Canım daha öncede konuştuk bu konuyu. Düşünsene ben senden 10 kilo fazlayım ve daha düşük beden giyiyorum. Senin kemiklerin iri. Bence dahada kilo vermeye uğraşma. Bedenede takma. Önemli olan giydiklerinin senin üzerinde nasıl durduğudur. Benim kemiklerim ince. O yüzden verdiğim her kiloda direkt bedenim değişiyor. Basenlerimi hiç ölçmedim canım daha doğrusu mezuram yok hiç bir ölçümü bilmiyorum ama çok güzel inceldim. Yani şu halim bile çok iyi görünüyor.
Uyku konusunda da yat uyu eğer uykun varsa. Benim evin halini görsen dudağın uçuklar. Temizlik her şekilde yapılır. Sağlığın daha önemli. Benim hala yatasım var
ebrucum doğru söylüyorsun ve çok haklısın ama inan alışverişte çok canım sıkılıyo üzerime gömlek aldım inan l beden küçük oldu xl aldık utandım valla satıcı kızda diyordu siz incesiniz s,m anca olur size diye o bile çok şaşırdı olmuyo işte incelmem şart bu arada sizin yedikleriniz kuş gibi ben de döneceğim o düzene ben sabah akşam çok yiyorum
hilalinde dediği gibi al ver kiloyu kalınlaşıyorum
uyku konusuna gelince sabah 10 da kalktım bende
ama hala uykum var 10 saat falan uyuyorum o da çok zararlı
yatmasam iyi olur işlerimi yapıyım
bugün akşama süt içeceğim öğlen çok kaçırdım hafif olsun
ve sporumuda yapıp kızımı almaya giderim
sen de çok incelmişsin resim varmı profile bir bakıyım
ebrucum doktora bir gittim tabi devlete o zaman beni içeri almadı bile zen zaten zayıfsın niye geldin ihtiyacı olan gelsin dedi. ben de bir daha uğramadımSeni en son hatırladığım kadarıyla zaten kilo vermeye ihtiyacın yoktu Özlem'cim. O dediğim kemik konusunuda istersen ya bi diyetisyene, yada doktora danış bakalım. Sonuç ne olacak. Keşke büyük beden almasaydın kotu.
biliyorum canım resim eklerim bakarsın şimdi bile basen yanlar çok kalın benim doğumların da etkisi oluyoAyrıca Gülçin'cim yeni farkettim vücut kitle indeksine göre hedef kilonda çok zayıf olacaksın. 20 in altı zaten zayıf olarak geçiyor. Bence senin bir diyetisyene danışmaya ihtiyacın var. Çok zayıflıkta iyi bişey değil biliyorsun dimi?
Kizlar kend kendime karar aldim hedefime ulasmadan once hicbirsey almicam kendime, vermem gereken asagi yukari 5-7 kilo daha var onuda verince
vucudum daha farkli olacak son aldigim kiyafetler bile cok farkedecek o yuzden boyle bir karar aldim..
bu değerlere göre ben normal çıkıyorum zaten dün dukan testini yaptım ideal kilodasınız yazıyo ben de zaten kiloyla ilgili bir problemim yok ebrucum incelmem lazım önceden de kendi vücudumu bildiğim için ben 50 kiloda işte budur diyebiliyorum bu arada 52-53 e bile razıyım artık20.0-24.9: Zayıf
25.0-29.9: Normal
30.0-34.9: Hafif şişman
35.0-44.9: Sağlık açısından önemli derecede obez
45.0-49.9: Aşırı obez
50 ve üstü: Morbid (ölümcül) obez
Bu değerlere bakıp ne dediğimi anlayabilirsin umarım.
