
Bananee ya bendim en küçük

Hiç kimse yok neredesiniz kızlar? Bu arada HATIRLATMA dün kü ve bugün kü mesajlar bana atılıyor.

Hemen atıyorum Hatice'cim mesaj sayımı sayana kadar canım çıktı turtanınki çıkıp durdu karşıma.

Zannetmiyorum artı çıkacağını Betül ben çıkmadım mesela sebze günlerinde hiç ..

Herkesin kandili mübarek olsun kızlarrr ..

İnşalalh cuma öncesi kaçamak peşinde değildir kimse

Aslında dukan tarifleri yapsan çok rahat geçer ..

Benim değerimi bile koyma gereği duymamışlar

Evet evet bak mezun oluyorum ben hedefimi solladım geçtim
Bu arada o bile nedir yahu kınadım

Evet evet bak mezun oluyorum ben hedefimi solladım geçtim
Bu arada o bile nedir yahu kınadım

Öylemi demişim canım, aaaaa ayıp bana kına tabiii kiii

Ya ama ben ilk geldiğimde sen izinden yeni dönmüştün. Kilo veremiyorum diye yakınıyordun ordan kalmış aklımda

senin en son resimlerinde cok zayıftın kızım sen ya hangi ara 31 giyer oldun kaldı ki benim basen sorunum oldugu ve kalın kemikli oldugum halde ben bile 31 giymiyorum

Bugün kamerada konuştuk sevdiceğimle ..
Neyse bakıyor böyle bana sen tam çıtır olmuşsun şuna bak ya çıtırım diye sevmeye başladı ama benim havaları göreceksiniz
Rüyamda da kilo aldığımı görrdüm eski kıyafetlerim bile olmuyordu bana bacaklar dolma gibi ayy rüya olduğunu görünce bir sevindim anlatamam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…