çok doğru bir karar vermişsin gönülcüm hedef kilona ulaşınca süper kıyafetler alırsınKizlar kend kendime karar aldim hedefime ulasmadan once hicbirsey almicam kendime, vermem gereken asagi yukari 5-7 kilo daha var onuda verince
vucudum daha farkli olacak son aldigim kiyafetler bile cok farkedecek o yuzden boyle bir karar aldim..
bu değerlere göre ben normal çıkıyorum zaten dün dukan testini yaptım ideal kilodasınız yazıyo ben de zaten kiloyla ilgili bir problemim yok ebrucum incelmem lazım önceden de kendi vücudumu bildiğim için ben 50 kiloda işte budur diyebiliyorum bu arada 52-53 e bile razıyım artık
helloooooo bebekler napıyorsunuzzzzzz
kızlar ben şimdi kaçıyım işlerimi yapıyım resim eklerim bir ara
Not aldım canımhaticecim ozel msj olmuyor dunki msj sayim 12 not alir misin canim ..
Tickerina göre çok zayıfsın.Nasıl o beden giyiyorsun.Ben kotta 29 giyiyorum.kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
sevindirici bir durumum da var akşamları yürümeye ve evde de spor yapmaya başladım 30 day shrede hergün haftada 3 gün de plates yapıcağım ipp incecik olmam lazım ebru ben de 30 beden kot giymek istiyorumaslında 31 beden giyiyorum eşimin zoruyla aldım 32 bedeni dar dar deyip durdu şimdide kemerle tutturuyorum düşüp duruyo
Canım bu çizelgeye bakarsan pazartesi endokrolojiye gittim doktor hanım senin diyete ihtiyacın yok normalsin dedi yokuşa sürdü bende hamile kalmayı düşünüyorum dedim20.0-24.9: Zayıf
Haklısın güzel karar.Kizlar kend kendime karar aldim hedefime ulasmadan once hicbirsey almicam kendime, vermem gereken asagi yukari 5-7 kilo daha var onuda verince
Bu ne hilalsasirttin beni verdigin fazla kilo yu almaya calisiosun heralde afiyet olsun ..
kızlar ne fenasınız he gülmekten öldüm ya allah ta szi güldürsün hep. prostatı muayene etmek öle kolay değil canım zorlanırsınız :)
siz baştan alın önlemlerini doktora falan göndermezsiniz heriflerinizi iğne yapmayı falan öğrenin bütün ilaçların etkilerini yan etkilerini öğrenin. siz onuda yaparsınız gerekirse kursa da gidrsiniz valla korkulur sizden:)
nasılsınız kızlar?
işlerim bitti artık izini bekliyoruz
kilom pek parlak değil dikkat etmeye başladım eşimle yarış yapıyoruz beyim 75 kilo neresinden verecekse kilo verecek benimle
sizinle birlikte izne gidene kadar burda oluyum diyorum tabi izniniz olursa
bu arada oğlum 3 gün önce yürümeye basladı artık hiç oturmuyo o nereye ben oraya
umarım herkeste bıraktığım gibi iyidir sizleride özledim,
kızlar 57.5 kiloyum ama çok fazla fark var mezroda malasef kötü yönde
38 bedene oluyorum geçen hafta sonu kot aldım malesef 32 beden eşimde 32 beden aldı aynı giyiniyoruz eşimle moral bozucu bir durum sizler kaç kiloda kaç beden kot giyiyorsunuz yazarsanız seviniri
sporada başladım bol proteine , dukanla devam edeceğim bakalım
ay ne çok yazdım böyle yoruldum yarın sabah aranızda olurum inşallah
Herkes çıkmış ama ben yinede menümü yazayım.Sonra geçmişe göz atayım.
MENÜM
SABAH(08:00)
1 bardak kefir
KAHVALTI(09:00)
Melemen
Yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
ÖĞLE
Az tavuk döner
Salata
AKŞAM
Patlıcanlı etli yemek yarım tabaktan az
Salata
1 kase cacık
Sonrasında 6 fındık
Merhaba
Herkes cikmis yine:)
Yoldayim ben de simdi eve donuyorum
Menumu yazayim
Sabah
Kasarli krep
Peynirli omlet
5i bir arada cay
Ogle
200 gr light yogurt
Aksam
Adana -sadce eti-
2 tane de tavuk kanadi
Zero
nasılsınız kızlaar..
menümü yazayım bu arada
sabah
1 haşl.yumurta
1 dilim dukan ekmek
peynir azcık
öğle
haşl.1 tavuk but
yoğurt
acıbiber turşusu
ara
bitki çayları
light gazoz
akşam
kıymalı yumurta
1 dilim dukan ekmek
ara
light gazoz
yarım dilim dukan kurabiye
Canım bugün haberleri izlemişsindir.Tüm Türkiye de iş bırakma eylemi yapıldı.İlk defa diğer sendikalar dışında öğretmenlerde maaş zammını reddettiği için iş bıraktı.Bizde çalışmadık.İl çapında tüm sendikalarla birleşip ana caddede bayraklar sallayıp,sloganlar attık.Basın açıklaması falan yapıldı.Umarım bu tepki iyi sonuçlar doğurur.Yapılan zam tüm memurlara yapılacak ve ne yazıkki teklif edilen çok az.Hayırlısını bekliyoruz artık.
gönaydııın dün sizi özledim yaw msjda yazamadım kızdınzmı bana
yok yok kızmassınız kıyamazsınız bana en küçügunz benim nede olsa
Hiç kimse yok neredesiniz kızlar? Bu arada HATIRLATMA dün kü ve bugün kü mesajlar bana atılıyor.
Kizlar menu yazayim
Sabah 9da
Birqz peynir
1 bardk yagsiz sut
1 domates
1 slatalik
Oglen 12
Karisik izgara -4 kofte , buyuk bir parca tavuk-
Yaninda az salata
Ayran
Aksam - simdiden belli-
2-3 kasik kiymali semizotu
Ve yogurt
Bu kadar sebze yiyince insallah tartida + cikmam bir anda
Günaydın diyeceğim kızlar ama saat 1 olmuş. Bugün izinliyim evdeyim. Birazcık uyuyayım dedim abartmışım. 12,30 da kalktım
Bu arada ben unutmuşum bugün şivlilik olduğunu izni yanlış bir günde almışım. Sabahın saat 8 inden beri kapı sürekli çalıyor. Yattım ama nasıl yattım bana sorun.
Aklıma gelmişken herkesin regaip kandili mübarek olsun.
Bugün ve dün akşam kimse uğramamış topiğe. Yarın cuma, umarım cuma öncesi bu kötü etkilemez takımı.
kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
sevindirici bir durumum da var akşamları yürümeye ve evde de spor yapmaya başladım 30 day shrede hergün haftada 3 gün de plates yapıcağım ipp incecik olmam lazım ebru ben de 30 beden kot giymek istiyorumaslında 31 beden giyiyorum eşimin zoruyla aldım 32 bedeni dar dar deyip durdu şimdide kemerle tutturuyorum düşüp duruyo
20.0-24.9: Zayıf
O zaman zaten çok bişey yok Gülçin'cim. Biraz sıkarsan dişini sende en geç 1,5 ay içinde ulaşırsın hedefine. Senin sorunun birden şoklayıp sonra bırakman. İstikrarın yok. Bu kez başla ve tam başla. Bırakma hiç. Bak bana. Ben takıma ilk geldiğimde sen bu kilodaydın. Ben 17,5 kilo verdim sen hala aynı kilodasın. Hilal bile mezun olacak bu hafta. Hedefinin altına indi. (Seni biraz gaza getireyim dedim)
Evet evet bak mezun oluyorum ben hedefimi solladım geçtim
Bu arada o bile nedir yahu kınadım
Hoşgeldin Turti'cim
Kolay gelsin Gülçin'cim. Benimde yapılacak çok işim var ama içimden hiç yapmak gelmiyor
kızlar bugün 3. günüm dukanda atak yapıyordum öğlen mecburen bozdum basım çok dönüyo benim sırf proteinini üst üst yapınca yere çakıldım kaldım valla bide devamlı hareket ediyorum kendime göre sıkmadan yapacağım kurabiye ve ekmeksiz küçük tabak kuru fasulye yedim
Öylemi demişim canım, aaaaa ayıp bana kına tabiii kiii
Ya ama ben ilk geldiğimde sen izinden yeni dönmüştün. Kilo veremiyorum diye yakınıyordun ordan kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?